2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Anladım canım hadi hayırlısı

Hanımlar Hepinize iyi akşamlar Ben doğum yaptım Çok zorlu bir süreç geçirdim bugün daha yeni yeni kendime gelebiliyorum Dünden beri Hatta perşembeden biri diyebilirim biliyorsunuz Perşembe gecesi gelmiştim Sancılarım vardı Cuma günü sabah doğum için Suni sancı bağladılar 3 santim açıklıktan 7 santim açıklığa kadar ulaştım ama bebek bir türlü aşağı inemedi ne yaptılarsa olmadı gidip gelip sürekli muayene ettiler resmen Ben hastaneye inlettim duvarları tırmaladım sancıdan Ne yaptıysak bebek yemedi önce suyunu patlattılar susuz kaldığı için Kordon gövdesine dolanmış bacak ve kollarını kukla gibi sardığı için o da aşağı inememiş apar topar acil olarak sezeryan aldılar Çünkü oksijeni azalmıştı nst dedi ve kalp atış sayısı düşüyordu Gözümü açtım doğumhanenin ameliyathanesinde tir tir titriyorum acıdan ve sancıdan sonuç Sezaryen doğum ve peşimiz iyi ama biraz huzursuz emmek istiyor sütüm az henüz tam olarak tam anlamıyla ona yetecek kadar gelmiyor diyeceklerim bu kadar benim de Sancılarım ağrılarım cidden tekrar tekrar düşünün sezeryan olmak isteyenler diyorum Başka da bir şey demiyorum benim çok ağrılı geçiyor sürecim yatamıyorum uzanamıyorum dönemiyorum böyle dik bir şekilde oturmak istiyorum o sırada da ayaklarım şişiyor anlayacağınız sezeryan normal doğum gibi değil hanımlar

Canım geçmiş olsun öncelikle ve tabi gözün aydın bebeğine kavuşmuşsun, sürecin zorlu geçmiş bundan sonra inşallah çabucak toparlanır iyileşirsin, bebeğinle ailenle sağlıklı mutlu bir ömür dilerim. Normal yada sezaryen her ikiside zorlu anne olmak başlı başına zorlu zaten Allah hepimize güç kuvvet sağlık sıhhat versin en güzel şekilde atlatmayı nasip etsin inşallah

Allah anali babali buyutsun canim gecmis olsun. haklisin sezaryen zor ama ben cok korktugum icin normal dogumdan cesaret edemedim ayin 9 unda sezaryen olucam

Geçmiş olsun canım son anda komplikasyon gelişmesinden bende korkuyorum. Doktorların bebeği riske atmayıp sezaryen kararı vermesi çok iyi olmuş sağ salim kavuşmuşsun yavruna. Suni sancı acısı çektikten sonra sezaryen olması talihsiz olmuş ama Allah beterinden korusun diyelim

Kızlar ben doğum anını pek düşünmüyordum bu zamana kadar, pek korkum da yoktu. çatı muayenesinden sonra kafam çok karıştı. Doktor ne çok dar ne de geniş diyebilirim çok arada dedi. Dar olunca bebeğin omuzu çıkarken sorun oluyormuş yani doğumun tam ortasında başı çıkmışken omuzların çıkma aşamasına takıldım kaldım. Çatı kemiği doğum esnasında esneyebiliyor falan dedi ama şartları çok zorlayıp pişman olmak istemiyorum.
Normal doğuma gidip sezaryen isteme şansım da var ama o kadar sancıyı çekip üstüne ameliyathaneye alınmakta istemem açıkçası. Çok mu detay düşünüyorum sizce

Kızlar Bebişimiz geldi, darısı tüm bekleyenlere inşallah ayrıntıları yazarım sonra hepinize dua ettim

Canımm gözün aydın
Allah razı olsun duaların için bol bol kokla bizim yerimize de

Benim 37+5 . Kocam nerdeyse zorla doğurtacak Bugün doktora yazmış hocam nasıl yapıyoruz doğumu diye ne diycemi bilemedim

Ayyy koptummm ya
Bekledikçe sabırsızlanıyor insan daha ne kadar bekleyeceğiz oda belli değil keşke sancıları durdurmak için ilaçları içmeseydim aklımda deli sorular

Ahhh canım çok zorlu bir süreç geçirmişsin maalesef ama sonuca bak mis kokulun sağ salim kucağında çok şükür
Artık tadını çıkarmaya bak düşünmemeye çalış

Hepimiz yapıyoruz aslında biraz oluruna bırakmak daha iyi canım
Kötü düşünme inşallah rabbim yardım eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…