- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.061
Sali 16:00 dimi? Olsun sağlıkla gelsin inşallah nasıl heyecanlımisinCanımm beni aradılar 16:00 da olcakmıs doğummbiraz saaat olarak ertelendi
Aynen öyle canım onun için bende kucakci olsun istemiyorum ama eşim gördükçe alıp kucağında uyutuyor seni uykusuz koydu kızım demi annen diyo yatağa koya koya e kucağına alicanda nolcak aliscak sen Yokken ben napcam sabahtan aksama yapıştırmam yha kendime dedim olsun yatır diyo e ev işleri diyorum yapmayı ver diyor. Dediğin gibi evede el atmasan olmayacak ki. Eve dokanmasam savaş alanına dönecek sabah yedide kahvaltı sonrası başlıyor bizde hareket ki tam oturayım diyorum sonra dağıtıyoruz yine bu seferde kesinlikle biri geliyor yine onlar yukarıya cikasiya kadar paldir küldür koş topla modu başlıyor.. sonra uykuya yattim ettim derken aksam oluyor günlük rutin böyle bakalım Gülizar eloş bizi baska bir düzen sokacak mi ilerleyen süreçte. Dışarıya çıkarken üstüne mutlaka örtü ortuyorum insanların nazarı gözü gerçekten değiyor o gece bi huzursuzluk oluyo sorana bol masallah deyin diyorum.Olur mu ya ben çok mutlu oluyorum böyle önemseyip paragraflarca yazanlarakendi adıma çok mutlu oluyorum.
Bende yarıyor canımcığım bakış açılarımızda benzer o yüzden çok önemsiyorum
Benimde karıştı hdjdj
Oyy butlarını öp annesi benim yerime severim onu. Annesini azıcık üzer gibi oldu ama kıyamaz onlar bize hemen toparlamış bak
Gerçekten öyle hemen de alışıyorlar aslında maşallah bebelerimize
Yavrum bizde emiyor emerken uyuyor ama ayak kaşıma olsun, car car konuşma olsun (inşallah beynini yemiyorumdur jdjdjdj, bazen kaşını kaldırıyor hdjdjd bu ne diyor başımda diye jdjdj) kitap okuma olsun efendime söyleyeyim boynunu gıdıklama olsun bilimum şekilde uyandırıyorum. O minik bir aslan olabilir ama ben de yıllarım boğasıyım hdjdjjd inat benden sorulur
Alıştık kuzum çok şükür ki aileler var olmasa zorlanırdık ama şimdi iyiyiz konforumuz yerinde
Valla biz maşallah bir manga kadar varız hdjd ancak bakıyoruz Bulutabende emzirip hemen çağırıyorum konforum çok yerinde ama işte o ağlarken veya gazı çıkarken kendim yapmasam da başında bekliyorum
Bende çıkıyorum bırakıyorum büyükannelere ohh kafamı dinliyorum. Çok doğru çünkü mutlu anne mutlu bebek. Kendimi sıkıtmıyorum herşeyin çözümğ var anacım. Allahım sağlık sıhhat afiyet versin gerisi hikaye. Ben çok net anladım.
Bebişim bunları karıştırıp mı sürdün? Göğüs pedi bende sevmiyorum ya no şimdilik.
Kapak işe yaramazsa bende yapayım. Direkt ucuna mı sarıyosun? Araya birşey koymadan?
Bacım ben kayınvalidemin annem diye sevmesini bile dert etmiyorum onu mu edicem hdjdjjd dinginliğimin seviyesini anla diye söylüyorumbir deneyeyim ara gazı almak lazım sanıyorum ki
Canım ayaklarını gıdıklayınca da uyanmıyor mu? Bulutta memede uyuyor ben ayaklarını kaşıyorum hafif uyanıyor. Oda yeterli oluyor.
Eds yöntemi der susarım. Meme reddinin 1 numaralı yenicisi kendisi. Araştır bir bak içine sinerse uygula. Beni reddettiği an yapacağım.
Bacım şimdi yaptığımız yanlış hamleler sonra burnumuzdan gelebilir diye çok temkinliyimneydi o bugün yediğimiz hurmalar yarın tırmalar
Hiç sorma bir bakıyorum ay ne uysal diyorum bir bakıyorum içinden canavar çıkıyor hele de geceleri. Tanıyamıyorum sabah ki bebiş bu mu diyorum. Bacım emzik veririm aslında da bi yenidoğanı atlatsın. Biraz tanıyayım sonra veririm isterse diye düşünüyorum. Birde gaz sorunu var. Emzik belki arttırır. O cesaretim yok hiç. Şefika maşallah kız sen ne hamaratsın yaev işini boşver dicem ama mümkünlü değil farkındayım hdjdj
Yaa heyecan doruktaKerem beyimize kavuşucaz, teyze balı hep öp koklaa uuf çok az kaldı. Her işte bir hayır var işte benim hızlı olması çok iyi oldu ben beklerken taşikardi geçirirdim hdjdjjd
Gercektent lohusalık tam bi sitresmis ya unutmuşum ... Sitrese girdimcet hararet yapıyorum resmen normalde hic terlemeyen ben koltuk altımda güneşte gezsem bile ter kolay kolay çıkmaz bende ama bunda öyle değil suyum çıkıyor resmen sitresten nefes alıp verirken bile bi bunaltı çöküyor zor gerçekten. Evet ne kadar tecrübeli ol olma baska görüş fikirleri bende cok severim dinlemeyi uygulamayı faydaları ama bazen bana cok faydasız bilgiler verende oldu denemeye bile gerek yok. Sarılık için neler duydum neler aklınız dururYa ben de uzun uzun yazip gicik ediyorumdur diye korkuyorum biraz :)
Ilk bebekte, birileri boyle şeyler yazsaydı ya da sozlu olarak bana anlatsaydi diye karsilastigim herseyi paylasmaya cabaliyorum, cunku lohusalik stresli, annelik zor, tanimadigin birisinden fikir almak / okumak insani rahatsiz etmiyor. :) umarim ise yariyordur yazdiklarim.
Ya bak o yagli sut konusundan ben hic emin degilim, sondaki miydi bastaki miydi kafam karisti su an?
Yaa cok şükür biz cok sansliyiz destek alabilecegimiz birileri varOyy butlarını öp annesi benim yerime severim onu. Annesini azıcık üzer gibi oldu ama kıyamaz onlar bize hemen toparlamış bak
Gerçekten öyle hemen de alışıyorlar aslında maşallah bebelerimize
Yavrum bizde emiyor emerken uyuyor ama ayak kaşıma olsun, car car konuşma olsun (inşallah beynini yemiyorumdur jdjdjdj, bazen kaşını kaldırıyor hdjdjd bu ne diyor başımda diye jdjdj) kitap okuma olsun efendime söyleyeyim boynunu gıdıklama olsun bilimum şekilde uyandırıyorum. O minik bir aslan olabilir ama ben de yıllarım boğasıyım hdjdjjd inat benden sorulur
Alıştık kuzum çok şükür ki aileler var olmasa zorlanırdık ama şimdi iyiyiz konforumuz yerinde
Valla biz maşallah bir manga kadar varız hdjd ancak bakıyoruz Bulutabende emzirip hemen çağırıyorum konforum çok yerinde ama işte o ağlarken veya gazı çıkarken kendim yapmasam da başında bekliyorum
Bende çıkıyorum bırakıyorum büyükannelere ohh kafamı dinliyorum. Çok doğru çünkü mutlu anne mutlu bebek. Kendimi sıkıtmıyorum herşeyin çözümğ var anacım. Allahım sağlık sıhhat afiyet versin gerisi hikaye. Ben çok net anladım.
Bebişim bunları karıştırıp mı sürdün? Göğüs pedi bende sevmiyorum ya no şimdilik.
Kapak işe yaramazsa bende yapayım. Direkt ucuna mı sarıyosun? Araya birşey koymadan?
O güç geliyor ister istemez ben kendimi hiç bir Zaman bu modda hayal bile etmezdim ki okul zamanı çok tembeldim hatta annem kızardı bir iş yapmazdım diye ben yatardim benden dort yaş küçük kardeşim yardim ederdi sabahları anneme kahvaltıya annemde su dökerek uyandırir di beni ama suanki halimi görse hayatta benim o ben olduğuma inanmazdı biz kadınlar evlendikden sinrat o moda ve anne olunca o güce her türlü sahip oluyoruz önemli olane kendimizi o güçten yetersiz gibi hissetmeyelim sonra gerçekten hayatta işten güçten insan zevk alamıyorum yaptıkça.Yaa cok şükür biz cok sansliyiz destek alabilecegimiz birileri varyoksa yenidogan ilk zamanlar gercekten cok zor her seye yetisebilen tum annelerimizi ayakta alkisliyorum ( bu cümleleri yazarken aklimda o isim: S Sefika053 helal olsun sana idolüm oldun resmen)
Yok canım ayri ayri zamanlarda sürüyorum. Hametanı kadin dogum doktorum yazmisti taburcu olurken. Lansinohun var ama o yara olmadan korumaya yardimci olur, hametan ise olusan yarayi gecirir deyip verdi kendi kendine. İse yariyor mu inan bilmiyorum. Streci de ucunu kapatacak kadar minik koparip yapistiriyorum. Hep nemli kaliyor, akan süt de islatiyor streci biraz, süt de onarmis olmuyor gogsu
Yaa cok şükür biz cok sansliyiz destek alabilecegimiz birileri varyoksa yenidogan ilk zamanlar gercekten cok zor her seye yetisebilen tum annelerimizi ayakta alkisliyorum ( bu cümleleri yazarken aklimda o isim: S Sefika053 helal olsun sana idolüm oldun resmen)
Yok canım ayri ayri zamanlarda sürüyorum. Hametanı kadin dogum doktorum yazmisti taburcu olurken. Lansinohun var ama o yara olmadan korumaya yardimci olur, hametan ise olusan yarayi gecirir deyip verdi kendi kendine. İse yariyor mu inan bilmiyorum. Streci de ucunu kapatacak kadar minik koparip yapistiriyorum. Hep nemli kaliyor, akan süt de islatiyor streci biraz, süt de onarmis olmuyor gogsu
Gercektent lohusalık tam bi sitresmis ya unutmuşum ... Sitrese girdimcet hararet yapıyorum resmen normalde hic terlemeyen ben koltuk altımda güneşte gezsem bile ter kolay kolay çıkmaz bende ama bunda öyle değil suyum çıkıyor resmen sitresten nefes alıp verirken bile bi bunaltı çöküyor zor gerçekten. Evet ne kadar tecrübeli ol olma baska görüş fikirleri bende cok severim dinlemeyi uygulamayı faydaları ama bazen bana cok faydasız bilgiler verende oldu denemeye bile gerek yok. Sarılık için neler duydum neler aklınız durur
Gercektent lohusalık tam bi sitresmis ya unutmuşum ... Sitrese girdimcet hararet yapıyorum resmen normalde hic terlemeyen ben koltuk altımda güneşte gezsem bile ter kolay kolay çıkmaz bende ama bunda öyle değil suyum çıkıyor resmen sitresten nefes alıp verirken bile bi bunaltı çöküyor zor gerçekten. Evet ne kadar tecrübeli ol olma baska görüş fikirleri bende cok severim dinlemeyi uygulamayı faydaları ama bazen bana cok faydasız bilgiler verende oldu denemeye bile gerek yok. Sarılık için neler duydum neler aklınız durur
Sağlık ocağının verdiği damlayi kaçıncı günde başladınız kızlar. Bana Perşembe Çarşamba günü başla dedi de dr da 10 sonra demişti başla diye günün ne farkı olurki günün acaba
Duşu boşver o en son dert su içmeyi ve wc ye çıkmayı bile unuttuğum günler oluyordu ki o günler yine önümüzde bizimVallahi benimde bestim Şefikacığım
Nazar değmesin minnoşuma. Kaşı kız Şefika S Sefika053
Zor arkadaşım hele de ilk çocuk değilse. Boşuna kadınlar lohusa depresyonuna girmiyor. Duşa giremeyen annelere nasıl ya diyodum. Oha abartıyorlar diyordum ama anladım bizim de büyükler olmasa bende giremezmişim.
Bir deneyeyim ya sağ göğsüm gidici benimde. Hametanın 2 çeşiti varmış. Evde mavi dışlı olandan var sende onu kullandın di mi? Lanolinin yapısı ve kokusu beni çok rahatsız hissettirdi ben onu bıraktım açıkcası
Aynen bende duyduklarım la kaldım esimede anlatınca bu böyle su şöyle yapmış diye oda söyleniyor biraz. Aman emzirmeyle devam dr da orda birşey olursa gider gelirim ama öyle işler bana karşı ters bende korkarım yaniYani evet, bende amiyane tabirle "kocakari" ogutleri cok okudum, duydum ama onlari hic paylasmam. Allah korusun benim yuzumden bir bebeğe birsey olur diye cok korkarim.
Yani evet, bende amiyane tabirle "kocakari" ogutleri cok okudum, duydum ama onlari hic paylasmam. Allah korusun benim yuzumden bir bebeğe birsey olur diye cok korkarim.
Deneme tahtası değilki bu yavrular onun için hiç gerekte yok canım kendi yontemimizle devam büyütmeye çevreden her duygulan yapılırsa bitmez bu beklerin sınavı savaşıYavrum o lohusa teridir. Bide tam Eyyamı Bahur sıcaklarında doğurduk jdjdjjdj nasıl bir planlamaysa
Kızım ağzı olanda konuşuyor maşallah. İyi seçmek lazım. Herşey denenirse sıkıntı büyük.
Monovit d3 vermiş bize canim vitamin olarakHangi damla canım o?
Her Ağustos ta oluyor zaten bı bunaltıcı sıcak ta lohusalık teri dedikleri bu olsa gerek. İkinci düşünenler gerçekten şöyle kısa doğru denk getirmeye çalışın anam,Yavrum o lohusa teridir. Bide tam Eyyamı Bahur sıcaklarında doğurduk jdjdjjdj nasıl bir planlamaysa
Kızım ağzı olanda konuşuyor maşallah. İyi seçmek lazım. Herşey denenirse sıkıntı büyük.
Şimdi baktim bendekinin dışı maviymiş canım. Onu da her emzirme öncesi yikamak zor oluyor ama insallah şifa olsunVallahi benimde bestim Şefikacığım
Nazar değmesin minnoşuma. Kaşı kız Şefika S Sefika053
Zor arkadaşım hele de ilk çocuk değilse. Boşuna kadınlar lohusa depresyonuna girmiyor. Duşa giremeyen annelere nasıl ya diyodum. Oha abartıyorlar diyordum ama anladım bizim de büyükler olmasa bende giremezmişim.
Bir deneyeyim ya sağ göğsüm gidici benimde. Hametanın 2 çeşiti varmış. Evde mavi dışlı olandan var sende onu kullandın di mi? Lanolinin yapısı ve kokusu beni çok rahatsız hissettirdi ben onu bıraktım açıkcası
Vardır o güç içinde bir yerde sen patlatmaya hazır değilsin demekki bebis apalamaya yürümeye başladımi gelir gerçi ben belki ev kadınıyım ondan hani her gun her Saniye evle uğraştığım icin belki bana öyle geldi ablamda çalışan birisi evi supursem toz alsam yemek yapsan evdeki kaldığım gunde bana yetiyor diyor geri işleri ne zaman cani isterse gibi. Bende çalışsam belki bende de olmazdı o guct ama şunu diyim ev işi ile uğraşmak el işinden daha zor yha dışarda çalışsam böyle olmaz her dakikası iş evin. Okullar açıldı mı dahada Zorlu olucak gibi sankiŞimdi baktim bendekinin dışı maviymiş canım. Onu da her emzirme öncesi yikamak zor oluyor ama insallah şifa olsunsurup strecle insallah gecer kisa zamanda
Yalniz sefikacim S Sefika053 demis anne olunca evlenince o güç geliyor diye. Ama bana neden gelmedi bilmiyorumhem lohusa gibi ev islerine dokunmuyorum, hem emzirmekten baska is yapmiyorum ben olamadim henüz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?