- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.541
Az daha sıkalım yüzdük kuyruguna geldik canımböyle yazdığıma bakma yok bende bugün doğsun istemem, benim cumartesiye kadar dayanmam lazım bugüne bugün artık 40.haftayı doldurmaya başladım
Evett bende o evreye kolay gelirim diye düşünüyorum bebegm, yani bu bebeği yolda bulmadık yaptıysak bakarızda garisanki yalnızken sukunet içindeyken daha iyi hissederm tibi, oldum olası curcuna fazla ses sevmem ( böle diyip bebe yapmam yokmu görcem ben ses sevmeyen eceyi)
Hepimiz bugun doğuramayacağımız konusunda anlastık kızlar cts bekleyelm lütfen hasldjdlfk A Acemianne42A Acemianne42 bende bugün doğuramam eşim dün paytak paytak yürüdüğümü görünce anladı herhalde her an doğum olabileceğini(doktor cumartesinden önce de olabilir gibi konuştu) sakin diyor fazla dolanma dinlen cumartesiye kadar ben kendimi öyle ayarladım diyor sipariş veriyoruz sanki
Offf bende napcaz bu huylarlaBende böyleyim birde illa her işi kendim yapacam
ilk bebede de öyle oldu şükür onda sorunsuz atlattım ama bunda işler biraz daha karışıkne olacak hiç bilmiyorum yaşayıp görecez bakalım
Geçmiş olsunn canımm, artarsa git bence önemsemese bile için rahatlarGunaydin kizlar geceden beri regl agrim var yine. Gece 5te kalktim icerde oturdum biraz tekrar yattim simdi kalktim hala ayni regl agrisi ama kasilma vs yok doktora gitsem yine onemsemeyecek. Zaten pazartesi dogum olacak amaaann cok sikildim hamilelikten valla
Heyecandan cok rahatlama var bitiyor diye. Hamilelikten kurtulup bebegime kavusmanin sevinciGeçmiş olsunn canımm, artarsa git bence önemsemese bile için rahatlarpzt ye az kalmışşş heyecannn vardırrrr smdi nasııll
Bu ağrın geçmiyor mu sürekli mi oluyor mesela benim dün 3 kere belime ve kasıklaroma adet ağrısı vurdu geçti bir 15 dk sonra tekrar vurdu devamı gelmedi ama anladımki sancı öyle birşey ve karnımda çocuk değişik gerildi yani çokta umutlandım sancım başlıyor diye ama yattım geçtiGunaydin kizlar geceden beri regl agrim var yine. Gece 5te kalktim icerde oturdum biraz tekrar yattim simdi kalktim hala ayni regl agrisi ama kasilma vs yok doktora gitsem yine onemsemeyecek. Zaten pazartesi dogum olacak amaaann cok sikildim hamilelikten valla
Bi hafifliyor gibi oluyor sonra siddetleniyor tekrar hafifliyor ama duzenli degil ne zaman siddetlenecegi belli olmuyor. Bide bu benim yeni degil 2 haftadir falan bu sekilde nst de de cikiyor sanci ama duzene girip dogum baslamadi bi turlu. Hergun ben de acaba o gun bugun mu diyorumBu ağrın geçmiyor mu sürekli mi oluyor mesela benim dün 3 kere belime ve kasıklaroma adet ağrısı vurdu geçti bir 15 dk sonra tekrar vurdu devamı gelmedi ama anladımki sancı öyle birşey ve karnımda çocuk değişik gerildi yani çokta umutlandım sancım başlıyor diye ama yattım geçti
Canım kayınvalidem hala aynı hiçbir yardımı yok bana inan bende çok şaşırıyorum böyle yapmasına anlam veremiyorum.Alışkanlık konusu da bambaşka bir terane. İstiyor ki devamlı kucakta kalsın ve memede uyusun. Emzik versem anında kapar bir daha da bırakmaz. Ama her ağladığında mesela emzirmek istemiyorum, bir taraftan da vicdan yapıyorum. Of bilmiyorum kafam çok karışık. Tam son 2-3 hafta nasıl büyüteceğime karar verecektim tüm araştırmalarım sonucunda nasıl bir yol izleyeceğimi düşünecektim ama pat diye doğurdum. Ortada sistemsiz kaldım hdjd
Ay müthiş allah bin kere razı olsun böyle ailelerdenay ne zaman gelecek acaba fındıkkuşu, sağlıkla gelsin.
Arkadaşım sana maşallah
Ben tek başıma yapamazdım.
Kayınvaliden nasıl bu arada düzelme gelişme var mı?
Geçecek kuzum, bebişte iyi sende iyisin çok şükür bin şükürhayırlı uğurlu olsun. Derin kuşu hoşgelmiş
Uuu az kalmış yateyzebalı sağlıkla gelsin Mete beyimiz
2750 kuzum. Sare nasıldı?
Tam cücük ya bir görsen
Öpemiyorum bile arkadaşım korkudan yeminle. Bilmiyorum inşallah daha da güzel olacak herşey
Sezryandan bende çok korkuyordum canımÖnemli olan hayırlısı ile sağlıkla gelmesi normal sezeryan sadece bir geliş yöntemi ben ikisinden de korkuyorum hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep
Hayırlı uğurlu olsun canım en kısa zamanda toparlanıp eve gitmeniz dileğiyle
Maşallah
Allah sana yardım etsin valla bu kadar yakın olupta faydası dokunulmaması üzücü. Hani hiçbişey yapamadan beceriksiz bir kadınsan bile en azından bir kap yemek yapar getirirsin yani insan lırl kat yabancıya yardım ediyor neyse birşey demeyeyimCanım kayınvalidem hala aynı hiçbir yardımı yok bana inan bende çok şaşırıyorum böyle yapmasına anlam veremiyorum.
Gerçekten zorlanıyorum hem yemek hem ev hem bebek gelip hiçbir işe el atmıyoraynı binadayız bir de düşün
Ama şu 40 ım çıksın herkese söyleyecek laflarım var sabrediyorum.
Günde bir kere bize geliyor 15 dk oturup gidiyor çocuğu kucağına bile almıyor neymiş küçükmüş daha.
Daire 2400 doğdu canım hastaneden çıkarken 2.260 gramdı şu anda 2800 gram olmuş dün tarttırdık sağlık ocağında
Boyu da 49 doğdu 52 şuan da
Ayy az kalmış evet ama kimisinin sancısı gerçekten düzene girmiyor benimde uzun süredir ağrılsrım olmuyor dün gece oldu çok heycanlandım geçti valla anlamıyprum artık ağrılarım gelsin istiyorum bendeBi hafifliyor gibi oluyor sonra siddetleniyor tekrar hafifliyor ama duzenli degil ne zaman siddetlenecegi belli olmuyor. Bide bu benim yeni degil 2 haftadir falan bu sekilde nst de de cikiyor sanci ama duzene girip dogum baslamadi bi turlu. Hergun ben de acaba o gun bugun mu diyorumsozde bide erken dogum riskim vardi 38i bitiriyoruz oyle oyle neyse pazartesi kavusuyoruz eylul hanimla az kaldi
Komşularım arkadaşlarım daha çok faydası oldu zaten ondanAllah sana yardım etsin valla bu kadar yakın olupta faydası dokunulmaması üzücü. Hani hiçbişey yapamadan beceriksiz bir kadınsan bile en azından bir kap yemek yapar getirirsin yani insan lırl kat yabancıya yardım ediyor neyse birşey demeyeyim
Sona geldik artik canim sabretmekten baska care yok. Neyseki bunlara degecek yolun sonu cicek bahcesiAyy az kalmış evet ama kimisinin sancısı gerçekten düzene girmiyor benimde uzun süredir ağrılsrım olmuyor dün gece oldu çok heycanlandım geçti valla anlamıyprum artık ağrılarım gelsin istiyorum bende
Ay tam evden kovmalik kayinvalide sinir oldum kiskandi mi acaba ilginin sende ve bebekte olmasini? Bazi insanlarda vardir boyle kiskancliklar cunku ilgi hep kendilerinde olsun isterlerKomşularım arkadaşlarım daha çok faydası oldu zaten ondançok da beceriklidir elinden her iş gelir ama inadına yapmıyor bi de gelip ne yemek yaptın bugün diye soruyor vallahi çıldırmama ramak kaldı bebeğim için susuyorum onun huzuru için sütüm için
Aynen az kaldı bakalım hayırlısıyla kavuşalımda ☺Sona geldik artik canim sabretmekten baska care yok. Neyseki bunlara degecek yolun sonu cicek bahcesi
Tövbe yarabbim ya valla ne diyeyim çok garip insanlar var bazen öyle şeyler okuyorum ki ayy insanlar neler yaşıyor diyorum yani aman Allahım seni muhtaç etmesin ona boşver maşallahın var senin Rabbim yardım ediyor ☺Komşularım arkadaşlarım daha çok faydası oldu zaten ondançok da beceriklidir elinden her iş gelir ama inadına yapmıyor bi de gelip ne yemek yaptın bugün diye soruyor vallahi çıldırmama ramak kaldı bebeğim için susuyorum onun huzuru için sütüm için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?