2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hastaneye gitmiycem eşime soylemedim isde 5de gelicek ama yalancı sancimi acaba diye düşünüyorum ama günümde doldu 39+6 haftaligim

Sanırım herkes doğurdu bi ben kaldımpazartesi 40 haftam bitiyor
Ben de de tık yok
Kızlar Bebişimiz geldi, darısı tüm bekleyenlere inşallah ayrıntıları yazarım sonra hepinize dua ettim
Maşallah barekallah çok tatlı, Allah analı babalı buyumeyi nasip etsin
Kahverengi geldi akıntı biraz daha sancida başladı ama dayanilmiycak gibi değil 7 8 dk da bir geliyor 10 saniye sürüyor anlamadım ki bu kadar sık gelmesine göre daha büyük ağrı olması gerekmiyor mu
Hastane uzak mı? Doktorunuz ile iletişime hiç geçtiniz mi? Acı esiginiz yüksek olabilir masallah,
İçiniz nasıl rahat edecekse öyle davranın bence, eşiniz ile de istişare edin
Anneniz veya varsa yanınızda birisi öyle de kadar verebilirsiniz, her şey yolunda gider bir avazda doğurursunuz inşallah

Hastaneye gitmiycem eşime soylemedim isde 5de gelicek ama yalancı sancimi acaba diye düşünüyorum ama günümde doldu 39+6 haftaligim
Hiç suyunuz geldi mi?
Biraz daha bekleyip şu gelir mi desek belki geç kalırsınız, doğum her kişiye çok özel olunca inanın ne denilse boş
Bol bol tevekkül edin :)

İlçede oturuyorum 1 saat hastaneyle mesafemiz ebemiz var iletişim kurabilecegim oda herşeye hastaneye gel diyor gidipde hastanede saatlerce beklemek istemiyorum ay İnşallah bi yanım mutlu bu kadar sancısız başladıysa diye bı tarafım ya bu sadece fragmanda yalancı sanciysa diyor

Sizi çok iyi anlıyorum ay inşallah gönlünüze göre olur hayirlica
Maalesef ya onlarda görmeden bir şey diyemiyor
Siz dakika tutun, biraz sıcak duşa girin veya dinlenin
Belki geçerse yalancı mi sahi mi anlaşılır

Biraz yürüyüş yap sol tarıfına doğru yat yalancıysa geçiyor, gerçekse hiç bir şekilde geçmez zaten ama nişan geldiyse doğumdur bence

Hiç suyunuz geldi mi?
Biraz daha bekleyip şu gelir mi desek belki geç kalırsınız, doğum her kişiye çok özel olunca inanın ne denilse boş
Bol bol tevekkül edin
Su gelmedi hiç
Biraz yürüyüş yap sol tarıfına doğru yat yalancıysa geçiyor, gerçekse hiç bir şekilde geçmez zaten ama nişan geldiyse doğumdur bence
Yürüyorum duşa falanda girdim azalmada artmada yok

Benim de öyleydi. Tüp bebek doktorum 32 de bırakcaz demisti taa ilk başlarda. Sonra gittiğim biti 20 li haftalar falandı simdi bırak dedi. Biri 35 dedi biri 34 dedi. Ben 32 de bırakmıştım.

Bu konu çok karışık canım 30 diyen var 32 diyen var 34 diyen var. Ben 31 civarı bıraktım ama en güvendiğim doktor şuan kendisine takipli değilim başka şehirde fikir almak amaçlı konuşmuştum 34 demişti ama ben zaten bırakmıştım o da biraktiysan geri başlama iğneye devam dedi. zaten hem coraspirin hem de iğne kullanıyordum. Şuan iğneyle devam ediyorum. Doğumdan iki gün öncesine kadar kullacagim öncesinde problem olmazsa planlı sezeryan olacak inşallah. Bence en güvendiğin doktorla devam et derim benim de kafamı çok karıştırdılar. Erken doğum riskin varsa erken bırakman mantıklı olabilir hapın etkisi uzun süreli oluyor çünkü.

Hiç öyle düşünme canim bizim evde cok çok sıcaktır gerçekten biz 24 lerde otururduk hep ama suan gorcen sabah ilk serinliğinde 29 sonra 28 27 sonra aksama kadar böyle aksam üstü kapatıp bir ev havalandiriyorum sonrada yine 28 29 suaunt biz bile bebek üşür dedikçe bizde o derecelerde usumeye başladık uzunekollu bacaklı bacaksız don üstüne corap altına zıbın kafaya şapka hep zaten üstünede orttukmu böyle duruyor yaz sıcaklarında düşün dün dışardaki sıcakta yandı yavrum dr yollarında sadece oda hemen isilik yapti kafada güneş geçmesin diye yattığı tarafta hafif içi sulu sulu olanlar onalrda süründukce patladı birdaha tovbe sıcakta çıkartmam. Yani yazın bebek üşürmu üşür yani vucudu alisamiyor daha isi dengesine

Su gelmedi hiç

Yürüyorum duşa falanda girdim azalmada artmada yok
Normal düzeyde bir sanciyca açıklık daha 4 falan dir belki varsa açılma tabi Nisan gelsede doğum hemen olmuyo benim oglanda nisan bir hun once akşamdan geldi ertesi akşamı gece doğum oldu yani. Bizim gurubtan bir annemiz de nişan gelip doğumu o gün icinde başlayan da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Sancılar arttıkça acısı zorlandıkca ozman açılma artmış oluyor 5 6 cm aciklikta suyumu patlattılar biraz bekledik sancı için sonra açılmayla çatala alındım. Kişiden kişiye değişiyor doğum şekli bilemezsin canım takıp et kendini ağrılar yatış şeklin değişince geçiyormu ona bak bi takip rt sancini ve acısını ilerledikçe açılma ve sancı kasilma yükseldikçe acısı biraz daha artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…