2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok geçmiş olsun bebeğiniz de en kısa zamanda kucağınızda olur inşallah neden küvezde?

Açıkcası ben yarım kol giydirmeyi düşünmüyorum, ince zıbın üzerine ince penye uzun kollu giydiririm. Üstünü normalde örtmem uyurken ince müslin örterim sanırım

Günaydın kızlar 37+5 im bugün. 05.08 de doğmasını çok istiyorum bebişimin çünkü nişanlanma ve evlilik yıl dönümümüz ve babasının doğumgünü de ayın 5 i idi. Eşim unutmasın diye öyle yapmıştım eğer bugün olmazsa hedef 08.08 dr 1 hafta içinde gelir demişti ama üzerinden 3 gün geçti bakalım

İnşallah gönlüne göre olur zamanı gelmiş Zaten

Canım kimyon çayı sen içiceksin tabi onun dışında anason bitkisi ve bir ot var o onu deneyenler çok memnun

Canım kimyon çayı sen içiceksin tabi onun dışında anason bitkisi ve bir ot var o onu deneyenler çok memnun

Kimyon demek ki baya işe yarıyor çoğunluk onu dedi. Pekte sevmem ama süt ürünlerinden vazgeçebildiğime göre herhalde kimyonunda içebilirim oğluş için hdjdj

Ne otu acaba hatırlarsan yaz kuzum olur mu

Bunu bide annemle kayınvalideme anlatır mısın?

Günaydın kızlar yavruma kavuşmaya gidiyorum Allahın izniyle, sizin içinde dua ediyorum sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza
Oy canım benimmmmm iki yavrunada sağlıkla kavuşacaksın inşallah sende bizim dualarımızdasın Her şey güzel gönlünce olsun inşallah bizi de haberdar et muhakkak

Ağlayınca senin kokunu yada babasının bilse bence saha ii olur sende huzur bulur Bebek belli saatten benim kizda öyle canım gazı vardır alltan kaka yapasi vardır bizimkide gazi oldumu alltan öyle oluyor kaka yapinca rahatlıyor ama kendisi yapamıyor benim ayaklarını oynatamm ile yapıyor rahatlayıp uyuyor gun içindede yapıyorum rahatlıyor uyuyor.. evet bebek gelince eve duzent komple değişiyor yorgunluk uykusuzluk ne bulursan ye modu falan oluyo ilk haftalarda bebekde eve adapte oldu etti diyinceye kadar

Vallaha benimki üşüyor birde ufak olunca ben uzun giydiriyorum hep gecede incede olsa mutlaka birşey ortuyorum

Günaydın kızlar

Birşey danışacagim
Ben gebeliğin başından beri kan sulandırıcı hap kullanıyorum ecopirin 150 mg .
Ama iğne kullanmiyorum.
Tek bir doktorla takipli değilim bi kaç doktora gidiyorum kafama göre. Ama hepsi de önerdi öyle başladım.
Şuan hepsi bırakmam için başka haftayı söylüyor biri 34 de bırak dedi diğeri 36 diğeri ameliyattan 1 hafta önce Bırak dedi kafam çok karışık.
Hap kullananlar kaçıncı haftada bıraktı acaba?

endless love güzel şeylerden bahsedelim demişsin, ilk ben başlayayım yarın yatışım olacak

Ayyy harika haber ben kendimi uykuya verdim gece bir saatten sonra bakamadım buraya

Gözünüz aydın inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz minik miss kokuluya

Göğsüne bak üşüyor mu diye canım çok kalın giydirmeyi düşünmüyorum ben oğlum istemiyordu zaten bebek huzursuzlanıp belli ediyor buda istemeyebilir ince şeyler aldım hep

Ayyy onu beklersek benim 18 i beklemem lazım ama 8.8 iyi ya gelse ne güzel
Umudum da tükeniyor biryandan sanki hiç gelmeyecek

Günaydın kızlar yavruma kavuşmaya gidiyorum Allahın izniyle, sizin içinde dua ediyorum sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza

Ayyy müsait olunca bize de haber ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…