- 23 Ocak 2023
- 164
- 553
- 18
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.881
İlk 1 ay vücudu ısı kaybediyormuş. Ama oda sıcaklığı 24 dereceyi geçmesin diyorlar biz yaz günü bunu başaramıcaz malesef, evimiz o kadar sıcak ki gündüz vakti yattığı yerden isilik olur yavrucak.Kızlar bebişleri giydirme işini nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına bi akıl verin. Hemşire sizin giydiğinizin bi kat fazlasını giydirin dediği için ya kısakollu ya da sıfır kollu zıbın üzerine müslinden kundak yapıyorum. Ayağına çorap giydiriyorum başına da bere takıyorum eldiven durmuyor elinde diye takmıyorum kundağın içinde kalıyor zaten. Ama herkes sen havanın sıcak oluşuna bakma o üşür diyip bi şeyler giydirmeye çalışıyor. 35 derecede bu şekilde çocuk üşür mü gerçekten
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini, o kürdan bacakları yesinlerDoğurdum kızlar bebeğim iyi çok şükür 3170gram doğdu , bacakları kürdan gibi mini minnak
Hayırlısı ile insaallah kucağına alırsın canım bebişini. Ben de sanki 41 haftayı bile dolduracakmisim gibi geliyor.Ben 37+5 ama içimde haftaya dogurucam diye bir his var neden bilmiyorum son bir aydır hep o zamanı hissettim
Pamuk gibi maşallahKızlar Bebişimiz geldi, darısı tüm bekleyenlere inşallahayrıntıları yazarım sonra hepinize dua ettim
Evet onu da duydum canım ama içeriğinde sıkıntılı bir madde varmışKızlar ablama sordum bir de Nurse Harvey’s diye damla kullanmış bir araştırın isterseniz eczanede satılıyor dedi internette daha ucuzmuş ama
Benimki de ev işinde yardım ediyor bebek konusunda da altını değiştirir üstünü değiştirir gezdirirEşleriniz bebek bakımı konusunda nasıl? Benimki kaçıyor gibi sürekli. Sağ olsun ev işlerini ve yemeklerimizi yapıyor ama bebekle ilgili bir sorumluluk veremedim. Ev işlerini yaptığı için ypruldum diyip kaçıyor
Gozunaydin canimm çok tatlı maşallah Allah nazarlardan saklasınKızlar Bebişimiz geldi, darısı tüm bekleyenlere inşallahayrıntıları yazarım sonra hepinize dua ettim
Maşallah canımKızlar Bebişimiz geldi, darısı tüm bekleyenlere inşallahayrıntıları yazarım sonra hepinize dua ettim
Canım ben teyzem söylemişti doğum yapan tüm arkadaşlarıma söyledim ve hepsinde işe yaradı kolik bebekler düzeldi denemekten zarar çıkmaz diye düşünüyorum doktoruna sor yine de sadece sen iç ama bebeğe değilKimyon demek ki baya işe yarıyor çoğunluk onu dedi. Pekte sevmem ama süt ürünlerinden vazgeçebildiğime göre herhalde kimyonunda içebilirim oğluş için hdjdj
Ne otu acaba hatırlarsan yaz kuzum olur mu
Çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah canimDoğurdum kızlar bebeğim iyi çok şükür 3170gram doğdu , bacakları kürdan gibi mini minnak
Zaten aynı apartmanda değil miydiniz canım ne gerek var kiKızlar bu arada eşim pazartesi işe başlıyor 24 saat mesai şeklinde.
Biz de bebekle evde tek olacağız gece
Kayınvalidem kesin bende kalmak isteyecek tekim diye çünkü hamileyken de bende kalıyordu tek kalmayayım diye güya
Ben de kalma gerek yok bu zamana kadar neredeydin diyesim geliyo vallahi
Bana bir faydası olmayacak zaten bebeği de gece ona baktırmam sonuçta
Aynı apartmandayız canım ama işteZaten aynı apartmanda değil miydiniz canım ne gerek var ki
Kahverengi geldi akıntı biraz daha sancida başladı ama dayanilmiycak gibi değil 7 8 dk da bir geliyor 10 saniye sürüyor anlamadım ki bu kadar sık gelmesine göre daha büyük ağrı olması gerekmiyor muSuyunuz da gelmeye başlarsa sancılar da gelirse dakika tütün, aralıklarina göre acı esiginize göre gitmeye karar verin bence, hastaneden ziyade evde olmak çok daha rahat
Anne hiç gerek yok sen yemek yapsan yeter bana deseneAynı apartmandayız canım ama iştehamileyken de kalmana gerek yok diyordum ille kalıyordu tek olmazmış falan filan
Agrı şiddetini hissetmk kişiye göre değişiyor kaçncı haftadasnzKahverengi geldi akıntı biraz daha sancida başladı ama dayanilmiycak gibi değil 7 8 dk da bir geliyor 10 saniye sürüyor anlamadım ki bu kadar sık gelmesine göre daha büyük ağrı olması gerekmiyor mu
Gözün aydın canımDoğurdum kızlar bebeğim iyi çok şükür 3170gram doğdu , bacakları kürdan gibi mini minnak
Ben olsam su gelene kadar veya şiddetli sancı olana kadar beklerim, nişandan sonra çok uzun sürenler var. Ama için rahat edecekse git dr açılma yoksa gönderir eve zatenKızlar günaydın benim nişanım geldi galiba uyandıktan sonra isalmisim gibi ağrım vardı şimdi afedersiniz büyük abdestimi yaparken pembemsi geldi ama durulmuycak bı ağrım yok beklemelimiyim sizce
Bakalm canım bu gidişle 39 bulacak gibi bakalm hayırlısı kolay doğum olur inşallahAynı gün aynı haftada sayılırız bakalım ne zaman gelecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?