2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ffestinalente öyle canım aile gibisi var mı ya ben de 5 gündür annemlerdeyim keyfim yerinde sadece kahvaltımı kendi başıma yapıyorum (tarlada çalıştıkları için) geri kalan da hiç bir işe elimi bile surmuyorum sağolsunlar. İyi varlar Ama saltanat yarın bitiyor sabah döneceğim kontrolüm var sonra da zaten annem direk doğuma gelecek. Yarına da sanırım doğum tarihim netleşek gibi oğluşum acele etmezse tabi.

Ohh valla iyi yapmışsın canım ben bebeği kimseye bırakamıyordum anneme dahi odada yanımda kalıyor hep çoğu zaman başında bekliyordum ilk günler hep bakıyordum nasıl iyi mi nefes alıyor mu diye
Hastanede de sabaha kadar uykusuz bekledim tek başıma
Bi de benim bebek çok küçük doğduya
Kayınvalidem zaten kendi havasında ve ona asla çocuk emanet edemem

Bir şeyi merak ediyorum. Mesela acil sezeryana alıyorlar ya o nasıl oluyor? Normalde en az 8 saat açlık ve susuzluk istiyorlar ya. Onu nasıl yapıyorlar sancı oldu acil alınacak mesela
Beni aldılar 8.30 kahvaltı yapmıştım 12.30 doğdu aksam 6 ya kadar bir şey yemedim planlı olsa gece 12 den sonra bir şey yemiceksin ne zaman ameliyat alır ne kadar aç kalınır bilmiyorum acil oldu benim

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın canım çok sevindim sağlıcakla büyüsün

Sancı nasıl geliyor canım karın bölgesi mi yoksa bel de mi ağrı oluyor
Karnım sert oluyor kasıklara alt bölgeye ağrı giriyor belim ağrıyor hepsi hemen hemen birden oluyor
Ama herkesde farklıdır bence çünkü oğlumda sadece bel ağrısı vardı

Aynen canım ama sıklaşınca anlarız mutlaka çünkü bayağı yoğun ve durulmuyor oluyor

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Maşallah Allah sağlıkla ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım

Aa hayırlı olsun kuzum ya, bugünün bebişi de seninki oldu inşallah hızlıca toparlarsınız ve eve de çıkarsınız

Sezeryan çok keşke hepimiz normal dogursak ama bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor

Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün bende bugün sana yazacaktım ne yaptin nerde dogum yapacaksın diye yapmışsın nasılsınız minnos nasıl geçer agrilarin dinlenebildigin kadar dinlen

Benim sancılar düzenli devam ama hiç artmıyor ya dr sancı düzenli olunca doğumu 24 saatte başlatır demişti o da yalan çıktı galiba

Canım göğüs ucu çıkarici aldın mi ilk önce onunla çıkarıp hemen eski haline dönmeden bebeğinin tutmasını saglamalisin. Zamanla yara ola ola göğüs ucun olacak o zaman silikona gerek kalmiyo
Almadım canım bi de onu deneyim ama yuöuşak gelir artık heralde silikon uçtan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…