- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.981
Cnm çorap giy üstünü ort iyice sakızı bol bol çiğne ben öyle çıkardım gazı çok şükürAğustos anaları 1-2, ağustos anaları 1-2
Olay mahalinden yazıyorum
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkğrler kızlar, sütüm şuan için yok denecek kadar az ama emdikçe artacak biliyorum o nedenle sürekli emziriyorum
Biliyorsunuz ben isim seçemiyorum, eşimde çok ilginçtir Miray diyip duruyordu bende yüzene bakınca hala içine sinerse koyalım demiştim ve ismimiz Miray oldu, son ultrasonda 3.5 kilo çıkmıştı, 3400tl doğdu
Bu saat oldu daha uyuyamadım, hala gazım da çıkmadı sürekli yürüyüş yapıyorum su içiyorum bakalım inşallah tez zamanda çıkar
Kızım da bu saat itibari ile büyük tuvaletini yaptı, 48 saat yapmaması normalmiş aklınızda bulunsun
Sakın havalar sıcak diye çok ince şeyler ile hastaneye gitmeyin, biz normal hastane çıkışı giydiriyoruz uzun kollu olandan, battaniyesini de kullanıyoruz, sizde yanınıza alın mutlaka durumu göre kullanırsınız
Narkoz ve ilaçların etkisi geçsin diye ben kahve ve çikolata getirmiştim hastaneye, gaz çıkarmak için de ebe hemşirem sakız iyi geliyor dedi
İlk günümüz böyle geçti, sezeryan olunca 2 gün hastanede kalınıyormuş pazartesiye kadar buralardayız
Ayy hadi inşallah aminnnnBanada 9 da gel dediler, 11 gibi doğuma aliriz gece 2 den sonrada yemek yiyip su içme dediler canım, büyük ihtimal yakın saatlerde olur o zaman seninle doğumumuzsaglıkla gelsnler
Sicak su torbasi denesen canimAğustos anaları 1-2, ağustos anaları 1-2
Olay mahalinden yazıyorum
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkğrler kızlar, sütüm şuan için yok denecek kadar az ama emdikçe artacak biliyorum o nedenle sürekli emziriyorum
Biliyorsunuz ben isim seçemiyorum, eşimde çok ilginçtir Miray diyip duruyordu bende yüzene bakınca hala içine sinerse koyalım demiştim ve ismimiz Miray oldu, son ultrasonda 3.5 kilo çıkmıştı, 3400tl doğdu
Bu saat oldu daha uyuyamadım, hala gazım da çıkmadı sürekli yürüyüş yapıyorum su içiyorum bakalım inşallah tez zamanda çıkar
Kızım da bu saat itibari ile büyük tuvaletini yaptı, 48 saat yapmaması normalmiş aklınızda bulunsun
Sakın havalar sıcak diye çok ince şeyler ile hastaneye gitmeyin, biz normal hastane çıkışı giydiriyoruz uzun kollu olandan, battaniyesini de kullanıyoruz, sizde yanınıza alın mutlaka durumu göre kullanırsınız
Narkoz ve ilaçların etkisi geçsin diye ben kahve ve çikolata getirmiştim hastaneye, gaz çıkarmak için de ebe hemşirem sakız iyi geliyor dedi
İlk günümüz böyle geçti, sezeryan olunca 2 gün hastanede kalınıyormuş pazartesiye kadar buralardayız
Deme sonra kaçiyormu büyüsüA Acemianne42Vizeci06
Yeminle şu kısacık zamanda anladım ki bu işin en güzel günü kavuştuğun ilk günmüştadını çıkartın bacılarım ohh mis kokulular
Deme sonra kaçiyormu büyüsü
Sağol beybimmcok heyecanlı ve bi o kadarda gün belli olduğu için gerginim keşke pzt deseydim salıya daha cok varrr
Günaydın sevgili annelerim. Gece o ağrıdan sonra biraz uyumaya çalıştım ama. Galiba şimdide nişanım geldi. Pembe bir akıntım oldu. Hemen gitmek gerekir mi hastaneye
Canm acıbadem maslak ta yaptım doğumu mu doktorum bile çok duygulandı ve bnmle birlikte ağladı yapıcak bişey yoktu çünkü bebeğimin kalp atışları duruyor du nerdeyse yine bunada şükürler olsun ki sağlıklı bişekilde kucağıma aldım yawrumu darısı sizlerin başına inşallahİşte tam olarak korkularımı yasamissin maalesef o kadar sancı çekip sonrasında sezeryan olmaktan korkuyorum eğer olucaksam en baştan sancı çekmeden olayım istiyorum rabbim sana şifa versin hemen toparlarsin inşallah grupta diğer sezeryan olanlar kolayca toparlandıgini söyledi ama var mı böyle zorluk çekenler ya da senin çatı muayenesi vb doktor olumsuz birşey söyledi mi bir se canım özelde mi devlet te mi dogim yaptın
Festicim ya sen çok yaşa. Şimdi bir kaç video baktım nisandan sonra 1 gün içinde de 1 hafta içinde de Doğum oluyormuş. Doğumun yaklaştığının habercisi imiş. Su an da karnımda da hafif hafif regl ağrısı var. Dur bakalım ben de bir duş falan alayım bir iki saate ağrının şiddetine göre kar vereyim. Hastane 15 km bir de taksiyle gideceğiz mecburTeknik bilgim olduğundan değil de ben olsam koşa koşa giderimgaranticilik ruhuma işlemiş. Aslında nişandan sonra takip edin derler ama ben neyi takip edeyim bilemem o yüzden giderim.
Festicim ya sen çok yaşa. Şimdi bir kaç video baktım nisandan sonra 1 gün içinde de 1 hafta içinde de Doğum oluyormuş. Doğumun yaklaştığının habercisi imiş. Su an da karnımda da hafif hafif regl ağrısı var. Dur bakalım ben de bir duş falan alayım bir iki saate ağrının şiddetine göre kar vereyim. Hastane 15 km bir de taksiyle gideceğiz mecburo yüzden iyice anlamam lazım Doğum başlıyor mu diye bulut kuşu benim yerime de kokla bugün
Cok sağ ol canım insaallah. Stres olmamak lazım ama heyecan stres her şey Karışık yaşıyor insan. Sen de insaallah bir an önce düzen oturtursun. Emzirme süreleri ile ilgili Osman gönülal hocanın YouTube da videosu var bir bak istersen belki uygulayabilirsinEn güzelini yaparsın canım. Birazda uzun kal duşta. Stres olma tabi güzel güzel düzenli nefeslerini al. Güzel şekilde imgele. Kanalın güzelce açıldığını zorlanmadan Yusuf ballı böreğiyle kavuştuğunu hayal et. Kucağında olduğunu sağlıklı huzurlu olduğunu, seninde acısız sızısız bir ahvazda pıt diye doğurduğunu hayal et
Canım ben de hep 2 saatte bir emzirmeye çalışıyordum hemşireler öyle demişti hastanedeKızlar fikrinizi almam lazım. Siz nasıl yapıyosunuz bu işi?
Bulutun düzeni şöyle:
Kuvözde 3 saatte bir besleniyordu. Mama ve anne sütü karışıktı. 1-4-7-10-1 döngüsündeydi. Hemşire verirken Bulutu 2 saatte bir emzirin dedi. Muhtemelen sütüm artsın diye dedi ama 2 saatte bir çok yoruyor beni. Çünkü oğluş bıraksam 1 saat kalır memede sonra da kusuyor. 30 dk dan fazla içerse kusuyor. 25 dk kadar emziriyorum bende. Sonra uyukluyor eee gazı çıkarılması lazım uyanıyor ve çipil çipil uykusu açılmış oluyor. Beceremiyorum ya ben. Sizin düzenleriniz nasıl?
Ben hastanede emzirme danışmanlığı aldımKızlar fikrinizi almam lazım. Siz nasıl yapıyosunuz bu işi?
Bulutun düzeni şöyle:
Kuvözde 3 saatte bir besleniyordu. Mama ve anne sütü karışıktı. 1-4-7-10-1 döngüsündeydi. Hemşire verirken Bulutu 2 saatte bir emzirin dedi. Muhtemelen sütüm artsın diye dedi ama 2 saatte bir çok yoruyor beni. Çünkü oğluş bıraksam 1 saat kalır memede sonra da kusuyor. 30 dk dan fazla içerse kusuyor. 25 dk kadar emziriyorum bende. Sonra uyukluyor eee gazı çıkarılması lazım uyanıyor ve çipil çipil uykusu açılmış oluyor. Beceremiyorum ya ben. Sizin düzenleriniz nasıl?
Aynen ilk günkü gibi olmaz tabi ama keyif almaya bakacaz artikYani büyüsü kaçmıyor da arkadaşım ilk günkü gibide olmuyor bence. Ya da ben kısır döngüye girdim bilmiyorum hdjdj emzir gazını al altını değiştir üstünğ değiştir uyutmaya çalış uyumasın rutininde kaldım. Beceremediğim birşeyler var sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?