2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben iki gece kaldim sezaryenden sonra, hastanedeki bebek hemsireleri emzik alin emmesi güçlensin dediler. Onlar al dedi diye aldık acikcasi. Ama pek kullanmadik. Göğüs pompasi hastanelerde oluyormus galiba, bizimkinde vardi

ffestinalente canim ben senin aldigin urunleri ekran görüntüsü almisim. Nemlendirici icin iva natura losyon almissin. Memnun kaldin mi? Dogal diye ben de alicam ama genelde kokusu kotu diye yorumlar okudum. Senin görüşün nedir?

Ben iki gece kaldim sezaryenden sonra, hastanedeki bebek hemsireleri emzik alin emmesi güçlensin dediler. Onlar al dedi diye aldık acikcasi. Ama pek kullanmadik. Göğüs pompasi hastanelerde oluyormus galiba, bizimkinde vardi
Her hastanenin uygulaması farklı, bu da insanın kafasını karıştırıyor. Yanınızda getirmeyin diye özellikle söyleyen hastaneler var, getirin diyen var, size emzik aldırmışlar mesela. Ben yine kendi pompamı yanımda taşımayayım, gerek olursa hastanedekini kullanırım.

Doğumda neden iğne yaptıklar ki

Bence doktora gitmelisin doğum sancısına benziyor

Canım düzenli aralıklarla mı diye bakıyorlar ya belki de yalancı sancıdır istersen bir doktoruna ulaş yada hastaneye bir git bakalım
Düzenli girmiyor ama dünden beri böyleyim düzenli olmadığı içinde hiç gitmedim almanyada yaşıyorum doktoruma ulaşamam numara vermiyorlar hastaneye gitmem gerek geri yollarlar zaten diye gitmedim gerçek doğum sancısı mı onuda bilemedim bel ağrım zaten hiç gitmiyor o hep var anlamadım gitip gelmeli diye biliyorum onuda ama o hep var kasığıma girince daha da şifdetleniyor sonra geri hafifliyor ama hep var yordu sanırım beni bu sancılarda şiddetlenirse dayanamicak gibi olursam gidim diyorum bakalım beklicem bir kaç saat daha duruma göre bi bakarım belki yine duşa girerim

Kızlar duştan sonra yalancı sancı geçiyor gerçek doğum sancısı kalıyor mu öyle mi oluyor yoksa şiddetlenirse gerçek doğum sancısı mı oluyor ve sıcak suyla mı almam gerek duşu anlayabilmem için ?

Kızlar ben doğum yaptım. 37+ 6 da 3 kg 48 cm dünyaya geldik Dün gece saat 2 de suyum geldi 2-3 bardak kadar. Eşim de yanımdaydı gece bana sürpriz yapıp gelmişti suyum gelince dr aradık 2.30 da hastanedeydik. Yatışım yapıldı. Henüz sancım yoktu. 1 cm aşılmam vardı. Nst bağladılar. Sancılarım zamanla çok artmaya başladı. Saat 4.30 da açılmam 3 cm di ama çok yorulup acı çektim o 2 saatte 4.30 dan sonra 90-100 kere çıktı sancım. Sabah 8.30 a kadar çektim. Sabah kendi doktorum geldi. 5 cm açılma olmuş dedi. Yalvar yakar epidural taktırdım. Dayanacak gücüm kalmamıştı artık. Sezeryan olmadığıma pişmandım. Epidural takıldıktan 15 dk sonra inanılmaz rahatladım. Sancı ağırsı yoktu ama istemsizce ıkınıyodum ıkınmaktan ödem olmuş. dr ıkınmaman lazım tut kendini dedi. Doğumhanede ıkıncaz dedi. Ama yapamıyordum. 9.30 da muayeneye geldiğinde açılmam 10 cm olmuştu. Dr tam açıklık hadi doğurmaya gidiyoruz dedi o an çok mutlu oldum. Doğumhaneye alındım. 5 ıkınmada bebeğim geldi o an dünyalara bedeldi. Tüm ağrım sancım bitmişti bebeğimi kucağıma koydular, öptüm öptüm doyamadım dikişlerimi yapıp odama aldılar hemen emzirdik, biraz dikişlerim var ama yinede çok iyim. Bebeğimde çok iyi yanımda emip uyuyor yarın taburcu olacağız Allah’ıma şükürler olsun

Kızlar benim bebeğim isilik oldu doğar doğmaz ne yapabilirim sıcak hemende atletle gezdirmek istemiyorum siz nasıl giydiriyorsunuz

Tebrik ederim canım çok güzel bi doğum hikayesi Allahım analı babalı büyütsün inşallah sancılarını tarif edebilir misin nasıl bir ağrıydı neredeydi ?

Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah

Selam ben de baştan beri kullanıyorum, doktorum 36 da bırak dedi.

Gözünüz aydın canım sağlıkla huzurla büyüsün uzun ömrü olsun bebişinizin

Yaaaa şok oldum resmen çok güzel ya çok sabırsızlanıyorum artık bende istiyorum öpüp koklamak

Gözün aydın canım benim bol bol kokla öp minniği çok güzel bir süpriz yapmış

Yalnız kaldım

Bildiğim kadarıyla sıcak suyla duş süreci hızlandırıp rahatlatıyor canım

Yaa masallah ne güzel saglikla kavusmussunuz allah analı babalı buyutsun

Hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebişini Seninle günlerimiz aynıydı bende tık yok daha
epidural takıldıktan sonra kontrolsüz bi ıkınma oluyor diyorlar. Senin yırtılman oldu mu yoksa doktor mu kesik attı. Dikişlerim var diyince sorayım dedim
Benim doğurmaya niyetim yok ya yoldaş olurum sana
Dur büyük konuşayım da başıma gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…