- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.101
Ben iki gece kaldim sezaryenden sonra, hastanedeki bebek hemsireleri emzik alin emmesi güçlensin dediler. Onlar al dedi diye aldık acikcasi. Ama pek kullanmadik. Göğüs pompasi hastanelerde oluyormus galiba, bizimkinde vardiBebişini kucağına almış taze annenlere bir sorum olacakHastaneye göğüs pompası ve emzik götürmek gerekiyor mu? Bu arada ben hiç emzik vermemekten yanayım, umarım hiç ihtiyaç olmaz, sonra da bıraktırmak için uğraşmam
Her hastanenin uygulaması farklı, bu da insanın kafasını karıştırıyor. Yanınızda getirmeyin diye özellikle söyleyen hastaneler var, getirin diyen var, size emzik aldırmışlar mesela. Ben yine kendi pompamı yanımda taşımayayım, gerek olursa hastanedekini kullanırım.Ben iki gece kaldim sezaryenden sonra, hastanedeki bebek hemsireleri emzik alin emmesi güçlensin dediler. Onlar al dedi diye aldık acikcasi. Ama pek kullanmadik. Göğüs pompasi hastanelerde oluyormus galiba, bizimkinde vardi
Doğumda neden iğne yaptıklar kiDoğumda yapılan kabadan iğnelerin olduğu yer bende hala ağrıyor yha uyuşuk gibi sanki o bölgeler gelen igne giden igne vurdu sagolsunlar morlu morlu böyle birde ayaklarımda cok damarlarmi sıkışıyor biz kasılma deriz ne oynatıyorum ne görüyorum ayak altıyla bacak bölgemde oluyor bitiriyor beni gunde bir kere mutlaka çekiyorum o acıyı anlikta olsa daha doğum dan sonra vücudum mi oturamadi noldu anlamadım. birden iskelete döndüm ben yine yha git gide buna canım sıkılacak gibialışmıştım gebelik kiloma ben
Bence doktora gitmelisin doğum sancısına benziyorKızlar dünde yazmıştım kimse geri dönmedi sancım oluyor belimde ve kasıkta gidip geliyor ama bi 5 dk da bir geliyor 3-4 defa sonra geri duruyor gibi yarım saat bir saat ama geri geliyor sürekli ve bel ağrım var dünden beri o hiç gitmiyor o hep var kasıktan ağrı girince şiddetleniyor sonra kasık ağrısı gidince şiddeti geri azalıyor ama hep var o bel ağrım hatta dün duşada girdim geçsin diye ama geçmedi hala devam ediyor böyle . Haftaya cuma sezeryanım var
Düzenli girmiyor ama dünden beri böyleyim düzenli olmadığı içinde hiç gitmedim almanyada yaşıyorum doktoruma ulaşamam numara vermiyorlar hastaneye gitmem gerek geri yollarlar zaten diye gitmedim gerçek doğum sancısı mı onuda bilemedim bel ağrım zaten hiç gitmiyor o hep var anlamadım gitip gelmeli diye biliyorum onuda ama o hep var kasığıma girince daha da şifdetleniyor sonra geri hafifliyor ama hep var yordu sanırım beni bu sancılarda şiddetlenirse dayanamicak gibi olursam gidim diyorum bakalım beklicem bir kaç saat daha duruma göre bi bakarım belki yine duşa girerimCanım düzenli aralıklarla mı diye bakıyorlar ya belki de yalancı sancıdır istersen bir doktoruna ulaş yada hastaneye bir git bakalım
Ya şimdi herkes öyle diyince bi tedirgin oldum acaba gerçekten olabilir mi dayanabiliyorum diye şey etmedim olmadı bi duşa girim ondan sonra bakim hastaneyi arim geçmezse o zamanBence doktora gitmelisin doğum sancısına benziyor
Tebrik ederim canım çok güzel bi doğum hikayesi Allahım analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğum yaptım. 37+ 6 da 3 kg 48 cm dünyaya geldikDün gece saat 2 de suyum geldi 2-3 bardak kadar. Eşim de yanımdaydı gece bana sürpriz yapıp gelmişti suyum gelince dr aradık 2.30 da hastanedeydik. Yatışım yapıldı. Henüz sancım yoktu. 1 cm aşılmam vardı. Nst bağladılar. Sancılarım zamanla çok artmaya başladı. Saat 4.30 da açılmam 3 cm di ama çok yorulup acı çektim o 2 saatte 4.30 dan sonra 90-100 kere çıktı sancım. Sabah 8.30 a kadar çektim. Sabah kendi doktorum geldi. 5 cm açılma olmuş dedi. Yalvar yakar epidural taktırdım. Dayanacak gücüm kalmamıştı artık. Sezeryan olmadığıma pişmandım. Epidural takıldıktan 15 dk sonra inanılmaz rahatladım. Sancı ağırsı yoktu ama istemsizce ıkınıyodum ıkınmaktan ödem olmuş. dr ıkınmaman lazım tut kendini dedi. Doğumhanede ıkıncaz dedi. Ama yapamıyordum. 9.30 da muayeneye geldiğinde açılmam 10 cm olmuştu. Dr tam açıklık hadi doğurmaya gidiyoruz dedi o an çok mutlu oldum. Doğumhaneye alındım. 5 ıkınmada bebeğim geldi o an dünyalara bedeldi. Tüm ağrım sancım bitmişti bebeğimi kucağıma koydular, öptüm öptüm doyamadım dikişlerimi yapıp odama aldılar hemen emzirdik, biraz dikişlerim var ama yinede çok iyim. Bebeğimde çok iyi yanımda emip uyuyor yarın taburcu olacağız Allah’ıma şükürler olsun
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğum yaptım. 37+ 6 da 3 kg 48 cm dünyaya geldikDün gece saat 2 de suyum geldi 2-3 bardak kadar. Eşim de yanımdaydı gece bana sürpriz yapıp gelmişti suyum gelince dr aradık 2.30 da hastanedeydik. Yatışım yapıldı. Henüz sancım yoktu. 1 cm aşılmam vardı. Nst bağladılar. Sancılarım zamanla çok artmaya başladı. Saat 4.30 da açılmam 3 cm di ama çok yorulup acı çektim o 2 saatte 4.30 dan sonra 90-100 kere çıktı sancım. Sabah 8.30 a kadar çektim. Sabah kendi doktorum geldi. 5 cm açılma olmuş dedi. Yalvar yakar epidural taktırdım. Dayanacak gücüm kalmamıştı artık. Sezeryan olmadığıma pişmandım. Epidural takıldıktan 15 dk sonra inanılmaz rahatladım. Sancı ağırsı yoktu ama istemsizce ıkınıyodum ıkınmaktan ödem olmuş. dr ıkınmaman lazım tut kendini dedi. Doğumhanede ıkıncaz dedi. Ama yapamıyordum. 9.30 da muayeneye geldiğinde açılmam 10 cm olmuştu. Dr tam açıklık hadi doğurmaya gidiyoruz dedi o an çok mutlu oldum. Doğumhaneye alındım. 5 ıkınmada bebeğim geldi o an dünyalara bedeldi. Tüm ağrım sancım bitmişti bebeğimi kucağıma koydular, öptüm öptüm doyamadım dikişlerimi yapıp odama aldılar hemen emzirdik, biraz dikişlerim var ama yinede çok iyim. Bebeğimde çok iyi yanımda emip uyuyor yarın taburcu olacağız Allah’ıma şükürler olsun
Pudra sürüyorlar genelde ama yinede doktoruna bi sor kimisi pudrayı önermiyor ben ilk bebeğimde kendimi nasıl hissettiysem öyle giydirdimKızlar benim bebeğim isilik oldu doğar doğmaz ne yapabilirim sıcak hemende atletle gezdirmek istemiyorum siz nasıl giydiriyorsunuz
Selam ben de baştan beri kullanıyorum, doktorum 36 da bırak dedi.Günaydın kızlar
Birşey danışacagim
Ben gebeliğin başından beri kan sulandırıcı hap kullanıyorum ecopirin 150 mg .
Ama iğne kullanmiyorum.
Tek bir doktorla takipli değilim bi kaç doktora gidiyorum kafama göre. Ama hepsi de önerdi öyle başladım.
Şuan hepsi bırakmam için başka haftayı söylüyor biri 34 de bırak dedi diğeri 36 diğeri ameliyattan 1 hafta önce Bırak dedi kafam çok karışık.
Hap kullananlar kaçıncı haftada bıraktı acaba?
Gözünüz aydın canım sağlıkla huzurla büyüsün uzun ömrü olsun bebişinizinKızlar ben doğum yaptım. 37+ 6 da 3 kg 48 cm dünyaya geldikDün gece saat 2 de suyum geldi 2-3 bardak kadar. Eşim de yanımdaydı gece bana sürpriz yapıp gelmişti suyum gelince dr aradık 2.30 da hastanedeydik. Yatışım yapıldı. Henüz sancım yoktu. 1 cm aşılmam vardı. Nst bağladılar. Sancılarım zamanla çok artmaya başladı. Saat 4.30 da açılmam 3 cm di ama çok yorulup acı çektim o 2 saatte 4.30 dan sonra 90-100 kere çıktı sancım. Sabah 8.30 a kadar çektim. Sabah kendi doktorum geldi. 5 cm açılma olmuş dedi. Yalvar yakar epidural taktırdım. Dayanacak gücüm kalmamıştı artık. Sezeryan olmadığıma pişmandım. Epidural takıldıktan 15 dk sonra inanılmaz rahatladım. Sancı ağırsı yoktu ama istemsizce ıkınıyodum ıkınmaktan ödem olmuş. dr ıkınmaman lazım tut kendini dedi. Doğumhanede ıkıncaz dedi. Ama yapamıyordum. 9.30 da muayeneye geldiğinde açılmam 10 cm olmuştu. Dr tam açıklık hadi doğurmaya gidiyoruz dedi o an çok mutlu oldum. Doğumhaneye alındım. 5 ıkınmada bebeğim geldi o an dünyalara bedeldi. Tüm ağrım sancım bitmişti bebeğimi kucağıma koydular, öptüm öptüm doyamadım dikişlerimi yapıp odama aldılar hemen emzirdik, biraz dikişlerim var ama yinede çok iyim. Bebeğimde çok iyi yanımda emip uyuyor yarın taburcu olacağız Allah’ıma şükürler olsun
Kızlar ben doğum yaptım. 37+ 6 da 3 kg 48 cm dünyaya geldikDün gece saat 2 de suyum geldi 2-3 bardak kadar. Eşim de yanımdaydı gece bana sürpriz yapıp gelmişti suyum gelince dr aradık 2.30 da hastanedeydik. Yatışım yapıldı. Henüz sancım yoktu. 1 cm aşılmam vardı. Nst bağladılar. Sancılarım zamanla çok artmaya başladı. Saat 4.30 da açılmam 3 cm di ama çok yorulup acı çektim o 2 saatte 4.30 dan sonra 90-100 kere çıktı sancım. Sabah 8.30 a kadar çektim. Sabah kendi doktorum geldi. 5 cm açılma olmuş dedi. Yalvar yakar epidural taktırdım. Dayanacak gücüm kalmamıştı artık. Sezeryan olmadığıma pişmandım. Epidural takıldıktan 15 dk sonra inanılmaz rahatladım. Sancı ağırsı yoktu ama istemsizce ıkınıyodum ıkınmaktan ödem olmuş. dr ıkınmaman lazım tut kendini dedi. Doğumhanede ıkıncaz dedi. Ama yapamıyordum. 9.30 da muayeneye geldiğinde açılmam 10 cm olmuştu. Dr tam açıklık hadi doğurmaya gidiyoruz dedi o an çok mutlu oldum. Doğumhaneye alındım. 5 ıkınmada bebeğim geldi o an dünyalara bedeldi. Tüm ağrım sancım bitmişti bebeğimi kucağıma koydular, öptüm öptüm doyamadım dikişlerimi yapıp odama aldılar hemen emzirdik, biraz dikişlerim var ama yinede çok iyim. Bebeğimde çok iyi yanımda emip uyuyor yarın taburcu olacağız Allah’ıma şükürler olsun
Kızlar duştan sonra yalancı sancı geçiyor gerçek doğum sancısı kalıyor mu öyle mi oluyor yoksa şiddetlenirse gerçek doğum sancısı mı oluyor ve sıcak suyla mı almam gerek duşu anlayabilmem için ?
Kızlar duştan sonra yalancı sancı geçiyor gerçek doğum sancısı kalıyor mu öyle mi oluyor yoksa şiddetlenirse gerçek doğum sancısı mı oluyor ve sıcak suyla mı almam gerek duşu anlayabilmem için ?
Yaa masallahKızlar ben doğum yaptım. 37+ 6 da 3 kg 48 cm dünyaya geldikDün gece saat 2 de suyum geldi 2-3 bardak kadar. Eşim de yanımdaydı gece bana sürpriz yapıp gelmişti suyum gelince dr aradık 2.30 da hastanedeydik. Yatışım yapıldı. Henüz sancım yoktu. 1 cm aşılmam vardı. Nst bağladılar. Sancılarım zamanla çok artmaya başladı. Saat 4.30 da açılmam 3 cm di ama çok yorulup acı çektim o 2 saatte 4.30 dan sonra 90-100 kere çıktı sancım. Sabah 8.30 a kadar çektim. Sabah kendi doktorum geldi. 5 cm açılma olmuş dedi. Yalvar yakar epidural taktırdım. Dayanacak gücüm kalmamıştı artık. Sezeryan olmadığıma pişmandım. Epidural takıldıktan 15 dk sonra inanılmaz rahatladım. Sancı ağırsı yoktu ama istemsizce ıkınıyodum ıkınmaktan ödem olmuş. dr ıkınmaman lazım tut kendini dedi. Doğumhanede ıkıncaz dedi. Ama yapamıyordum. 9.30 da muayeneye geldiğinde açılmam 10 cm olmuştu. Dr tam açıklık hadi doğurmaya gidiyoruz dedi o an çok mutlu oldum. Doğumhaneye alındım. 5 ıkınmada bebeğim geldi o an dünyalara bedeldi. Tüm ağrım sancım bitmişti bebeğimi kucağıma koydular, öptüm öptüm doyamadım dikişlerimi yapıp odama aldılar hemen emzirdik, biraz dikişlerim var ama yinede çok iyim. Bebeğimde çok iyi yanımda emip uyuyor yarın taburcu olacağız Allah’ıma şükürler olsun
Hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebişiniKızlar ben doğum yaptım. 37+ 6 da 3 kg 48 cm dünyaya geldikDün gece saat 2 de suyum geldi 2-3 bardak kadar. Eşim de yanımdaydı gece bana sürpriz yapıp gelmişti suyum gelince dr aradık 2.30 da hastanedeydik. Yatışım yapıldı. Henüz sancım yoktu. 1 cm aşılmam vardı. Nst bağladılar. Sancılarım zamanla çok artmaya başladı. Saat 4.30 da açılmam 3 cm di ama çok yorulup acı çektim o 2 saatte 4.30 dan sonra 90-100 kere çıktı sancım. Sabah 8.30 a kadar çektim. Sabah kendi doktorum geldi. 5 cm açılma olmuş dedi. Yalvar yakar epidural taktırdım. Dayanacak gücüm kalmamıştı artık. Sezeryan olmadığıma pişmandım. Epidural takıldıktan 15 dk sonra inanılmaz rahatladım. Sancı ağırsı yoktu ama istemsizce ıkınıyodum ıkınmaktan ödem olmuş. dr ıkınmaman lazım tut kendini dedi. Doğumhanede ıkıncaz dedi. Ama yapamıyordum. 9.30 da muayeneye geldiğinde açılmam 10 cm olmuştu. Dr tam açıklık hadi doğurmaya gidiyoruz dedi o an çok mutlu oldum. Doğumhaneye alındım. 5 ıkınmada bebeğim geldi o an dünyalara bedeldi. Tüm ağrım sancım bitmişti bebeğimi kucağıma koydular, öptüm öptüm doyamadım dikişlerimi yapıp odama aldılar hemen emzirdik, biraz dikişlerim var ama yinede çok iyim. Bebeğimde çok iyi yanımda emip uyuyor yarın taburcu olacağız Allah’ıma şükürler olsun
Benim doğurmaya niyetim yok ya yoldaş olurum sanaYaaaa şok oldum resmençok güzel ya çok sabırsızlanıyorum artık bende istiyorum öpüp koklamak
Gözün aydın canım benim bol bol kokla öp minniğiçok güzel bir süpriz yapmış
Yalnız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?