- 1 Aralık 2022
- 66
- 128
- 8
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.641
Oturamaz oldum, istiyor ki hep uzanayımAyakları onlar ben üç gündür filan rahatım yani değişir kanala inince rahatlandığı söyleniyor ama ben bazen yine rahatsız oluyorum
Onlar vardı, şimdi sürekli bir batma var. Oraya dayandı gibi bir hisBen doğrulup otururken ya da yataktan kalkarken falan hep batıyor.
Sağol cnm kızımda öyle birşey yemedi zorlamadım biraz meyve süt içti uyudu 2 saattir uyuyor ellemedim vücudu dinlensin diye mecbur babaannesi kalacak bir kaç gün elleri ayakları heleki ağızı çok kötü durumdaÇok geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatır bir iki ay önce ablamın 5 yaşındaki oğlunda sadece ateş oldu ama 10 aylık bebeğine bulaştı ağzı yara oldu vücudu kızardı ateşlendi huzursuzdu baya birde ablam hastanede kaldı ameliyat oldu gözünde retina yırtılması olmuştu aynı an a denk geldi bebek emmek istiyor annesi yok birde mama falan da vermemişti ablam hiç ek gıda da çocuk ama ağzı yara yemiyor çok kötüydü çok ağladım bende o zaman 3-4güne geçti ama ilacı yok öyle bildiğim sadece şunu söylim bebekler daha zor atlatıyor kesinlikle uzak tutman lazım
Kaburgama tekme attığında o çıt sesini duyuyorumAranızda bebeği kaburgasına batan var mı? Varsa ne kadar sürüyor bu doğana kadar mı
Çıt sesi miiiKaburgama tekme attığında o çıt sesini duyuyorum
Birkaç kere denk geldi. İçten bir ses geliyor içim bir garip oluyorÇıt sesi miiiBize daha o güncelleme gelmedi
Bugünün stresi ile kasıklarım da sancım var belinde yok ama ,dedik bugün doğurmuyalım bakalım ne olacak
Bence haber vermelisin 5dk da bir oluşa gel diyorlar diyebiliyorumKızlar bugün kontrolüm vardı doktora gittim Pazartesi doğum başlatacağını söyledi doktorum normal doğum 3 Santimin ilerisine gitmemiş eğer açılma olmazsa fitil verip açılacak sonra da normal doğumu başlatacaklar Ben bugün çatı muayenesi oldum yalnız hastaneden geldiğimden beri bayağı bir sancım var şu anda da 7-8 dakikada bir Sancılarım geliyor 35-40 saniye sürüyor doktora haber vermeli miyim
Valla bilinçli olmak önemli. Aynısını ben de düşündüm. Bence insanlarda bir sıkıntı var. İnternette bile mesela kadının biri yenidoğan videosu koymuş çok sıcak tatlı bir video, beğen maşallah de geç. Altına hemen illa ki birisi olumsuz bir deneyim yazmış oluyor. Benim şöyle olmuştuBen zaten ablama ve kayimvalideme daha çok güveniyorum. Annem çok dağınık bir ona bir bana yetişemez. O ablaminkilerle ilgilensin yeter diye dusundum
Ya olumsuz var zaten. Hayir ben zaten düşünüyorum olumsuz olumsuz üstüne bir de annem yok şunun falancanin gelini hamileymiş bebeğini kaybetmiş yok şunun susu bebeği olmus kendinin de tehlikesi varmis diye haberler veriyor. Valla herkesin içinde soyledim ben de böyle olumsuz şeyleri söylemeyin diye. Dusunmuyorlar mi anlamıyorum. Zaten bu olumsuz tutum bana hep annemden geçti çocukluğumdan beri. Yani kadını değiştiremem bunca yaşında ama insan az biraz dikkat eder.
Bizm tüp bebekle oldu bebeğimiz, o süreçte bile sürekli yok biri 10 kere denemiş yok biri 10 yıldır olmuyormuş diye diye moralimi bozmuştu. Malesef onları da yetiştiren böyle yetiştirmiş ben de oyle oldum. Umarım oğluma bu tarz şeyleri fark etmeden de olsa asilamam.
Düzenli sancın varsa ve sancı oldupuna eminsem bence haber ver. 7-8 dk da bir baya sık gibi. Hastaneye gitmen gerekebilirKızlar bugün kontrolüm vardı doktora gittim Pazartesi doğum başlatacağını söyledi doktorum normal doğum 3 Santimin ilerisine gitmemiş eğer açılma olmazsa fitil verip açılacak sonra da normal doğumu başlatacaklar Ben bugün çatı muayenesi oldum yalnız hastaneden geldiğimden beri bayağı bir sancım var şu anda da 7-8 dakikada bir Sancılarım geliyor 35-40 saniye sürüyor doktora haber vermeli miyim
Canım benimde sabahtan beri kasıklarım ve böbreklerime doğru geçmeyen bir ağrı var ne ağrısı bilemedimBugünün stresi ile kasıklarım da sancım var belinde yok ama ,dedik bugün doğurmuyalım bakalım ne olacak
Bence vermelisin,bir de çatı muayenesinde çok acı oluyor muKızlar bugün kontrolüm vardı doktora gittim Pazartesi doğum başlatacağını söyledi doktorum normal doğum 3 Santimin ilerisine gitmemiş eğer açılma olmazsa fitil verip açılacak sonra da normal doğumu başlatacaklar Ben bugün çatı muayenesi oldum yalnız hastaneden geldiğimden beri bayağı bir sancım var şu anda da 7-8 dakikada bir Sancılarım geliyor 35-40 saniye sürüyor doktora haber vermeli miyim
Nasıl ayırt edilir acabaNormal adet ağrısı gibi yalancı kasılmalar başlıyor artık düzenli ve aralıkla şiddeti artıyorsa doktora git tabi
Yalancı benim ki kesinCanım benimde sabahtan beri kasıklarım ve böbreklerime doğru geçmeyen bir ağrı var ne ağrısı bilemedim
Benim bildiğim ağrı aynı ama sürekli geçmeyen değil yani işte ağrı gelecek vurup geçecek yarım saat sonra gelecek geçecek sonra 15 dk bir gelip geçecek yani süre azalacak şiddet artacak öyle düşünNasıl ayırt edilir acaba
Kızlar hayırlı akşamlar benim bebiş doğalı 7 gün oldu eşimle kan uyuşmazlığımız vardı şimdi de bebek pozitif ben negatif(( Birde bebbiş sarılık oldu hastanede ilk muaynede 5.3 dü değer taburcu günü 4.8e düşmüştü aradan 2 gün geçince kontrolde değerimiz 13.2 çıktı ertesi günki değer 15.3 çıktı 2 gün sonra tekrar yani bugün kan verdil değerimiz 14.9a anca düşmüş düşmek denilirse...
Bildiğiniz önerebileceğiniz birşey var mıı bu sarılığın çabukk geçmesi için stresten sütüm çekilecek gibi hissediyorum
Naptın canım. Benimde dün çatı muayenesinden sonra çok ağrım olmuştu ama geçti bugün. Hafif var şuan. Sanırım yalancı sancıKızlar bugün kontrolüm vardı doktora gittim Pazartesi doğum başlatacağını söyledi doktorum normal doğum 3 Santimin ilerisine gitmemiş eğer açılma olmazsa fitil verip açılacak sonra da normal doğumu başlatacaklar Ben bugün çatı muayenesi oldum yalnız hastaneden geldiğimden beri bayağı bir sancım var şu anda da 7-8 dakikada bir Sancılarım geliyor 35-40 saniye sürüyor doktora haber vermeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?