- 30 Haziran 2022
- 1.868
- 3.785
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.821
Çok geçmiş olsun bebeğiniz de en kısa zamanda kucağınızda olur inşallahKızlar merhaba. Uzun zamandır yazılanları okuyorum ama iki kızım ve yoğun bir hayatım olduğu için aktif olamadım buraya yazamadım. Bugün 37+0 doktor randevum vardı. Ama dün gece çok düzenli kasılmalarım olduğu için doğumun yaklaştığını farketmiştim. Saat 3 gibi nst ye bağlandım orda da düzenli sancım çıkınca ve önceden sezaryenli olduğum için 1 saat içinde acil sezaryene alındım. Zordu, gerçekten ilk bi saat bitmeyecek sandım ama inanın herşey geçiyor. Oğlum küvözde. Onun için sizden dua beklerim
Açıkcası ben yarım kol giydirmeyi düşünmüyorum, ince zıbın üzerine ince penye uzun kollu giydiririm. Üstünü normalde örtmem uyurken ince müslin örterim sanırımKızlar bebişleri giydirme işini nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına bi akıl verin. Hemşire sizin giydiğinizin bi kat fazlasını giydirin dediği için ya kısakollu ya da sıfır kollu zıbın üzerine müslinden kundak yapıyorum. Ayağına çorap giydiriyorum başına da bere takıyorum eldiven durmuyor elinde diye takmıyorum kundağın içinde kalıyor zaten. Ama herkes sen havanın sıcak oluşuna bakma o üşür diyip bi şeyler giydirmeye çalışıyor. 35 derecede bu şekilde çocuk üşür mü gerçekten
Ben 37+5 ama içimde haftaya dogurucam diye bir his var neden bilmiyorum son bir aydır hep o zamanı hissettim38+6 dayız canım. Oğluş gelmek bilmiyor. Sanırım bu dünyayı şimdiden sevmedisen ne kadarliksin
İnşallah gönlüne göre olur zamanı gelmiş ZatenGünaydın kızlar37+5 im bugün. 05.08 de doğmasını çok istiyorum bebişimin çünkü nişanlanma ve evlilik yıl dönümümüz ve babasının doğumgünü de ayın 5 i idi. Eşim unutmasın diye öyle yapmıştım eğer bugün olmazsa hedef 08.08 dr 1 hafta içinde gelir demişti ama üzerinden 3 gün geçti bakalım
Canım kimyon çayı sen içiceksin tabi onun dışında anason bitkisi ve bir ot var o onu deneyenler çok memnunBulutun çok gazı var. Tüm süt ürünlerini kestim, soğuk su bile içmiyorum. Ayaklarımda daima çorapla geziyorum. Kayınvalidemin yorumu banyosundan sonra losyon sürüyorum karnına yumuşasın diye bir nevi masaj niyetine. O sırada üşütüyormuş. 3 dk ancak sürüyor bu arada ve üzerinde müslini oluyor genelde. Bana sağdan sağdan geliyorlar sanırım.
Gaz sorunu için önerisi olan var mı acaba?
Canım kimyon çayı sen içiceksin tabi onun dışında anason bitkisi ve bir ot var o onu deneyenler çok memnun
Güzel haberlerini bekiyoruz bebeğim. Sağlıkla mutlulukla huzurla kolaylıkla uyumla kavuşun allahın izniyleGünaydın kızlar yavruma kavuşmaya gidiyorum Allahın izniyle, sizin içinde dua ediyorum sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza
Bebeklerin usume ya da yanma duygulari yaklasik 6 ay olduktan sonra gelisiyor yanlis hatirlamiyorsam. Yani usuyor/yaniyor ama bunu bilmiyor.
Biz nasil bilecegiz?
Kendi vucut isimiz normal sicakliktayken, elimizi once gogsune sonra sirtina sokacagiz, buralarin isisi normalse ustu dogru kalinlikta, soguksa ustune bir kat ekleyin, cok sicaksa bir kat soyun.
Ama genel kural su, hemsirenin dedigi gibi, kendinizden bir kat fazla giydirin. Ustunuzde penye kisa kollu varsa, penye kisa kollu zibin ustune penye kisa kollu tshirt gibi.
Oy canım benimmmmm iki yavrunada sağlıkla kavuşacaksın inşallah sende bizim dualarımızdasınGünaydın kızlar yavruma kavuşmaya gidiyorum Allahın izniyle, sizin içinde dua ediyorum sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza
Allah kolaylık versin haberlerini bekliyoruzzGünaydın kızlar yavruma kavuşmaya gidiyorum Allahın izniyle, sizin içinde dua ediyorum sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza
Bunu bide annemle kayınvalideme anlatır mısın?
Ayy görmemişim kusura bakma canım sorma valla patır patır doğuruyorlar ne güzel bende doğurayımda sana sıra gelsin resmen listenin başına geçtim artık bende
Ağlayınca senin kokunu yada babasının bilse bence saha ii olur sende huzur bulur Bebek belli saatten benim kizda öyle canım gazı vardır alltan kaka yapasi vardır bizimkide gazi oldumu alltan öyle oluyor kaka yapinca rahatlıyor ama kendisi yapamıyor benim ayaklarını oynatamm ile yapıyor rahatlayıp uyuyor gun içindede yapıyorum rahatlıyor uyuyor.. evet bebek gelince eve duzent komple değişiyor yorgunluk uykusuzluk ne bulursan ye modu falan oluyo ilk haftalarda bebekde eve adapte oldu etti diyinceye kadarCanlarım fikrinizi almam lazım. Yoksa uyandığımda birilerinin kalbini kırabilirim.
Bulut kuşu geceleri deliksiz uyumuyor. Emziriyorum yatırıyorum uyuyor sonra uyanıyormuş(!) ağlıyormuş(!) biz duymuyormuşuz. Kayınvalidem alıyor. İlgilenip uyutup getiriyor. Geçen gün alarmı bile duymamışız ama aşırı bir yorgunluk vardı üzerimizde yaşadıklarımız kolay değil pek neyse bu gece emzirdim az önce bir daha kalktım eşim dedi ki annem almış uyanmış Bulut. Ay bana bir sinir geldi. Dinlenelim diye bunu yapıyor muhtemelen ama bana sinir geldi. Bir kere ağlamanın boyutu neydi de alıyor? Bu çocuk kendini parçalıyor da biz mi duymuyoruz yoksa sadece mıkırdıyor mu? Kafamda deli sorular var. Birde yanımızdan alınması hoşuma gitmedi ya. Niyet iyi okey ama oda umrumda değil şuan. Aşırı derece de alama müdahale değil mi bu?
Vallaha benimki üşüyor birde ufak olunca ben uzun giydiriyorum hep gecede incede olsa mutlaka birşey ortuyorumKızlar bebişleri giydirme işini nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına bi akıl verin. Hemşire sizin giydiğinizin bi kat fazlasını giydirin dediği için ya kısakollu ya da sıfır kollu zıbın üzerine müslinden kundak yapıyorum. Ayağına çorap giydiriyorum başına da bere takıyorum eldiven durmuyor elinde diye takmıyorum kundağın içinde kalıyor zaten. Ama herkes sen havanın sıcak oluşuna bakma o üşür diyip bi şeyler giydirmeye çalışıyor. 35 derecede bu şekilde çocuk üşür mü gerçekten
Kızlar merhaba. Uzun zamandır yazılanları okuyorum ama iki kızım ve yoğun bir hayatım olduğu için aktif olamadım buraya yazamadım. Bugün 37+0 doktor randevum vardı. Ama dün gece çok düzenli kasılmalarım olduğu için doğumun yaklaştığını farketmiştim. Saat 3 gibi nst ye bağlandım orda da düzenli sancım çıkınca ve önceden sezaryenli olduğum için 1 saat içinde acil sezaryene alındım. Zordu, gerçekten ilk bi saat bitmeyecek sandım ama inanın herşey geçiyor. Oğlum küvözde. Onun için sizden dua beklerim
Kızlar bebişleri giydirme işini nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına bi akıl verin. Hemşire sizin giydiğinizin bi kat fazlasını giydirin dediği için ya kısakollu ya da sıfır kollu zıbın üzerine müslinden kundak yapıyorum. Ayağına çorap giydiriyorum başına da bere takıyorum eldiven durmuyor elinde diye takmıyorum kundağın içinde kalıyor zaten. Ama herkes sen havanın sıcak oluşuna bakma o üşür diyip bi şeyler giydirmeye çalışıyor. 35 derecede bu şekilde çocuk üşür mü gerçekten
Günaydın kızlar37+5 im bugün. 05.08 de doğmasını çok istiyorum bebişimin çünkü nişanlanma ve evlilik yıl dönümümüz ve babasının doğumgünü de ayın 5 i idi. Eşim unutmasın diye öyle yapmıştım eğer bugün olmazsa hedef 08.08 dr 1 hafta içinde gelir demişti ama üzerinden 3 gün geçti bakalım
Günaydın kızlar yavruma kavuşmaya gidiyorum Allahın izniyle, sizin içinde dua ediyorum sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?