2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım takma hiç boşver Allah a havale et bu tipleri kalbi bozuk resmen, ben hamile kaldığımdan beri komşum bile arada yemek getiriyor kadın tabağını bile bırakmıyor doldurmaya çalışırım diye iyi insanlarla karşılaşmak çok önemli kayınvalidem senin kadar olmasa da yakın doğum yaklaştıkça hastalanıyor, şimdi bir de eltim taşınacak tayinleri çıktı bebeğe bakmaya çağırırlar diye kardeşinin yazlığına kaçtı böyle yapıyor yapsın yarın öbür gün ona daha çok lazım olucaz biz ama bizim de hep işimiz çıkar

Ay tam evden kovmalik kayinvalide sinir oldum kiskandi mi acaba ilginin sende ve bebekte olmasini? Bazi insanlarda vardir boyle kiskancliklar cunku ilgi hep kendilerinde olsun isterler
Aynen canım amacı ilgi çekmek zaten ilgi onun üstünde olsun istiyor
Ben doğum yaptım eve geldim o gece baygınlık geçirdi falan hastaneye götürmüşler zaten o günden sonra hep hastayım hastayım diyo evde pijamalarla geziyor bana bile pijamayla iniyor sanki o lohusa ben değil lohusa gibi dolanıyo
Ben ameliyat oldum o kadar şikayet etmedim hastayım diye vallahi yaa

Allah’a havale ediyorum zaten canım ama zoruma giden eşime anlattığımda haklısın demiyor bana annesinin ailesinin yaptıklarının farkında değil
15 gün eşim yoktu doğum yaptım gelen gidenim oldu annem geldi yengem geldi hiç ilgilenmediler eve birşey lazım mı diye bile sormadılar eşimin abisi kardeşi babası. Sonuçta eşim yok birşeyler lazım olabilir bana veya bebeğe.
Bu çok zoruma gitti yani
Kayınvalidem bir öğün ağırlamadı bile yengemi annemi

Evet canım bir aylık olacağız bile az kaldı

Kızlar güne hiç güzel başlamadım kızım 2 yaşında dün gece ateşi vardı sabah kalktık ki el ayak ağız hastalığı olmuş hemen sağlık ocağına gittim umarım hemen iyileşir cumartesi de doğum of kendimi çok kötü hissediyorum
Başına gelen var mı ne yaptınız kızlar

Aman allahim nefrer edilesi.. gormezden gel iyice sinir olsun amacina ulasamasin

Gecmis olsun canim bildigim kadariyla bulasici kotu olmus zamanlamasi bebekten uzak tutmaniz lazim dokundurmayin aman

Bende oğlak
Hiç bişey bilmesende doğunca bütün herşeyi iç güdülerinle yapıyorsun merak etme
İnsanın elinde olmuyor ama bir yandanda güzel oluyor herşeyi kendin yapman

İlk doğumdan sonra bende kaynana ve elti saçmalıkları ile uğraşmıştım benim kaynana da ilgi manyağı hep hasta olur ilgi onda olsun diye birşeyi yokken bile hasta
Ama şimdi ki aklım olsa asla takmazdım ne hali varsa görsünler eşimde körse öyle kalsın
Yazık üzüldüğüme

Ay çok geçmiş olsun canım ya
Çok kötü denk gelmiş gerçekten biraz zorlanacaksınız

Ben de takmıyorum artık canım ilk günler takıyordum biraz da artık hiç takmıyorum umrumda da değil ne yaptığı gerçekten
Geçen gün utansın diye ben ona yemek gönderdim inşallah anlayıp utanmıştır ama sanmıyorum

Geçmiş olsun canım kötü denk gelmiş inşallah atlatırsınız

Napabilirim o zaman kayınvalidemi bırakacagm çocuğu çıldırıcam ya vallaha oturup aglicam nerden buldu bizi
Ayy hapsirik ve oksurukle de bulasiyormus canim cok dikkatli olmaniz lazim ama iyi tarafindan bakarsak cok uzun degil 1 hafta kadar suruyormus. Eger alisiksa babaanneye birakmak en dogrusu gibi geliyor

İnşallah geçer kayınvalidemi bırakacagm doğumda iyileşene kadar kaç güne iyileşir
Canım geçmiş olsun benim kızım olmuştu oyun yerinde kapmıştı ve çevremdekilerinde çocukları olmuştu çok hızlı bulaşan birşey maalesef en iyisini edersin kayınvalidene bırakmakla daha yeni dünyaya gelmiş bide bulaşmasın yazık bebeğine bir haftayla on gün arası sürüyor iyileşmesi yavaş yavaş günden düne kuruduğunu daha iyiye gittiğini gözle görülüyor zaten

S Sefika053 ah ballı böreğim kıyamam. Bulutunda heryeri delik deşikti küçücük elinden 5 noktadan kan almışlar. Dirsekten heryerden. Seni en iyi ben anlarım. Ama bunlar ufak şeyler allahım sağlıklı günler yaşatsın tüm evlatlara. Valla bacım zor tek çocukken bile zor birde düşünmen gereken başka bir evlat olduğunda daha da zorluğu katlanıyordur eminim. Ama anneler dirayetli ya o güç geliyor. Allahım veriyor. Yoksa mümkün değil hergün hergün aynı şekilde uğraşılmaz. Başka birşey olsa eehhhh be dersin biryerden sonra ama evlat olunca gıkı çıkmıyormuş insanın.

Ndjsjsjks çok iyi olmamış mı bak ben çok yoğun ve stresli bir işte çalışıyorum hep ayaktayım hep sahadayım ve hep insanlarla uğraşıyorum ve bilen bilir iş hayatında insanlarla uğraşmak iğrenç birşeydir. Zorludur ama bütün bunlar ev hanımlığı kadar zor değil. Anam yok nankör ev işi. Yap yap yap yine aynı yine aynı. Hele de çocukla çok daha zor. Açıkcası kocanın da bunu anlamasına sevindim

Kuzum geçmiş olsun bu arada sarılıktan yattığını ben kaçırmışım. Nasıl şimdi iyi mi fındık kuşu? İsmini ne koydunuz?

Ay acemi ağzım açık kaldı. Şunu varya anlatana kadar canım çıkıyor çevremdekilere ama beceremiyorum sen te ordan benim burda yazdıklarımdan anlamışsın. Benim için niyet önemli. Hatta tek kriter. İnsanız hata yaparız. Herkes yapabilir. Ama bunu bile bile art niyetle yapıyorsa ben Allah yarattı demiyorum. Ama niyetinde bir kötülük yok ama oluyorsa kabul ediyorum. Uyarırsam bive yine yaparsa o zamanda yapıştırırım ama şuan böyle bir durum yok. Hışırları çıktı ya. Üzülüyorum inanılmaz derece de. Ben kadınla anlaşmıştım ancak öyle hallolurdu ev ama sağolsunkar hallettiler.

Kuzuş annem 40 gün burda kayınvalidem belli değil ama o daha az kalacakz. Buluta o kadar iyi bakıyorlar ki. Kayınvalidem şarkı söylüyor gelip, kartları var onları konuşuyor. Tertemiz. Şimdi kadına sınır koymamın alemi yok. Zaten gidicek bari gönlünce zaman geçirsin.

Yavrum bu konuya kadar bende öyleydim. Eğer aileleriniz iyi niyetliyse inan ihtiyacın olacak. Onların size destek olması sizin birşeyleri yapamadığınızın göstergesi değil.

Bende öyleydim ben yaparım ederim evet yaparım ama arkadaşım hışırım çıkar. Açıkcası süreç emzir gazını çıkart altını temizle kalan sütü sağ şeklinde ilerliyor ve bunun döngüsü bazen 2 saat maks 3 saat. Bu döngüdeyken olabiliyorsa minnoş yardımlar çok işe yarar. Oturur bir kahveni içersin. Ayrıca ben işten de değil de şunu düşünüyorum oğlumun temelde anne baba sevgisine ihityacı var ama bunun yanına büyük ebeveynlerin sevgisini de koyabiliyorsak muhteşem olur. Elinden onu almaya hakkım yok. Hamilelik kafasıyla ben hırçınlaşmışım onu anladım ya da lohusa kafasıyla yumuşadım mı acaba bilemiyorum Hepsi mümkün.

Kerem balı teyze kuşu severim onu. Hayırlı olan zamanda kolaylıkla gelsin bebeğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…