2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Günaydın sevgili annelerim. Gece o ağrıdan sonra biraz uyumaya çalıştım ama. Galiba şimdide nişanım geldi. Pembe bir akıntım oldu. Hemen gitmek gerekir mi hastaneye
Anlattığım sancıya benziyor uykundan uyandırmış bak nişanında gelmiş kaç haftalıksın bilmiyorum ama hemen o gün doğumu başlayanlar da var seninde ağrıların var bence kendini takip et ve gece gibi ağrılarkn varsa git hastaneye ben olsam giderim son zamanlar sonuçta

Günaydın kızlar göz çapaklanmamamiz var başına gelen oldumu ne kullanabiliriz anne sütü ve çay dediler bilemedim başına gelen oldumu
Sütünün bir zararı olmaz çok görmüştüm bebeğin gözüne süt damlatılmasını deneyebilirsin tabi yinede sor ne olur ne olmaz sütün temiz sonuçta

Büyük ihtimalle yeni olmuş sıkma canını
Bende ilkinde hiç yoktu şimdi 2 gün önce aynı seninki gibi oldu tek sorun çok aşırı kaşınıyor

Ohhh mis kokulu mirayı öper koklarıızzz

Diykon2142 canım seni uyandıran ağrın olmuş nişan da gelmiş ama sen sancılarını takip et kaç dakikada geliyor, nişandan sonra 1 hafta bekleyen bile var ama senin sancıların olduğundan yakın olabilir

Günaydın sevgili annelerim. Gece o ağrıdan sonra biraz uyumaya çalıştım ama. Galiba şimdide nişanım geldi. Pembe bir akıntım oldu. Hemen gitmek gerekir mi hastaneye
Canım nasıl ağrıların var dünden beri benimde geçmeyen ağrılarım varda aynı mı merak ettim gerçi herkesde farklı ama

Günaydın kızlar yarın 40 haftam bitiyor hâlâ tık yokhastaneye gidecez bakalım ne diyecek.Bu arada konudan bağımsız bebeğimin böbreklerinde büyüme var hamileliğin en başından beri doktor çoğunluğun doğumdan sonra iyileştiğini söylüyor umarım iyileşir hemen.Ama çok korkuyorum yine de ya sancı falan yaparsa çok ağlarsa geçmezse diye

Belki minnoş Sareye yönelik saat başı demiş olabilirler çünkü mümkünlü değil oha hdjdj

Ben düzen takıntılı olduğum için sistemli olsun istiyorum ama Bulutcum anarşik bir yapıya sahip jdjdj kime benzediyse

Oo maşallah haftasını tam doldurmuş
Geçer allahın izniyle sen güzele odaklan
Geçmezse bile farkındasınız ona göre bir tedavi uygulanır. Önemli olan bilmek bence bu tarz konularda. Bu arada miniş kızımızın ismi ne olacak tablomuza yazayım

Bizde de var salı günü yenidoğan uzmanı görecek

Müsadenle bacımsu birkaç sorumla seni darlamak istiyorum

Mesela 2 saatte bir ne demek? Emmeye başladığı andan itibaren mi yoksa bıraktığı andan itibaren mi?

Birde dediğim gibi uzun emerse kusuyor bende 20-25 dk da kesiyorum ona kalsa emzik niyetine meme ucumu kullanacak. Doyduğu nasıl belli oluyormuş onu anlattı mı?

Birde iki memeden de mi emziriyorsun yoksa bir kere birisi bir kere öbürü mü? Bu konuda herkes başka birşey söylüyor kafam karışık. Ben şuan sırayla emziriyorum her emişte bir meme olacak şekilde.

Bende öyle yapıyorum gece 2 saatte bir kalkamıyorum açıkcası. Gece 3-3.5 saat gündüz 2-2.5 saat. Birde emzirdikten sonra babasına veriyorum ben daha gazını çıkartmayı beceremedim. Aranıyor ben devam edersem. Emzik versem tutacak bir bebek direniyorum. Demek ki arandığı için çıkartamıyorum ben. Babası daha kolay çıkartıyor.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Bende salı sezaryen ile doğuma giricem. Doktorumun referansları çok iyi ama yinede korkmamak elde değil.

N Ncct canlarım normale niyetlenen ama ilk 1 saate dayanamayan anneleri zaten sezaryene çeviriyor doktor. Anne normal diye diretmezse tabii ki. Akışa bırakın kendinizi. Anlıyorum sizi beklemek zor, nasıl olacağı zor ama sizin isteğinizle olmuyorMUŞ

Bizzat yaşadım biliyosunuz ne perine masajı bıraktım ne merdiven yürüyüşü. Noldu acil sezaryene alındım. Oğluşum böyle istedi. Sizin yavrularınız da kendisi seçecek. İkisine de hazırlıklı olun bacılarım.

Günaydın kızlar göz çapaklanmamamiz var başına gelen oldumu ne kullanabiliriz anne sütü ve çay dediler bilemedim başına gelen oldumu

Alt temizleme pamugu aldiysaniz ya da evinizdeki pamugun steril olduguna eminseniz sutunuzle pamugu islatin ve capaklari temizleyin.

Festi'cim iki memede her emzirmede kullanilmali. Mastit olursun Allah korusun.

Ama gozlem yapman lazim, bazi bebelerin favori memesi oluyor o meme daha dolu oluyor, digeri pek uretim yapmiyor bu sebeple. Uretim yapmayani da uretime tesvik etmek icin sagarak destekleyebilirsin.

2 saatte 1: diyelim emzirme isin 10.20'de bitti 12.20de tekrar emzirceksin.

Her iki memeyi de 20ser dk emzir. Sonra diger seansta son memeden basla tekrar. Sol memeyi en son emdiyse sol memeden baslayacaksin.

@acemianne06 Vizeci06 ve yakalayamadigim diger anneler, dogumunuz hayirli olsun. Allah anali babali buyutmek nasip etsin bebelerinizin mutlu huzurlu saglikli gunleri olsun insallah

Kızlar Bebişimiz geldi, darısı tüm bekleyenlere inşallah ayrıntıları yazarım sonra hepinize dua ettim

Canlarım gözünüz aydın olsun inşallah sağlıkla Güzel günlerde büyüsünler inşallah Darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…