- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.961
Keremler ayni gunde geliyor desene hayirlisi olsun canim Allah kolaylık versin saglicakla alalim inşallah kucağımiza:)Kızlar bugun kontrole gittim, 3600 gr olmuş kerem bey. Nst de sancı cıkmadı keyfi hala yerinde kanalda da değil, ama ben günümü aldımm sonundaaallah nasip ederse 08.08.2023 ffestinalente istediğim güne doktoru ikna ettm
Yaaa sendemi salı canımmKeremler ayni gunde geliyor desene hayirlisi olsun canim Allah kolaylık versin saglicakla alalim inşallah kucağımiza:)
Benimki de böyle zorla dogurtmak için uğraşıyor sezeryan a ikna etmeye çalışıyor hemen doğsun diyeBenim 37+5 . Kocam nerdeyse zorla doğurtacakBugün doktora yazmış hocam nasıl yapıyoruz doğumu diye ne diycemi bilemedim
Benimde haftaya çatı muayenem korktuğum şeylerden biri sezeryan olanları görüyorum maşallah hemen topluyorlar kendilerini ama tek değilsin o detaylarda bogulanKızlar ben doğum anını pek düşünmüyordum bu zamana kadar, pek korkum da yoktu. çatı muayenesinden sonra kafam çok karıştı. Doktor ne çok dar ne de geniş diyebilirim çok arada dedi. Dar olunca bebeğin omuzu çıkarken sorun oluyormuş yani doğumun tam ortasında başı çıkmışken omuzların çıkma aşamasına takıldım kaldım. Çatı kemiği doğum esnasında esneyebiliyor falan dedi ama şartları çok zorlayıp pişman olmak istemiyorum.
Normal doğuma gidip sezaryen isteme şansım da var ama o kadar sancıyı çekip üstüne ameliyathaneye alınmakta istemem açıkçası. Çok mu detay düşünüyorum sizce
Hanımlar Hepinize iyi akşamlar Ben doğum yaptım Çok zorlu bir süreç geçirdim bugün daha yeni yeni kendime gelebiliyorum Dünden beri Hatta perşembeden biri diyebilirim biliyorsunuz Perşembe gecesi gelmiştim Sancılarım vardı Cuma günü sabah doğum için Suni sancı bağladılar 3 santim açıklıktan 7 santim açıklığa kadar ulaştım ama bebek bir türlü aşağı inemedi ne yaptılarsa olmadı gidip gelip sürekli muayene ettiler resmen Ben hastaneye inlettim duvarları tırmaladım sancıdan Ne yaptıysak bebek yemedi önce suyunu patlattılar susuz kaldığı için Kordon gövdesine dolanmış bacak ve kollarını kukla gibi sardığı için o da aşağı inememiş apar topar acil olarak sezeryan aldılar Çünkü oksijeni azalmıştı nst dedi ve kalp atış sayısı düşüyordu Gözümü açtım doğumhanenin ameliyathanesinde tir tir titriyorum acıdan ve sancıdan sonuç Sezaryen doğum ve peşimiz iyi ama biraz huzursuz emmek istiyor sütüm az henüz tam olarak tam anlamıyla ona yetecek kadar gelmiyor diyeceklerim bu kadar benim de Sancılarım ağrılarım cidden tekrar tekrar düşünün sezeryan olmak isteyenler diyorum Başka da bir şey demiyorum benim çok ağrılı geçiyor sürecim yatamıyorum uzanamıyorum dönemiyorum böyle dik bir şekilde oturmak istiyorum o sırada da ayaklarım şişiyor anlayacağınız sezeryan normal doğum gibi değil hanımlar
İşte tam olarak korkularımı yasamissin maalesef o kadar sancı çekip sonrasında sezeryan olmaktan korkuyorum eğer olucaksam en baştan sancı çekmeden olayım istiyorum rabbim sana şifa versin hemen toparlarsin inşallah grupta diğer sezeryan olanlar kolayca toparlandıgini söyledi ama var mı böyle zorluk çekenler ya da senin çatı muayenesi vb doktor olumsuz birşey söyledi mi bir se canım özelde mi devlet te mi dogim yaptınHanımlar Hepinize iyi akşamlar Ben doğum yaptım Çok zorlu bir süreç geçirdim bugün daha yeni yeni kendime gelebiliyorum Dünden beri Hatta perşembeden biri diyebilirim biliyorsunuz Perşembe gecesi gelmiştim Sancılarım vardı Cuma günü sabah doğum için Suni sancı bağladılar 3 santim açıklıktan 7 santim açıklığa kadar ulaştım ama bebek bir türlü aşağı inemedi ne yaptılarsa olmadı gidip gelip sürekli muayene ettiler resmen Ben hastaneye inlettim duvarları tırmaladım sancıdan Ne yaptıysak bebek yemedi önce suyunu patlattılar susuz kaldığı için Kordon gövdesine dolanmış bacak ve kollarını kukla gibi sardığı için o da aşağı inememiş apar topar acil olarak sezeryan aldılar Çünkü oksijeni azalmıştı nst dedi ve kalp atış sayısı düşüyordu Gözümü açtım doğumhanenin ameliyathanesinde tir tir titriyorum acıdan ve sancıdan sonuç Sezaryen doğum ve peşimiz iyi ama biraz huzursuz emmek istiyor sütüm az henüz tam olarak tam anlamıyla ona yetecek kadar gelmiyor diyeceklerim bu kadar benim de Sancılarım ağrılarım cidden tekrar tekrar düşünün sezeryan olmak isteyenler diyorum Başka da bir şey demiyorum benim çok ağrılı geçiyor sürecim yatamıyorum uzanamıyorum dönemiyorum böyle dik bir şekilde oturmak istiyorum o sırada da ayaklarım şişiyor anlayacağınız sezeryan normal doğum gibi değil hanımlar
Belli degil yani sormadim 8bucukta hastanede olacakmisiz herhalde öğleden once olur inşallahYaaa sendemi salı canımmcok sevindimmm oğluşu adaşıyla aynı gün doğcak 11 gibi olcakmıa benim sezeryan sanırım, senin belli mi saati
Bende korkuyordum ki dun kontrolde ebe sağolsun rahatlatti heyecanlimisin dedi dedim heyecan korku hepsi var hayir dedi nasil girersen oyle olur korkuyla girersen zor gecer rahat ol bisey hissetmeyeceksin falan sağolsun iyi geldi dedim evet kendi kendimi yemeye gerek yok pozitif düşünmem lazımCanımcığım öncelikle hayırlı olsun. Bir ömür huzurla mutlulukla geçsin. Ancak sezaryenle ilgili dediklerine katılmıyorum ve arkadaşları tedirgin ettiğine eminim. Ben ölesiye korkuyordum sezaryenden ona rağmen kolaylıkla geçti çok şükür. Kişinin acı eşiğine de bağlı olabilir. Bebiş ve anne sağlıklı olduktan sonra hiiç önemi yok nasıl olduğunun.
Acıların inşallah tez vakitte geçer. Allahım şafi adıyla şifa versin sana
Çok geçmiş olsun canım, bebeğine sağ Sağlim kavuşmana sevindim, zorlu bir süreç olmuş, inşallah En yakın zamanda toparlanırsınHanımlar Hepinize iyi akşamlar Ben doğum yaptım Çok zorlu bir süreç geçirdim bugün daha yeni yeni kendime gelebiliyorum Dünden beri Hatta perşembeden biri diyebilirim biliyorsunuz Perşembe gecesi gelmiştim Sancılarım vardı Cuma günü sabah doğum için Suni sancı bağladılar 3 santim açıklıktan 7 santim açıklığa kadar ulaştım ama bebek bir türlü aşağı inemedi ne yaptılarsa olmadı gidip gelip sürekli muayene ettiler resmen Ben hastaneye inlettim duvarları tırmaladım sancıdan Ne yaptıysak bebek yemedi önce suyunu patlattılar susuz kaldığı için Kordon gövdesine dolanmış bacak ve kollarını kukla gibi sardığı için o da aşağı inememiş apar topar acil olarak sezeryan aldılar Çünkü oksijeni azalmıştı nst dedi ve kalp atış sayısı düşüyordu Gözümü açtım doğumhanenin ameliyathanesinde tir tir titriyorum acıdan ve sancıdan sonuç Sezaryen doğum ve peşimiz iyi ama biraz huzursuz emmek istiyor sütüm az henüz tam olarak tam anlamıyla ona yetecek kadar gelmiyor diyeceklerim bu kadar benim de Sancılarım ağrılarım cidden tekrar tekrar düşünün sezeryan olmak isteyenler diyorum Başka da bir şey demiyorum benim çok ağrılı geçiyor sürecim yatamıyorum uzanamıyorum dönemiyorum böyle dik bir şekilde oturmak istiyorum o sırada da ayaklarım şişiyor anlayacağınız sezeryan normal doğum gibi değil hanımlar
Haklısın canım bende aynı şeyleri düşünüyorum. Normal deniycem ama o kadar aşçı çekcem normal olmazsa bi de ikisini de yaşamış olursam diye korkuyorum. İnşallah normal başarabilirizKızlar ben doğum anını pek düşünmüyordum bu zamana kadar, pek korkum da yoktu. çatı muayenesinden sonra kafam çok karıştı. Doktor ne çok dar ne de geniş diyebilirim çok arada dedi. Dar olunca bebeğin omuzu çıkarken sorun oluyormuş yani doğumun tam ortasında başı çıkmışken omuzların çıkma aşamasına takıldım kaldım. Çatı kemiği doğum esnasında esneyebiliyor falan dedi ama şartları çok zorlayıp pişman olmak istemiyorum.
Normal doğuma gidip sezaryen isteme şansım da var ama o kadar sancıyı çekip üstüne ameliyathaneye alınmakta istemem açıkçası. Çok mu detay düşünüyorum sizce
Benimki de sezeryanla aldıralım diyor, daha küçük diyorum ama sabırsızlanıyor sanırımBenimki de böyle zorla dogurtmak için uğraşıyor sezeryan a ikna etmeye çalışıyor hemen doğsun diye
Kaçıncı hafta oldun canım çatı muayenesiKızlar ben doğum anını pek düşünmüyordum bu zamana kadar, pek korkum da yoktu. çatı muayenesinden sonra kafam çok karıştı. Doktor ne çok dar ne de geniş diyebilirim çok arada dedi. Dar olunca bebeğin omuzu çıkarken sorun oluyormuş yani doğumun tam ortasında başı çıkmışken omuzların çıkma aşamasına takıldım kaldım. Çatı kemiği doğum esnasında esneyebiliyor falan dedi ama şartları çok zorlayıp pişman olmak istemiyorum.
Çatı muayenesi rahat geçti canım, sezaryen korkum da yok. Sadece iri bebek doğurma korkum var sanırımBenimde haftaya çatı muayenem korktuğum şeylerden biri sezeryan olanları görüyorum maşallah hemen topluyorlar kendilerini ama tek değilsin o detaylarda bogulan
Bebişlerimiz çok iri olmadı sürece üstesinden geliriz bence, zaten iri olsaydı ben sezaryen günü almıştım çoktanÇok geçmiş olsun canım, bebeğine sağ Sağlim kavuşmana sevindim, zorlu bir süreç olmuş, inşallah En yakın zamanda toparlanırsın
Haklısın canım bende aynı şeyleri düşünüyorum. Normal deniycem ama o kadar aşçı çekcem normal olmazsa bi de ikisini de yaşamış olursam diye korkuyorum. İnşallah normal başarabiliriz
Benimki de sezeryanla aldıralım diyor, daha küçük diyorum ama sabırsızlanıyor sanırım
37+4Kaçıncı hafta oldun canım çatı muayenesi
canım çatlakların çok küçük bence, boylu boyunca çatlayanlar oluyor. Benim göğüslerim o kadar hızlı büyüdü ki daha ilk aylardan çatladı malesefKızlar moralim çok Bozuko kadar kreme rağmen ben yırtılmışım, yırtıklar alt tarafta olduğu için göbeğimden göremiyormuşum, foto çekince gördüm Doğumdan sonra sarkmalar toparlanır mı acaba sizler bunun için bir şey yapıyor musunuz?
Banada 9 da gel dediler, 11 gibi doğuma aliriz gece 2 den sonrada yemek yiyip su içme dediler canım, büyük ihtimal yakın saatlerde olur o zaman seninle doğumumuzBelli degil yani sormadim 8bucukta hastanede olacakmisiz herhalde öğleden once olur inşallah
Bende korkuyordum ki dun kontrolde ebe sağolsun rahatlatti heyecanlimisin dedi dedim heyecan korku hepsi var hayir dedi nasil girersen oyle olur korkuyla girersen zor gecer rahat ol bisey hissetmeyeceksin falan sağolsun iyi geldi dedim evet kendi kendimi yemeye gerek yok pozitif düşünmem lazım
Kızzz bu çatlaksa sen bide beni görsen ne dersin bilmem, ilk aylarda iki göğsüm boylı boyunca catladı, bi kaç ay sonra iki bacağımında iç kısımları te alt baldırıma kadar catladı. Tam göbeğim düzgün derken kasıklarımdma yukarı doğru çıkmaya basladı çatlaklar. Bosver canımız sağolsun doğumdan sonra bi çözm düşünürüz artkKızlar moralim çok Bozuko kadar kreme rağmen ben yırtılmışım, yırtıklar alt tarafta olduğu için göbeğimden göremiyormuşum, foto çekince gördüm Doğumdan sonra sarkmalar toparlanır mı acaba sizler bunun için bir şey yapıyor musunuz?
Sağol beybimmeceeaap bebişim hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir tarih seçmişsin tam size yakışır güzel anlamlı bir tarih
Umutdolu1903 A Acemianne42 Vizeci06 canlarım hayırlı uğurlu olsun. Su gibi ömürleri huzurla dolu hayatları olsun. Ayaklarına taş değmesin minişlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?