- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 63
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.021
Canım bende günde 2 oksopar+coraspirin kullanıyordum coraspirini 34. Haftada bıraktık.Ama herkesin kan pıhtılaşma düzeyi farklı olduğu için bence güvendiğin doktorlardan birisi ile iletişime geçip karar ver derimGünaydın kızlar
Birşey danışacagim
Ben gebeliğin başından beri kan sulandırıcı hap kullanıyorum ecopirin 150 mg .
Ama iğne kullanmiyorum.
Tek bir doktorla takipli değilim bi kaç doktora gidiyorum kafama göre. Ama hepsi de önerdi öyle başladım.
Şuan hepsi bırakmam için başka haftayı söylüyor biri 34 de bırak dedi diğeri 36 diğeri ameliyattan 1 hafta önce Bırak dedi kafam çok karışık.
Hap kullananlar kaçıncı haftada bıraktı acaba?
Evet ikiz. Milan Mert ve Mila Ebrar
Genişlemenin sancı yapacağını düşünmüyorum normal yaniPeki çok ağlıyor mu sancısı falan var mı yoksa normal bebekler gibi mi
Amin inşallah cnmAlt temizleme pamugu aldiysaniz ya da evinizdeki pamugun steril olduguna eminseniz sutunuzle pamugu islatin ve capaklari temizleyin.
Festi'cim iki memede her emzirmede kullanilmali. Mastit olursun Allah korusun.
Ama gozlem yapman lazim, bazi bebelerin favori memesi oluyor o meme daha dolu oluyor, digeri pek uretim yapmiyor bu sebeple. Uretim yapmayani da uretime tesvik etmek icin sagarak destekleyebilirsin.
2 saatte 1: diyelim emzirme isin 10.20'de bitti 12.20de tekrar emzirceksin.
Her iki memeyi de 20ser dk emzir. Sonra diger seansta son memeden basla tekrar. Sol memeyi en son emdiyse sol memeden baslayacaksin.
@acemianne06Vizeci06 ve yakalayamadigim diger anneler, dogumunuz hayirli olsun. Allah anali babali buyutmek nasip etsin bebelerinizin mutlu huzurlu saglikli gunleri olsun insallah
Kızlar şimdi instagramda karşıma çıktı dut kurusu güzel süt yapıyormuş sizlerlede paylaşmak istedim belki faydasını gören olur .
Bizim de vardi 5.ayda ogrendik 2bobrek dedi sonra biri normal sadece sol.bobrek oda sinirda duzelir diyorlar sıkma canını oluyormuşGünaydın kızlar yarın 40 haftam bitiyor hâlâ tık yokhastaneye gidecez bakalım ne diyecek.Bu arada konudan bağımsız bebeğimin böbreklerinde büyüme var hamileliğin en başından beri doktor çoğunluğun doğumdan sonra iyileştiğini söylüyor umarım iyileşir hemen.Ama çok korkuyorum yine de ya sancı falan yaparsa çok ağlarsa geçmezse diye
Uyuttuktan sonra iki saat dedi. Kendi bırakana kadar emecek. Gazını iyi çıkarırsan kusmaz memeden kendin kesme.Müsadenle bacımsu birkaç sorumla seni darlamak istiyorum
Mesela 2 saatte bir ne demek? Emmeye başladığı andan itibaren mi yoksa bıraktığı andan itibaren mi?
Birde dediğim gibi uzun emerse kusuyor bende 20-25 dk da kesiyorum ona kalsa emzik niyetine meme ucumu kullanacak. Doyduğu nasıl belli oluyormuş onu anlattı mı?
Birde iki memeden de mi emziriyorsun yoksa bir kere birisi bir kere öbürü mü? Bu konuda herkes başka birşey söylüyor kafam karışık. Ben şuan sırayla emziriyorum her emişte bir meme olacak şekilde.
Bende öyle yapıyorum gece 2 saatte bir kalkamıyorum açıkcası. Gece 3-3.5 saat gündüz 2-2.5 saat. Birde emzirdikten sonra babasına veriyorum ben daha gazını çıkartmayı beceremedim. Aranıyor ben devam edersem. Emzik versem tutacak bir bebek direniyorum. Demek ki arandığı için çıkartamıyorum ben. Babası daha kolay çıkartıyor.
Canım o zaman emmenin ortasında gazını çıkarıp devam emzirmen gerekiyor o zaman kusmaz bi dene 20dk emdi örneğin daha istiyor gazını çıkar devam emzir kendi bırakana kadarMüsadenle bacımsu birkaç sorumla seni darlamak istiyorum
Mesela 2 saatte bir ne demek? Emmeye başladığı andan itibaren mi yoksa bıraktığı andan itibaren mi?
Birde dediğim gibi uzun emerse kusuyor bende 20-25 dk da kesiyorum ona kalsa emzik niyetine meme ucumu kullanacak. Doyduğu nasıl belli oluyormuş onu anlattı mı?
Birde iki memeden de mi emziriyorsun yoksa bir kere birisi bir kere öbürü mü? Bu konuda herkes başka birşey söylüyor kafam karışık. Ben şuan sırayla emziriyorum her emişte bir meme olacak şekilde.
Bende öyle yapıyorum gece 2 saatte bir kalkamıyorum açıkcası. Gece 3-3.5 saat gündüz 2-2.5 saat. Birde emzirdikten sonra babasına veriyorum ben daha gazını çıkartmayı beceremedim. Aranıyor ben devam edersem. Emzik versem tutacak bir bebek direniyorum. Demek ki arandığı için çıkartamıyorum ben. Babası daha kolay çıkartıyor.
Günaydın kızlar yarın 40 haftam bitiyor hâlâ tık yokhastaneye gidecez bakalım ne diyecek.Bu arada konudan bağımsız bebeğimin böbreklerinde büyüme var hamileliğin en başından beri doktor çoğunluğun doğumdan sonra iyileştiğini söylüyor umarım iyileşir hemen.Ama çok korkuyorum yine de ya sancı falan yaparsa çok ağlarsa geçmezse diye
Evet canım o benim kıza özeldir çünkü küçük doğduğu için yorulur memede falan dedi sağlık ocağındaki hemşire o yüzden sık sık emzir dediBelki minnoş Sareye yönelik saat başı demiş olabilirler çünkü mümkünlü değil oha hdjdj
Ben düzen takıntılı olduğum için sistemli olsun istiyorum ama Bulutcum anarşik bir yapıya sahip jdjdj kime benzediyse
Evet türkçe değil rus kökenliMilan ne demekmis ki, yabanci bi isim gibi?
A Acemianne42 ay canim kusura bakma, niyeyse nickini yanlis hatırlamisim, tekrar tebrik ederim
İnşallahBizim de vardi 5.ayda ogrendik 2bobrek dedi sonra biri normal sadece sol.bobrek oda sinirda duzelir diyorlar sıkma canını oluyormuş
İnşallah yapmazGenişlemenin sancı yapacağını düşünmüyorum normal yani
Öyle yapmaya çalışıyorum.Bu son günler çok sabırsız olmaya başladım bi an önce gelsin istiyorum.Hayırlısıyla tabikiDüşünme canım bi kucağımıza alalım inşallah sağ salim rabbim dermansız dert vermesin
Bizimde beyninde kist var mr çekilecek hemen ama şuan o durumu yok sayıyorum
Seni anlıyorum yani inanılmaz sarsıyor yok saymak zor ama düşünmemeye çalış kendini oyala
Kızlar doğuma alındım 2cm açıklık var. Nişandan sonra su da geldi sabah. Ne olur dua edin.
Günaydın sevgili annelerim. Gece o ağrıdan sonra biraz uyumaya çalıştım ama. Galiba şimdide nişanım geldi. Pembe bir akıntım oldu. Hemen gitmek gerekir mi hastaneye
Allah bir nefeste suhuletli bir doğum nasip eylesin, sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallahKızlar doğuma alındım 2cm açıklık var. Nişandan sonra su da geldi sabah. Ne olur dua edin.
Sağlıkla kavuşun inşallah canımKızlar doğuma alındım 2cm açıklık var. Nişandan sonra su da geldi sabah. Ne olur dua edin.
Evet türkçe değil rus kökenli
Kızlar doğuma alındım 2cm açıklık var. Nişandan sonra su da geldi sabah. Ne olur dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?