2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İlk 1 ay vücudu ısı kaybediyormuş. Ama oda sıcaklığı 24 dereceyi geçmesin diyorlar biz yaz günü bunu başaramıcaz malesef, evimiz o kadar sıcak ki gündüz vakti yattığı yerden isilik olur yavrucak.
Ben şahsen gündüzleri yarım kol zıbın çorap bere şeklinde giydirmeyi düşünüyorum. Akşamları da atlet bere ve en incesinden bi tulum

Doğurdum kızlar bebeğim iyi çok şükür 3170gram doğdu , bacakları kürdan gibi mini minnak
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini, o kürdan bacakları yesinler

Eşleriniz bebek bakımı konusunda nasıl? Benimki kaçıyor gibi sürekli. Sağ olsun ev işlerini ve yemeklerimizi yapıyor ama bebekle ilgili bir sorumluluk veremedim. Ev işlerini yaptığı için ypruldum diyip kaçıyor

Kızlar ablama sordum bir de Nurse Harvey’s diye damla kullanmış bir araştırın isterseniz eczanede satılıyor dedi internette daha ucuzmuş ama
Evet onu da duydum canım ama içeriğinde sıkıntılı bir madde varmış

Benimki de ev işinde yardım ediyor bebek konusunda da altını değiştirir üstünü değiştirir gezdirir
Sadece geceleri sıkıntı yaşıyoruz eşimle uykuya çok düşkün

Kızlar bu arada eşim pazartesi işe başlıyor 24 saat mesai şeklinde.
Biz de bebekle evde tek olacağız gece
Kayınvalidem kesin bende kalmak isteyecek tekim diye çünkü hamileyken de bende kalıyordu tek kalmayayım diye güya
Ben de kalma gerek yok bu zamana kadar neredeydin diyesim geliyo vallahi
Bana bir faydası olmayacak zaten bebeği de gece ona baktırmam sonuçta

Kimyon demek ki baya işe yarıyor çoğunluk onu dedi. Pekte sevmem ama süt ürünlerinden vazgeçebildiğime göre herhalde kimyonunda içebilirim oğluş için hdjdj

Ne otu acaba hatırlarsan yaz kuzum olur mu
Canım ben teyzem söylemişti doğum yapan tüm arkadaşlarıma söyledim ve hepsinde işe yaradı kolik bebekler düzeldi denemekten zarar çıkmaz diye düşünüyorum doktoruna sor yine de sadece sen iç ama bebeğe değil

Meyramhort otu ama bulunması biraz zor tadı çok aşırı acı ondan bir iki yemek kaşığı içilmesi yeterli ama anneannem bebeklere verirdi
Bir çay kaşığı kadar kesiliyordu ağlaması

Zaten aynı apartmanda değil miydiniz canım ne gerek var ki

Suyunuz da gelmeye başlarsa sancılar da gelirse dakika tütün, aralıklarina göre acı esiginize göre gitmeye karar verin bence, hastaneden ziyade evde olmak çok daha rahat
Kahverengi geldi akıntı biraz daha sancida başladı ama dayanilmiycak gibi değil 7 8 dk da bir geliyor 10 saniye sürüyor anlamadım ki bu kadar sık gelmesine göre daha büyük ağrı olması gerekmiyor mu

Kahverengi geldi akıntı biraz daha sancida başladı ama dayanilmiycak gibi değil 7 8 dk da bir geliyor 10 saniye sürüyor anlamadım ki bu kadar sık gelmesine göre daha büyük ağrı olması gerekmiyor mu
Agrı şiddetini hissetmk kişiye göre değişiyor kaçncı haftadasnz

Doğurdum kızlar bebeğim iyi çok şükür 3170gram doğdu , bacakları kürdan gibi mini minnak
Gözün aydın canım sezeryan mı normal miydi, nası geçti doğumun
Kızlar günaydın benim nişanım geldi galiba uyandıktan sonra isalmisim gibi ağrım vardı şimdi afedersiniz büyük abdestimi yaparken pembemsi geldi ama durulmuycak bı ağrım yok beklemelimiyim sizce
Ben olsam su gelene kadar veya şiddetli sancı olana kadar beklerim, nişandan sonra çok uzun sürenler var. Ama için rahat edecekse git dr açılma yoksa gönderir eve zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…