- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.801
Benim kv de sürekli hastalanıyor bu ara işe yarıyacak diye ödü kopuyor, eltim taşınacak çağırmasınlar bebeğe bakmaya beni diyor dedim çağırırlar tabi ne yapacaklar daha çocuk yürümüyor bile hiç torun sevgisi hevesi yok valla takmıyorum bende ne yaparsa yapsın ona güvenmedim sonuçta ama insan üzülüyor tabi ama seninki başka seviye benim eşim hasta olsa yanıma yanaştırmaz onuCanım ben kimyon katıyordum yemeklere bide kimyon çayı içiyordum.
Gaz damlaları var onlardan da deneyebilirsin bize iyi gelen bi tane vardı ama bulursam atayım sana da şuan hatırlamıyorum
Eşim de bişey diyemiyor haklı görüyor çünkü bu akşam o da annesine bişey dedi kızdı hemen alındı küstü kadın konuşulmuyor yani
Tartışmalarıda ilaçlarını içmiyorsun demişizzz
Benim kv de sürekli hastalanıyor bu ara işe yarıyacak diye ödü kopuyor, eltim taşınacak çağırmasınlar bebeğe bakmaya beni diyor dedim çağırırlar tabi ne yapacaklar daha çocuk yürümüyor bile hiç torun sevgisi hevesi yok valla takmıyorum bende ne yaparsa yapsın ona güvenmedim sonuçta ama insan üzülüyor tabi ama seninki başka seviye benim eşim hasta olsa yanıma yanaştırmaz onu
Evi temizliyorum tüm yikanacaklar temas ettiği yerler yarın yorgun gideceğim hastahaneyeinşallah tez vakitte iyileşecek
Ya sorma bi sakinlik geldi ama iyi de oldu uğraşmak enerjimizi onlara harcamak istemiyorum
Düşünüp kendimi doldurmuyorum ki stres olmayayım
Ama bakalım patlama ne zaman
Arkadaşlarim bu damladan çok memnun olduklarını söylediler bende doğumdan önce hemen aldım. Denemek isterseniz diye görselini koydum
Canım yemeklerine kimyon ekleyebilirsin ekstra, kimyon çayı demleyebilirsin, bunlar yeğenimde işe yaramıştı
Canım ben kimyon katıyordum yemeklere bide kimyon çayı içiyordum.
Gaz damlaları var onlardan da deneyebilirsin bize iyi gelen bi tane vardı ama bulursam atayım sana da şuan hatırlamıyorum
Eşim de bişey diyemiyor haklı görüyor çünkü bu akşam o da annesine bişey dedi kızdı hemen alındı küstü kadın konuşulmuyor yani
Tartışmalarıda ilaçlarını içmiyorsun demişizzz
Biz bişey diyemedik ki sormadan çıktı geldi bi kapıyı açtım karşımda, gurbette olmanın zararı işte nereye gönderecez bişey de yapamadık hastaneye götürdü onda da kötü oldu bitki çayı yaptım içmedi macun vs iyi gelecek şeyler veriyorum kullanmıyor
İyi olmak istemiyor açık açık
Ama zaten her özel günümde yaptığı buydu aslnda şaşırtmadı
Neyse takmayacam hasta olmasın çocuğum yeter, oğlum kendini koruyor zaten öksürüyor diye sen hastasın deyip gitmiyor yanına
Bende öyle onlara ihtiyacım yok zaten keşke gelmeselerdi kendi annem de dahil bir şekilde herşey halloluyor, taşınma temizlik vs nasıl hallettiysem devamını da yapardım
Benim kv de sürekli hastalanıyor bu ara işe yarıyacak diye ödü kopuyor, eltim taşınacak çağırmasınlar bebeğe bakmaya beni diyor dedim çağırırlar tabi ne yapacaklar daha çocuk yürümüyor bile hiç torun sevgisi hevesi yok valla takmıyorum bende ne yaparsa yapsın ona güvenmedim sonuçta ama insan üzülüyor tabi ama seninki başka seviye benim eşim hasta olsa yanıma yanaştırmaz onu
Sanırım öyle olacak bu gidişle hatta bir huzurevi var müvekkillerim var orada tavsiye edeceğim canımYaşlanınca napacak acaba? Bugün sana yarın bana bu işler üzgünüm ama öyle. Sen elin ayağın tutarken böyle insanları yüzüstü bırakırsan ilerde de ona göre muamele görürsün bunu düşünemiyorlar mı acaba? Huzurevine yerleşmeyi düşünüyor sanıyorum ki.
Birde varya kalp krizi geçirir kendini yerden yere duvardan duvara vururSanırım öyle olacak bu gidişle hatta bir huzurevi var müvekkillerim var orada tavsiye edeceğim canım
Hemde hemencik iyileşecek sen bile şaşıracaksın. Mis kokulu kardeşine kavuşacak hemencik
En iyisini yapıyosun hiç gerek yok. Birde eline birşey geçmeyecek. Huylu huyundan vazgeçmiyor en güzeli umursamamak.
Teşekkür ederim canım. Araştırayım.
Dün içtim iyi geldi aslında devam etsem iyi olacak gibi hazır yaradığına yönelik tecrübelerde varteşekkür ederim.
Ay tövbest ya. En iyisi yoksaymak dicem ama bulaştırırsa nolcak? Sen maske ver ona. Kaçar zaten takmamak için sende kurtulmuş olursun. O haliyle birde bebeğe dokunmak istemez inşallah. Gerçi yeltenirse kesin paralarsın. Aklı varsa yaklaşmaz.
Eee ne geçicek eline düzelmezse onu anlamadım ben
Yaaaa hadi maşallah sağlıkla ilerlesin süreç inşallah
Kızlar merhaba. Uzun zamandır yazılanları okuyorum ama iki kızım ve yoğun bir hayatım olduğu için aktif olamadım buraya yazamadım. Bugün 37+0 doktor randevum vardı. Ama dün gece çok düzenli kasılmalarım olduğu için doğumun yaklaştığını farketmiştim. Saat 3 gibi nst ye bağlandım orda da düzenli sancım çıkınca ve önceden sezaryenli olduğum için 1 saat içinde acil sezaryene alındım. Zordu, gerçekten ilk bi saat bitmeyecek sandım ama inanın herşey geçiyor. Oğlum küvözde. Onun için sizden dua beklerim
Bnce dogruluk payı var gbi37+6 dan selamlar bizde de tık yok valla doktor 40a kadar yolu var diyor. Erkek bebeklerin geç geldiği doğru mudur acaba
Amin teşekkür ederimMaşallah sağlıkla büyütürsün inşallah kaçıncı haftada doğdu canım kaç kilo doğdu bebişin
İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla kavuşursunuz birbirinizeKızlar merhaba. Uzun zamandır yazılanları okuyorum ama iki kızım ve yoğun bir hayatım olduğu için aktif olamadım buraya yazamadım. Bugün 37+0 doktor randevum vardı. Ama dün gece çok düzenli kasılmalarım olduğu için doğumun yaklaştığını farketmiştim. Saat 3 gibi nst ye bağlandım orda da düzenli sancım çıkınca ve önceden sezaryenli olduğum için 1 saat içinde acil sezaryene alındım. Zordu, gerçekten ilk bi saat bitmeyecek sandım ama inanın herşey geçiyor. Oğlum küvözde. Onun için sizden dua beklerim
Kızlar bebişleri giydirme işini nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına bi akıl verin. Hemşire sizin giydiğinizin bi kat fazlasını giydirin dediği için ya kısakollu ya da sıfır kollu zıbın üzerine müslinden kundak yapıyorum. Ayağına çorap giydiriyorum başına da bere takıyorum eldiven durmuyor elinde diye takmıyorum kundağın içinde kalıyor zaten. Ama herkes sen havanın sıcak oluşuna bakma o üşür diyip bi şeyler giydirmeye çalışıyor. 35 derecede bu şekilde çocuk üşür mü gerçekten
Allah sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip etsin,en güzel şekilde büyütürsunuz inşallahKızlar merhaba. Uzun zamandır yazılanları okuyorum ama iki kızım ve yoğun bir hayatım olduğu için aktif olamadım buraya yazamadım. Bugün 37+0 doktor randevum vardı. Ama dün gece çok düzenli kasılmalarım olduğu için doğumun yaklaştığını farketmiştim. Saat 3 gibi nst ye bağlandım orda da düzenli sancım çıkınca ve önceden sezaryenli olduğum için 1 saat içinde acil sezaryene alındım. Zordu, gerçekten ilk bi saat bitmeyecek sandım ama inanın herşey geçiyor. Oğlum küvözde. Onun için sizden dua beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?