2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Keremler ayni gunde geliyor desene hayirlisi olsun canim Allah kolaylık versin saglicakla alalim inşallah kucağımiza:)

Benimde haftaya çatı muayenem korktuğum şeylerden biri sezeryan olanları görüyorum maşallah hemen topluyorlar kendilerini ama tek değilsin o detaylarda bogulan

Canımcığım öncelikle hayırlı olsun. Bir ömür huzurla mutlulukla geçsin. Ancak sezaryenle ilgili dediklerine katılmıyorum ve arkadaşları tedirgin ettiğine eminim. Ben ölesiye korkuyordum sezaryenden ona rağmen kolaylıkla geçti çok şükür. Kişinin acı eşiğine de bağlı olabilir. Bebiş ve anne sağlıklı olduktan sonra hiiç önemi yok nasıl olduğunun.

Acıların inşallah tez vakitte geçer. Allahım şafi adıyla şifa versin sana

İşte tam olarak korkularımı yasamissin maalesef o kadar sancı çekip sonrasında sezeryan olmaktan korkuyorum eğer olucaksam en baştan sancı çekmeden olayım istiyorum rabbim sana şifa versin hemen toparlarsin inşallah grupta diğer sezeryan olanlar kolayca toparlandıgini söyledi ama var mı böyle zorluk çekenler ya da senin çatı muayenesi vb doktor olumsuz birşey söyledi mi bir se canım özelde mi devlet te mi dogim yaptın

Yaaa sendemi salı canımmcok sevindimmm oğluşu adaşıyla aynı gün doğcak11 gibi olcakmıa benim sezeryan sanırım, senin belli mi saati
Belli degil yani sormadim 8bucukta hastanede olacakmisiz herhalde öğleden once olur inşallah
Bende korkuyordum ki dun kontrolde ebe sağolsun rahatlatti heyecanlimisin dedi dedim heyecan korku hepsi var hayir dedi nasil girersen oyle olur korkuyla girersen zor gecer rahat ol bisey hissetmeyeceksin falan sağolsun iyi geldi dedim evet kendi kendimi yemeye gerek yok pozitif düşünmem lazım

Çok geçmiş olsun canım, bebeğine sağ Sağlim kavuşmana sevindim, zorlu bir süreç olmuş, inşallah En yakın zamanda toparlanırsın
Haklısın canım bende aynı şeyleri düşünüyorum. Normal deniycem ama o kadar aşçı çekcem normal olmazsa bi de ikisini de yaşamış olursam diye korkuyorum. İnşallah normal başarabiliriz
Benimki de böyle zorla dogurtmak için uğraşıyor sezeryan a ikna etmeye çalışıyor hemen doğsun diye
Benimki de sezeryanla aldıralım diyor, daha küçük diyorum ama sabırsızlanıyor sanırım

Kaçıncı hafta oldun canım çatı muayenesi

Kızlar moralim çok Bozuk o kadar kreme rağmen ben yırtılmışım, yırtıklar alt tarafta olduğu için göbeğimden göremiyormuşum, foto çekince gördüm Doğumdan sonra sarkmalar toparlanır mı acaba sizler bunun için bir şey yapıyor musunuz?

Eklentiler

• IMG_4784.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 122
Benimde haftaya çatı muayenem korktuğum şeylerden biri sezeryan olanları görüyorum maşallah hemen topluyorlar kendilerini ama tek değilsin o detaylarda bogulan
Çatı muayenesi rahat geçti canım, sezaryen korkum da yok. Sadece iri bebek doğurma korkum var sanırım Ben doğuma gidince pazarlık yapıcam doktorla normal olmayacak gibiyse uğraştırmayın beni diye
Bebişlerimiz çok iri olmadı sürece üstesinden geliriz bence, zaten iri olsaydı ben sezaryen günü almıştım çoktan
Kaçıncı hafta oldun canım çatı muayenesi
37+4
canım çatlakların çok küçük bence, boylu boyunca çatlayanlar oluyor. Benim göğüslerim o kadar hızlı büyüdü ki daha ilk aylardan çatladı malesef o işe doğumdan sonra bakıcaz artık

Banada 9 da gel dediler, 11 gibi doğuma aliriz gece 2 den sonrada yemek yiyip su içme dediler canım, büyük ihtimal yakın saatlerde olur o zaman seninle doğumumuz saglıkla gelsnler

Kızzz bu çatlaksa sen bide beni görsen ne dersin bilmem, ilk aylarda iki göğsüm boylı boyunca catladı, bi kaç ay sonra iki bacağımında iç kısımları te alt baldırıma kadar catladı. Tam göbeğim düzgün derken kasıklarımdma yukarı doğru çıkmaya basladı çatlaklar. Bosver canımız sağolsun doğumdan sonra bi çözm düşünürüz artk

Sağol beybimm cok heyecanlı ve bi o kadarda gün belli olduğu için gerginim keşke pzt deseydim salıya daha cok varrr

Kızlar sağ popomun üstünde bir ağrı var helede adım atarken bacağımı kaldırmaya çalışınca ve genital bölgemde yanma var hafif üst kısımda en altta değil ve tüm gündür kasılıyorum bel kasık ağrısı ama düzensiz bence bir sık sık oluyor bi duruyor duşada girdim geçsin diye ama hala devam ediyor haftaya cuma sezeryanım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…