- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.481
Teşekkür ederiz canım
Uçsuz tutturamıyorum bıraktırmak istiyorum artık ama olmuyorAynen canım benimde öyle yaara ara ucsuzda tutuyo ama tutana kadar feryat figan
Yok valla söylemediler sedyeye yatırırken giydirdiler ameliyat başlamadan önceHastane mi verdi nedenini soylemisler miydi
Ohh valla iyi yapmışsın canım ben bebeği kimseye bırakamıyordum anneme dahi
Miniş iyi. Geceleri zorlanıyorum biraz ama annem ve kayınvalidem bizde. Bırakıp uyuyorum. Dün gece mesela 4 gibiydi artık uyanamadım büyükanneleri enjektörle besledi. Takılmıyorum vallahi Ecoş takılırsam mahvolma ihtimalim çok yüksek
Az önce uyandık oğluşumla uyuduk. Dalga geçerdim bebek uyudukça uyu diyenlerle uyumak lazımmış yoksa gece yamuluyorum
Beni aldılar 8.30 kahvaltı yapmıştım 12.30 doğdu aksam 6 ya kadar bir şey yemedim planlı olsa gece 12 den sonra bir şey yemiceksin ne zaman ameliyat alır ne kadar aç kalınır bilmiyorum acil oldu benimBir şeyi merak ediyorum. Mesela acil sezeryana alıyorlar ya o nasıl oluyor? Normalde en az 8 saat açlık ve susuzluk istiyorlar ya. Onu nasıl yapıyorlar sancı oldu acil alınacak mesela
Cumartesi sabahı dogurucanBacılarım yaa, takip edemiyorum maşallah iyi konuşulmuş
Kimler doğum yaptı biri bana özet geçsin lütfen
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar duan eden herkese tesekkür ederim biz minik mucizemle iyiyz yanımda elhamdulillah kolestaZdan bebekte yorulmuştu baya yorgun doğdu . Onun dışında çok şükür elhamdulillah iyyiz biraz ağrılarım var oda gececek elbet
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar duan eden herkese tesekkür ederim biz minik mucizemle iyiyz yanımda elhamdulillah kolestaZdan bebekte yorulmuştu baya yorgun doğdu . Onun dışında çok şükür elhamdulillah iyyiz biraz ağrılarım var oda gececek elbet
Karnım sert oluyor kasıklara alt bölgeye ağrı giriyor belim ağrıyor hepsi hemen hemen birden oluyorSancı nasıl geliyor canım karın bölgesi mi yoksa bel de mi ağrı oluyor
Canım epidural anestezi ile uyanık sezeryana alıyorlar, genel anestezi yapmıyorlar. Çok fazla yiyip içtiysen. Görümcem o şekilde olmuş.
Canım hepimizde duygu kargaşası var, Bende de zaman zaman oluyor. Ama minicik bir bebeğim olacak düşünsene hepsine değer. Sonuçta geçici bir durum. 40 çıkınca herşey düzelir niye kanka olasınız. Ben de daha 1 yıllık evliyim. Hemen çocuk yaptım. 15 gündür eşimden uzaktayım. Daha doğum olcak 40 ı çıkcak toparlancaz. 2 ay aramızda herşey bitti resmenama napalım doğum sonrası düzene binecek herşey şuan sadece bebeğine odaklan onun sana çok ihtiyacı var
Evet 2. Çok kolay oluyormuş, bende suyum gelmeden gitmem, arttı mı azaldı mı anlayamıyor ki insan ama doğum sancısı olsa durdurmaz diyorlar zaten
Sancı herkeste değişiyor bence. Ama bende şuan karın, kasık, bel birlikte bir sızlama var. Hepsi birlikte oluyormuş genelde. Şiddetlendikçe karında kasılma başlıyormuş
Kızlar duan eden herkese tesekkür ederim biz minik mucizemle iyiyz yanımda elhamdulillah kolestaZdan bebekte yorulmuştu baya yorgun doğdu . Onun dışında çok şükür elhamdulillah iyyiz biraz ağrılarım var oda gececek elbet
Canım göğüs ucu çıkarici aldın mi ilk önce onunla çıkarıp hemen eski haline dönmeden bebeğinin tutmasını saglamalisin. Zamanla yara ola ola göğüs ucun olacak o zaman silikona gerek kalmiyoUçsuz tutturamıyorum bıraktırmak istiyorum artık ama olmuyor
Maşallah Allah sağlıkla ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin canımKızlar duan eden herkese tesekkür ederim biz minik mucizemle iyiyz yanımda elhamdulillah kolestaZdan bebekte yorulmuştu baya yorgun doğdu . Onun dışında çok şükür elhamdulillah iyyiz biraz ağrılarım var oda gececek elbet
Kızlar duan eden herkese tesekkür ederim biz minik mucizemle iyiyz yanımda elhamdulillah kolestaZdan bebekte yorulmuştu baya yorgun doğdu . Onun dışında çok şükür elhamdulillah iyyiz biraz ağrılarım var oda gececek elbet
Sezeryan çok keşke hepimiz normal dogursak ama bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyorBenim oglumda 9 agustos 2022 de oldu bir yaşına girecek doğum yapanlarin sonuc nasil acaba sezeryanmi cok normal doğum mu bu arada bebislerini kucaklarina alanlarin gözü aydın olsun İNŞALLAH ALLAH analı babalı büyütsün İNSALLAH
Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün bende bugün sana yazacaktım ne yaptin nerde dogum yapacaksın diye yapmışsın nasılsınız minnos nasıl geçer agrilarin dinlenebildigin kadar dinlenKızlar duan eden herkese tesekkür ederim biz minik mucizemle iyiyz yanımda elhamdulillah kolestaZdan bebekte yorulmuştu baya yorgun doğdu . Onun dışında çok şükür elhamdulillah iyyiz biraz ağrılarım var oda gececek elbet
Benim sancılar düzenli devam ama hiç artmıyor yaKarnım sert oluyor kasıklara alt bölgeye ağrı giriyor belim ağrıyor hepsi hemen hemen birden oluyor
Ama herkesde farklıdır bence çünkü oğlumda sadece bel ağrısı vardı
Aynen canım ama sıklaşınca anlarız mutlaka çünkü bayağı yoğun ve durulmuyor oluyor
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Almadım canım bi de onu deneyim ama yuöuşak gelir artık heralde silikon uçtan sonraCanım göğüs ucu çıkarici aldın mi ilk önce onunla çıkarıp hemen eski haline dönmeden bebeğinin tutmasını saglamalisin. Zamanla yara ola ola göğüs ucun olacak o zaman silikona gerek kalmiyo
Olsun ona da alisiyorlar. Ben yine aldım. Sol göğüs ucumu oğlum eme eme çıkardı sağdaki çıkmamıştıAlmadım canım bi de onu deneyim ama yuöuşak gelir artık heralde silikon uçtan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?