2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen öyle canım onun için bende kucakci olsun istemiyorum ama eşim gördükçe alıp kucağında uyutuyor seni uykusuz koydu kızım demi annen diyo yatağa koya koya e kucağına alicanda nolcak aliscak sen Yokken ben napcam sabahtan aksama yapıştırmam yha kendime dedim olsun yatır diyo e ev işleri diyorum yapmayı ver diyor. Dediğin gibi evede el atmasan olmayacak ki. Eve dokanmasam savaş alanına dönecek sabah yedide kahvaltı sonrası başlıyor bizde hareket ki tam oturayım diyorum sonra dağıtıyoruz yine bu seferde kesinlikle biri geliyor yine onlar yukarıya cikasiya kadar paldir küldür koş topla modu başlıyor.. sonra uykuya yattim ettim derken aksam oluyor günlük rutin böyle bakalım Gülizar eloş bizi baska bir düzen sokacak mi ilerleyen süreçte. Dışarıya çıkarken üstüne mutlaka örtü ortuyorum insanların nazarı gözü gerçekten değiyor o gece bi huzursuzluk oluyo sorana bol masallah deyin diyorum.

Gercektent lohusalık tam bi sitresmis ya unutmuşum ... Sitrese girdimcet hararet yapıyorum resmen normalde hic terlemeyen ben koltuk altımda güneşte gezsem bile ter kolay kolay çıkmaz bende ama bunda öyle değil suyum çıkıyor resmen sitresten nefes alıp verirken bile bi bunaltı çöküyor zor gerçekten. Evet ne kadar tecrübeli ol olma baska görüş fikirleri bende cok severim dinlemeyi uygulamayı faydaları ama bazen bana cok faydasız bilgiler verende oldu denemeye bile gerek yok. Sarılık için neler duydum neler aklınız durur

Yaa cok şükür biz cok sansliyiz destek alabilecegimiz birileri var yoksa yenidogan ilk zamanlar gercekten cok zor her seye yetisebilen tum annelerimizi ayakta alkisliyorum( bu cümleleri yazarken aklimda o isim: S Sefika053 helal olsun sana idolüm oldun resmen)

Yok canım ayri ayri zamanlarda sürüyorum. Hametanı kadin dogum doktorum yazmisti taburcu olurken. Lansinohun var ama o yara olmadan korumaya yardimci olur, hametan ise olusan yarayi gecirir deyip verdi kendi kendine. İse yariyor mu inan bilmiyorum. Streci de ucunu kapatacak kadar minik koparip yapistiriyorum. Hep nemli kaliyor, akan süt de islatiyor streci biraz, süt de onarmis olmuyor gogsu

O güç geliyor ister istemez ben kendimi hiç bir Zaman bu modda hayal bile etmezdim ki okul zamanı çok tembeldim hatta annem kızardı bir iş yapmazdım diye ben yatardim benden dort yaş küçük kardeşim yardim ederdi sabahları anneme kahvaltıya annemde su dökerek uyandırir di beni ama suanki halimi görse hayatta benim o ben olduğuma inanmazdı biz kadınlar evlendikden sinrat o moda ve anne olunca o güce her türlü sahip oluyoruz önemli olane kendimizi o güçten yetersiz gibi hissetmeyelim sonra gerçekten hayatta işten güçten insan zevk alamıyorum yaptıkça. (Ama sizin yerinizde olmakda çok isterdim destekçi yönünde insanın bazen çok ama çok ihtiyacı oluyor)

Vallahi benimde bestim Şefikacığım
Nazar değmesin minnoşuma. Kaşı kız Şefika S Sefika053

Zor arkadaşım hele de ilk çocuk değilse. Boşuna kadınlar lohusa depresyonuna girmiyor. Duşa giremeyen annelere nasıl ya diyodum. Oha abartıyorlar diyordum ama anladım bizim de büyükler olmasa bende giremezmişim.

Bir deneyeyim ya sağ göğsüm gidici benimde. Hametanın 2 çeşiti varmış. Evde mavi dışlı olandan var sende onu kullandın di mi? Lanolinin yapısı ve kokusu beni çok rahatsız hissettirdi ben onu bıraktım açıkcası

Sağlık ocağının verdiği damlayi kaçıncı günde başladınız kızlar. Bana Perşembe Çarşamba günü başla dedi de dr da 10 sonra demişti başla diye günün ne farkı olurki günün acaba

Yani evet, bende amiyane tabirle "kocakari" ogutleri cok okudum, duydum ama onlari hic paylasmam. Allah korusun benim yuzumden bir bebeğe birsey olur diye cok korkarim.

Yavrum o lohusa teridir. Bide tam Eyyamı Bahur sıcaklarında doğurduk jdjdjjdj nasıl bir planlamaysa

Kızım ağzı olanda konuşuyor maşallah. İyi seçmek lazım. Herşey denenirse sıkıntı büyük.

Duşu boşver o en son dert su içmeyi ve wc ye çıkmayı bile unuttuğum günler oluyordu ki o günler yine önümüzde bizim ilk çocukta daha zor aslında hic bırakamıyordum şimdi yine abisine sen bekle başında ben bı gidip geleyim diyorum değilse oda zor sanırım

Yani evet, bende amiyane tabirle "kocakari" ogutleri cok okudum, duydum ama onlari hic paylasmam. Allah korusun benim yuzumden bir bebeğe birsey olur diye cok korkarim.
Aynen bende duyduklarım la kaldım esimede anlatınca bu böyle su şöyle yapmış diye oda söyleniyor biraz. Aman emzirmeyle devam dr da orda birşey olursa gider gelirim ama öyle işler bana karşı ters bende korkarım yani

Bende vallahi bebeğe yapılacak hiçbirşeyi paylaşmam kendim fayda görsem bile. Çok sıkıntıysa söylerim ama mutlaka araştır diyerek. Korkarım allah korusun.

Yavrum o lohusa teridir. Bide tam Eyyamı Bahur sıcaklarında doğurduk jdjdjjdj nasıl bir planlamaysa

Kızım ağzı olanda konuşuyor maşallah. İyi seçmek lazım. Herşey denenirse sıkıntı büyük.
Deneme tahtası değilki bu yavrular onun için hiç gerekte yok canım kendi yontemimizle devam büyütmeye çevreden her duygulan yapılırsa bitmez bu beklerin sınavı savaşı

Her Ağustos ta oluyor zaten bı bunaltıcı sıcak ta lohusalık teri dedikleri bu olsa gerek. İkinci düşünenler gerçekten şöyle kısa doğru denk getirmeye çalışın anam, uc bes ay önceden başlayın çalışmaya yaktı beni bu sıcaklar kışın bakmasıda kolay hem bence yazin çok zor benim fikrim

Şimdi baktim bendekinin dışı maviymiş canım. Onu da her emzirme öncesi yikamak zor oluyor ama insallah şifa olsun surup strecle insallah gecer kisa zamanda
Yalniz sefikacim S Sefika053 demis anne olunca evlenince o güç geliyor diye. Ama bana neden gelmedi bilmiyorum hem lohusa gibi ev islerine dokunmuyorum, hem emzirmekten baska is yapmiyorum ben olamadim henüz ya

Vardır o güç içinde bir yerde sen patlatmaya hazır değilsin demekki bebis apalamaya yürümeye başladımi gelir gerçi ben belki ev kadınıyım ondan hani her gun her Saniye evle uğraştığım icin belki bana öyle geldi ablamda çalışan birisi evi supursem toz alsam yemek yapsan evdeki kaldığım gunde bana yetiyor diyor geri işleri ne zaman cani isterse gibi. Bende çalışsam belki bende de olmazdı o guct ama şunu diyim ev işi ile uğraşmak el işinden daha zor yha dışarda çalışsam böyle olmaz her dakikası iş evin. Okullar açıldı mı dahada Zorlu olucak gibi sanki

Doğumda yapılan kabadan iğnelerin olduğu yer bende hala ağrıyor yha uyuşuk gibi sanki o bölgeler gelen igne giden igne vurdu sagolsunlar morlu morlu böyle birde ayaklarımda cok damarlarmi sıkışıyor biz kasılma deriz ne oynatıyorum ne görüyorum ayak altıyla bacak bölgemde oluyor bitiriyor beni gunde bir kere mutlaka çekiyorum o acıyı anlikta olsa daha doğum dan sonra vücudum mi oturamadi noldu anlamadım. birden iskelete döndüm ben yine yha git gide buna canım sıkılacak gibi alışmıştım gebelik kiloma ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…