- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.001
Anlattığım sancıya benziyor uykundan uyandırmış bak nişanında gelmiş kaç haftalıksın bilmiyorum ama hemen o gün doğumu başlayanlar da var seninde ağrıların var bence kendini takip et ve gece gibi ağrılarkn varsa git hastaneye ben olsam giderim son zamanlar sonuçtaGünaydın sevgili annelerim. Gece o ağrıdan sonra biraz uyumaya çalıştım ama. Galiba şimdide nişanım geldi. Pembe bir akıntım oldu. Hemen gitmek gerekir mi hastaneye
Sütünün bir zararı olmaz çok görmüştüm bebeğin gözüne süt damlatılmasını deneyebilirsin tabi yinede sor ne olur ne olmaz sütün temiz sonuçtaGünaydın kızlar göz çapaklanmamamiz var başına gelen oldumu ne kullanabiliriz anne sütü ve çay dediler bilemedim başına gelen oldumu
Kızlar moralim çok Bozuko kadar kreme rağmen ben yırtılmışım, yırtıklar alt tarafta olduğu için göbeğimden göremiyormuşum, foto çekince gördüm Doğumdan sonra sarkmalar toparlanır mı acaba sizler bunun için bir şey yapıyor musunuz?
Ohhh mis kokulu mirayı öper koklarıızzzAğustos anaları 1-2, ağustos anaları 1-2
Olay mahalinden yazıyorum
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkğrler kızlar, sütüm şuan için yok denecek kadar az ama emdikçe artacak biliyorum o nedenle sürekli emziriyorum
Biliyorsunuz ben isim seçemiyorum, eşimde çok ilginçtir Miray diyip duruyordu bende yüzene bakınca hala içine sinerse koyalım demiştim ve ismimiz Miray oldu, son ultrasonda 3.5 kilo çıkmıştı, 3400tl doğdu
Bu saat oldu daha uyuyamadım, hala gazım da çıkmadı sürekli yürüyüş yapıyorum su içiyorum bakalım inşallah tez zamanda çıkar
Kızım da bu saat itibari ile büyük tuvaletini yaptı, 48 saat yapmaması normalmiş aklınızda bulunsun
Sakın havalar sıcak diye çok ince şeyler ile hastaneye gitmeyin, biz normal hastane çıkışı giydiriyoruz uzun kollu olandan, battaniyesini de kullanıyoruz, sizde yanınıza alın mutlaka durumu göre kullanırsınız
Narkoz ve ilaçların etkisi geçsin diye ben kahve ve çikolata getirmiştim hastaneye, gaz çıkarmak için de ebe hemşirem sakız iyi geliyor dedi
İlk günümüz böyle geçti, sezeryan olunca 2 gün hastanede kalınıyormuş pazartesiye kadar buralardayız
Canım nasıl ağrıların var dünden beri benimde geçmeyen ağrılarım varda aynı mı merak ettim gerçi herkesde farklı amaGünaydın sevgili annelerim. Gece o ağrıdan sonra biraz uyumaya çalıştım ama. Galiba şimdide nişanım geldi. Pembe bir akıntım oldu. Hemen gitmek gerekir mi hastaneye
Canım ben de hep 2 saatte bir emzirmeye çalışıyordum hemşireler öyle demişti hastanede
Ama bazı doktor ve hemşireler de saat başı emzir dediler o beni daha çok yordu.
Şimdi bebeğim kendisi uyanıp acıkıp istiyor zaten valla düzen müzen yokama 2 saati geçirmiyorum
Günaydın kızlar yarın 40 haftam bitiyor hâlâ tık yokhastaneye gidecez bakalım ne diyecek.Bu arada konudan bağımsız bebeğimin böbreklerinde büyüme var hamileliğin en başından beri doktor çoğunluğun doğumdan sonra iyileştiğini söylüyor umarım iyileşir hemen.Ama çok korkuyorum yine de ya sancı falan yaparsa çok ağlarsa geçmezse diye
Bizde de var salı günü yenidoğan uzmanı görecekGünaydın kızlar yarın 40 haftam bitiyor hâlâ tık yokhastaneye gidecez bakalım ne diyecek.Bu arada konudan bağımsız bebeğimin böbreklerinde büyüme var hamileliğin en başından beri doktor çoğunluğun doğumdan sonra iyileştiğini söylüyor umarım iyileşir hemen.Ama çok korkuyorum yine de ya sancı falan yaparsa çok ağlarsa geçmezse diye
Ben hastanede emzirme danışmanlığı aldım
Şu şekilde anlattı gayet memnunum: gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir emzirilecek. Gazı çıkarıldıktan sonra babaya, annaneye artık ki varsa ona verilip uyutulabilir çünkü biz tekrar alırsak yeniden emzirmemizi isteyecek kokumuzu alınca
Bizim döngü böyle bu şekilde dinlemebiliyorum
Özellikle gece 3 e düşür dedi çünkü süt oluşması için bizim dinlenmemiz lazım
Ebrar olacakOo maşallah haftasını tam doldurmuş
Geçer allahın izniyle sen güzele odaklan
Geçmezse bile farkındasınız ona göre bir tedavi uygulanır. Önemli olan bilmek bence bu tarz konularda. Bu arada miniş kızımızın ismi ne olacak tablomuza yazayım
Peki çok ağlıyor mu sancısı falan var mı yoksa normal bebekler gibi miBizde de var salı günü yenidoğan uzmanı görecek
Çok geçmiş olsun. Bende salı sezaryen ile doğuma giricem. Doktorumun referansları çok iyi ama yinede korkmamak elde değil.Hanımlar Hepinize iyi akşamlar Ben doğum yaptım Çok zorlu bir süreç geçirdim bugün daha yeni yeni kendime gelebiliyorum Dünden beri Hatta perşembeden biri diyebilirim biliyorsunuz Perşembe gecesi gelmiştim Sancılarım vardı Cuma günü sabah doğum için Suni sancı bağladılar 3 santim açıklıktan 7 santim açıklığa kadar ulaştım ama bebek bir türlü aşağı inemedi ne yaptılarsa olmadı gidip gelip sürekli muayene ettiler resmen Ben hastaneye inlettim duvarları tırmaladım sancıdan Ne yaptıysak bebek yemedi önce suyunu patlattılar susuz kaldığı için Kordon gövdesine dolanmış bacak ve kollarını kukla gibi sardığı için o da aşağı inememiş apar topar acil olarak sezeryan aldılar Çünkü oksijeni azalmıştı nst dedi ve kalp atış sayısı düşüyordu Gözümü açtım doğumhanenin ameliyathanesinde tir tir titriyorum acıdan ve sancıdan sonuç Sezaryen doğum ve peşimiz iyi ama biraz huzursuz emmek istiyor sütüm az henüz tam olarak tam anlamıyla ona yetecek kadar gelmiyor diyeceklerim bu kadar benim de Sancılarım ağrılarım cidden tekrar tekrar düşünün sezeryan olmak isteyenler diyorum Başka da bir şey demiyorum benim çok ağrılı geçiyor sürecim yatamıyorum uzanamıyorum dönemiyorum böyle dik bir şekilde oturmak istiyorum o sırada da ayaklarım şişiyor anlayacağınız sezeryan normal doğum gibi değil hanımlar
Benimde Mila EbrarEbrar olacak
Canım senin ikiz miydi? Fotoğrafın aklımı karıştırıyorBenimde Mila Ebrar
N Ncct canlarım normale niyetlenen ama ilk 1 saate dayanamayan anneleri zaten sezaryene çeviriyor doktor. Anne normal diye diretmezse tabii ki. Akışa bırakın kendinizi. Anlıyorum sizi beklemek zor, nasıl olacağı zor ama sizin isteğinizle olmuyorMUŞKızlar ben doğum anını pek düşünmüyordum bu zamana kadar, pek korkum da yoktu. çatı muayenesinden sonra kafam çok karıştı. Doktor ne çok dar ne de geniş diyebilirim çok arada dedi. Dar olunca bebeğin omuzu çıkarken sorun oluyormuş yani doğumun tam ortasında başı çıkmışken omuzların çıkma aşamasına takıldım kaldım. Çatı kemiği doğum esnasında esneyebiliyor falan dedi ama şartları çok zorlayıp pişman olmak istemiyorum.
Normal doğuma gidip sezaryen isteme şansım da var ama o kadar sancıyı çekip üstüne ameliyathaneye alınmakta istemem açıkçası. Çok mu detay düşünüyorum sizce
Günaydın kızlar göz çapaklanmamamiz var başına gelen oldumu ne kullanabiliriz anne sütü ve çay dediler bilemedim başına gelen oldumu
Müsadenle bacımsu birkaç sorumla seni darlamak istiyorum
Mesela 2 saatte bir ne demek? Emmeye başladığı andan itibaren mi yoksa bıraktığı andan itibaren mi?
Birde dediğim gibi uzun emerse kusuyor bende 20-25 dk da kesiyorum ona kalsa emzik niyetine meme ucumu kullanacak. Doyduğu nasıl belli oluyormuş onu anlattı mı?
Birde iki memeden de mi emziriyorsun yoksa bir kere birisi bir kere öbürü mü? Bu konuda herkes başka birşey söylüyor kafam karışık. Ben şuan sırayla emziriyorum her emişte bir meme olacak şekilde.
Bende öyle yapıyorum gece 2 saatte bir kalkamıyorum açıkcası. Gece 3-3.5 saat gündüz 2-2.5 saat. Birde emzirdikten sonra babasına veriyorum ben daha gazını çıkartmayı beceremedim. Aranıyor ben devam edersem. Emzik versem tutacak bir bebek direniyorum. Demek ki arandığı için çıkartamıyorum ben. Babası daha kolay çıkartıyor.
Evet ikiz. Milan Mert ve Mila EbrarCanım senin ikiz miydi? Fotoğrafın aklımı karıştırıyor
Kızlar Bebişimiz geldi, darısı tüm bekleyenlere inşallahayrıntıları yazarım sonra hepinize dua ettim
Canlarım gözünüz aydın olsun inşallah sağlıkla Güzel günlerde büyüsünler inşallahAllah hepinizden razı olsun sağolun kızlar sağlıcakla büyütelim inşallah yavrularımızı ,
Beyefendi daha yeni benden ayrı uyudu hep yanımda
Babasına benziyor
50 cm de boyu minnağın, kordon boynuna dolanmıştı doğduğun da çok şükür bir sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?