- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.911
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.701
Allah yardımcın olsun cnm sağlıcakla kavuş yavrunaKızlar hepinize iyi geceler Ben doktora geldim nst'ye bağladılar benim Sancılarım sıkılaştı ve yatış verdiler nst de Sancılarım düzenli çıktı yarın sabah inşallah doğuma alacağız dediler açılma olsa da olmasa da suni sancıyla doğumu yapacağız dediler Çünkü ağrılarım düzenli sizleri bilgilendireyim dedim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar inşallah Ne olur Dua edin
Kızlar hepinize iyi geceler Ben doktora geldim nst'ye bağladılar benim Sancılarım sıkılaştı ve yatış verdiler nst de Sancılarım düzenli çıktı yarın sabah inşallah doğuma alacağız dediler açılma olsa da olmasa da suni sancıyla doğumu yapacağız dediler Çünkü ağrılarım düzenli sizleri bilgilendireyim dedim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar inşallah Ne olur Dua edin
Bittim ben yha çekiyor gorcen ben eve gelince bir uyuması vare sanki dünyanın bütün işini yapmış gibi horlaya horlaya böylesuanlikt iyi vanimt yarın kontrolü var. İsmini Gülizar ela demis benim eşim gerizekalı nüfustaki adam gülüzar ela yazmış ilerde değiştircem gerçekten dün bütün gün moralimi az çok buna bozdum neymiş benim annemin adi kimlikte öyleymiş sanane canim adam sana ne dediyse onu yaz kimliğe. Kimlikte oluştuğu için kaldi değiştirilmez zaten mahkeme kararı ile ilerde değiştircem. Eşim kulağına Gülizar ela diye okuyacak
Aynen canım kayınvalidem yapsa neyse. Ama annem insan konduramıyor idare et idare et bunaldım yani. Dediğin gibi tatil yapmaya gelmiş gibi davranıyor. Ben de çok kızgınım. Kayınvalidemle de nasıl olur bilmiyorum. En yakın zamanda doğursamda toparlansam herkes uzak dursa rahatlıycam gerçekten.
Vizecimmm çok geçmiş olsun kuzum ya, çok aksi zamana denk gelmiş ama yapacak birşey yok, birde 2 yaş zaten tam sendrom zamanı bilmiyorum senin yanında doğumdan sonra birisi kalacak mı? Kalacak ise eşin de kızın ile ilgilense belki daha iyi olabilir kv gillerde
Kızlar bugün evde tuvalette tadilat var çok ayrıntılı etiketleyerek yazamıyorum ama şu saat itibari ile hala doğum yok sanırım
Zaten kayınvalidemin genç yaşta rahmi alınmış
Daha Doğuramadığı için içinde kalmış sanırım halbuki 3 çocuğu olmuş rahmi alınana kadar ama daha çok istiyormuş
Cidden bırak hasetlensin. Huy bu çıkmazzzzzz. Sen bebeği düşün. Bişe derse aynen de geç. Çok sıkarsa biraz sert çıkış ama çok da takmayacaksın mecbur. Dediğim gibi bizi sevmediklerinden vs değil huy bu.
Kızların selam ben bu topiğin ilk başlarında yazmıştım tüp bebek 3 deneme de pozitifi görmüştüm kaybettim o zaman şimdi yaşasa Ağustosta doğacaktı doktor korunmana gerek bile yok doğal yolla hamile kalamazsin demisti evleneli 8 sene oldu ve ben bu ay ilk defa kendi kendime hamile kaldım çok şükür hepiniz doğum sürecine gelmişsiniz sağlıkla doğsun inşallah güle güle büyütün banada dua eder misiniz inşallah bende sağlıkla kavuşayim 1 Nisan bebesi görünüyor benimki de
Amin insallah şifa bulur tez vakitte ameliyata giderken evde bırakacağım 2 gün evden uzakta duramaz diye kayinvalidem gelecek buraya ben eve gelmeden de evine götürür diye düşündüm simdiden göndermedim umarım bulaşmaz doktorda bulaşmaz gibi konuştu şöyle böyle önlem al demedi
Evet canım haklısın, bir de dediğin gibi aşırı ağlasa duyarsın diye düşünüyorum. Hafif mızmızlanmada alıyorsa doğru değil. Annesinin ilgilenmesi daha iyi ne gerek varCanlarım fikrinizi almam lazım. Yoksa uyandığımda birilerinin kalbini kırabilirim.
Bulut kuşu geceleri deliksiz uyumuyor. Emziriyorum yatırıyorum uyuyor sonra uyanıyormuş(!) ağlıyormuş(!) biz duymuyormuşuz. Kayınvalidem alıyor. İlgilenip uyutup getiriyor. Geçen gün alarmı bile duymamışız ama aşırı bir yorgunluk vardı üzerimizde yaşadıklarımız kolay değil pek neyse bu gece emzirdim az önce bir daha kalktım eşim dedi ki annem almış uyanmış Bulut. Ay bana bir sinir geldi. Dinlenelim diye bunu yapıyor muhtemelen ama bana sinir geldi. Bir kere ağlamanın boyutu neydi de alıyor? Bu çocuk kendini parçalıyor da biz mi duymuyoruz yoksa sadece mıkırdıyor mu? Kafamda deli sorular var. Birde yanımızdan alınması hoşuma gitmedi ya. Niyet iyi okey ama oda umrumda değil şuan. Aşırı derece de alama müdahale değil mi bu?
Bende 7 sene sonunda tüp bebekle hamile kaldım, ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim.. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, nisan baharın olurKızların selam ben bu topiğin ilk başlarında yazmıştım tüp bebek 3 deneme de pozitifi görmüştüm kaybettim o zaman şimdi yaşasa Ağustosta doğacaktı doktor korunmana gerek bile yok doğal yolla hamile kalamazsin demisti evleneli 8 sene oldu ve ben bu ay ilk defa kendi kendime hamile kaldım çok şükür hepiniz doğum sürecine gelmişsiniz sağlıkla doğsun inşallah güle güle büyütün banada dua eder misiniz inşallah bende sağlıkla kavuşayim 1 Nisan bebesi görünüyor benimki de
Allah razı olsun inşallah çok sağolun sizde sağlıkla kavuşunBende 7 sene sonunda tüp bebekle hamile kaldım, ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim.. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, nisan baharın olur
Aminn inşallahAllah razı olsun inşallah çok sağolun sizde sağlıkla kavuşun
Doğru diyorsun cnm mecbur evin kırklanması lazım bakalm nasıl yapacaklarKuzum sana bulaşmaz belki ama bebiş doğunca bulaşabilir Allah korusun. Evin kırklanması lazım. Temasla bulaşıyor o hastalık. Sen ve bebiş geldiğinde Defnoşun evde olmaması lazım. Vallahi çok zor bu dediğim ama napıcaksın arkadaşım. Ne olur ne olmaz korumak lazım.
Bence aşırı ağlasa duymamanız mümkün değil canımCanlarım fikrinizi almam lazım. Yoksa uyandığımda birilerinin kalbini kırabilirim.
Bulut kuşu geceleri deliksiz uyumuyor. Emziriyorum yatırıyorum uyuyor sonra uyanıyormuş(!) ağlıyormuş(!) biz duymuyormuşuz. Kayınvalidem alıyor. İlgilenip uyutup getiriyor. Geçen gün alarmı bile duymamışız ama aşırı bir yorgunluk vardı üzerimizde yaşadıklarımız kolay değil pek neyse bu gece emzirdim az önce bir daha kalktım eşim dedi ki annem almış uyanmış Bulut. Ay bana bir sinir geldi. Dinlenelim diye bunu yapıyor muhtemelen ama bana sinir geldi. Bir kere ağlamanın boyutu neydi de alıyor? Bu çocuk kendini parçalıyor da biz mi duymuyoruz yoksa sadece mıkırdıyor mu? Kafamda deli sorular var. Birde yanımızdan alınması hoşuma gitmedi ya. Niyet iyi okey ama oda umrumda değil şuan. Aşırı derece de alama müdahale değil mi bu?
Allah kolay bir doğum nasip etsin canım hayırlısıyla al kucağınaKızlar hepinize iyi geceler Ben doktora geldim nst'ye bağladılar benim Sancılarım sıkılaştı ve yatış verdiler nst de Sancılarım düzenli çıktı yarın sabah inşallah doğuma alacağız dediler açılma olsa da olmasa da suni sancıyla doğumu yapacağız dediler Çünkü ağrılarım düzenli sizleri bilgilendireyim dedim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar inşallah Ne olur Dua edin
Odanıza girmemesi gerekir sizin duymayacağınız şekilde ağlaması mümkün gelmedi bana. Ik mık dese uyanıyorum ben sesineCanlarım fikrinizi almam lazım. Yoksa uyandığımda birilerinin kalbini kırabilirim.
Kızlar hepinize iyi geceler Ben doktora geldim nst'ye bağladılar benim Sancılarım sıkılaştı ve yatış verdiler nst de Sancılarım düzenli çıktı yarın sabah inşallah doğuma alacağız dediler açılma olsa da olmasa da suni sancıyla doğumu yapacağız dediler Çünkü ağrılarım düzenli sizleri bilgilendireyim dedim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar inşallah Ne olur Dua edin
Canlarım fikrinizi almam lazım. Yoksa uyandığımda birilerinin kalbini kırabilirim.
Çok güzel canım gözün aydınKızlar dün oğlum doğdu normal doğumdan korktuğum için sezaryen istiyordum ama yine de son zamanlarda kendimi normal doğuma ısındırmaya başlamıştım. Gebelik okulundaki ebenin fikrimin değişmesinde çok etkisi var. Dün de her şey normal akışında gidince doğumu normal olarak yaptım. Benim oğluş biraz sabırsız çıktı azıcık erken gelmek istedi ama çok şükür ikimiz de iyiyiz. Umarım hayırlısıyla en hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz çünkü annelik aşırı güzel bişeymiş
Hayırlı olsun Allah sağlıkla Analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar dün oğlum doğdu normal doğumdan korktuğum için sezaryen istiyordum ama yine de son zamanlarda kendimi normal doğuma ısındırmaya başlamıştım. Gebelik okulundaki ebenin fikrimin değişmesinde çok etkisi var. Dün de her şey normal akışında gidince doğumu normal olarak yaptım. Benim oğluş biraz sabırsız çıktı azıcık erken gelmek istedi ama çok şükür ikimiz de iyiyiz. Umarım hayırlısıyla en hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz çünkü annelik aşırı güzel bişeymiş
Kızlar dün oğlum doğdu normal doğumdan korktuğum için sezaryen istiyordum ama yine de son zamanlarda kendimi normal doğuma ısındırmaya başlamıştım. Gebelik okulundaki ebenin fikrimin değişmesinde çok etkisi var. Dün de her şey normal akışında gidince doğumu normal olarak yaptım. Benim oğluş biraz sabırsız çıktı azıcık erken gelmek istedi ama çok şükür ikimiz de iyiyiz. Umarım hayırlısıyla en hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz çünkü annelik aşırı güzel bişeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?