- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.521
Hayatın akışı olanlar olaylar bizim istemediğimiz ve bazen istemesek de güzel sonuçlar doğurabiliyor evi dert etmistin ev bak hemencecik oldu bitti doğmasın derken doğdu ve herseyi değiştirdi bulut bey belki baska gün gelse yine herşey sana kalicakti uğraşman etmen tansiyonunu dahada etkilerdi bundada vardır hayır deyip rabbimden gelene sonsuz şükürler olsun ki evlatlarımı yanımızda kucağımızda ve kokusunu kokumuzu icine cekebilyorbenim diger çocuklar büyük olmasa bende zor geciriridm bu süreci benimde yardim edenlerim onlar kızım zaten pervane gibi etrafinda dönüyor uyanik olduğu ağladığı zamanlar hemem koşup pispis liyor falan
Kizlar ben normal doğuma karar verdim aksilik olmazsa öyle sezeryan a kaydım korkudan ama Allah büyük yaparım herhalde
O kadar doğru ki. Her olan da bir hayır var. Herşeyi geçtim ev işini vs ama beklemekte zor gelebilirdi. Hızlı iyileştim ve direkt mevzuya adapte olmaya çalıştım. Süreç böyle ilerlediği için. Süt kesilmesin diye hiçbirşeyi önemsemiyorum. Tek önceliğim Bulutu güzel besleyebilmek. Huzurunu sağlayabilmek. Ama işte bunun ilerde beni germesinden korkuyorum çünkü kırmızı çizgilerim kevgire döndü.
Maşallah kızına, kız çocuğu farkı işte bu yaşta anaçlık yükleniyor sanırım.
Valla şu kısacık süreçte şunu farkettim ki 2.-3. Çocuğu doğanlara allahım güç kuvvet versin.
Kesinlikle beklemek inanılmaz yoruyor ve de stres yapıyor
Amin canım sağol sarılık Tan yatarken beynim üçe bölündü üç çocuk biri yanimda ama diğerleri ne kadsr babası ile olsada ilk defa ayrı kaldım ve ne yapıp ne yeyip içtiklerini üstünü örtüp uyudularmi diye düşünmekten bebegede süt üretmekten baska birşey düşünmedim gercekten ayaklarım davul olmuş sonradan gördüm eve geldim yha dünyalar bizim oldu gerçekten ama bana kalsa bir gun daha yatardim hastenede Dr gerek duymadı bir gün bile degil yarim gun bile kalsa belki sarılık kökten biterdi. Suan sariysa bile cuma günü birdaha kan alip delicekler vücudunu. Her yerini destiler yavrumun topuk kaniydi satılık derken ciğerim yandı yha. Bugünki kan alımında gözlerinden yaşlar aktı normalde agladiklarinda yas gelmez bebelerin daha ama o kadar canı yandikiO kadar doğru ki. Her olan da bir hayır var. Herşeyi geçtim ev işini vs ama beklemekte zor gelebilirdi. Hızlı iyileştim ve direkt mevzuya adapte olmaya çalıştım. Süreç böyle ilerlediği için. Süt kesilmesin diye hiçbirşeyi önemsemiyorum. Tek önceliğim Bulutu güzel besleyebilmek. Huzurunu sağlayabilmek. Ama işte bunun ilerde beni germesinden korkuyorum çünkü kırmızı çizgilerim kevgire döndü.
Maşallah kızına, kız çocuğu farkı işte bu yaşta anaçlık yükleniyor sanırım.
Valla şu kısacık süreçte şunu farkettim ki 2.-3. Çocuğu doğanlara allahım güç kuvvet versin.
Kuzum nedense ben senin bu haline de çok da şaşırmadım (tabii bayağı bir beklentimin üstünde çıktın orası tamam amaBacımsu açıkcası korkum bu sukunetin biryerde patlaması. Geçici birşeyse bu dönüşüm sonrası acı olabilir. Umarım yapım değişmiştir 2 günde hdjdj
Kuzum son haftalarda kilo alımı devam ediyor bebekte ama ilginç şekilde anne adayı yani bizler kilo verebiliyoruzDoğum yapmayan kaç kişi kaldık acaba? 37+6 olduk bugün itibari ile, 37+3 te 3150 gramdık sizce kilo alımı olur mu 37 den sonra çok kilo almaz deniliyor sizler ne durumdasınız
Hadi bakalım neden olmasın ilk sırayı verdik gitti, asıl ilk sıra ama bunun günü dolan arkadaşımızBen diyorumbeni bire yazın lütfen hadi bakalım belki burada okuya okuya herkes manifestlemiş olur benim için
Kuzum nedense ben senin bu haline de çok da şaşırmadım (tabii bayağı bir beklentimin üstünde çıktın orası tamam ama) çünkü sen genel anlamda bizim mesajlara attığın yorumlarda da genelde karşı tarafın niyetini öne alarak cevap veriyordun diye düşünüyorum, şuan evinizde ekstra hızlı gelişen bir durum var, bütün büyükler elinden geldiğince destek olmaya çalışıyor, sende Bulut bey de var olan bu yeni duruma alışmaya çalışıyorsunuz taaaa kiiii diye düşünüyorum sen tamamen toparlayıp, adaptasyon sürecini atlayıp oryantasyon evresini tamamlayınca tam o noktada bir dakika diyeceksin gibi geliyor bana
Kuzum son haftalarda kilo alımı devam ediyor bebekte ama ilginç şekilde anne adayı yani bizler kilo verebiliyoruz
Hadi bakalım neden olmasın ilk sırayı verdik gitti, asıl ilk sıra ama bunun günü dolan arkadaşımızSinemozbk var (inşallah dogru yazmışımdır adını)
Hafta olarak uygun olan ben, Ecemiz var,Vizeci06 , endlesslove , @genc1kadın @çetemik çok aday var...
Ben bugün kontrole gittim. Açılmam var ve düzenli sancılarım varmış. Yani nasıl hissetmezsin dedi dr. Regl ağrısı dışında bi şey hissetmiyorum açıkçası. 2 hafta içinde gelir muhtemelen dedi dr. Sancılarını gözlemle dedi.@fe
şuan bnde de aynısı var artı olarak blm cok agrıyo bebegin hareketlrnide vajinada hissediyorum. Sürekli kasılıo. 36+1im. Yalancıdır umarım.
Ben bugün kontrole gittim. Açılmam var ve düzenli sancılarım varmış. Yani nasıl hissetmezsin dedi dr. Regl ağrısı dışında bi şey hissetmiyorum açıkçası. 2 hafta içinde gelir muhtemelen dedi dr. Sancılarını gözlemle dedi.
36+6 benim. Sitenin o kısımlarına çok hakim değilim. Bu arada bir parmaktan büyük bi açılma dedi dr. Eli kafasına değmiş çok garip hissettim. Fakat kasılmayı neye göre takip edeceğim bilmiyorum. 54’e geldi sancı mesela anlayamadım farkı.Senin gebelik günlüğün aktif değil, hafta olarak nasılsın?
36+6 benim. Sitenin o kısımlarına çok hakim değilim. Bu arada bir parmaktan büyük bi açılma dedi dr. Eli kafasına değmiş çok garip hissettim. Fakat kasılmayı neye göre takip edeceğim bilmiyorum. 54’e geldi sancı mesela anlayamadım farkı.
Amin canımTahmin edebiliyorum. Kaygı düzeyini arttıracak bir mevzu doğum beklemek. Kendimi düşünüyorum da ne uyku uyurdum ne biryere gidebilirdim. Allahım kalbinize ve vücudunuza ferahlık versin arkadaşım. Sağ sağlim doğru zamanda kavuşun
36+6 benim. Sitenin o kısımlarına çok hakim değilim. Bu arada bir parmaktan büyük bi açılma dedi dr. Eli kafasına değmiş çok garip hissettim. Fakat kasılmayı neye göre takip edeceğim bilmiyorum. 54’e geldi sancı mesela anlayamadım farkı.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerine. Aslında çok uzun süredir pilates yapıyorum ve son 1 aydır pelvis çalışıyoruz. Son zamanlar sıklaştırdık onun da etkisi vardır dedi dr. Hatta devam et aynı şekilde rahim kasların sıkı ve güçlü dedi. 1 hafta sonra gelirse tamam aslında. 38 hafta oluyor artık bu arada açı olarak da istediğimiz açıda dedi. Kanala girip girmeyeceği kalıyor bi tek dedi.Aslında hafta olarak sıkıntılı zamanları atlatmış sayılırsın ama yine de tüm uzmanların ortak görüşü enaz 38.haftaya gelsin istiyorlar, bu kadar açılma aslında ilerleyen haftalar için süper birşey, birde sancın olmasına rağmen çok şiddetli hissetmiyorsun, vallaha ne diyelim çok ama çok pozitif bir normal doğum hikayesi çıkar gibi senden hayırlısı ile ( bana göre yine de sen elinden geldiğince az hareket et, çünkü hem açılman var, hem sancın sık olmasa da var en iyisini Rabbim bilir ama 1 hafta daha atlat sonrasında başımızın üstünde yeri var miniğimizin)
Ben varım 38+3 olduk , en son 2 hafta önce gittiğimde 2900 kg dı, cts kontrolde bakalım kaç olmuş olcakDoğum yapmayan kaç kişi kaldık acaba? 37+6 olduk bugün itibari ile, 37+3 te 3150 gramdık sizce kilo alımı olur mu 37 den sonra çok kilo almaz deniliyor sizler ne durumdasınız
Evettt uyunnmuyoorrr festimTahmin edebiliyorum. Kaygı düzeyini arttıracak bir mevzu doğum beklemek. Kendimi düşünüyorum da ne uyku uyurdum ne biryere gidebilirdim. Allahım kalbinize ve vücudunuza ferahlık versin arkadaşım. Sağ sağlim doğru zamanda kavuşun
Kız bugun doğuramam durKuzum nedense ben senin bu haline de çok da şaşırmadım (tabii bayağı bir beklentimin üstünde çıktın orası tamam ama) çünkü sen genel anlamda bizim mesajlara attığın yorumlarda da genelde karşı tarafın niyetini öne alarak cevap veriyordun diye düşünüyorum, şuan evinizde ekstra hızlı gelişen bir durum var, bütün büyükler elinden geldiğince destek olmaya çalışıyor, sende Bulut bey de var olan bu yeni duruma alışmaya çalışıyorsunuz taaaa kiiii diye düşünüyorum sen tamamen toparlayıp, adaptasyon sürecini atlayıp oryantasyon evresini tamamlayınca tam o noktada bir dakika diyeceksin gibi geliyor bana
Kuzum son haftalarda kilo alımı devam ediyor bebekte ama ilginç şekilde anne adayı yani bizler kilo verebiliyoruz
Hadi bakalım neden olmasın ilk sırayı verdik gitti, asıl ilk sıra ama bunun günü dolan arkadaşımızSinemozbk var (inşallah dogru yazmışımdır adını)
Hafta olarak uygun olan ben, Ecemiz var,Vizeci06 , endlesslove , @genc1kadın @çetemik çok aday var...
Evettt uyunnmuyoorrr festimhep bi düşüncelerdeyiimm, iyi kötü ne varsa hep beynimin içinde kendimle konusma halindeyiim. Ailem destek olsn isterim normlde , onlar cok istekli zaten ama bazen tek basıma herşeyi göğüslemek istiyorm, bazen değil aslımda hep tek basıma göğüslemek istiyorm sadexe bu konu nezdinde değil huy işte ama bak sende istemiyordun ama hosuna gitti belki benimde öyle olur dite umut ediyorum sadece cts günü gelsim doktor gün belirlesin ve sağlıkla keremi göreyim istiyorum. Sanki hayatımda bu zamana kadar çektiğim bütün o acılar ( az buzda değildir jani ) gecicek gibi.. daha neler neler işte kafamda deli sorular
Kız bugun doğuramam durani gelişen şeyler tansiyonumu düşürüyor bayılıveriyorum doktor gün versin rahatlıcam beybi inanıorm cts çözülcek hersey yavrumda anasının huyunu bildiğinden gelmeye kalkmıyor sağolsn
Evett bende o evreye kolay gelirim diye düşünüyorum bebegm, yani bu bebeği yolda bulmadık yaptıysak bakarızda gariEceeemizz inan karşındaki insanlar seni iyi tanıyorsa, normaldeki sınırları ve kırmızı çizgilerini de biliyorsa doğumdan sonra özellikle yanında birilerinin sana destek olması çok iyi oluyor ama nereye kadar dersenffestinalente ye de yazdım bende öyle olmuştu, artık oryantasyon evresi bitiyor, sen bebişe bebek sana yeni düzene alışmaya başladıktan sonra birden şunu yaşıyorsun bir dakika ya oluyorsun o evreye de hemen gelinmiyor karşındaki kişilerin tutumu çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?