2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Doğurdum kızlar bebeğim iyi çok şükür 3170gram doğdu , bacakları kürdan gibi mini minnak
Allah anali babali buyutsun sagliklli uzun omurleri olsun insallah bebisin. Bende uzun zamandir yazmiyordum takip edemiyordum işlerden suan 38+2 deyim 38+6 da 9 agusyostosda sezaryen olucam 38+6 sezaryen icin erkenmi sizce

Benim doktorum ecopirinin ameliyatta sorun çıkartacağı gerekçesiyle kestirdi ancak oksapara döndü. 10 tane iğne vurulup bırakacaktım o sırada doğum yaptım. 3-4 tane vurulabildim.

Yok ya ben ona inanmıyorum belli olmuyor balıyorsun koz bebek 39 u bekliyor erkek 37 çıkıyor hiç ilgisi yok

Valla öyle diyorlar biz de 38+6 dayız benim oğlandan da ses yok hala

Bnce dogruluk payı var gbi ilk oglumda 39+3 de su ardından nişan geldi 39+4 de dogdu o da suni sancı ile su ve nişandn snrada kendi haline klsa gelmiodu sanrm acıklık 1 cmdi :) Bakalım bu oglumda ne zmn gelecek işaretler:)
Valla bende de yok bekleyeceğiz ne yapalım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil. Sağ olun kızlar

Günaydın kızlar yavruma kavuşmaya gidiyorum Allahın izniyle, sizin içinde dua ediyorum sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza
Hadi hayırlı doğumlar canım ilk doğunca odadaykem bol bol emzirmeyle uğraş gerçekten çok degerli ilk saatleri sarılık ta da faydası cok oluyor ilk emmenin

Doğurdum kızlar bebeğim iyi çok şükür 3170gram doğdu , bacakları kürdan gibi mini minnak
Maşallah canım kiz sen benimkini görsen demek tutmaya korkardın ağzı burnu heryerleri minnak Minnak bunların yha oyuncak Bebek gibiler

Kızlar günaydın benim nişanım geldi galiba uyandıktan sonra isalmisim gibi ağrım vardı şimdi afedersiniz büyük abdestimi yaparken pembemsi geldi ama durulmuycak bı ağrım yok beklemelimiyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…