2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
kaç kg doğdu canım bebiş senin

Canım benim de aklıma bir sürü şey geliyor. Üç aşağı beş yukarı aynı şeyler. Ama artık diyorum ki o an zamanı gelince sırayla karşıma çıktığında uğraşıcam ne gelirse. Şimdiden endişelenmek bir işe yaramıyor. Artı herkes bir şekilde bu süreçten geçiyor. İsteyen her şryi başarır. Biraz zaman ve sabır gerek sadece
Ayy aynen. Ama o çok aşırı nadir bir furummuş ve olsa bile geçici oluyormuş o yğzden korkmaya gerek yok bence. O am başka şeylere odaklanıcaz mecbur
Yerim ya yerim ne tatlıdır minicik suratı o kadar endişelenmiştik grupça o kıyafetler nolcak diye, bak şimdi büyük geliyormuş öp öp öp onu yerime

Yaaa yavaştan hızlanır canım dikkat et, kaç dk veya saat mi? Ne kadar sürede giriyor sancı benim 2 3 saatte bir zorluyor
Valla benim sürekli regli ağrısı gibi sızlama var canım, saat aralık anlayamıyorum dr geldiğimden beri 3-4 kez de karnım sertleşti galiba ama 10 saat oldu, yalancı sancı galiba

Valla benim sürekli regli ağrısı gibi sızlama var canım, saat aralık anlayamıyorum dr geldiğimden beri 3-4 kez de karnım sertleşti galiba ama 10 saat oldu, yalancı sancı galiba

Nst girmişmiydin canım
Şiddeti artınca anlarsın büyük ihtimal

Senin ne zamandır böyle dr ne diyor

Sancım hep vardı ama bu 2 gündür özellikle daha arttı şiddeti ve sıklığı canım doktordan sonra oldu, pazartesi gittiğimde daha yolu var bu haftada bekleyebilir dedi

Kanaldaydı bayağı girmiş yola ama gösterdi daha az da olsa boşluk vardı tam olarak yumuşamamış birde

Sezeryan çok keşke hepimiz normal dogursak ama bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor
Önemli olan hayırlısı ile sağlıkla gelmesi normal sezeryan sadece bir geliş yöntemi ben ikisinden de korkuyorum hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep

Hayırlı uğurlu olsun canım en kısa zamanda toparlanıp eve gitmeniz dileğiyle
Maşallah

Ben de ikisinden de korkuyorum aslında ama kaçış yok bir şekilde gelecekler

Kizlar ben normal doğuma karar verdim aksilik olmazsa öyle sezeryan a kaydım korkudan ama Allah büyük yaparım herhalde

Ben de ikisinden de korkuyorum aslında ama kaçış yok bir şekilde gelecekler

Daha önce tecrube etmedimiz bişeyden korkmamız çok normal. Genel olarak rahat hissediyorum sanırım çok düşünmedim için, düşündükçe birden korku beliriyor içimde. (doğum ve sonrası için) Doğum vakti gelince bebişe kavuşma heyecanı korkunun önüne geçicek diye düşünüp rahatlatıyorum kendimi sonuçta tanışmaya sayılı dakikalar kalmış olucak

Zaten bebek kendini hazır hissettinde gelicek o yüzden kolay geçicek diye teselli ediyorum bir de bebeğimizin doğmak için nasıl gayret ettiğini görünce güçlerimizi birleştirip hemencecik halledicez kızlar sizde böyle düşünün.

Alışkanlık konusu da bambaşka bir terane. İstiyor ki devamlı kucakta kalsın ve memede uyusun. Emzik versem anında kapar bir daha da bırakmaz. Ama her ağladığında mesela emzirmek istemiyorum, bir taraftan da vicdan yapıyorum. Of bilmiyorum kafam çok karışık. Tam son 2-3 hafta nasıl büyüteceğime karar verecektim tüm araştırmalarım sonucunda nasıl bir yol izleyeceğimi düşünecektim ama pat diye doğurdum. Ortada sistemsiz kaldım hdjd

Ay müthiş allah bin kere razı olsun böyle ailelerden ay ne zaman gelecek acaba fındıkkuşu, sağlıkla gelsin.

Arkadaşım sana maşallah
Ben tek başıma yapamazdım.
Kayınvaliden nasıl bu arada düzelme gelişme var mı?

Geçecek kuzum, bebişte iyi sende iyisin çok şükür bin şükür hayırlı uğurlu olsun. Derin kuşu hoşgelmiş

Cumartesi sabahı dogurucan

Uuu az kalmış ya teyzebalı sağlıkla gelsin Mete beyimiz

kaç kg doğdu canım bebiş senin

2750 kuzum. Sare nasıldı?

Yerim ya yerim ne tatlıdır minicik suratı o kadar endişelenmiştik grupça o kıyafetler nolcak diye, bak şimdi büyük geliyormuş öp öp öp onu yerime

Tam cücük ya bir görsen
Öpemiyorum bile arkadaşım korkudan yeminle. Bilmiyorum inşallah daha da güzel olacak herşey

ffestinalente kuzum, kimse yazmayınca son birkaç sayfayı tekrar okuyordum, senin evrilme, değişim, gelişim evrelerinin tüm ayrıntılarını okurken hissettim biliyor musun çok eğlenceli bir süreç oluyor seninki sürekli değişime açık olman da çok hoşuma gidiyor

Kızlar yeni güne girdik, bakalım bu günün sürprizi kim olacak

Ben diyorum beni bire yazın lütfen hadi bakalım belki burada okuya okuya herkes manifestlemiş olur benim için

Bacımsu açıkcası korkum bu sukunetin biryerde patlaması. Geçici birşeyse bu dönüşüm sonrası acı olabilir. Umarım yapım değişmiştir 2 günde hdjdj

Hayatın akışı olanlar olaylar bizim istemediğimiz ve bazen istemesek de güzel sonuçlar doğurabiliyor evi dert etmistin ev bak hemencecik oldu bitti doğmasın derken doğdu ve herseyi değiştirdi bulut bey belki baska gün gelse yine herşey sana kalicakti uğraşman etmen tansiyonunu dahada etkilerdi bundada vardır hayır deyip rabbimden gelene sonsuz şükürler olsun ki evlatlarımı yanımızda kucağımızda ve kokusunu kokumuzu icine cekebilyor benim diger çocuklar büyük olmasa bende zor geciriridm bu süreci benimde yardim edenlerim onlar kızım zaten pervane gibi etrafinda dönüyor uyanik olduğu ağladığı zamanlar hemem koşup pispis liyor falan

Doğum yapmayan kaç kişi kaldık acaba? 37+6 olduk bugün itibari ile, 37+3 te 3150 gramdık sizce kilo alımı olur mu 37 den sonra çok kilo almaz deniliyor sizler ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…