2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Naptın canım sesin çıkmadı bebişin geldi mi

Ya sorma bi sakinlik geldi ama iyi de oldu uğraşmak enerjimizi onlara harcamak istemiyorum
Düşünüp kendimi doldurmuyorum ki stres olmayayım
Ama bakalım patlama ne zaman

Olabilir canım o yüzdendir büyük ihtimalle, altta mı hissediyorsun hareketleri baskı var mı
Yok henüz hissetmiyorum da umut dünyası işte her hareketten bişey çıkarmaya çalışıyorum :) son 1 haftadır çok bunaldım doğursam da rahatlasam modundayım
Bende de hiç belirti yok. Arada bi adet ağrısı oluyor bir de karnım aşırı sertleşti bu durum çok rahatsız ediyor. Geceleri aşırı huzursuz geçiyor sağa sola dönmek işkence kasıklarım ve karnım çok acıyor dönerken doğum stresinin önüne geçti artık bu durum

Bende öyleyim. Hem doğsun kurtulayım istiyorum bazende ne kadar dursa kar diyorum. Anne karnı çok önemli, regli ağrısı bende 4 gündür var. Nst 30 civarı düzenli sancılar var ama bebiş hala gelmiyor

Tatlım senin iyi bakamamanla ilgisi yok ki doktor da fazla abartmış kreş yaşında olan çoğu çocuk geçiriyor bu hastalığı hatta bağışıklık diye bişey olmuyor bu hastalığa geçiren bir daha geçirebiliyor pratisyen hekimdir kesin bu. Çocuk doktoru olsa zaten 2 yaşinda bir çocuğun potansiyel olarak hastalıklarin birçoğuna açık ve anne ilgisi olmadan toparlanmayacagini bilerek anlayışla karşılardı.

Uzman doktorları çağırdılar cnm mühim olan ben degil yenidoğan bebeğe bulaşmasın diye

Ayy hepimiz aynıyız galiba

Evdeki herkesi kovmayı düşünüyorum bende kaynanam acayip gözüme batıyor kızlar ya ne yapacam hiç bilmiyorum
Doğum için geldi ama hastaneden çıkmıyor acil olmayan işlerini bile yapıyor yaptırıyor ben mi bakacam ona ne yapacaz yani ne olacak cidden bunaldım

Bulutun çok gazı var. Tüm süt ürünlerini kestim, soğuk su bile içmiyorum. Ayaklarımda daima çorapla geziyorum. Kayınvalidemin yorumu banyosundan sonra losyon sürüyorum karnına yumuşasın diye bir nevi masaj niyetine. O sırada üşütüyormuş. 3 dk ancak sürüyor bu arada ve üzerinde müslini oluyor genelde. Bana sağdan sağdan geliyorlar sanırım.

Gaz sorunu için önerisi olan var mı acaba?

Canım sen çok bunaldın. Doğumu da bekliyorsun kolay değil hiç. Kovmayı düşünmen ondan sebep. Kocan ne diyor? Duruma açıklaması ne anası ne yapmaya çalışıyormuş?

Arkadaşlarim bu damladan çok memnun olduklarını söylediler bende doğumdan önce hemen aldım. Denemek isterseniz diye görselini koydum

Eklentiler

• IMG_20230804_221520.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 58
Canım yemeklerine kimyon ekleyebilirsin ekstra, kimyon çayı demleyebilirsin, bunlar yeğenimde işe yaramıştı

Canım ben kimyon katıyordum yemeklere bide kimyon çayı içiyordum.
Gaz damlaları var onlardan da deneyebilirsin bize iyi gelen bi tane vardı ama bulursam atayım sana da şuan hatırlamıyorum

Canım sen çok bunaldın. Doğumu da bekliyorsun kolay değil hiç. Kovmayı düşünmen ondan sebep. Kocan ne diyor? Duruma açıklaması ne anası ne yapmaya çalışıyormuş?

Eşim de bişey diyemiyor haklı görüyor çünkü bu akşam o da annesine bişey dedi kızdı hemen alındı küstü kadın konuşulmuyor yani
Tartışmalarıda ilaçlarını içmiyorsun demişizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…