- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.141
Günlerimiz de aynıymış bak bari bekleyelim birbirimizi ayyyy yalnız kalmayayımmm
Doğmayacak mı bu bebişlerrr
Kuzum benim hastanede emzik yasak, pompa da istemediler şuan içinBebişini kucağına almış taze annenlere bir sorum olacakHastaneye göğüs pompası ve emzik götürmek gerekiyor mu? Bu arada ben hiç emzik vermemekten yanayım, umarım hiç ihtiyaç olmaz, sonra da bıraktırmak için uğraşmam
Şimdi nasılsın cey1ancım? Bel ağrısı son zamanlarda çok olması normal sankiTeşekkür ederim canım amin inşallahşiddetli yükselmediği için gitmedim eşimde gidelim diyor ama bilemedim boşa giderim diye gitmek istemiyorum halim yok diye sancı var ama dayanabiliyorum öyle çok şiddetli değil ama dünden beri yordu sanki beni yinede bi gidiyor bi geliyor anlamadım ama şu bel ağrısı hep aynı hep var
Kız hiç mi öğrenmedin benden hdjdjjd inanmayacaksın doğacağına zaman var diyeceksin çantanı bile hazırlamayacaksın varsa evde tadilat işi girişiceksin jdjdjjs ertesi gün doğmazsa bende birşey bilmiyorum. Minik aslanlar kızım bunlar hdjdj
Ben en son koltuk kumaşı seçiyodum nasılsa doğuma var diye hdjdj
Maşallah size, Allah analı babalı büyümeyi nasip etsinKızlar ben doğum yaptım. 37+ 6 da 3 kg 48 cm dünyaya geldikDün gece saat 2 de suyum geldi 2-3 bardak kadar. Eşim de yanımdaydı gece bana sürpriz yapıp gelmişti suyum gelince dr aradık 2.30 da hastanedeydik. Yatışım yapıldı. Henüz sancım yoktu. 1 cm aşılmam vardı. Nst bağladılar. Sancılarım zamanla çok artmaya başladı. Saat 4.30 da açılmam 3 cm di ama çok yorulup acı çektim o 2 saatte 4.30 dan sonra 90-100 kere çıktı sancım. Sabah 8.30 a kadar çektim. Sabah kendi doktorum geldi. 5 cm açılma olmuş dedi. Yalvar yakar epidural taktırdım. Dayanacak gücüm kalmamıştı artık. Sezeryan olmadığıma pişmandım. Epidural takıldıktan 15 dk sonra inanılmaz rahatladım. Sancı ağırsı yoktu ama istemsizce ıkınıyodum ıkınmaktan ödem olmuş. dr ıkınmaman lazım tut kendini dedi. Doğumhanede ıkıncaz dedi. Ama yapamıyordum. 9.30 da muayeneye geldiğinde açılmam 10 cm olmuştu. Dr tam açıklık hadi doğurmaya gidiyoruz dedi o an çok mutlu oldum. Doğumhaneye alındım. 5 ıkınmada bebeğim geldi o an dünyalara bedeldi. Tüm ağrım sancım bitmişti bebeğimi kucağıma koydular, öptüm öptüm doyamadım dikişlerimi yapıp odama aldılar hemen emzirdik, biraz dikişlerim var ama yinede çok iyim. Bebeğimde çok iyi yanımda emip uyuyor yarın taburcu olacağız Allah’ıma şükürler olsun
Canım uyurken veya uzanıyorken yüksek tutmaya çalış, bol su iç, yürüyebildiğinde de yürü inşallah en kısa sürede geçerKızlar felaket ayaklarım şişiyor ne yapabilirim doktora yazdım da uyumuş herhalde
Ağrı kesici pardon doğum sonrası ama baya bi etkiledi o bölgeyi nedense uyustu gibi oturdukca falan üstüne ağrı yapıyor dağılmadi tam sanırım biri morardıDoğumda neden iğne yaptıklar ki
Hastanenin varsa götürme yoksada götür ozaman canim sezeryan doğumda gerekli gibi geliyor banada normalde degil bence. Emzik aynen inşallah kullanmak zorunda kalmazsin benim kiz beni bıraktıktan sonra emzikle uyumaya basladi ama sadece uyurken emerdi gun icinde sakiz gibi bir iki saat ağzında tutar cikartirdi allahtan Zorluk çekmedim de bakalım bu cibiye veresim yok vermemde büyük ihtimalle bendeBenim sezeryan olacak, o yüzden ilk etapta pompa gerekebilir diye duydum ama hastane veriyor diyenler de oldu emin olamadım. Emzik bıraktırmak çok çok zor bir şey evet. Konuşmayı geciktiriyor, diş damak yapısını bozuyor, bir nevi bağımlılık zaten. Etrafımda bırakmak için uğraşalanları görünce hayatta vermen dedim. İnşallah gerek olmaz da vermem, aminn
Monovit d3 vermiş bize canim vitamin olarak
Her Ağustos ta oluyor zaten bı bunaltıcı sıcak ta lohusalık teri dedikleri bu olsa gerek. İkinci düşünenler gerçekten şöyle kısa doğru denk getirmeye çalışın anam,uc bes ay önceden başlayın çalışmaya yaktı beni bu sıcaklar kışın bakmasıda kolay hem bence yazin çok zor benim fikrim
Sut olsun diye inek gibi yesem de nafile yine bana
Kesinlikle ev isi bin kat zor canim. Tam bi kısır döngü bugün yapiyorsun yarin öbür gün yine aynı işler. Öven tebrik eden, karsiligini veren kimse de yok. Senin icinden geliyor arkadasim masallah. Ben yogun calismamama ragmen evde tembellik ediyorum, degisemiyorum
Bebişini kucağına almış taze annenlere bir sorum olacakHastaneye göğüs pompası ve emzik götürmek gerekiyor mu? Bu arada ben hiç emzik vermemekten yanayım, umarım hiç ihtiyaç olmaz, sonra da bıraktırmak için uğraşmam
Bebegm beklemekte zormuş gerçektennn yaaadüşündükçe uykularm kaçıyor aslında cok yakın ama sanki bi ömür varmış gibi geçmiyor günler yaaa
ffestinalente canim ben senin aldigin urunleri ekran görüntüsü almisim. Nemlendirici icin iva natura losyon almissin. Memnun kaldin mi? Dogal diye ben de alicam ama genelde kokusu kotu diye yorumlar okudum. Senin görüşün nedir?
Sağol canımValla bende tam bildigimden degil sanciyla dogum yapmadim :) okuduklarimdan bugüne kadar sancilairni anlatanlardan toparlayip ogrendiklerim bunlarumarim isine yarar.
Kasık ağrım ara ara geliyor hala bel ağrım hala devam ediyor gitmiyor ve genital bölgemde yanma var kafasıyla aşağıya bastırdı birden onu hissettim ve şuan sanki hala devam ediyor baskıya leğen kemiğimde de hissediyorum baskıyı ama hala öyle ciddi bir sancım yok anlamadım kasık ağrımda bi oluyor bi gidiyorŞimdi nasılsın cey1ancım? Bel ağrısı son zamanlarda çok olması normal sanki
Bence de bi dr a git canım bebeğin kalp atışlarınida Dikkate alıyorlar sancın ufak olsada sen bi işini garantiye al neyin ne olduğunu öğrenirsin ben çat kapı iki kere gittim hasteneye belirtileri bilemeyip doğum yaklaştıkça zaten boşa da gitsen ordaki insanlar hani birşeyde demiyorlar zaten onca gün dayandık sonuna gelindi sıkıntı çıkmasın git sen bi için rahatlasın..Teşekkür ederim canım amin inşallahşiddetli yükselmediği için gitmedim eşimde gidelim diyor ama bilemedim boşa giderim diye gitmek istemiyorum halim yok diye sancı var ama dayanabiliyorum öyle çok şiddetli değil ama dünden beri yordu sanki beni yinede bi gidiyor bi geliyor anlamadım ama şu bel ağrısı hep aynı hep var
Canım sen artık bi dr a gitsen mi anlamadım bende her doğum her sancı her acı eşiği farklı olabilir unutma riske atma hem kendini hem bebeğiniKasık ağrım ara ara geliyor hala bel ağrım hala devam ediyor gitmiyor ve genital bölgemde yanma var kafasıyla aşağıya bastırdı birden onu hissettim ve şuan sanki hala devam ediyor baskıya leğen kemiğimde de hissediyorum baskıyı ama hala öyle ciddi bir sancım yok anlamadım kasık ağrımda bi oluyor bi gidiyor
Ne bulursam yiyorum dogumdan bu yana süt olsun diye süt yapıyorsa bana kilo yapmiycak anlaşıldı eridim kaldım yine ben yha çok memnundum ben o kilodan gitti birden ona üzüldüm.. gercekten zayıflık iyide canımı sıkmaya başladı çocuk büyüsünde bir dr a görünmek istiyorum nedeni varmı diyeKuzum bize de verdiler 1 yaşa kadar kullanıcakmışız. Biz 7 günlükken başladık.
Katılıyorum kış bebeği olsun benim olsun
Kız noldu niye öyle dedin?
Katılıyorum nankör ev işleri. Yap et didin aynı. Hele o mutfakbende tembelim ya hiç ev işinde gözüm yok
Ben götürmedim hem doğum yapacağıma inanmıyordum hem de nolcak hastahanede vardır dedim. Hastahanedeki çok can acıtıcıydı ve kullanamadım. Kocam gidip evden aldı geldi. O yüzden bence hastahaneye güvenme. Kendinin varsa götür canım.
Yavrum tabii ki beklemek kolay değil ama neyseki günün ve saatin belli. Normal bekleyenlerin işi çok zor bence
Canım losyon ve bebe yağı muhteşem kokuyor bence. Pişik kremi ise güneş kremiyle kuru papatya karışımı kokuyor. Öyle dayanılmaz iğrenç bir kokusu yok. Orda kar/zarar dengesi gerekiyor. Zaten poposu güzel koksa ne olur kokmasa ne olur diye düşündüm ben o yorumları görmüştüm.
Bulut kuvözde pişik olmuş hafif. Sürüyorum rahatlatıyor bence ama asıl bu gece boca ettim artık sabaha bakayım iyi gelirse haber edeyim sana ama bebe yağı ile losyonu gözün kapalı alabilirsin. Yarın pişik kremi rahatlatmamış olursa hametana geçicem açıkcası
İlk günden itibaren sürebilseydim kesin çok işe yarardı güzel yumuşatıyor ferahlatıyor ama şimdi ne kadar yaracak yarın görücem.
Ay bebişim evet ya dün farkettim. Ben kuvöz mevzuları olunca hiçbirşey yapmak istememiştim. Okuyamadım bile çoğu mesajı içimden gelmedi. Dün baktım gördüm.
Ben çok iyiyim, Bulut kuşumda iyi çok şükür.
4 kişi aynı gün doğurmuşuz hdjdj beklenmeyen şekilde üstelik.
İnci ballı böreği nasıl
Kasık ağrım durdu diye geri gitmedim ara ara oluyor ama hala bel ağrımda devam ediyor hareketli maşallah o yüzden içim rahat aslında ama iyi olmazsam gidicem dünden beri böyleyim çünkü teşekkür ederimBence de bi dr a git canım bebeğin kalp atışlarınida Dikkate alıyorlar sancın ufak olsada sen bi işini garantiye al neyin ne olduğunu öğrenirsin ben çat kapı iki kere gittim hasteneye belirtileri bilemeyip doğum yaklaştıkça zaten boşa da gitsen ordaki insanlar hani birşeyde demiyorlar zaten onca gün dayandık sonuna gelindi sıkıntı çıkmasın git sen bi için rahatlasın..
Doğru diyorsun canım hastaneyi bi ararım olmadı durumumu anlatırım büyük ihtimal gel derler zaten bakalım derlerCanım sen artık bi dr a gitsen mi anlamadım bende her doğum her sancı her acı eşiği farklı olabilir unutma riske atma hem kendini hem bebeğini
Ne bulursam yiyorum dogumdan bu yana süt olsun diye süt yapıyorsa bana kilo yapmiycak anlaşıldı eridim kaldım yine ben yha çok memnundum ben o kilodan gitti birden ona üzüldüm.. gercekten zayıflık iyide canımı sıkmaya başladı çocuk büyüsünde bir dr a görünmek istiyorum nedeni varmı diye
Benimkide kanala tam girinceye kadar kıpır kıpır di masallah hareket ve sancım suniyleydi sancım düzene girince sadece bebeğin kalp atımına önem vermişlerdi 5 cm açıklıkta ara ara bebeğin kalbini dinlediler onun için diyordum benKasık ağrım durdu diye geri gitmedim ara ara oluyor ama hala bel ağrımda devam ediyor hareketli maşallah o yüzden içim rahat aslında ama iyi olmazsam gidicem dünden beri böyleyim çünkü teşekkür ederim
Aynen ara canim gelme deseler bile benim içim hiç rahat değil falan de git bi dinle o bile huzur veriyor insana son zaman panikliyo hani zaten gününde yaklaşmış belkide bebek kendisi gelmek istiycek gününü seçip drun ona göre tarihi ayarlar tekrar bu gecede gidemezsen sabah mutlaka bir git canımDoğru diyorsun canım hastaneyi bi ararım olmadı durumumu anlatırım büyük ihtimal gel derler zaten bakalım derler
Benimkide kanala tam girinceye kadar kıpır kıpır di masallah hareket ve sancım suniyleydi sancım düzene girince sadece bebeğin kalp atımına önem vermişlerdi 5 cm açıklıkta ara ara bebeğin kalbini dinlediler onun için diyordum ben
Tmm canım çok teşekkür ederim aynen öyle yapim o zamanAynen ara canim gelme deseler bile benim içim hiç rahat değil falan de git bi dinle o bile huzur veriyor insana son zaman panikliyo hani zaten gününde yaklaşmış belkide bebek kendisi gelmek istiycek gününü seçip drun ona göre tarihi ayarlar tekrar bu gecede gidemezsen sabah mutlaka bir git canım
Gözün aydın canım Allah analu babalı büyütsünKızlar ben doğum yaptım. 37+ 6 da 3 kg 48 cm dünyaya geldikDün gece saat 2 de suyum geldi 2-3 bardak kadar. Eşim de yanımdaydı gece bana sürpriz yapıp gelmişti suyum gelince dr aradık 2.30 da hastanedeydik. Yatışım yapıldı. Henüz sancım yoktu. 1 cm aşılmam vardı. Nst bağladılar. Sancılarım zamanla çok artmaya başladı. Saat 4.30 da açılmam 3 cm di ama çok yorulup acı çektim o 2 saatte 4.30 dan sonra 90-100 kere çıktı sancım. Sabah 8.30 a kadar çektim. Sabah kendi doktorum geldi. 5 cm açılma olmuş dedi. Yalvar yakar epidural taktırdım. Dayanacak gücüm kalmamıştı artık. Sezeryan olmadığıma pişmandım. Epidural takıldıktan 15 dk sonra inanılmaz rahatladım. Sancı ağırsı yoktu ama istemsizce ıkınıyodum ıkınmaktan ödem olmuş. dr ıkınmaman lazım tut kendini dedi. Doğumhanede ıkıncaz dedi. Ama yapamıyordum. 9.30 da muayeneye geldiğinde açılmam 10 cm olmuştu. Dr tam açıklık hadi doğurmaya gidiyoruz dedi o an çok mutlu oldum. Doğumhaneye alındım. 5 ıkınmada bebeğim geldi o an dünyalara bedeldi. Tüm ağrım sancım bitmişti bebeğimi kucağıma koydular, öptüm öptüm doyamadım dikişlerimi yapıp odama aldılar hemen emzirdik, biraz dikişlerim var ama yinede çok iyim. Bebeğimde çok iyi yanımda emip uyuyor yarın taburcu olacağız Allah’ıma şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?