2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kaçıncı haftandasin canım. Sancıların sıklaşmıs gibi bence haber vermelisin doktoruna en azından danisirsin

Kızlar benim bebiş kilosu 36+4 de 2671 di yarın kontrol var 37+5 kaç gram almıştır acaba 3 kilo olmuşmudur doktor geç döllenme dedi 4 gün geriden geliyor aslında kilosuna vs iyi dedi doktor ama bana göre az gibi kilosu bide ultrason cihazları fazla ölçüyor genelde demkki daha az kilosu

Zaten görmezden geliyorum
Bize geldiğinde de bebeğimi alıp odama gidiyorum diyorum bebeği emzirecegim

Kızlar inanın bu son 1 ayda neler neler yaşadım anlatıp kendimi doldurmak düşünüp üzülmemek için yok sayıyorum ama bende patlamaktan korkuyorum aslında şuan bu rahatlığıma bende şaşkınım ama kimseyi öncelikle kendimi ve oğlumu üzmemek için rahat davranmaya duymamaya çalışıyorum
Bebeğim etkilenmesin diye herşey

İnsanların doğası bu demek elimizden bişey gelmez diye düşünüyorum
Şuan en büyük sıkıntım kaynanam hasta hasta geldi normalde hastaneye gitmeyi sever zorla yolladım, zorla gitti diye alınan ilaçları bile içmedi iyi olmadı
Bana bulaştı zaten ama bu şekilde bebek gelince işte büyük ihtimalle benim patlama orda olacak maalesef inşallah hemen kendi kendine toparlar yoksa uzaktan sevecek torununu
Neyse duymamaya çalışmaya devam
İnşallah biz böyle kaynana olmayız

Canım ne yaptın sancı aralığın kısaymış bayağı

Canım olmuştur büyük ihtimalle 37+ da bize kilo dedi tabi yanılma payı var ama kurtardılar artık kendilerini onu düşünüp canını sıkma sınırı geçtiler artık bebişler

Kızların selam ben bu topiğin ilk başlarında yazmıştım tüp bebek 3 deneme de pozitifi görmüştüm kaybettim o zaman şimdi yaşasa Ağustosta doğacaktı doktor korunmana gerek bile yok doğal yolla hamile kalamazsin demisti evleneli 8 sene oldu ve ben bu ay ilk defa kendi kendime hamile kaldım çok şükür hepiniz doğum sürecine gelmişsiniz sağlıkla doğsun inşallah güle güle büyütün banada dua eder misiniz inşallah bende sağlıkla kavuşayim 1 Nisan bebesi görünüyor benimki de

Öncelikle geçmiş olsun canım bana da oğlumdan geçmişti. Nadiren yetişkinlere de geçermiş. Boğazım parçalanır gibi acıdı 3 gün. yüzümde yaralar çıktı ateşim yükseldi. Bu viral bir hastalık olduğu için bir ilacı yok maalesef

Moralim o kadar bozuldu ki ne iştahım kaldı ne halim hiç ayrı kalmadık nerden buldu bizi yenidoğana bulaşsa sonucu kötü olur değil mi en iyisi kayınvalideme bırakmak başka yapacak şey yok sanırım
Canım telaş yapma üzülme hastalık 3 günde geçmeye başlıyor ilk bir iki günlük süre içinde bulaşıyor oğlum 3yasinda ve kresteydi o zaman getirdi hastalığı eve. O da ateşlendi yemedi icmedi iki gün sonra geçti gitti. Birbirinizle temastan uzak durun bir iki gün zaten cts gününe kadar biseyiniz kalmaz inşallah

Ayy maşallah canım ya, Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

Ayy maşallah canım ya, Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun Rabbim hiç beklemediğimiz yerden ciceklendirdi bizi çok üzgündüm bu ay doğum yapacaktım yaşasaydı ilk bebeğim olmadı ama kardeşi müjdelendi bize hala inanamıyorum tüp bebeğe bir daha gücüm yetmez derken gebelik düşünemezken bir anda içinde buldum kendimi

Rabbimin mucizesi inşallah annesine sıkı sıkıya tutunur dualarımızda olacaksın merak etme hep olumlu güzel şeyler düşün

Geçmiş olsun cnm ben şuan iyiyim ama ne kadar uzak durabilirim 2 yaşında Allah'a emanetiz bakalım umarım bulaşmaz bugün hiç birşey yemedi

Teyzoşlar bugün kontrolümüz vardı. Kızımin kilosu 3.050 gram ve boyu 50 cm olmuş doğuma kadar 3800 gram ve 52 cm olur diyor Dr. Sezeryan olacağım ilk dogumum sezeryandi her ne kadar aradan 10 yıl geçse de ben cesaret edemedim normal doğuma. 25 Ağustosa sezeryan günü verdi. Sanırım grubun en son doğuran anneleri arasında olacağım

Moralim o kadar bozuldu ki ne iştahım kaldı ne halim hiç ayrı kalmadık nerden buldu bizi yenidoğana bulaşsa sonucu kötü olur değil mi en iyisi kayınvalideme bırakmak başka yapacak şey yok sanırım
Önlem almakta fayda vardır diye düşünüyorum kayınvalidene bırakma imkanın var o zaman bırak derim ama öyle yenidoğana da hayati tehlike birşey olucağını sanmıyorum tabi doktorlara danışmakta fayda var

Doğum yapınca çocuk doktoru odaya geliyor ona soracağım mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…