2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben şunu merak ediyorum. Mesela oda sıcaklığı 22-24 derece olmalı diyorlar. Ama suan bizim ev 26 derece ( birden dustu) ben hemen üşüyüp çorabımı uzun pijama altimi atletimi falan giydim 22-24 derece olursa bebisleri normal uzun alt ust seklinde giydirebilir miyiz ? Yoksa o derecede bile olsa yaz olduğu için yine mi kisa kol gidecekler.

Günlerimiz de aynıymış bak bari bekleyelim birbirimizi ayyyy yalnız kalmayayımmm
Doğmayacak mı bu bebişlerrr

Gobegin ustune elimizi koydugumuzda bir yerde toparlanma sertlesme kasilma hissedip, daha sonrasinda rahatlama yasayacakmisiz. Bu duruma agri eslik ediyormus. Sanci buymus.

Dinlenince geciyorsa agri yalanci sanci, dinlenirken dahi gecmiyorsa dogum sancisiymis

Duzenli sanci da soyle birseymis ornegin, 20 dk arayla 30 saniye kasilma, sonra rahatlama 20 dk sonra yine kasilma 30 sn suruyormus.

Sonra bu sure 10 dkya, sonra 5 dkya dusuyormus ve bu esnada kasilmalarinda suresi artacakmis.

G genc1kadin ne guzel dogurmussun öyle masallah size anali bebeli omrunuzde boyle guzel gecer insallah, Allah anali babali buyutmek nasip etsin...

Maşallah canım benim ne güzel pozitif bi hikaye allahım upuzun sağlıklı bir ömür nasip etsinn inşallahh

Çok sağol canım baya açıklayıcı oldu bana

Evet salı 16:00 canım, cok heycanlıyımmmm birazda korku var tabi ilk cocugum o yüzden süreç nasıl işlicek bilmiyorum, belirsizlik bidaz korkutuyor ama allah büyük senin nasıl heyecan durumuu
Benim ikinci ama arada 6seneden fazla zaman var sanki ilkmis gibi heyecanliyim korku bendede vardi ama sagolsun hastanedeki ebe nasil girersen öyle gecer dedi bende rahatlatmaya çalışıyorum bebegimize odaklanalim hepsi geçecek inşallah
Gunler geçmiyor sanki bi yandan üzülüyorum bitiyor diye hamilelik bi yandan kizlar meme gaz minnak ayaklar ellerden konuşuncada heyecanlanıyorum amannn öyle iste
Ayy maşallah Allahanali babali büyütsün gozun aydin canim

Kızlar benim bebeğim isilik oldu doğar doğmaz ne yapabilirim sıcak hemende atletle gezdirmek istemiyorum siz nasıl giydiriyorsunuz
Ben anneme ragmen yarim kollu giydiriyorum canım, bacaklari da acik oluyor genelde. Eldiven corap da olmuyor cogu zaman. İdeal sicaklik 22-24 derece yenidogan icin, su an 32 derece bizim ev. Bence klima da acmaliyiz ama annemi ikna edemiyorum cogu zaman

Ne güzel bir dogum hikayesi bana nasip olmadi ama Allah herkese nasip etsin saglikla büyüsün miniğin

Maşallah benim kızıma, hayırlı olsun kuzum benim inşallah tez zamanda çıkarsınız sende bebeşte iyi ya çok şükğr darısı bekleyenlere inşallah

Benim doğurmaya niyetim yok ya yoldaş olurum sana
Dur büyük konuşayım da başıma gelsin

O zaman cümlen şu olmalı:

Ay beni hastahaneye yatırdılar ama hiç doğuracakmışım gibi hissetmiyorum. Çok rahatım daha var doğurmama. Hele birde çantanı hazırlamadıysan 2 gün içinde garanti veriyorum

Oy maşallah ne kadar güzel kavuşmuşsunuz hazır babasıda gelmişken sizi yalnız bırakmak istememiş minikkuş

İsmi ne oldu minişin?

Kızlar selam hepinize:) şu aralar hiç fırsatım olmuyor ama yavaş yavaş tekrar aktif olucam inşallah:) mesajları okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor bu mesajı görünce yazmak istedim
Ben de bebeğimi josei89 gibi giydiriyorum sadece zıbın, 12 gündür de evde klima full açık 24 dereceye sabitledik ama 26-27 derece filan oluyor ev. Arada sadece bazen çorap giydiriyorum. Bebeklerin sıvı kaybetmemesi lazım terle çok sıvı kaybediliyor. Hastanedeyken alt üst takımları vardı hemşireler gelip gelip soydular orda odanın ısısını da 20-21 yaptılar valla ben üşüdüm ama bebek için bu iyi olan dediler heleki de süt yeterli gelmemişse beslenmesi sıkıntılıysa hiç terletmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…