- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.921
Kızlar ben daha gaz çıkartmadım yeni yürüdüm şimdi hoşaf verdiler kahve içecegm inşallah çıkar da yemeğe başlarım çok açıktım
Masallah allah anali babali buyutsunKızlar Bebişimiz geldi, darısı tüm bekleyenlere inşallahayrıntıları yazarım sonra hepinize dua ettim
Masallah kilosu iyi saglicakla dogurursunuz insallah bende suan 38+2 yim 38+6 da dogum yapicam 9.8.2023 te insallah allah nasip ederseKızlar bugun kontrole gittim, 3600 gr olmuş kerem bey. Nst de sancı cıkmadı keyfi hala yerinde kanalda da değil, ama ben günümü aldımm sonundaaallah nasip ederse 08.08.2023 ffestinalente istediğim güne doktoru ikna ettm
Yürüdüm cnm çok şükür elimi yüzümü yıkadım daha bi iyi oldumKuzum benim 3 saatte hafif su içebilirsin dediler, 5 saate dogru da çorba içebilirsin dediler
Daha bende çıkarmadım gazı hatta daha yürümedim bile
Çok şükür iyiyiz cnm Metehan uykucu biraz ya bakalımA Acemianne42Vizeci06 kızlarrrr doğurmuşsunuzzzzz allahmmm sağlıklk upuzun ömürler versin miniklereeee iyisiniz umarmmm
Bende kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum ama . İlk hamileliğimde 32-33de bırakmıştım sanırım pek hatırlamıyorum ama bu hamileliğimde almanyadayım burdaki doktorda 35de bıraktırdı .Günaydın kızlar
Birşey danışacagim
Ben gebeliğin başından beri kan sulandırıcı hap kullanıyorum ecopirin 150 mg .
Ama iğne kullanmiyorum.
Tek bir doktorla takipli değilim bi kaç doktora gidiyorum kafama göre. Ama hepsi de önerdi öyle başladım.
Şuan hepsi bırakmam için başka haftayı söylüyor biri 34 de bırak dedi diğeri 36 diğeri ameliyattan 1 hafta önce Bırak dedi kafam çok karışık.
Hap kullananlar kaçıncı haftada bıraktı acaba?
Bizim ev günün büyük bi kısmı 29-30 derece arası. Ama ben doğurana kadar bu sıcaklar gitmiş olacak galiba. O zaman atletle ince tulum giydiririm zaten yarım kundak yapacağım için müslin örtüye sarıcam fazla fazla yeter. Ben sıcaklarla büyük savaş verdiğim için şimdiden kendimi kodladım çocumu kat kat giydirmicem diye.Hiç öyle düşünme canim bizim evde cok çok sıcaktır gerçekten biz 24 lerde otururduk hep ama suan gorcen sabah ilk serinliğinde 29 sonra 28 27 sonra aksama kadar böyle aksam üstü kapatıp bir ev havalandiriyorum sonrada yine 28 29 suaunt biz bile bebek üşür dedikçe bizde o derecelerde usumeye başladık uzunekollu bacaklı bacaksız don üstüne corap altına zıbın kafaya şapka hep zaten üstünede orttukmu böyle duruyor yaz sıcaklarında düşün dün dışardaki sıcakta yandı yavrum dr yollarında sadece oda hemen isilik yapti kafada güneş geçmesin diye yattığı tarafta hafif içi sulu sulu olanlar onalrda süründukce patladı birdaha tovbe sıcakta çıkartmam. Yani yazın bebek üşürmu üşür yani vucudu alisamiyor daha isi dengesine
Yaaaa 1 gün araylaaaMasallah kilosu iyi saglicakla dogurursunuz insallah bende suan 38+2 yim 38+6 da dogum yapicam 9.8.2023 te insallah allah nasip ederse
Naptınız canımHastaneye gitmiycem eşime soylemedim isde 5de gelicek ama yalancı sancimi acaba diye düşünüyorum ama günümde doldu 39+6 haftaligim
BencedeAman istemez onun olsun yemeği
Sancılar arttı ama düzenli değil hala şimdi çıktık hastaneye yakın bı tanidigimiza gidiyoruz direk oradan geçelim diye şuan 7 dakika sürüyor bazen bazen 16 dk sancı araliklari bakalım düzene girsin hastaneye gecicez direkNaptınız canım
Bencedeevinde kalmalı
Çok heyecanlı sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bize olsun kaç haftalıksın canımSancılar arttı ama düzenli değil hala şimdi çıktık hastaneye yakın bı tanidigimiza gidiyoruz direk oradan geçelim diye şuan 7 dakika sürüyor bazen bazen 16 dk sancı araliklari bakalım düzene girsin hastaneye gecicez direk
ffestinalente canım müsait olunca doğum yapanları listeye ekler misin? Doğum yapmayanlar olarak kaç kişi kaldık görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?