- 2 Temmuz 2023
- 12.425
- 37.243
- 528
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.661
Kaçıncı haftandasin canım. Sancıların sıklaşmıs gibi bence haber vermelisin doktoruna en azından danisirsinKızlar bugün kontrolüm vardı doktora gittim Pazartesi doğum başlatacağını söyledi doktorum normal doğum 3 Santimin ilerisine gitmemiş eğer açılma olmazsa fitil verip açılacak sonra da normal doğumu başlatacaklar Ben bugün çatı muayenesi oldum yalnız hastaneden geldiğimden beri bayağı bir sancım var şu anda da 7-8 dakikada bir Sancılarım geliyor 35-40 saniye sürüyor doktora haber vermeli miyim
Zaten görmezden geliyorum
Bize geldiğinde de bebeğimi alıp odama gidiyorum diyorum bebeği emzirecegim
Ben de takmıyorum artık canım ilk günler takıyordum biraz da artık hiç takmıyorum umrumda da değil ne yaptığı gerçekten
Geçen gün utansın diye ben ona yemek gönderdiminşallah anlayıp utanmıştır ama sanmıyorum
@redappleee
Yavrum şaşırdım açıkcası. Kayınvaliden destek olacak bir kadın diye aklımda kalmış nedense. Ben anlamıyorum. 40 kat yabancılar seferber oluyor. Bunların vicdanı nasıl çalışıyor ben anlamıyorum. Birde torunun yani. Bir atasözü var ama şimdi şöylemek istemiyorum yarısını söyleyeyim. Sahibininde mi hatrı yok?
Rol çalacak illa. Gerzek afedersin. Ne geçiyor acaba eline. Bebeğim kocana da hiç takılma bazı erkekler öyle. Ama bunu düşünecek zaman şimdi değil. Öncelik bebişlerin sağlığı sütü huzuru. Sen halledersin zaten bir rutine girin de
lohusalık nasıl geçicek çok endişeliyim gerçekten kızlar. 10 gündür annemle kalıyordum. Bugün dönüyor evine ama burnumdan getirdi. Kayınvalidem gelecek şimdi. Kayınvalideme bu kadar canım sıkılmamıştı. Doğum için ankaraya geldik. Kayınvalidem 3 gün kaldı gitti. Eşim annemi getirdi. Dolabimıza alışveriş yaptı. Gitti ama annem bir türlü memnun değil. İnsan bi sağolsunlar der. Geldiğinden beri yok millet burda bolluk var zannediyomuşta yediğimiz 2 öğünmüşte vs söyleniyor. Sanki otele keyif yapmaya geldik.. Adam seni arabayla alıp getirmiş kızının yanına otobüse binme diye. Alışverişimizi yapmış bir eksiğimiz yok daha ne yapsınlarBugün gelip götürecek kayınvalidem gelecek diye rahatsızlandı. Neymiş doğuma o denk gelecekmiş çok uyanıkmış vs. Geldiğinden beri onlar gelmeden doğurursun inşallah bebeği onlardan önce ben görürüm diyor. Espri yapıyor güya ama çok saçma değil mi. Neyin hırsı. İnsanlar gelecek diye kalktım hamile halimle evi süpürdüm toparladım sabah. Kendisi öğlene kadar yattı. Nasıl olsa bir eksik bulurlar ağzımızla kuş tutsak yaranamayız diyor. Napalım pis mi bırakalım milletin evini dedim. Gerçekten artık anlam veremiyorum. Dün muayeneye gittik. Şimdi gülüyorsun ama doğurunca görürüm seni diyor. Sürekli negatif cümleler… Yani insan annesinden bunalır mı inanın bunaldım. Bana destek mi oluyor ne yapıyor belli değil daha doğum yapmadan sinirlerim tepemde…
Canım ne yaptın sancı aralığın kısaymış bayağıKızlar bugün kontrolüm vardı doktora gittim Pazartesi doğum başlatacağını söyledi doktorum normal doğum 3 Santimin ilerisine gitmemiş eğer açılma olmazsa fitil verip açılacak sonra da normal doğumu başlatacaklar Ben bugün çatı muayenesi oldum yalnız hastaneden geldiğimden beri bayağı bir sancım var şu anda da 7-8 dakikada bir Sancılarım geliyor 35-40 saniye sürüyor doktora haber vermeli miyim
Kızlar benim bebiş kilosu 36+4 de 2671 di yarın kontrol var 37+5 kaç gram almıştır acaba 3 kilo olmuşmudur doktor geç döllenme dedi 4 gün geriden geliyor aslında kilosuna vs iyi dedi doktor ama bana göre az gibi kilosu bide ultrason cihazları fazla ölçüyor genelde demkki daha az kilosu
Öncelikle geçmiş olsun canım bana da oğlumdan geçmişti. Nadiren yetişkinlere de geçermiş. Boğazım parçalanır gibi acıdı 3 gün. yüzümde yaralar çıktı ateşim yükseldi. Bu viral bir hastalık olduğu için bir ilacı yok maalesefKızlar güne hiç güzel başlamadım kızım 2 yaşında dün gece ateşi vardı sabah kalktık ki el ayak ağız hastalığı olmuş hemen sağlık ocağına gittim umarım hemen iyileşir cumartesi de doğum of kendimi çok kötü hissediyorum
Başına gelen var mı ne yaptınız kızlar
Canım telaş yapma üzülme hastalık 3 günde geçmeye başlıyor ilk bir iki günlük süre içinde bulaşıyor oğlum 3yasinda ve kresteydi o zaman getirdi hastalığı eve. O da ateşlendi yemedi icmedi iki gün sonra geçti gitti. Birbirinizle temastan uzak durun bir iki gün zaten cts gününe kadar biseyiniz kalmaz inşallahMoralim o kadar bozuldu ki ne iştahım kaldı ne halim hiç ayrı kalmadık nerden buldu bizi yenidoğana bulaşsa sonucu kötü olur değil mi en iyisi kayınvalideme bırakmak başka yapacak şey yok sanırım
Kızların selam ben bu topiğin ilk başlarında yazmıştım tüp bebek 3 deneme de pozitifi görmüştüm kaybettim o zaman şimdi yaşasa Ağustosta doğacaktı doktor korunmana gerek bile yok doğal yolla hamile kalamazsin demisti evleneli 8 sene oldu ve ben bu ay ilk defa kendi kendime hamile kaldım çok şükür hepiniz doğum sürecine gelmişsiniz sağlıkla doğsun inşallah güle güle büyütün banada dua eder misiniz inşallah bende sağlıkla kavuşayim 1 Nisan bebesi görünüyor benimki de
Amin inşallah Allah razı olsun Rabbim hiç beklemediğimiz yerden ciceklendirdi bizi çok üzgündüm bu ay doğum yapacaktım yaşasaydı ilk bebeğim olmadı ama kardeşi müjdelendi bize hala inanamıyorum tüp bebeğe bir daha gücüm yetmez derken gebelik düşünemezken bir anda içinde buldum kendimiAyy maşallah canım ya, Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Kızların selam ben bu topiğin ilk başlarında yazmıştım tüp bebek 3 deneme de pozitifi görmüştüm kaybettim o zaman şimdi yaşasa Ağustosta doğacaktı doktor korunmana gerek bile yok doğal yolla hamile kalamazsin demisti evleneli 8 sene oldu ve ben bu ay ilk defa kendi kendime hamile kaldım çok şükür hepiniz doğum sürecine gelmişsiniz sağlıkla doğsun inşallah güle güle büyütün banada dua eder misiniz inşallah bende sağlıkla kavuşayim 1 Nisan bebesi görünüyor benimki de
Geçmiş olsun cnm ben şuan iyiyim ama ne kadar uzak durabilirim 2 yaşında Allah'a emanetiz bakalım umarım bulaşmaz bugün hiç birşey yemediÖncelikle geçmiş olsun canım bana da oğlumdan geçmişti. Nadiren yetişkinlere de geçermiş. Boğazım parçalanır gibi acıdı 3 gün. yüzümde yaralar çıktı ateşim yükseldi. Bu viral bir hastalık olduğu için bir ilacı yok maalesef
Sadece süt ve meyve suyu ver pipetle yada biberonla. Çorba bile içmek istemiyordur eminim. En azından halsiz kalmazGeçmiş olsun cnm ben şuan iyiyim ama ne kadar uzak durabilirim 2 yaşında Allah'a emanetiz bakalım umarım bulaşmaz bugün hiç birşey yemedi
Önlem almakta fayda vardır diye düşünüyorum kayınvalidene bırakma imkanın var o zaman bırak derim ama öyle yenidoğana da hayati tehlike birşey olucağını sanmıyorum tabi doktorlara danışmakta fayda varMoralim o kadar bozuldu ki ne iştahım kaldı ne halim hiç ayrı kalmadık nerden buldu bizi yenidoğana bulaşsa sonucu kötü olur değil mi en iyisi kayınvalideme bırakmak başka yapacak şey yok sanırım
Süt vermeye çalışıyorum gündüz içti şimdi içmiyorSadece süt ve meyve suyu ver pipetle yada biberonla. Çorba bile içmek istemiyordur eminim. En azından halsiz kalmaz
Doğum yapınca çocuk doktoru odaya geliyor ona soracağım mutlakaÖnlem almakta fayda vardır diye düşünüyorum kayınvalidene bırakma imkanın var o zaman bırak derim ama öyle yenidoğana da hayati tehlike birşey olucağını sanmıyorum tabi doktorlara danışmakta fayda var
Bugün doğurcağını söylemiş miydi?
Aynen canım öyle yap ve sanırım benim bildiğim ilk 3-4gün bulaşıcılığı var diye duymuştum ama tam emin değilim bi sor araştır doktora da ona göre doktor ne derse onu yap derim o en iyisini bilirDoğum yapınca çocuk doktoru odaya geliyor ona soracağım mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?