2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar grip boğaz ağrısı ve öksürük için ballı süt, limonlu ballı ılık su, ballı zencefilli süt, ıhlamur harici neler içebilirim bunlar hepsini denedim faydası olmadı
Bende bi kere böyle oldum doktor 8 saatte 1 parol içebilirsin demişti canım doktoruna danış istersen izin verirse içebilirsinn, diğerlerini denemişsin zaten cok geçmiş olsn

redappleee

Yavrum şaşırdım açıkcası. Kayınvaliden destek olacak bir kadın diye aklımda kalmış nedense. Ben anlamıyorum. 40 kat yabancılar seferber oluyor. Bunların vicdanı nasıl çalışıyor ben anlamıyorum. Birde torunun yani. Bir atasözü var ama şimdi şöylemek istemiyorum yarısını söyleyeyim. Sahibininde mi hatrı yok?

Rol çalacak illa. Gerzek afedersin. Ne geçiyor acaba eline. Bebeğim kocana da hiç takılma bazı erkekler öyle. Ama bunu düşünecek zaman şimdi değil. Öncelik bebişlerin sağlığı sütü huzuru. Sen halledersin zaten bir rutine girin de

Kızlar grip boğaz ağrısı ve öksürük için ballı süt, limonlu ballı ılık su, ballı zencefilli süt, ıhlamur harici neler içebilirim bunlar hepsini denedim faydası olmadı

Ben hamilelik boyunca kaya tuzlu suyla burun temizliği yaptım canım. Peşine de limonlu vallı ılık su içtim. Burun temizliği bana inanılma iyi geliyordu. Geçmiş olsun çok.

Bende hamile ve hormon kafasından öle düşüniyorum sanirim beybm geçer belkim doğurduktan sonra bide benim eşimde aynı ben, o hamile bile değil ama benim gibi düşünüyor, evde baska birinin olması onu biraz geriyor kendi annesi olcak olsa bile. Bakalım süreç neler göstercek

Moralim o kadar bozuldu ki ne iştahım kaldı ne halim hiç ayrı kalmadık nerden buldu bizi yenidoğana bulaşsa sonucu kötü olur değil mi en iyisi kayınvalideme bırakmak başka yapacak şey yok sanırım

Moralim o kadar bozuldu ki ne iştahım kaldı ne halim hiç ayrı kalmadık nerden buldu bizi yenidoğana bulaşsa sonucu kötü olur değil mi en iyisi kayınvalideme bırakmak başka yapacak şey yok sanırım

Yani baska caren tabiki yok, yenidoganin bagisikligi olusmuyor hemen sonucta. Ama buyuk olan da iste sorunlu donmez umarim evine. Bende de 22 aylik bitane var arasira bahsi geciyor, ordan tahmin ediyorum neler olabilecegini.

Allah acil şifalar versin geçmiş olsun

Vizeci06 çok geçmiş olsun hastalığu bilmiyorum ama büyüklere de bulaşma ihtimali var mı mesela sana bulaşmış mıdır inşallah yoktur öyle birşey
Birde konuşarak ona anlat babaannesiyle kalacağını sonra onu alacağınızı senin hastaneye gitmen gerektiğini filan birde babası sık sık ziyaret ederse daha kolay atlatırsınız gibi

Doktoruna yazdım bulaşmaz inşallah dedi bulasabilirmis de şuan için iyiyim doğum yaptığımda yenidoğan doktoru da geliyor ya ona da soracağım ne yapabilirim diye

Bende bi kere böyle oldum doktor 8 saatte 1 parol içebilirsin demişti canım doktoruna danış istersen izin verirse içebilirsinn, diğerlerini denemişsin zaten cok geçmiş olsn
Canım doktora gittim zaten çok üst seviye de hastalanmışım klima çarptı sanırsam antibiyotik bile verdi hamileler için olanını öksürük şurubu gargara da kullandım ama inan faydası yok parolda içebilirsin ara da dedi ama inan faydası yok herşey denedim diyebilirim ama iyileşme yok

Kızlar şimdi kontrolden geldim(37+5) çatı muayenesi yapıldı doktorum 2 parmağıyla baktı hiç zorlamadı, gayet rahat geçti. benim içinde beklediğimden daha rahatsın dedi (karşıdan bakınca çıtkırıldım duruyorum) ama kemik yapın beni arada bıraktı ne dar ne geniş dedi. Yani doğum şekli için net bişey söyleyemedi sanırım benim acı eşiğime göre son anda karar verilecek, bu belirsizlik biraz canımı sıktı.

Daha çok canımı sıkan şey bebek son 1 haftada hiç kilo almamış, doktor önemli değil dedi ama gelişimi mi durdu o an idrak edemedim şimdi eve geldim bunu düşünüyorum benim beslenmemden kilo almamdan bağımsız onun her şekilde kilo alması gerekiyordu. Bir sonraki kontrol için 1 hafta beklemesem bi kaç gün sonra mı gitsem sizce?

lohusalık nasıl geçicek çok endişeliyim gerçekten kızlar. 10 gündür annemle kalıyordum. Bugün dönüyor evine ama burnumdan getirdi. Kayınvalidem gelecek şimdi. Kayınvalideme bu kadar canım sıkılmamıştı. Doğum için ankaraya geldik. Kayınvalidem 3 gün kaldı gitti. Eşim annemi getirdi. Dolabimıza alışveriş yaptı. Gitti ama annem bir türlü memnun değil. İnsan bi sağolsunlar der. Geldiğinden beri yok millet burda bolluk var zannediyomuşta yediğimiz 2 öğünmüşte vs söyleniyor. Sanki otele keyif yapmaya geldik.. Adam seni arabayla alıp getirmiş kızının yanına otobüse binme diye. Alışverişimizi yapmış bir eksiğimiz yok daha ne yapsınlar Bugün gelip götürecek kayınvalidem gelecek diye rahatsızlandı. Neymiş doğuma o denk gelecekmiş çok uyanıkmış vs. Geldiğinden beri onlar gelmeden doğurursun inşallah bebeği onlardan önce ben görürüm diyor. Espri yapıyor güya ama çok saçma değil mi. Neyin hırsı. İnsanlar gelecek diye kalktım hamile halimle evi süpürdüm toparladım sabah. Kendisi öğlene kadar yattı. Nasıl olsa bir eksik bulurlar ağzımızla kuş tutsak yaranamayız diyor. Napalım pis mi bırakalım milletin evini dedim. Gerçekten artık anlam veremiyorum. Dün muayeneye gittik. Şimdi gülüyorsun ama doğurunca görürüm seni diyor. Sürekli negatif cümleler… Yani insan annesinden bunalır mı inanın bunaldım. Bana destek mi oluyor ne yapıyor belli değil daha doğum yapmadan sinirlerim tepemde…

Ben de şaşırdım canım zaten böyle yapmasını beklemiyordum yardım eder diye düşünüyordum.
Rol çalmak ne kelime resmen kıskançlık
Aynen canım öncelik bebeğim

Canım doğum son anda kendini belli ediyor şimdi ne dese boş zaten. Kilo konusu benimde aynı bu hafta kilosu aynı çıktı. Sanırım gelişim tamamlanınca bebek kendini sabitliyor. 2 haftadır 3 kg. 37+3 üz bizde

Ada çayı gargarası boğaz iltihabına çok iyi geliyor sbaah akşam yap ben öyle iltihabımı yendim demle çayı ılıyınca gargara yap günde 3 kere bile yapabilirsin çok kötüysen

Kızlar alttan muayeneden sonra peçeteye kan gelmesi normal mi? Doktor baya derine gitti yumuşatmak için. Peçeteyle 2-3 defa sildim kanlı geldi hep, şimdi çok hafif var

Çok geçmiş olsun, yetişkinlere de bulaşıyor mu araştırın canım öyle bi durum varsa babaneyle de görüşmemeniz lazım bi süre. Çok basit gördüğümüz uçuk bile ne kadar tehlikeli oluyor yenidoğan için. Sen taburcu olana kadar da yavrunu emanet etmen gerekecekti bi kaç gün daha o süreç uzayacak gibi düşün canım, inşallah çabuk geçer

Kızlar ben 36 haftalıgım alt karın ağrım cok oluyor iki gündur bilhassa yatıp kalkarken normal mı acaba bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…