- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.561
Canım takma hiç boşver Allah a havale et bu tipleri kalbi bozuk resmen, ben hamile kaldığımdan beri komşum bile arada yemek getiriyor kadın tabağını bile bırakmıyor doldurmaya çalışırım diye iyi insanlarla karşılaşmak çok önemli kayınvalidem senin kadar olmasa da yakın doğum yaklaştıkça hastalanıyor, şimdi bir de eltim taşınacak tayinleri çıktı bebeğe bakmaya çağırırlar diye kardeşinin yazlığına kaçtı böyle yapıyor yapsın yarın öbür gün ona daha çok lazım olucaz biz ama bizim de hep işimiz çıkarKomşularım arkadaşlarım daha çok faydası oldu zaten ondançok da beceriklidir elinden her iş gelir ama inadına yapmıyor bi de gelip ne yemek yaptın bugün diye soruyor vallahi çıldırmama ramak kaldı bebeğim için susuyorum onun huzuru için sütüm için
Aynen canım amacı ilgi çekmek zaten ilgi onun üstünde olsun istiyorAy tam evden kovmalik kayinvalide sinir oldum kiskandi mi acaba ilginin sende ve bebekte olmasini? Bazi insanlarda vardir boyle kiskancliklar cunku ilgi hep kendilerinde olsun isterler
Allah’a havale ediyorum zaten canım ama zoruma giden eşime anlattığımda haklısın demiyor bana annesinin ailesinin yaptıklarının farkında değilCanım takma hiç boşver Allah a havale et bu tipleri kalbi bozuk resmen, ben hamile kaldığımdan beri komşum bile arada yemek getiriyor kadın tabağını bile bırakmıyor doldurmaya çalışırım diye iyi insanlarla karşılaşmak çok önemli kayınvalidem senin kadar olmasa da yakın doğum yaklaştıkça hastalanıyor, şimdi bir de eltim taşınacak tayinleri çıktı bebeğe bakmaya çağırırlar diye kardeşinin yazlığına kaçtı böyle yapıyor yapsın yarın öbür gün ona daha çok lazım olucaz biz ama bizim de hep işimiz çıkar
Evet canım bir aylık olacağız bile az kaldıTövbe yarabbim ya valla ne diyeyim çok garip insanlar var bazen öyle şeyler okuyorum ki ayy insanlar neler yaşıyor diyorum yani aman Allahım seni muhtaç etmesin ona boşver maşallahın var senin Rabbim yardım ediyor ☺
Aman allahim nefrer edilesi.. gormezden gel iyice sinir olsun amacina ulasamasinAynen canım amacı ilgi çekmek zaten ilgi onun üstünde olsun istiyor
Ben doğum yaptım eve geldim o gece baygınlık geçirdi falan hastaneye götürmüşler zaten o günden sonra hep hastayım hastayım diyo evde pijamalarla geziyor bana bile pijamayla iniyor sanki o lohusa ben değil lohusa gibi dolanıyo
Ben ameliyat oldum o kadar şikayet etmedim hastayım diye vallahi yaa
Gecmis olsun canim bildigim kadariyla bulasici kotu olmus zamanlamasi bebekten uzak tutmaniz lazim dokundurmayin amanKızlar güne hiç güzel başlamadım kızım 2 yaşında dün gece ateşi vardı sabah kalktık ki el ayak ağız hastalığı olmuş hemen sağlık ocağına gittim umarım hemen iyileşir cumartesi de doğum of kendimi çok kötü hissediyorum
Başına gelen var mı ne yaptınız kızlar
Napabilirim o zaman kayınvalidemi bırakacagm çocuğu çıldırıcam ya vallaha oturup aglicam nerden buldu biziGecmis olsun canim bildigim kadariyla bulasici kotu olmus zamanlamasi bebekten uzak tutmaniz lazim dokundurmayin aman
Offf bende napcaz bu huylarlakoç burcuyum ben, pek burc insanı değilimdir aslnfa ama özellklerini taşırım yani belki ondn kaynaklıdır bilmiom , benimde karısık aslnda beybi, ilk bebegm 0 tecrübe, neyime güveniyosam
Allah’a havale ediyorum zaten canım ama zoruma giden eşime anlattığımda haklısın demiyor bana annesinin ailesinin yaptıklarının farkında değil
15 gün eşim yoktu doğum yaptım gelen gidenim oldu annem geldi yengem geldi hiç ilgilenmediler eve birşey lazım mı diye bile sormadılar eşimin abisi kardeşi babası. Sonuçta eşim yok birşeyler lazım olabilir bana veya bebeğe.
Bu çok zoruma gitti yani
Kayınvalidem bir öğün ağırlamadı bile yengemi annemi
Kızlar güne hiç güzel başlamadım kızım 2 yaşında dün gece ateşi vardı sabah kalktık ki el ayak ağız hastalığı olmuş hemen sağlık ocağına gittim umarım hemen iyileşir cumartesi de doğum of kendimi çok kötü hissediyorum
Napabilirim o zaman kayınvalidemi bırakacagm çocuğu çıldırıcam ya vallaha oturup aglicam nerden buldu bizi
Zaten görmezden geliyorumAman allahim nefrer edilesi.. gormezden gel iyice sinir olsun amacina ulasamasin
Ben de takmıyorum artık canım ilk günler takıyordum biraz da artık hiç takmıyorum umrumda da değil ne yaptığı gerçektenBende oğlak
Hiç bişey bilmesende doğunca bütün herşeyi iç güdülerinle yapıyorsun merak etme
İnsanın elinde olmuyor ama bir yandanda güzel oluyor herşeyi kendin yapman
İlk doğumdan sonra bende kaynana ve elti saçmalıkları ile uğraşmıştım benim kaynana da ilgi manyağı hep hasta olur ilgi onda olsun diye birşeyi yokken bile hasta
Ama şimdi ki aklım olsa asla takmazdım ne hali varsa görsünler eşimde körse öyle kalsın
Yazık üzüldüğüme
Ay çok geçmiş olsun canım ya
Çok kötü denk gelmiş gerçekten biraz zorlanacaksınız
Geçmiş olsun canım kötü denk gelmiş inşallah atlatırsınızKızlar güne hiç güzel başlamadım kızım 2 yaşında dün gece ateşi vardı sabah kalktık ki el ayak ağız hastalığı olmuş hemen sağlık ocağına gittim umarım hemen iyileşir cumartesi de doğum of kendimi çok kötü hissediyorum
Ayy hapsirik ve oksurukle de bulasiyormus canim cok dikkatli olmaniz lazim ama iyi tarafindan bakarsak cok uzun degil 1 hafta kadar suruyormus. Eger alisiksa babaanneye birakmak en dogrusu gibi geliyorNapabilirim o zaman kayınvalidemi bırakacagm çocuğu çıldırıcam ya vallaha oturup aglicam nerden buldu bizi
Canım geçmiş olsun benim kızım olmuştu oyun yerinde kapmıştı ve çevremdekilerinde çocukları olmuştu çok hızlı bulaşan birşey maalesef en iyisini edersin kayınvalidene bırakmakla daha yeni dünyaya gelmiş bide bulaşmasın yazık bebeğine bir haftayla on gün arası sürüyor iyileşmesi yavaş yavaş günden düne kuruduğunu daha iyiye gittiğini gözle görülüyor zatenİnşallah geçer kayınvalidemi bırakacagm doğumda iyileşene kadar kaç güne iyileşir
Kuzum nedense ben senin bu haline de çok da şaşırmadım (tabii bayağı bir beklentimin üstünde çıktın orası tamam ama) çünkü sen genel anlamda bizim mesajlara attığın yorumlarda da genelde karşı tarafın niyetini öne alarak cevap veriyordun diye düşünüyorum, şuan evinizde ekstra hızlı gelişen bir durum var, bütün büyükler elinden geldiğince destek olmaya çalışıyor, sende Bulut bey de var olan bu yeni duruma alışmaya çalışıyorsunuz taaaa kiiii diye düşünüyorum sen tamamen toparlayıp, adaptasyon sürecini atlayıp oryantasyon evresini tamamlayınca tam o noktada bir dakika diyeceksin gibi geliyor bana
Amin canım
Evettt uyunnmuyoorrr festimhep bi düşüncelerdeyiimm, iyi kötü ne varsa hep beynimin içinde kendimle konusma halindeyiim. Ailem destek olsn isterim normlde , onlar cok istekli zaten ama bazen tek basıma herşeyi göğüslemek istiyorm, bazen değil aslımda hep tek basıma göğüslemek istiyorm sadexe bu konu nezdinde değil huy işte ama bak sende istemiyordun ama hosuna gitti belki benimde öyle olur dite umut ediyorum sadece cts günü gelsim doktor gün belirlesin ve sağlıkla keremi göreyim istiyorum. Sanki hayatımda bu zamana kadar çektiğim bütün o acılar ( az buzda değildir jani ) gecicek gibi.. daha neler neler işte kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?