2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Allah yardımcın olsun cnm sağlıcakla kavuş yavruna

Allahım yardımcın olsun kuzum. Hiiç gerilme ay mıkırdak bebiş geliyor

Tabii sen gelince güven gelmiştir o rahatlıkla uykuya vuslata kavuşur gibi kavuşmuştur uyumadıklarının yerine

Ya ne işgüzar insanlar var. Sanane ne dendiyse onu yaz geç. Veya uyar kimlikte böyle emin misiniz de. Ama yok bildiklerini okuyacak. Kendini üzme adıyla yaşasın değiştirirsin. Ama değiştirmeyeceksen arkadaşım Gülüzar şeklinde okut karmaşa yaşamasın miniğim.

Kayınvaliden yapsa bile zoruna gitmez bu kadar. Ama daha öncede söylemiştim arkadaşım sen duygularını dile getir biraz. Başka türlü anlamıyor senin ailen. Belki üzüldüğünün farkında değillerdir. Toparlanırsın yavrum ne var maks 1 hafta. Sen zaten elli ayaklı birisisin her işini kendin halledersin. Baktın fazlalık oluyorlar teşekkür eder yollarsın. Canını hiç sıkma huzur su uyku kombinasyon böyle. Bu kombinasyonu bozana carlama hakkına sahipsin.

Ay tadilat deme tüylerim diken diken oluyor. Allah yardımcı olsun yorma asla kendini. Tadilat normalde çok zor. Birde hamileyken hiç çekilmiyor aman aman. Sen yat kocan veya başkası yapsın arkadaşım. Son dönemeçtesin koru kendini.

Zaten kayınvalidemin genç yaşta rahmi alınmış
Daha Doğuramadığı için içinde kalmış sanırım halbuki 3 çocuğu olmuş rahmi alınana kadar ama daha çok istiyormuş

Ahh kıyamam 3 çocuk yetmemiş mi
Sende ama hata yatıracaktın hastahane odasında lohusa şerbetini niyetine içircektin jdjdj kadıncuuuğazın içinde kalmış

O kadar haklısın ki. Huy bu çıkmaz ama değersiz hissettiriyor işte. Bende olsam üzülürüm. Kabullenmek zor bazen ailenin yaptığı şeyleri. Başkası olsa koymaz ama öz annen baban yapınca katlanması zorlaşıyor. Ne güzel sen kabullenişe girmişsin.

Oy maşallah
Allahım sağlıkla sıhhatle kolaylıkla doğru zamanda kucağına almayı nasip etsin.

Kuzum sana bulaşmaz belki ama bebiş doğunca bulaşabilir Allah korusun. Evin kırklanması lazım. Temasla bulaşıyor o hastalık. Sen ve bebiş geldiğinde Defnoşun evde olmaması lazım. Vallahi çok zor bu dediğim ama napıcaksın arkadaşım. Ne olur ne olmaz korumak lazım.

Canlarım fikrinizi almam lazım. Yoksa uyandığımda birilerinin kalbini kırabilirim.

Bulut kuşu geceleri deliksiz uyumuyor. Emziriyorum yatırıyorum uyuyor sonra uyanıyormuş(!) ağlıyormuş(!) biz duymuyormuşuz. Kayınvalidem alıyor. İlgilenip uyutup getiriyor. Geçen gün alarmı bile duymamışız ama aşırı bir yorgunluk vardı üzerimizde yaşadıklarımız kolay değil pek neyse bu gece emzirdim az önce bir daha kalktım eşim dedi ki annem almış uyanmış Bulut. Ay bana bir sinir geldi. Dinlenelim diye bunu yapıyor muhtemelen ama bana sinir geldi. Bir kere ağlamanın boyutu neydi de alıyor? Bu çocuk kendini parçalıyor da biz mi duymuyoruz yoksa sadece mıkırdıyor mu? Kafamda deli sorular var. Birde yanımızdan alınması hoşuma gitmedi ya. Niyet iyi okey ama oda umrumda değil şuan. Aşırı derece de alama müdahale değil mi bu?

Evet canım haklısın, bir de dediğin gibi aşırı ağlasa duyarsın diye düşünüyorum. Hafif mızmızlanmada alıyorsa doğru değil. Annesinin ilgilenmesi daha iyi ne gerek var

Bende 7 sene sonunda tüp bebekle hamile kaldım, ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim.. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, nisan baharın olur

Doğru diyorsun cnm mecbur evin kırklanması lazım bakalm nasıl yapacaklar

Bence aşırı ağlasa duymamanız mümkün değil canım
Ih mıh etmiştir bebek onu diyordur o
Çünkü ben bile o kadar yorgunluğuma rağmen ufacık sesine uyanıyorum bebeğin
Benim de hoşuma gitmezdi yanımızdan alınması ama belki siz dinlenin uyanmayın diye yapmıştır kafana takma bebişinle tadını çıkar zamanın boşver amannn

Allah kolay bir doğum nasip etsin canım hayırlısıyla al kucağına

Odanıza girmemesi gerekir sizin duymayacağınız şekilde ağlaması mümkün gelmedi bana. Ik mık dese uyanıyorum ben sesine

İnşallah su gibi geçer doğumun bize de haber ver canım fırsat bulunca

Mıkırdıyordur duymaman neredeyse imkansız canım
Odanıza girmesi de güzel değil alması da
Eee bu çocuk alışacak her ık mık edince alınmaya ve gece aralıksız uykusu olmayacak bu yönü de var
Ama sen sinirlenme yine de güzel bi dille konuşur girip almamasını söylersin

Kızlar dün oğlum doğdu normal doğumdan korktuğum için sezaryen istiyordum ama yine de son zamanlarda kendimi normal doğuma ısındırmaya başlamıştım. Gebelik okulundaki ebenin fikrimin değişmesinde çok etkisi var. Dün de her şey normal akışında gidince doğumu normal olarak yaptım. Benim oğluş biraz sabırsız çıktı azıcık erken gelmek istedi ama çok şükür ikimiz de iyiyiz. Umarım hayırlısıyla en hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz çünkü annelik aşırı güzel bişeymiş

Çok güzel canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebişini, doğumun nasıl geçti

Kizlar daha önce de konuşuldu biliyorum ama bana bir akıl verir misiniz? Son adet tarihine göre 40. Haftam 04 Eylül 2023. Doktorum 25 Ağustos ta sezeryan ile doğum günü belirledi. Bana 15 ağustosta 37.hafta çalışamaz raporu vereceklermiş sanki 40 haftalık doğum yapıyormuşum gibi. Ama gerçekte dogumuma 10 gün kala veriliyor bu çalışamaz raporu. Bir hafta geç izne çıkmış olacağım o bir haftam yanar mı doktor iyi bişey mi yaptı bana anlamadım

Hayırlı olsun Allah sağlıkla Analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Gözünüz aydın iyi olmanız çok güzel herşey yolunda çok şükür bizim yerimize de kokla bol bol

Kaç haftalık doğdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…