2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım bende günde 2 oksopar+coraspirin kullanıyordum coraspirini 34. Haftada bıraktık.Ama herkesin kan pıhtılaşma düzeyi farklı olduğu için bence güvendiğin doktorlardan birisi ile iletişime geçip karar ver derim

Amin inşallah cnm

Bizim de vardi 5.ayda ogrendik 2bobrek dedi sonra biri normal sadece sol.bobrek oda sinirda duzelir diyorlar sıkma canını oluyormuş

Uyuttuktan sonra iki saat dedi. Kendi bırakana kadar emecek. Gazını iyi çıkarırsan kusmaz memeden kendin kesme.

Canım o zaman emmenin ortasında gazını çıkarıp devam emzirmen gerekiyor o zaman kusmaz bi dene 20dk emdi örneğin daha istiyor gazını çıkar devam emzir kendi bırakana kadar

Düşünme canım bi kucağımıza alalım inşallah sağ salim rabbim dermansız dert vermesin
Bizimde beyninde kist var mr çekilecek hemen ama şuan o durumu yok sayıyorum
Seni anlıyorum yani inanılmaz sarsıyor yok saymak zor ama düşünmemeye çalış kendini oyala

Evet canım o benim kıza özeldir çünkü küçük doğduğu için yorulur memede falan dedi sağlık ocağındaki hemşire o yüzden sık sık emzir dedi

Öyle yapmaya çalışıyorum.Bu son günler çok sabırsız olmaya başladım bi an önce gelsin istiyorum.Hayırlısıyla tabiki

Günaydın sevgili annelerim. Gece o ağrıdan sonra biraz uyumaya çalıştım ama. Galiba şimdide nişanım geldi. Pembe bir akıntım oldu. Hemen gitmek gerekir mi hastaneye

Kızlar doğuma alındım 2cm açıklık var. Nişandan sonra su da geldi sabah. Ne olur dua edin.
Allah bir nefeste suhuletli bir doğum nasip eylesin, sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…