- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.861
2530 gramdı kızım ağlamıştım görünce ufacık diyeBacım bulut 2750 doğdu kuvözde 2650 ye düştü şişleri gidince o bile minnaktı sana maşallah cidden nasıl tuttun
Tutuluyo be bacımBacım bulut 2750 doğdu kuvözde 2650 ye düştü şişleri gidince o bile minnaktı sana maşallah cidden nasıl tuttun
Suyunuz da gelmeye başlarsa sancılar da gelirse dakika tütün, aralıklarina göre acı esiginize göre gitmeye karar verin bence, hastaneden ziyade evde olmak çok daha rahatKızlar günaydın benim nişanım geldi galiba uyandıktan sonra isalmisim gibi ağrım vardı şimdi afedersiniz büyük abdestimi yaparken pembemsi geldi ama durulmuycak bı ağrım yok beklemelimiyim sizce
2530 gramdı kızım ağlamıştım görünce ufacık diyeama şuan herşeye alıştık tutma olsun şekil şemal olsun ilk gun korkuyordum acirmi bireyeri diye
Tutuluyo be bacımvalla nasıl geçti bir ay sen bana sor
Daha hala gözüme küçük geliyor 3 kilo bile olmadı daha şapşik
ffestinalente bu gazla ne yapacaz canım ya ben mahvoldum 10 gündür
Gazını çıkaramıyo kızarıyor sıkıyor kendini mahvediyo çocuk
Tane Kimyon çayına başladım ben de inşallah faydası olur
Biz de tam 39 da gittik 3100 gram 48 cm boyu biraz kısa dediSelam kızlar bende dün kontrole gittim normal doğum bekliyorum doktor ay sonuna kalmaz ortasında gelir dedi ama ne kadar doğru çıkar tahmini bilmiyorum tam 37 haftalık olduk 48 cm 3380 gr olmuşuz doktor biraz diyet yapın dedi
Ben de damla vermiyorum canım güvenemiyorum dediğin gibi ama son çare olursa kullanırım mecbur.Yaa yerim onu. Boyda önemli anacım. Uzunsa üzerine birde 2 küsür kilolardaysa cidden minik görünüyorlar. Bende ilk günler omzuma alıp gazını bile çıkartamadımbide su gibi birşey kafasını vs tutamıyodu gömülüyodu. Neyseki biraz toparladı. Pazartesi kontrolümüz var bakalım kilo aldı mı bende onun merakındayım.
Kız 1 ay oldu mu anam anam zaman ne çabuk geçiyor. Minikler bacım normalde zaten minik oluyolar bide bizimkiler 3 kg altında iyice elde kayboluyorlar.
Hiç sorma arkadaşım ya. Bizimde öyle nasıl ıkınıyor bir parça çocuk. Üzülüyorum da. Acıyordur canı kesin kıpkırmızı oluyor ıkınmaktan dediğin gibi
Bende kimyon içiyorum. Dereotu yemeye başlayacağım canım. Yemeklerden önce birkaç dal. Her yiyeceğim şeyi google da aratmaktan yoruldum valla. Süt ürünlerini kestim bide ben. Bu sıcakta çorapsız gezmiyorum. Bakalım inşallah bunlar işe yarar.
Gaz damlası vermek istemiyorum ne olduğu belirsiz şeyler. Son çare ona başvurucam.
Kendi annelerini gözleri görmez canım benimki genetik ama galiba ablamların toplam 6 çocuğu var 4 4.5 kilo doğdular en az hep bende 4.800 doğmuşum zayıf olmasını beklemiyordum ama kolay çıksın diye daha fazla kilo almasınıda istemiyorumBiz de tam 39 da gittik 3100 gram 48 cm boyu biraz kısa dediben de babası da kısa değiliz kime çekmiş acaba cadı dedim eşim herhalde anneannesine çekmiş diyor annesinden haberi yok sanki çok uzunmuş gibi
Kızlar ablama sordum bir de Nurse Harvey’s diye damla kullanmış bir araştırın isterseniz eczanede satılıyor dedi internette daha ucuzmuş amaffestinalente bu gazla ne yapacaz canım ya ben mahvoldum 10 gündür
Gazını çıkaramıyo kızarıyor sıkıyor kendini mahvediyo çocuk
Tane Kimyon çayına başladım ben de inşallah faydası olur
Oyy maşallah size bazı şeyler valla genetik ☺ 4 kiloyu rahat doğurursun da 4.5 için bilemicem valla ne kadar versende yemesende onun kapasitesi var yani Benimkide bana 38+4 de 3100 çıktı mesela halbuki yiyorum da yani boyu uzun birde o hadi beklediğim birşey biz uzunuz ama kilosuna ilkten takıldım sonra dedim ayy ne yaparsam yapayım çocuğun kapasitesi belli o kadar alıyor demek kiKendi annelerini gözleri görmez canım benimki genetik ama galiba ablamların toplam 6 çocuğu var 4 4.5 kilo doğdular en az hep bende 4.800 doğmuşum zayıf olmasını beklemiyordum ama kolay çıksın diye daha fazla kilo almasınıda istemiyorum
Bacaklarını oynatin yada kesede hani çapraz şekilde duruyorlar yha ben bacaklarını karnına doğru alaturka tuvaletine oturur seklinde tutuyorum böyle bir bes dk masaj gibi o bacaklarını oynatıyorum ki bağırsakları hareketlesin cok ihhh deyip kızarınca biliyorum kakası var ki ben her bez değiştirilmede yapıyorum bu hareketleri kakasinda sıkıntımız yok usttenn gaz zor çıkartıyor benim sipam..Yaa yerim onu. Boyda önemli anacım. Uzunsa üzerine birde 2 küsür kilolardaysa cidden minik görünüyorlar. Bende ilk günler omzuma alıp gazını bile çıkartamadımbide su gibi birşey kafasını vs tutamıyodu gömülüyodu. Neyseki biraz toparladı. Pazartesi kontrolümüz var bakalım kilo aldı mı bende onun merakındayım.
Kız 1 ay oldu mu anam anam zaman ne çabuk geçiyor. Minikler bacım normalde zaten minik oluyolar bide bizimkiler 3 kg altında iyice elde kayboluyorlar.
Hiç sorma arkadaşım ya. Bizimde öyle nasıl ıkınıyor bir parça çocuk. Üzülüyorum da. Acıyordur canı kesin kıpkırmızı oluyor ıkınmaktan dediğin gibi
Bende kimyon içiyorum. Dereotu yemeye başlayacağım canım. Yemeklerden önce birkaç dal. Her yiyeceğim şeyi google da aratmaktan yoruldum valla. Süt ürünlerini kestim bide ben. Bu sıcakta çorapsız gezmiyorum. Bakalım inşallah bunlar işe yarar.
Gaz damlası vermek istemiyorum ne olduğu belirsiz şeyler. Son çare ona başvurucam.
Yok yok yalnız değilsin bizler varız 41 e kadar yolu var üzülme vaktini bekliyorlar gelmeyene müdahale ediyorlar içimizde kalmayacak çok şükür kendimi bu şekilde motive ediyorum artıkSanırım herkes doğurdu bi ben kaldımpazartesi 40 haftam bitiyor
Almıştır almış annesj kilo sen içini ferah tut ağızlarına düşen her bir damla anne sütü yarasın yavrularımıza. 48 cm doğdu teyzesi. Süt yapsın diye ne bulursam katıyorum ağzıma en cokta bol sıvı alıyorum inşallah sifa olur yarasın yavrumuza inşallah.bir hf dir kucağımızda hic kilo almamış gibi görünüyor ama şükür almış birazda olsa bundan sonrası hızla gelişir inşallahYaa yerim onu. Boyda önemli anacım. Uzunsa üzerine birde 2 küsür kilolardaysa cidden minik görünüyorlar. Bende ilk günler omzuma alıp gazını bile çıkartamadımbide su gibi birşey kafasını vs tutamıyodu gömülüyodu. Neyseki biraz toparladı. Pazartesi kontrolümüz var bakalım kilo aldı mı bende onun merakındayım.
Bende fazladan birşey yemedim hamilelikten önce nasıl yiyorsam aynısı valla yaz sıcaklarından dolayı hele sadece domates salatalık yumurta soğuk çorba karpuz uzun zamandır tek beslenme şeklimOyy maşallah size bazı şeyler valla genetik ☺ 4 kiloyu rahat doğurursun da 4.5 için bilemicem valla ne kadar versende yemesende onun kapasitesi var yani Benimkide bana 38+4 de 3100 çıktı mesela halbuki yiyorum da yani boyu uzun birde o hadi beklediğim birşey biz uzunuz ama kilosuna ilkten takıldım sonra dedim ayy ne yaparsam yapayım çocuğun kapasitesi belli o kadar alıyor demek ki
İşte çocuğun kapasitesi var o sen az da yersen normalde yersen alacağı kadar alıyor yapısı belli ☺Bende fazladan birşey yemedim hamilelikten önce nasıl yiyorsam aynısı valla yaz sıcaklarından dolayı hele sadece domates salatalık yumurta soğuk çorba karpuz uzun zamandır tek beslenme şeklim
İşte çocuğun kapasitesi var o sen az da yersen normalde yersen alacağı kadar alıyor yapısı belli ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?