- 25 Aralık 2019
- 391
- 514
- 103
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.841
Cenabı Hakk sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip eylesinDoğurdum kızlar bebeğim iyi çok şükür 3170gram doğdu , bacakları kürdan gibi mini minnak
Doğurdum kızlar bebeğim iyi çok şükür 3170gram doğdu , bacakları kürdan gibi mini minnak
Gözünüz aydın canım maşallah ikinize de sağlıklı uzun ömrü olsun miniğinDoğurdum kızlar bebeğim iyi çok şükür 3170gram doğdu , bacakları kürdan gibi mini minnak
Allah anali babali buyutsun sagliklli uzun omurleri olsun insallah bebisinDoğurdum kızlar bebeğim iyi çok şükür 3170gram doğdu , bacakları kürdan gibi mini minnak
Gözünaydın canımDoğurdum kızlar bebeğim iyi çok şükür 3170gram doğdu , bacakları kürdan gibi mini minnak
Ben de 38+4 e gün aldım bence çok erken değilAllah anali babali buyutsun sagliklli uzun omurleri olsun insallah bebisin. Bende uzun zamandir yazmiyordum takip edemiyordum işlerden suan 38+2 deyim 38+6 da 9 agusyostosda sezaryen olucam 38+6 sezaryen icin erkenmi sizce
Günaydın kızlar
Birşey danışacagim
Ben gebeliğin başından beri kan sulandırıcı hap kullanıyorum ecopirin 150 mg .
Ama iğne kullanmiyorum.
Tek bir doktorla takipli değilim bi kaç doktora gidiyorum kafama göre. Ama hepsi de önerdi öyle başladım.
Şuan hepsi bırakmam için başka haftayı söylüyor biri 34 de bırak dedi diğeri 36 diğeri ameliyattan 1 hafta önce Bırak dedi kafam çok karışık.
Hap kullananlar kaçıncı haftada bıraktı acaba?
Maşallah canım Allah analı babalı ve sağlıklı büyütmeyi nasip etsinDoğurdum kızlar bebeğim iyi çok şükür 3170gram doğdu , bacakları kürdan gibi mini minnak
insallah saglikla dogurursun saglikla gelir bebisin dunyayaBen de 38+4 e gün aldım bence çok erken değil
Yok ya ben ona inanmıyorum belli olmuyor balıyorsun koz bebek 39 u bekliyor erkek 37 çıkıyor hiç ilgisi yok
Valla öyle diyorlar biz de 38+6 dayız benim oğlandan da ses yok hala
Valla bende de yok bekleyeceğiz ne yapalım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil. Sağ olun kızlarBnce dogruluk payı var gbiilk oglumda 39+3 de su ardından nişan geldi 39+4 de dogdu o da suni sancı ile su ve nişandn snrada kendi haline klsa gelmiodu sanrm acıklık 1 cmdi :) Bakalım bu oglumda ne zmn gelecek işaretler:)
Aynı gün aynı haftada sayılırız bakalım ne zaman geleceklerYa bende 37+5 bizde de tık yok bugun nst sancı vs hiç çıkmadı bakalm artık hayırlısı inşallah 39 falan gelir
Hadi hayırlı doğumlar canımGünaydın kızlar yavruma kavuşmaya gidiyorum Allahın izniyle, sizin içinde dua ediyorum sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza
Maşallah canım kiz sen benimkini görsen demek tutmaya korkardınDoğurdum kızlar bebeğim iyi çok şükür 3170gram doğdu , bacakları kürdan gibi mini minnak
Hangi hafta bıraktınızBenim doktorum ecopirinin ameliyatta sorun çıkartacağı gerekçesiyle kestirdi ancak oksapara döndü. 10 tane iğne vurulup bırakacaktım o sırada doğum yaptım. 3-4 tane vurulabildim.
35+4 veya 5 tir çünkü 36+4 de doğum yaptımHangi hafta bıraktını
Vizeci06 gözünaydın canım
Benimkinden minnak olamaz bacakları emin ol2.200 gr bir bebek düşün neredeyse bir kilo az senin bebekten benimki
Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsünDoğurdum kızlar bebeğim iyi çok şükür 3170gram doğdu , bacakları kürdan gibi mini minnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?