2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sağol cnm kızımda öyle birşey yemedi zorlamadım biraz meyve süt içti uyudu 2 saattir uyuyor ellemedim vücudu dinlensin diye mecbur babaannesi kalacak bir kaç gün elleri ayakları heleki ağızı çok kötü durumda

Bugünün stresi ile kasıklarım da sancım var belinde yok ama ,dedik bugün doğurmuyalım bakalım ne olacak

Yok kuzum merak etme, bugün sen doğurmayacaksın, oluyor öyle benimde kasıklarımda kasılmalar, biz seninle cumartesi doğuracağız hem bugün için liste başına ben iki isim yazdım ( hoş ne pinocoladan ne de sinem den ses var ama olsun, liste başında onlar var bugün )

Kızlar bugün kontrolüm vardı doktora gittim Pazartesi doğum başlatacağını söyledi doktorum normal doğum 3 Santimin ilerisine gitmemiş eğer açılma olmazsa fitil verip açılacak sonra da normal doğumu başlatacaklar Ben bugün çatı muayenesi oldum yalnız hastaneden geldiğimden beri bayağı bir sancım var şu anda da 7-8 dakikada bir Sancılarım geliyor 35-40 saniye sürüyor doktora haber vermeli miyim

Bence haber vermelisin 5dk da bir oluşa gel diyorlar diyebiliyorum

Valla bilinçli olmak önemli. Aynısını ben de düşündüm. Bence insanlarda bir sıkıntı var. İnternette bile mesela kadının biri yenidoğan videosu koymuş çok sıcak tatlı bir video, beğen maşallah de geç. Altına hemen illa ki birisi olumsuz bir deneyim yazmış oluyor. Benim şöyle olmuştu (( diye. Yani bacım tamam gerçekten üzgünüm ama her şeyin yeri ve zamanı var. Bence başkasının mutluluğuna sevinen çok az kişi var. Olumsuz tecrübesi olan insan içten içe istiyor ki başkası da yaşasın onu ki tek o olmasın. Bu dürtüsel düşünceyi durdurmak için gerçekten olgun ve cennetlik biri olmak gerek.
Bazı insanlar ruh emicidir ve tek çözüm onlardan olabildiğin kadar uzak durmaktır. Asla düzeltemezsin çünkü içlerine işlemiştir. O yüzden hiç takmayıp yaşamak gerek ama insan bazen sürükleniyor işte.

Düzenli sancın varsa ve sancı oldupuna eminsem bence haber ver. 7-8 dk da bir baya sık gibi. Hastaneye gitmen gerekebilir

Bence vermelisin,bir de çatı muayenesinde çok acı oluyor mu

Kızlar hayırlı akşamlar benim bebiş doğalı 7 gün oldu eşimle kan uyuşmazlığımız vardı şimdi de bebek pozitif ben negatif (( Birde bebbiş sarılık oldu hastanede ilk muaynede 5.3 dü değer taburcu günü 4.8e düşmüştü aradan 2 gün geçince kontrolde değerimiz 13.2 çıktı ertesi günki değer 15.3 çıktı 2 gün sonra tekrar yani bugün kan verdil değerimiz 14.9a anca düşmüş düşmek denilirse...
Bildiğiniz önerebileceğiniz birşey var mıı bu sarılığın çabukk geçmesi için stresten sütüm çekilecek gibi hissediyorum

Nasıl ayırt edilir acaba
Benim bildiğim ağrı aynı ama sürekli geçmeyen değil yani işte ağrı gelecek vurup geçecek yarım saat sonra gelecek geçecek sonra 15 dk bir gelip geçecek yani süre azalacak şiddet artacak öyle düşün
Mesela yalancıda şu şekilde qprı başlıyor en az 10 dk sürüyor bu yalancı sancı gerçek sancı 1 dk filan sürüp geçmesi lazım sonra tekrar gelmesi lazım

Canım hayırlı olsun öncelikle, yenidoğan sarılığı için bol bol emzirme ve yeterli gelmiyorsa mama takviyesi işe devam edilmesi gerekiyor diye biliyorum, çok geçmiş olsun (bazı bebeklere bu evrede hastane ortamında ışın tedavisi veriyorlar inşallah gerek kalmaz)

Naptın canım. Benimde dün çatı muayenesinden sonra çok ağrım olmuştu ama geçti bugün. Hafif var şuan. Sanırım yalancı sancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…