2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Süt vermeye çalışıyorum gündüz içti şimdi içmiyor
Yutkunmak çok zor oluyor ben ki kocaman kadın yatak döşek ateşli yattım oğlumla birlikte ne bir akraba ne bir komşumuz vardı çorba getiren eşim gorevdeydi. Tam 15 temmuz sonrası zamanlardı doktor rapor yazdı bana iş yerim kabul etmedi mesaiye gelmek zorundasın denildi. çok zor bir hastalık. Ateşi çok yükseliyorsa fitil koy poposundan gece rahat uyur canım

Vizeci06 5-7gün içinde bulaşıcılığı varmış canım şuan internetten baktım yine doktora sor tabi ne derse ona göre yaparsın sıkma canını evet kötü bir durum ama sen üzülünce geçmiyor şuan bu durum karnındakini düşün stres etme kendini geçici bunlar

37.5 geçmedi dünden beri çok şükür internette gördüklerime göre hafif atlatiyoruz popo kısmında da çıkmış , doktoruna dedim bana yada bebeğe birşey olur mu diye olmaz inşallah dedi hani şöyle böyle önlem al demedi sağlık ocağında ki de öyle umarım bulaşmaz
Şimdiden babaanneye göndermedim benden hiç ayrı kalmadı Allahımn izniyle inşallah bulaşmaz nerden gelmiş bu hastalık kardeşimde vs görmedim hiç küçükken

Amin insallah şifa bulur tez vakitte ameliyata giderken evde bırakacağım 2 gün evden uzakta duramaz diye kayinvalidem gelecek buraya ben eve gelmeden de evine götürür diye düşündüm simdiden göndermedim umarım bulaşmaz doktorda bulaşmaz gibi konuştu şöyle böyle önlem al demedi

Allah şifa versin inşallah tez zamanda Canım benim İşte annelik yaaa bu yalan dünyadaki en kıymetli şey bence..Hem kızını hemde daha doğmamış bebeğini düşünerek mücadele etmek Allah'ım güç kuvvet versin inşallah

Kızlar hepinize iyi geceler Ben doktora geldim nst'ye bağladılar benim Sancılarım sıkılaştı ve yatış verdiler nst de Sancılarım düzenli çıktı yarın sabah inşallah doğuma alacağız dediler açılma olsa da olmasa da suni sancıyla doğumu yapacağız dediler Çünkü ağrılarım düzenli sizleri bilgilendireyim dedim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar inşallah Ne olur Dua edin

Rabbim kolayca bir avazda doğum nasip etsin inşallah canım benim Sağlıkla ve sıhhatle al bebişini kucağına inşallah.Sancı anlarında dualarında bizi de unutma çok ihtiyacım(ız) var

çok ilginç benimde dikkatimi çekti kilo vermedim ama almadım da

Bi avazda kolayca dogurun insallah, bebisle size kolaylıklar diliyorum. Allah anali babali buyutmek nasip etsin. Bicirigin guzel gunleri, bol bol kahkalari olsun

Bir de kendinizi rahat hissettiğiniz bi anda su sancilarinizi anlatir misiniz? Ilk nerden basladi, nasil bi agri sekli, nerden nereye yayilıyor vs vs...

Amin İnşallah Allah'ın izniyle hepimize nasip etsin Allah'ım ağrılarımı tarif etmek gerekirse karnın alt tarafında başlayıp bele doğru yayılan ağrılarım yani yukarıya doğru yayılan ağrılarım oldu daha çok sıkışma hisse yani kasılma ile sıkıştırma hissi gibi tarifleyebilirim kızlar

Karinda sertlesme oluyor mu peki? Onu da cok duydum ben.

Aci eşiginiz dusuk mu yuksek mi? Şiddetli bir agri gibi mi? Yani yorgan dosek yatircak gibi mi hissettiriyor?

Karinda sertlesme oluyor mu peki? Onu da cok duydum ben.

Aci eşiginiz dusuk mu yuksek mi? Şiddetli bir agri gibi mi? Yani yorgan dosek yatircak gibi mi hissettiriyor?
Evet düşük maalesef ki sertleşme oluyor sancı gelmeden sertleşiyor sonrasında ağrıyla sertlik sürüyor ve ter boşalıyor resmen

Senin tarifine göre yalancı bu zaten öyle hissediyorum

Evet düşük maalesef ki sertleşme oluyor sancı gelmeden sertleşiyor sonrasında ağrıyla sertlik sürüyor ve ter boşalıyor resmen

Tesekkur ediyorum :* saglikla, sikintisiz, sorunsuz guzelce dogurun insallah. Allah sizin ve bebeginizin yardimcisi olsun...
Anneliginiz kutlu olsun simdiden :)

Hadi hayırlı olsun canım, Allah kolaylık versin nst sancıların kaça yükseldi? İnş açılman da olur suniye gerek kalmaz

Amin cnm Allah kimsenin başına vermesin saat başı uyanıp acıdan ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…