2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ağustos anaları 1-2, ağustos anaları 1-2
Olay mahalinden yazıyorum
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkğrler kızlar, sütüm şuan için yok denecek kadar az ama emdikçe artacak biliyorum o nedenle sürekli emziriyorum
Biliyorsunuz ben isim seçemiyorum, eşimde çok ilginçtir Miray diyip duruyordu bende yüzene bakınca hala içine sinerse koyalım demiştim ve ismimiz Miray oldu, son ultrasonda 3.5 kilo çıkmıştı, 3400tl doğdu
Bu saat oldu daha uyuyamadım, hala gazım da çıkmadı sürekli yürüyüş yapıyorum su içiyorum bakalım inşallah tez zamanda çıkar
Kızım da bu saat itibari ile büyük tuvaletini yaptı, 48 saat yapmaması normalmiş aklınızda bulunsun
Sakın havalar sıcak diye çok ince şeyler ile hastaneye gitmeyin, biz normal hastane çıkışı giydiriyoruz uzun kollu olandan, battaniyesini de kullanıyoruz, sizde yanınıza alın mutlaka durumu göre kullanırsınız
Narkoz ve ilaçların etkisi geçsin diye ben kahve ve çikolata getirmiştim hastaneye, gaz çıkarmak için de ebe hemşirem sakız iyi geliyor dedi

İlk günümüz böyle geçti, sezeryan olunca 2 gün hastanede kalınıyormuş pazartesiye kadar buralardayız

Cnm çorap giy üstünü ort iyice sakızı bol bol çiğne ben öyle çıkardım gazı çok şükür
Bizim bebiş daha kaka yapmadı 2 kere mama verdik kan şekeri düşmesin diye
Ağrılarım var ama dayanılmacak gibi değil

Kızlar iyi geceler. Gecenin bu saatinde beni uyandiran bir karın ağrım var. Karnımda çok sert. Nefes almakta güçlük çekiyorum bir an da soğuk soğuk ter basıyor. Doğum sancıları başlıyor mu dersiniz bilemedim ben

Banada 9 da gel dediler, 11 gibi doğuma aliriz gece 2 den sonrada yemek yiyip su içme dediler canım, büyük ihtimal yakın saatlerde olur o zaman seninle doğumumuz saglıkla gelsnler
Ayy hadi inşallah aminnnn
Sicak su torbasi denesen canim

Deme sonra kaçiyormu büyüsü

Yani büyüsü kaçmıyor da arkadaşım ilk günkü gibide olmuyor bence. Ya da ben kısır döngüye girdim bilmiyorum hdjdj emzir gazını al altını değiştir üstünğ değiştir uyutmaya çalış uyumasın rutininde kaldım. Beceremediğim birşeyler var sanırım.

Günaydın sevgili annelerim. Gece o ağrıdan sonra biraz uyumaya çalıştım ama. Galiba şimdide nişanım geldi. Pembe bir akıntım oldu. Hemen gitmek gerekir mi hastaneye

Günaydın sevgili annelerim. Gece o ağrıdan sonra biraz uyumaya çalıştım ama. Galiba şimdide nişanım geldi. Pembe bir akıntım oldu. Hemen gitmek gerekir mi hastaneye

Teknik bilgim olduğundan değil de ben olsam koşa koşa giderim garanticilik ruhuma işlemiş. Aslında nişandan sonra takip edin derler ama ben neyi takip edeyim bilemem o yüzden giderim.

Canm acıbadem maslak ta yaptım doğumu mu doktorum bile çok duygulandı ve bnmle birlikte ağladı yapıcak bişey yoktu çünkü bebeğimin kalp atışları duruyor du nerdeyse yine bunada şükürler olsun ki sağlıklı bişekilde kucağıma aldım yawrumu darısı sizlerin başına inşallah

Kızlar fikrinizi almam lazım. Siz nasıl yapıyosunuz bu işi?

Bulutun düzeni şöyle:

Kuvözde 3 saatte bir besleniyordu. Mama ve anne sütü karışıktı. 1-4-7-10-1 döngüsündeydi. Hemşire verirken Bulutu 2 saatte bir emzirin dedi. Muhtemelen sütüm artsın diye dedi ama 2 saatte bir çok yoruyor beni. Çünkü oğluş bıraksam 1 saat kalır memede sonra da kusuyor. 30 dk dan fazla içerse kusuyor. 25 dk kadar emziriyorum bende. Sonra uyukluyor eee gazı çıkarılması lazım uyanıyor ve çipil çipil uykusu açılmış oluyor. Beceremiyorum ya ben. Sizin düzenleriniz nasıl?

Teknik bilgim olduğundan değil de ben olsam koşa koşa giderim garanticilik ruhuma işlemiş. Aslında nişandan sonra takip edin derler ama ben neyi takip edeyim bilemem o yüzden giderim.
Festicim ya sen çok yaşa. Şimdi bir kaç video baktım nisandan sonra 1 gün içinde de 1 hafta içinde de Doğum oluyormuş. Doğumun yaklaştığının habercisi imiş. Su an da karnımda da hafif hafif regl ağrısı var. Dur bakalım ben de bir duş falan alayım bir iki saate ağrının şiddetine göre kar vereyim. Hastane 15 km bir de taksiyle gideceğiz mecbur o yüzden iyice anlamam lazım Doğum başlıyor mu diye bulut kuşu benim yerime de kokla bugün

En güzelini yaparsın canım. Birazda uzun kal duşta. Stres olma tabi güzel güzel düzenli nefeslerini al. Güzel şekilde imgele. Kanalın güzelce açıldığını zorlanmadan Yusuf ballı böreğiyle kavuştuğunu hayal et. Kucağında olduğunu sağlıklı huzurlu olduğunu, seninde acısız sızısız bir ahvazda pıt diye doğurduğunu hayal et

Cok sağ ol canım insaallah. Stres olmamak lazım ama heyecan stres her şey Karışık yaşıyor insan. Sen de insaallah bir an önce düzen oturtursun. Emzirme süreleri ile ilgili Osman gönülal hocanın YouTube da videosu var bir bak istersen belki uygulayabilirsin

Canım ben de hep 2 saatte bir emzirmeye çalışıyordum hemşireler öyle demişti hastanede
Ama bazı doktor ve hemşireler de saat başı emzir dediler o beni daha çok yordu.
Şimdi bebeğim kendisi uyanıp acıkıp istiyor zaten valla düzen müzen yok ama 2 saati geçirmiyorum

Ben hastanede emzirme danışmanlığı aldım
Şu şekilde anlattı gayet memnunum: gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir emzirilecek. Gazı çıkarıldıktan sonra babaya, annaneye artık ki varsa ona verilip uyutulabilir çünkü biz tekrar alırsak yeniden emzirmemizi isteyecek kokumuzu alınca
Bizim döngü böyle bu şekilde dinlemebiliyorum
Özellikle gece 3 e düşür dedi çünkü süt oluşması için bizim dinlenmemiz lazım

Aynen ilk günkü gibi olmaz tabi ama keyif almaya bakacaz artik

Günaydın kızlar göz çapaklanmamamiz var başına gelen oldumu ne kullanabiliriz anne sütü ve çay dediler bilemedim başına gelen oldumu

Eklentiler

• 20230806_075248.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…