- 30 Haziran 2022
- 1.868
- 3.785
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.781
Naptın canım sesin çıkmadı bebişin geldi miKızlar hepinize iyi geceler Ben doktora geldim nst'ye bağladılar benim Sancılarım sıkılaştı ve yatış verdiler nst de Sancılarım düzenli çıktı yarın sabah inşallah doğuma alacağız dediler açılma olsa da olmasa da suni sancıyla doğumu yapacağız dediler Çünkü ağrılarım düzenli sizleri bilgilendireyim dedim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar inşallah Ne olur Dua edin
İnşallah canım sen ne kadarlık sinben de ayni durumdayım canim cok stresliyim heyecanlıyım benimkinin de ayaklari hep göğsümün altında. Hayırlısı ile biz de alsak bebisleri kucağımıza
Benden sana gelsin kuşum. Durumumuz genel olarak bu bence pamuk şekeri olanında panter olanında
Redap in kayınvalidesi için ben demiştim demek seninkilerde öyle. Ay aman naparlarsa yapsınlar bacımsu kendini asla strese sokma bebişleri yormayalım. Hem sütte önemli. Kimse değmez vallahi can sıkmaya. Koynuna bir al sağlıkla oohhh gerisi tınn.
Ama çok ayıp kayınvalidenin yaptığı hamile kadınsın hastalıkla gelmek ne demek? Kaşınıyorlar da dua etsinler evlatlarımız çok kıymetli.
Yok henüz hissetmiyorum da umut dünyası işte her hareketten bişey çıkarmaya çalışıyorum :) son 1 haftadır çok bunaldım doğursam da rahatlasam modundayımOlabilir canım o yüzdendir büyük ihtimalle, altta mı hissediyorsun hareketleri baskı var mı
Bende de hiç belirti yok. Arada bi adet ağrısı oluyor bir de karnım aşırı sertleşti bu durum çok rahatsız ediyor. Geceleri aşırı huzursuz geçiyor sağa sola dönmek işkence kasıklarım ve karnım çok acıyor dönerkenBenimki de kımıl kımıl da bır doğum belırtısı yok bır yanım cok sabırsız dogum yapanları gordukce heveslenıyor ınsan bır yanım streslı ne zaman nasıl olucak dogum dıye benımkının hareketler ustte gogsume dogru ayakları var orası hep hareketlı
Ya bende 37+5 bizde de tık yok bugun nst sancı vs hiç çıkmadı bakalm artık hayırlısı inşallah 39 falan gelir37+6 dan selamlar bizde de tık yok valla doktor 40a kadar yolu var diyor. Erkek bebeklerin geç geldiği doğru mudur acaba
Yok ya ben ona inanmıyorum belli olmuyor balıyorsun koz bebek 39 u bekliyor erkek 37 çıkıyor hiç ilgisi yok37+6 dan selamlar bizde de tık yok valla doktor 40a kadar yolu var diyor. Erkek bebeklerin geç geldiği doğru mudur acaba
Bende öyleyim. Hem doğsun kurtulayım istiyorum bazende ne kadar dursa kar diyorum. Anne karnı çok önemli, regli ağrısı bende 4 gündür var. Nst 30 civarı düzenli sancılar var ama bebiş hala gelmiyorYok henüz hissetmiyorum da umut dünyası işte her hareketten bişey çıkarmaya çalışıyorum :) son 1 haftadır çok bunaldım doğursam da rahatlasam modundayım
Bende de hiç belirti yok. Arada bi adet ağrısı oluyor bir de karnım aşırı sertleşti bu durum çok rahatsız ediyor. Geceleri aşırı huzursuz geçiyor sağa sola dönmek işkence kasıklarım ve karnım çok acıyor dönerkendoğum stresinin önüne geçti artık bu durum
38+6 dayız canım. Oğluş gelmek bilmiyor. Sanırım bu dünyayı şimdiden sevmediİnşallah canım sen ne kadarlık sin
Valla öyle diyorlar biz de 38+6 dayız benim oğlandan da ses yok hala37+6 dan selamlar bizde de tık yok valla doktor 40a kadar yolu var diyor. Erkek bebeklerin geç geldiği doğru mudur acaba
Tatlım senin iyi bakamamanla ilgisi yok ki doktor da fazla abartmış kreş yaşında olan çoğu çocuk geçiriyor bu hastalığı hatta bağışıklık diye bişey olmuyor bu hastalığa geçiren bir daha geçirebiliyor pratisyen hekimdir kesin bu. Çocuk doktoru olsa zaten 2 yaşinda bir çocuğun potansiyel olarak hastalıklarin birçoğuna açık ve anne ilgisi olmadan toparlanmayacagini bilerek anlayışla karşılardı.Kızlar kızım daha da kötü oldu acile götürdüm oradaki doktor bana çok kızdı nasıl yanyana durursun çık hemen odadan diye öyle ağladım ki uzmanları çağırdılar, maalesef bir ilaç tedavisi yok ağız içi sprey vs verdiler birkaç ilaçla
10 gün kızımdan ayrı kalacakmışım bakan kişi dahi maske takmaliymis (kendi doktoruma yazdım hiç önlem al vs demedi ) kendimi o kadar kötü hissettim ki çocuğuma bakamadım diye acil de bile fazla tutmadilar diğerlerine de bulaşır diye
Eve geldim koca bir valiz ağlaya ağlaya hazırladım yani yarın yeni bebeğime kavusucam ama aklım hep kızımda kendimi hiç iyi hissetmiyorum , isyan etmek istemiyorum ama neden ben neden kızım Allahım tez vakitte şifa verir inşallah
Babaannesine bıraktım sarılamadım bile içime oturdu Allah'a dua etmekten başka birşey kalmadı elimde
Uzman doktorları çağırdılar cnm mühim olan ben degil yenidoğan bebeğe bulaşmasın diyeTatlım senin iyi bakamamanla ilgisi yok ki doktor da fazla abartmış kreş yaşında olan çoğu çocuk geçiriyor bu hastalığı hatta bağışıklık diye bişey olmuyor bu hastalığa geçiren bir daha geçirebiliyor pratisyen hekimdir kesin bu. Çocuk doktoru olsa zaten 2 yaşinda bir çocuğun potansiyel olarak hastalıklarin birçoğuna açık ve anne ilgisi olmadan toparlanmayacagini bilerek anlayışla karşılardı.
Yok henüz hissetmiyorum da umut dünyası işte her hareketten bişey çıkarmaya çalışıyorum :) son 1 haftadır çok bunaldım doğursam da rahatlasam modundayım
Bende de hiç belirti yok. Arada bi adet ağrısı oluyor bir de karnım aşırı sertleşti bu durum çok rahatsız ediyor. Geceleri aşırı huzursuz geçiyor sağa sola dönmek işkence kasıklarım ve karnım çok acıyor dönerkendoğum stresinin önüne geçti artık bu durum
Ayy hepimiz aynıyız galiba
Evdeki herkesi kovmayı düşünüyorum bende kaynanam acayip gözüme batıyor kızlar ya ne yapacam hiç bilmiyorum
Doğum için geldi ama hastaneden çıkmıyor acil olmayan işlerini bile yapıyor yaptırıyor ben mi bakacam ona ne yapacaz yani ne olacak cidden bunaldım
Arkadaşlarim bu damladan çok memnun olduklarını söylediler bende doğumdan önce hemen aldım. Denemek isterseniz diye görselini koydumBulutun çok gazı var. Tüm süt ürünlerini kestim, soğuk su bile içmiyorum. Ayaklarımda daima çorapla geziyorum. Kayınvalidemin yorumu banyosundan sonra losyon sürüyorum karnına yumuşasın diye bir nevi masaj niyetine. O sırada üşütüyormuş. 3 dk ancak sürüyor bu arada ve üzerinde müslini oluyor genelde. Bana sağdan sağdan geliyorlar sanırım.
Gaz sorunu için önerisi olan var mı acaba?
Canım yemeklerine kimyon ekleyebilirsin ekstra, kimyon çayı demleyebilirsin, bunlar yeğenimde işe yaramıştıBulutun çok gazı var. Tüm süt ürünlerini kestim, soğuk su bile içmiyorum. Ayaklarımda daima çorapla geziyorum. Kayınvalidemin yorumu banyosundan sonra losyon sürüyorum karnına yumuşasın diye bir nevi masaj niyetine. O sırada üşütüyormuş. 3 dk ancak sürüyor bu arada ve üzerinde müslini oluyor genelde. Bana sağdan sağdan geliyorlar sanırım.
Bulutun çok gazı var. Tüm süt ürünlerini kestim, soğuk su bile içmiyorum. Ayaklarımda daima çorapla geziyorum. Kayınvalidemin yorumu banyosundan sonra losyon sürüyorum karnına yumuşasın diye bir nevi masaj niyetine. O sırada üşütüyormuş. 3 dk ancak sürüyor bu arada ve üzerinde müslini oluyor genelde. Bana sağdan sağdan geliyorlar sanırım.
Canım sen çok bunaldın. Doğumu da bekliyorsun kolay değil hiç. Kovmayı düşünmen ondan sebep. Kocan ne diyor? Duruma açıklaması ne anası ne yapmaya çalışıyormuş?
Evet evet işe yarıyor kolik olmadığı süreceCanım yemeklerine kimyon ekleyebilirsin ekstra, kimyon çayı demleyebilirsin, bunlar yeğenimde işe yaramıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?