2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Zamanlama kötü olmuş ama vardır bunda da bir hayır. İnşallah kızınız hemen iyileşir de kardeşine kavuşur. Allah beterinden korusun.

Amin cnm inşallah düzelecek dediğin gibi düşününce belki benim toparlanmam gerekiyor iki bebeğin bir araya gelmesi için
Tez vakitte iyileşir iki yavruma da bakabilirim inşallah

Arkadaşım gerçekten bir hayır var sadece şuan bilmiyoruz. Üzülmekte sonuna kadar haklısın ama şu var ilk bebişler tek olduğu için annenin tüm ilgisi dikkati onun üzerinde ama sonraki bebişlerde o ilgi bölünüyor. Demek ki bölünmemesi gerekiyormuş şuan. Mete beyimizle en güzel şekilde ilgileneceksin. Defnoş için üzülmekte haklısın ama babannesinde. İyi bakacağını düşünüyorum yoksa sen bırakmazdın. Allahım şifa versin arkadaşım defnoşa da mete beyimize de

Bak yarın doğum yapacaksın tecrübelisin birde seni neyin beklediğini çok iyi biliyorsun birden stres düzeyini arttırma. Mete beyde yorulmasın. Sağlıkla bir al kucağına bak gör sonra defnoşta hızlıca iyileşecek yine kavuşacaksınız

Ben dua okurum istersen Defnoşa hem lohusaların duası kabul olurmuş

Sende iyi geliyorsa sana dua etmek hucurat suresini oku hem sağlıkla sıhhatle huzurla Meteye kavuşmak için hem de Defnoşun iyileşmesi için. Annenin bebişe okuması çok iyi geliyormuş, aklında bulunsun

Annen ne kadar güzel düşünüyor bak alışsınlar diyor olması gereken de o ama yapacak birşey yok peki annen duyuyormuymuş bebeğin ağlamasını neyse az kaldı idare et gideceklerdir yakında illaki

Doğru demişsin. Benim kayınvalidem de böyle diyordu. Şuan utanmasa yatağımızın ortasında bizle yatacak kucağından indirmesin diye

Annen ne kadar güzel düşünüyor bak alışsınlar diyor olması gereken de o ama yapacak birşey yok peki annen duyuyormuymuş bebeğin ağlamasını neyse az kaldı idare et gideceklerdir yakında illaki

Bacım ben anlamadım bu işi. Bence mıkırdıyor oda kıyamıyor ve alıyor. Böyle dese carlarız biliyor o yüzden de şiddetli ağlıyor diyor. Ben şahsen böyle düşünüyorum. Ayrıca arada duyulmayabilir yani hemen almanın ne alemi var yine geldi bana sinir

Yaaa biz ki erkek analarının şahı , ne hallere geldik bianda milletin içndn geçmeyi bana bırak ben senin yerinede geçermm hsfkkff diyip benimde sakin olmam yokmu bide

Nazar değdi Ecoş bize kurşun mu döktürsek hani panter olcaktım pamuk şekeri oldum ben ya. Bebeğim olacaksın bence hayır bide sıkıntı şu ki ya bu kafa geçerse ve içimde kalırsa bunlar jdjdj kabullenemez geç şekilde milletin içinden geçersem

Vizeci06 canım çok geçmiş olsun şöyle düşün zaten sezaryen doğum yapacaksın 2 gün net hastanede olacaksın, kızını her koşulda 2-3 gün ilgilenmesi için birisine emanet edecektin büyük ihtimal yine babane olacaktı bu. Şimdi o süre biraz uzamış oldu ayrılışınız ani oldu için sindirememişsin. Ama kızın hastalanmasa da sorumluluğunu birinin üstlenmesi gerekiyordu ki hem sen hem bebişin hemen toparlanabilin. Sana ya da allah korusun bebeğe bulaşsa şimdikinden çok daha büyük stres yaşayacaktın. İnşallah hafif atlatır minik kızın hemen iyileşir, sadece tedbiren uzak kalmış olursunuz

Canım çok geçmiş olsun bakamamakla ne ilgisi var salgın var dışarda. Doktor haklı ama bence koruman lazım kendini

Kızlar benim bebiş enn gergin ve enn hareketli gününü yaşıyor normalde son haftalarda bu kadar hareket olmaz. Acaba kanala mı iniyor ya aşırı geriliyor taş kesiyor karnım yada hareketten kımbıl kımbıl oluyor ortası yok

Ayy ben ne yapayım benn sırada ben varım ama hiç gelcek gibi durmuyor yaa bayılacam bu sıcaklarda valla bazen içimde durması daha mı iyi acaba dışarıda çocukla sıcaklarda daha zor olur diyorum

Ayyy evet ya artık beklemekten sıkıldım herkes de sorup duruyor erkenden geliyor diye herkes de geldi evde yanlızlığı özledim ben

Doğurduktan sonra gitmesinler isteyeceksin canım insan çok yardıma ihtiyaç duyuyor her konuda ev temizlik yemek çocuk keşke bizim ev kalabalık olsaydı

Yok canım hiç demem inan kendi kendime kalayım istiyorum artık 1 aydır bunaldım daha bunun 1 ayı daha var
Oğluma da tek bakmıştım inan daha kolay çok şanslısın

Ahhh canım ya çok geçmiş olsun çok zor bir hastalık maalesef rabbim şifa versin inşallah sende kendini üzme olacağı varmış belkide böyle olması daha iyi oldu bilemezsin

Evet çok doğru diyorsun canım 1 aydır ev kalabalık artık bunaldım o yüzden kendi düzenimi özledim buraya ani geldik ev kira eşyalar benim değil evde annem kaynanam gelen misafir bitmedi bu halde olsam da maalesef ve kaynanam hasta hasta geldi beni de hasta etti üstüne ilaç içen hastaneye giden kadın iyileşmek için verilen ilaçları içmiyor deliriyorum. Rol çalmak demişlerdi ya yukarda benimki hep öyleydi şimdi de öyle yapıyor bayağı bunaldım ama bende sen gibi bişeyler oldu susuyorum sırf erkenden stresden gelmesin kendi halinde zamanında gelsin diye ama patlamama az kaldı maalesef hissediyorum

Olabilir canım o yüzdendir büyük ihtimalle, altta mı hissediyorsun hareketleri baskı var mı

Benden sana gelsin kuşum. Durumumuz genel olarak bu bence pamuk şekeri olanında panter olanında

Redap in kayınvalidesi için ben demiştim demek seninkilerde öyle. Ay aman naparlarsa yapsınlar bacımsu kendini asla strese sokma bebişleri yormayalım. Hem sütte önemli. Kimse değmez vallahi can sıkmaya. Koynuna bir al sağlıkla oohhh gerisi tınn.

Ama çok ayıp kayınvalidenin yaptığı hamile kadınsın hastalıkla gelmek ne demek? Kaşınıyorlar da dua etsinler evlatlarımız çok kıymetli.

Zamanlama kötü olmuş ama vardır bunda da bir hayır. İnşallah kızınız hemen iyileşir de kardeşine kavuşur. Allah beterinden korusun.

Okursan çok sevinirim dediğin duayı mutlaka okuyacağım içimi rahattın Allah razı olsun

Canım çok geçmiş olsun bakamamakla ne ilgisi var salgın var dışarda. Doktor haklı ama bence koruman lazım kendini
Hepinize çok teşekkür ederim ne kadar güzel insanlarsınız içimi rahatlattınız Allah hepinizden razı olsun

Oku canım oku içine ferahlık versin Allahım. Sen sıkma canını zamanlaması kötü gibi görünüyor ama vardır bunda da bir hayır. Şimdi kuzucuk iyileşecek gelicek direkt kardeşine size kavuşacak. Yabancıda değil. Uuu nasıl nazlanır babanneye şimdi o. Doğa bahçe gezer yediği önünde yemediği arkadasında belki seninle olsa böyle rahat olmazdı. Sen yarına odaklan kuzucum. Mete ballı böreği gelecek

Evi temizliyorum tüm yikanacaklar temas ettiği yerler yarın yorgun gideceğim hastahaneye inşallah tez vakitte iyileşecek

Benimki de kımıl kımıl da bır doğum belırtısı yok bır yanım cok sabırsız dogum yapanları gordukce heveslenıyor ınsan bır yanım streslı ne zaman nasıl olucak dogum dıye benımkının hareketler ustte gogsume dogru ayakları var orası hep hareketlı

Maşallah sağlıkla büyütürsün inşallah kaçıncı haftada doğdu canım kaç kilo doğdu bebişin

ben de ayni durumdayım canim cok stresliyim heyecanlıyım benimkinin de ayaklari hep göğsümün altında. Hayırlısı ile biz de alsak bebisleri kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…