- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.941
Canim seninki kac haftalikken dogucak benimki 38+6 da dogucak acaba erkenmi diye dusunuyorumYaaaa 1 gün araylaaasaglıcakla gelsinle insalahhhh
Tamam kuzumCanımcığım eklicem de tek tek bulmam lazımbir müsaitliğimde aklımda. Bildiklerimi eklerim unuttuğum olursa siz söylersiniz bulur eklerim geçmiş konuşmalarından
Bir süre takip edemedim çünkü kaçırdığım olabilir
Benim 37+5 . Kocam nerdeyse zorla doğurtacakCanim seninki kac haftalikken dogucak benimki 38+6 da dogucak acaba erkenmi diye dusunuyorum
Bol su iç canım yürüyüş yap, gluten tuzu salçayı tamamen kesKızlar sağ bacağımda ayağıma kadar komple ödem var resmen agır geliyor vücuduma ödemin azalması için ne yapabilirim
Anladım canım hadi hayırlısıSancılar arttı ama düzenli değil hala şimdi çıktık hastaneye yakın bı tanidigimiza gidiyoruz direk oradan geçelim diye şuan 7 dakika sürüyor bazen bazen 16 dk sancı araliklari bakalım düzene girsin hastaneye gecicez direk
Merak etme canim benim kocamda daha erken dogmasi icin doktordan en erken tarihi almaya calisiyordu benden daha heyecanli bekliyor ayin 9 unuBenim 37+5 . Kocam nerdeyse zorla doğurtacakBugün doktora yazmış hocam nasıl yapıyoruz doğumu diye ne diycemi bilemedim
Canım bebek gelmeden önce ishal olanları okumuştum forumda daha önce hadi bakalım hayırlısıKızlar ben isal olmuşum napsamDoğum öncesi ishal olan var mı
Canım geçmiş olsun öncelikle ve tabi gözün aydın bebeğine kavuşmuşsun, sürecin zorlu geçmiş bundan sonra inşallah çabucak toparlanır iyileşirsin, bebeğinle ailenle sağlıklı mutlu bir ömür dilerim. Normal yada sezaryen her ikiside zorlu anne olmak başlı başına zorlu zaten Allah hepimize güç kuvvet sağlık sıhhat versin en güzel şekilde atlatmayı nasip etsin inşallahHanımlar Hepinize iyi akşamlar Ben doğum yaptım Çok zorlu bir süreç geçirdim bugün daha yeni yeni kendime gelebiliyorum Dünden beri Hatta perşembeden biri diyebilirim biliyorsunuz Perşembe gecesi gelmiştim Sancılarım vardı Cuma günü sabah doğum için Suni sancı bağladılar 3 santim açıklıktan 7 santim açıklığa kadar ulaştım ama bebek bir türlü aşağı inemedi ne yaptılarsa olmadı gidip gelip sürekli muayene ettiler resmen Ben hastaneye inlettim duvarları tırmaladım sancıdan Ne yaptıysak bebek yemedi önce suyunu patlattılar susuz kaldığı için Kordon gövdesine dolanmış bacak ve kollarını kukla gibi sardığı için o da aşağı inememiş apar topar acil olarak sezeryan aldılar Çünkü oksijeni azalmıştı nst dedi ve kalp atış sayısı düşüyordu Gözümü açtım doğumhanenin ameliyathanesinde tir tir titriyorum acıdan ve sancıdan sonuç Sezaryen doğum ve peşimiz iyi ama biraz huzursuz emmek istiyor sütüm az henüz tam olarak tam anlamıyla ona yetecek kadar gelmiyor diyeceklerim bu kadar benim de Sancılarım ağrılarım cidden tekrar tekrar düşünün sezeryan olmak isteyenler diyorum Başka da bir şey demiyorum benim çok ağrılı geçiyor sürecim yatamıyorum uzanamıyorum dönemiyorum böyle dik bir şekilde oturmak istiyorum o sırada da ayaklarım şişiyor anlayacağınız sezeryan normal doğum gibi değil hanımlar
Canımm salı günü benim , 39+1 oluyorCanim seninki kac haftalikken dogucak benimki 38+6 da dogucak acaba erkenmi diye dusunuyorum
Allah anali babali buyutsun canim gecmis olsunHanımlar Hepinize iyi akşamlar Ben doğum yaptım Çok zorlu bir süreç geçirdim bugün daha yeni yeni kendime gelebiliyorum Dünden beri Hatta perşembeden biri diyebilirim biliyorsunuz Perşembe gecesi gelmiştim Sancılarım vardı Cuma günü sabah doğum için Suni sancı bağladılar 3 santim açıklıktan 7 santim açıklığa kadar ulaştım ama bebek bir türlü aşağı inemedi ne yaptılarsa olmadı gidip gelip sürekli muayene ettiler resmen Ben hastaneye inlettim duvarları tırmaladım sancıdan Ne yaptıysak bebek yemedi önce suyunu patlattılar susuz kaldığı için Kordon gövdesine dolanmış bacak ve kollarını kukla gibi sardığı için o da aşağı inememiş apar topar acil olarak sezeryan aldılar Çünkü oksijeni azalmıştı nst dedi ve kalp atış sayısı düşüyordu Gözümü açtım doğumhanenin ameliyathanesinde tir tir titriyorum acıdan ve sancıdan sonuç Sezaryen doğum ve peşimiz iyi ama biraz huzursuz emmek istiyor sütüm az henüz tam olarak tam anlamıyla ona yetecek kadar gelmiyor diyeceklerim bu kadar benim de Sancılarım ağrılarım cidden tekrar tekrar düşünün sezeryan olmak isteyenler diyorum Başka da bir şey demiyorum benim çok ağrılı geçiyor sürecim yatamıyorum uzanamıyorum dönemiyorum böyle dik bir şekilde oturmak istiyorum o sırada da ayaklarım şişiyor anlayacağınız sezeryan normal doğum gibi değil hanımlar
BIr gun sonra yaptirsaymisim keske bende tam 39 olurdu enzaindanCanımm salı günü benim , 39+1 oluyorcok yok aramızda seninle
Sıcaktan yürüyüş yapamıyorum ki canım evde egzersiz yapmaya çalışıyorum tuzlu da yemiyorum aslındaBol su iç canım yürüyüş yap, gluten tuzu salçayı tamamen kes
Geçmiş olsun canım son anda komplikasyon gelişmesinden bende korkuyorum. Doktorların bebeği riske atmayıp sezaryen kararı vermesi çok iyi olmuş sağ salim kavuşmuşsun yavruna. Suni sancı acısı çektikten sonra sezaryen olması talihsiz olmuş ama Allah beterinden korusun diyelimHanımlar Hepinize iyi akşamlar Ben doğum yaptım Çok zorlu bir süreç geçirdim bugün daha yeni yeni kendime gelebiliyorum Dünden beri Hatta perşembeden biri diyebilirim biliyorsunuz Perşembe gecesi gelmiştim Sancılarım vardı Cuma günü sabah doğum için Suni sancı bağladılar 3 santim açıklıktan 7 santim açıklığa kadar ulaştım ama bebek bir türlü aşağı inemedi ne yaptılarsa olmadı gidip gelip sürekli muayene ettiler resmen Ben hastaneye inlettim duvarları tırmaladım sancıdan Ne yaptıysak bebek yemedi önce suyunu patlattılar susuz kaldığı için Kordon gövdesine dolanmış bacak ve kollarını kukla gibi sardığı için o da aşağı inememiş apar topar acil olarak sezeryan aldılar Çünkü oksijeni azalmıştı nst dedi ve kalp atış sayısı düşüyordu Gözümü açtım doğumhanenin ameliyathanesinde tir tir titriyorum acıdan ve sancıdan sonuç Sezaryen doğum ve peşimiz iyi ama biraz huzursuz emmek istiyor sütüm az henüz tam olarak tam anlamıyla ona yetecek kadar gelmiyor diyeceklerim bu kadar benim de Sancılarım ağrılarım cidden tekrar tekrar düşünün sezeryan olmak isteyenler diyorum Başka da bir şey demiyorum benim çok ağrılı geçiyor sürecim yatamıyorum uzanamıyorum dönemiyorum böyle dik bir şekilde oturmak istiyorum o sırada da ayaklarım şişiyor anlayacağınız sezeryan normal doğum gibi değil hanımlar
Ya bana doktor ister pzt ister salı dedi. Hadi dedm 08.08 olsun ama eve geldm pişman oldmBIr gun sonra yaptirsaymisim keske bende tam 39 olurdu enzaindan
Kızlar Bebişimiz geldi, darısı tüm bekleyenlere inşallahayrıntıları yazarım sonra hepinize dua ettim
Benim 37+5 . Kocam nerdeyse zorla doğurtacakBugün doktora yazmış hocam nasıl yapıyoruz doğumu diye ne diycemi bilemedim
Hanımlar Hepinize iyi akşamlar Ben doğum yaptım Çok zorlu bir süreç geçirdim bugün daha yeni yeni kendime gelebiliyorum Dünden beri Hatta perşembeden biri diyebilirim biliyorsunuz Perşembe gecesi gelmiştim Sancılarım vardı Cuma günü sabah doğum için Suni sancı bağladılar 3 santim açıklıktan 7 santim açıklığa kadar ulaştım ama bebek bir türlü aşağı inemedi ne yaptılarsa olmadı gidip gelip sürekli muayene ettiler resmen Ben hastaneye inlettim duvarları tırmaladım sancıdan Ne yaptıysak bebek yemedi önce suyunu patlattılar susuz kaldığı için Kordon gövdesine dolanmış bacak ve kollarını kukla gibi sardığı için o da aşağı inememiş apar topar acil olarak sezeryan aldılar Çünkü oksijeni azalmıştı nst dedi ve kalp atış sayısı düşüyordu Gözümü açtım doğumhanenin ameliyathanesinde tir tir titriyorum acıdan ve sancıdan sonuç Sezaryen doğum ve peşimiz iyi ama biraz huzursuz emmek istiyor sütüm az henüz tam olarak tam anlamıyla ona yetecek kadar gelmiyor diyeceklerim bu kadar benim de Sancılarım ağrılarım cidden tekrar tekrar düşünün sezeryan olmak isteyenler diyorum Başka da bir şey demiyorum benim çok ağrılı geçiyor sürecim yatamıyorum uzanamıyorum dönemiyorum böyle dik bir şekilde oturmak istiyorum o sırada da ayaklarım şişiyor anlayacağınız sezeryan normal doğum gibi değil hanımlar
Hepimiz yapıyoruz aslında biraz oluruna bırakmak daha iyi canımKızlar ben doğum anını pek düşünmüyordum bu zamana kadar, pek korkum da yoktu. çatı muayenesinden sonra kafam çok karıştı. Doktor ne çok dar ne de geniş diyebilirim çok arada dedi. Dar olunca bebeğin omuzu çıkarken sorun oluyormuş yani doğumun tam ortasında başı çıkmışken omuzların çıkma aşamasına takıldım kaldım. Çatı kemiği doğum esnasında esneyebiliyor falan dedi ama şartları çok zorlayıp pişman olmak istemiyorum.
Normal doğuma gidip sezaryen isteme şansım da var ama o kadar sancıyı çekip üstüne ameliyathaneye alınmakta istemem açıkçası. Çok mu detay düşünüyorum sizce
Ben de oldum da inşallah doğumla alakalı değildir diye umut ediyorum :)Kızlar ben isal olmuşum napsamDoğum öncesi ishal olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?