2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Bende böyleyim birde illa her işi kendim yapacam
ilk bebede de öyle oldu şükür onda sorunsuz atlattım ama bunda işler biraz daha karışık ne olacak hiç bilmiyorum yaşayıp görecez bakalım

A Acemianne42 bende bugün doğuramam eşim dün paytak paytak yürüdüğümü görünce anladı herhalde her an doğum olabileceğini(doktor cumartesinden önce de olabilir gibi konuştu) sakin diyor fazla dolanma dinlen cumartesiye kadar ben kendimi öyle ayarladım diyor sipariş veriyoruz sanki

Gunaydin kizlar geceden beri regl agrim var yine. Gece 5te kalktim icerde oturdum biraz tekrar yattim simdi kalktim hala ayni regl agrisi ama kasilma vs yok doktora gitsem yine onemsemeyecek. Zaten pazartesi dogum olacak amaaann cok sikildim hamilelikten valla

Hepimiz bugun doğuramayacağımız konusunda anlastık kızlar cts bekleyelm lütfen hasldjdlfk A Acemianne42

Bende böyleyim birde illa her işi kendim yapacam
ilk bebede de öyle oldu şükür onda sorunsuz atlattım ama bunda işler biraz daha karışık ne olacak hiç bilmiyorum yaşayıp görecez bakalım
Offf bende napcaz bu huylarla koç burcuyum ben, pek burc insanı değilimdir aslnfa ama özellklerini taşırım yani belki ondn kaynaklıdır bilmiom , benimde karısık aslnda beybi, ilk bebegm 0 tecrübe, neyime güveniyosam

Geçmiş olsunn canımm, artarsa git bence önemsemese bile için rahatlar pzt ye az kalmışşş heyecannn vardırrrr smdi nasııll

Geçmiş olsunn canımm, artarsa git bence önemsemese bile için rahatlar pzt ye az kalmışşş heyecannn vardırrrr smdi nasııll
Heyecandan cok rahatlama var bitiyor diye. Hamilelikten kurtulup bebegime kavusmanin sevinci

Bu ağrın geçmiyor mu sürekli mi oluyor mesela benim dün 3 kere belime ve kasıklaroma adet ağrısı vurdu geçti bir 15 dk sonra tekrar vurdu devamı gelmedi ama anladımki sancı öyle birşey ve karnımda çocuk değişik gerildi yani çokta umutlandım sancım başlıyor diye ama yattım geçti

Bi hafifliyor gibi oluyor sonra siddetleniyor tekrar hafifliyor ama duzenli degil ne zaman siddetlenecegi belli olmuyor. Bide bu benim yeni degil 2 haftadir falan bu sekilde nst de de cikiyor sanci ama duzene girip dogum baslamadi bi turlu. Hergun ben de acaba o gun bugun mu diyorum sozde bide erken dogum riskim vardi 38i bitiriyoruz oyle oyle neyse pazartesi kavusuyoruz eylul hanimla az kaldi

Canım kayınvalidem hala aynı hiçbir yardımı yok bana inan bende çok şaşırıyorum böyle yapmasına anlam veremiyorum.
Gerçekten zorlanıyorum hem yemek hem ev hem bebek gelip hiçbir işe el atmıyor aynı binadayız bir de düşün
Ama şu 40 ım çıksın herkese söyleyecek laflarım var sabrediyorum.
Günde bir kere bize geliyor 15 dk oturup gidiyor çocuğu kucağına bile almıyor neymiş küçükmüş daha.
Daire 2400 doğdu canım hastaneden çıkarken 2.260 gramdı şu anda 2800 gram olmuş dün tarttırdık sağlık ocağında
Boyu da 49 doğdu 52 şuan da

S
Sezryandan bende çok korkuyordum canım
Ama korkacak hiçbirşey yokmuş
Benim çok kolay geçti yani sonrasında da çok çabuk toparladım inan hiç ağrım bile olmadı
Bebeğin heyecanı ile herseyi unutuyorsun zaten.
Bir de ben hiç sezeryan olmuşum gibi davranmadım yarama bakmıyordum bile sanki ameliyat olmamış moduna soktum hiç yatmadım hemen toparlandım.

Allah sana yardım etsin valla bu kadar yakın olupta faydası dokunulmaması üzücü. Hani hiçbişey yapamadan beceriksiz bir kadınsan bile en azından bir kap yemek yapar getirirsin yani insan lırl kat yabancıya yardım ediyor neyse birşey demeyeyim

Ayy az kalmış evet ama kimisinin sancısı gerçekten düzene girmiyor benimde uzun süredir ağrılsrım olmuyor dün gece oldu çok heycanlandım geçti valla anlamıyprum artık ağrılarım gelsin istiyorum bende

Komşularım arkadaşlarım daha çok faydası oldu zaten ondan çok da beceriklidir elinden her iş gelir ama inadına yapmıyor bi de gelip ne yemek yaptın bugün diye soruyor vallahi çıldırmama ramak kaldı bebeğim için susuyorum onun huzuru için sütüm için

Sona geldik artik canim sabretmekten baska care yok. Neyseki bunlara degecek yolun sonu cicek bahcesi

Ay tam evden kovmalik kayinvalide sinir oldum kiskandi mi acaba ilginin sende ve bebekte olmasini? Bazi insanlarda vardir boyle kiskancliklar cunku ilgi hep kendilerinde olsun isterler

Tövbe yarabbim ya valla ne diyeyim çok garip insanlar var bazen öyle şeyler okuyorum ki ayy insanlar neler yaşıyor diyorum yani aman Allahım seni muhtaç etmesin ona boşver maşallahın var senin Rabbim yardım ediyor ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…