2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim kv de sürekli hastalanıyor bu ara işe yarıyacak diye ödü kopuyor, eltim taşınacak çağırmasınlar bebeğe bakmaya beni diyor dedim çağırırlar tabi ne yapacaklar daha çocuk yürümüyor bile hiç torun sevgisi hevesi yok valla takmıyorum bende ne yaparsa yapsın ona güvenmedim sonuçta ama insan üzülüyor tabi ama seninki başka seviye benim eşim hasta olsa yanıma yanaştırmaz onu

Biz bişey diyemedik ki sormadan çıktı geldi bi kapıyı açtım karşımda, gurbette olmanın zararı işte nereye gönderecez bişey de yapamadık hastaneye götürdü onda da kötü oldu bitki çayı yaptım içmedi macun vs iyi gelecek şeyler veriyorum kullanmıyor
İyi olmak istemiyor açık açık
Ama zaten her özel günümde yaptığı buydu aslnda şaşırtmadı

Neyse takmayacam hasta olmasın çocuğum yeter, oğlum kendini koruyor zaten öksürüyor diye sen hastasın deyip gitmiyor yanına

Bende öyle onlara ihtiyacım yok zaten keşke gelmeselerdi kendi annem de dahil bir şekilde herşey halloluyor, taşınma temizlik vs nasıl hallettiysem devamını da yapardım

Selamlar biz 36 haftamızı bitirdik, geçtik bir kaç gün. Bir kaç sorundan ötürü 38 dolmadan sezaryen olacak. Günümüz de belli ama duruma göre daha erken de olabilir. Ben yalancı kasılmaları hissetmediğim için neye benzediğini bilmiyorum. Haftada 2 kez nst ye giriyorum sancım çıkmadı hiç. Kasılmaları tarif edebilen olursa sevinirim, karnınız o sıra belli bir şekil mi alıyor, sertleşip gevşiyor mu ne oluyor tam olarak? Bende ağrı yok.

Evi temizliyorum tüm yikanacaklar temas ettiği yerler yarın yorgun gideceğim hastahaneye inşallah tez vakitte iyileşecek

Hemde hemencik iyileşecek sen bile şaşıracaksın. Mis kokulu kardeşine kavuşacak hemencik

Ya sorma bi sakinlik geldi ama iyi de oldu uğraşmak enerjimizi onlara harcamak istemiyorum
Düşünüp kendimi doldurmuyorum ki stres olmayayım
Ama bakalım patlama ne zaman

En iyisini yapıyosun hiç gerek yok. Birde eline birşey geçmeyecek. Huylu huyundan vazgeçmiyor en güzeli umursamamak.

Arkadaşlarim bu damladan çok memnun olduklarını söylediler bende doğumdan önce hemen aldım. Denemek isterseniz diye görselini koydum

Teşekkür ederim canım. Araştırayım.

Canım yemeklerine kimyon ekleyebilirsin ekstra, kimyon çayı demleyebilirsin, bunlar yeğenimde işe yaramıştı

Dün içtim iyi geldi aslında devam etsem iyi olacak gibi hazır yaradığına yönelik tecrübelerde var teşekkür ederim.

Ay tövbest ya. En iyisi yoksaymak dicem ama bulaştırırsa nolcak? Sen maske ver ona. Kaçar zaten takmamak için sende kurtulmuş olursun. O haliyle birde bebeğe dokunmak istemez inşallah. Gerçi yeltenirse kesin paralarsın. Aklı varsa yaklaşmaz.

Eee ne geçicek eline düzelmezse onu anlamadım ben

Yaşlanınca napacak acaba? Bugün sana yarın bana bu işler üzgünüm ama öyle. Sen elin ayağın tutarken böyle insanları yüzüstü bırakırsan ilerde de ona göre muamele görürsün bunu düşünemiyorlar mı acaba? Huzurevine yerleşmeyi düşünüyor sanıyorum ki.

Sanırım öyle olacak bu gidişle hatta bir huzurevi var müvekkillerim var orada tavsiye edeceğim canım

Tek korkum o zaten gerisini hallederim ama iyi olmazsa maalesef yaklaşamayacak kusura bakmasın artık
İp orda kopacak zaten büyük ihtimal

Eee ne geçicek eline düzelmezse onu anlamadım ben

Oğulları ilgilenip hastaneye vs götürsün ilgi ondan olsun hep derdi bu herkes onunla ilgilensin istiyor
Şuan benimle ilgileniyorlar haliyle erken gelmeye vs çalıştı ya paşam öyle olunca ona ters bu durum

Ayy neyse güzel annişler ya boşverelim negatif negatif olduk hakkınızı helal edin çok zor birgündü buraya da yazıverdim
Güzel şeylerden konuşalımmm

Kızlar merhaba. Uzun zamandır yazılanları okuyorum ama iki kızım ve yoğun bir hayatım olduğu için aktif olamadım buraya yazamadım. Bugün 37+0 doktor randevum vardı. Ama dün gece çok düzenli kasılmalarım olduğu için doğumun yaklaştığını farketmiştim. Saat 3 gibi nst ye bağlandım orda da düzenli sancım çıkınca ve önceden sezaryenli olduğum için 1 saat içinde acil sezaryene alındım. Zordu, gerçekten ilk bi saat bitmeyecek sandım ama inanın herşey geçiyor. Oğlum küvözde. Onun için sizden dua beklerim

Gecmis olsun, ufaklik icin dua edecegim. Bir an once kavuşmaniz dilegiyle, Allah anali babali buyutmek nasip etsin.

37+6 dan selamlar bizde de tık yok valla doktor 40a kadar yolu var diyor. Erkek bebeklerin geç geldiği doğru mudur acaba
Bnce dogruluk payı var gbi ilk oglumda 39+3 de su ardından nişan geldi 39+4 de dogdu o da suni sancı ile su ve nişandn snrada kendi haline klsa gelmiodu sanrm acıklık 1 cmdi :) Bakalım bu oglumda ne zmn gelecek işaretler:)

Kızlar bebişleri giydirme işini nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına bi akıl verin. Hemşire sizin giydiğinizin bi kat fazlasını giydirin dediği için ya kısakollu ya da sıfır kollu zıbın üzerine müslinden kundak yapıyorum. Ayağına çorap giydiriyorum başına da bere takıyorum eldiven durmuyor elinde diye takmıyorum kundağın içinde kalıyor zaten. Ama herkes sen havanın sıcak oluşuna bakma o üşür diyip bi şeyler giydirmeye çalışıyor. 35 derecede bu şekilde çocuk üşür mü gerçekten

İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla kavuşursunuz birbirinize

Bebeklerin usume ya da yanma duygulari yaklasik 6 ay olduktan sonra gelisiyor yanlis hatirlamiyorsam. Yani usuyor/yaniyor ama bunu bilmiyor.

Biz nasil bilecegiz?

Kendi vucut isimiz normal sicakliktayken, elimizi once gogsune sonra sirtina sokacagiz, buralarin isisi normalse ustu dogru kalinlikta, soguksa ustune bir kat ekleyin, cok sicaksa bir kat soyun.

Ama genel kural su, hemsirenin dedigi gibi, kendinizden bir kat fazla giydirin. Ustunuzde penye kisa kollu varsa, penye kisa kollu zibin ustune penye kisa kollu tshirt gibi.

Allah sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip etsin,en güzel şekilde büyütürsunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…