2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar ben daha gaz çıkartmadım yeni yürüdüm şimdi hoşaf verdiler kahve içecegm inşallah çıkar da yemeğe başlarım çok açıktım

Kuzum benim 3 saatte hafif su içebilirsin dediler, 5 saate dogru da çorba içebilirsin dediler
Daha bende çıkarmadım gazı hatta daha yürümedim bile

Masallah kilosu iyi saglicakla dogurursunuz insallah bende suan 38+2 yim 38+6 da dogum yapicam 9.8.2023 te insallah allah nasip ederse

Bende kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum ama . İlk hamileliğimde 32-33de bırakmıştım sanırım pek hatırlamıyorum ama bu hamileliğimde almanyadayım burdaki doktorda 35de bıraktırdı .

Bizim ev günün büyük bi kısmı 29-30 derece arası. Ama ben doğurana kadar bu sıcaklar gitmiş olacak galiba. O zaman atletle ince tulum giydiririm zaten yarım kundak yapacağım için müslin örtüye sarıcam fazla fazla yeter. Ben sıcaklarla büyük savaş verdiğim için şimdiden kendimi kodladım çocumu kat kat giydirmicem diye.
Vala doktor kontrolleri sıkıntı gerçekten ya sabah erken saatte gitmek lazım nefes alınmıyor dışarda

Kızlar her emzirme sonrası bebeğinizi uyutuyor musunuz? Ben sürekli uyutuyorum ama emin değilmvbazen uyanık kalığ vakit geçirmeli mi

Naptınız canım

Bencede evinde kalmalı
Sancılar arttı ama düzenli değil hala şimdi çıktık hastaneye yakın bı tanidigimiza gidiyoruz direk oradan geçelim diye şuan 7 dakika sürüyor bazen bazen 16 dk sancı araliklari bakalım düzene girsin hastaneye gecicez direk

Çok heyecanlı sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bize olsun kaç haftalıksın canım

ffestinalente canım müsait olunca doğum yapanları listeye ekler misin? Doğum yapmayanlar olarak kaç kişi kaldık görelim

Canımcığım eklicem de tek tek bulmam lazım bir müsaitliğimde aklımda. Bildiklerimi eklerim unuttuğum olursa siz söylersiniz bulur eklerim geçmiş konuşmalarından
Bir süre takip edemedim çünkü kaçırdığım olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…