2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Günlerimiz de aynıymış bak bari bekleyelim birbirimizi ayyyy yalnız kalmayayımmm
Doğmayacak mı bu bebişlerrr

Kız hiç mi öğrenmedin benden hdjdjjd inanmayacaksın doğacağına zaman var diyeceksin çantanı bile hazırlamayacaksın varsa evde tadilat işi girişiceksin jdjdjjs ertesi gün doğmazsa bende birşey bilmiyorum. Minik aslanlar kızım bunlar hdjdj

Ben en son koltuk kumaşı seçiyodum nasılsa doğuma var diye hdjdj

Kuzum benim hastanede emzik yasak, pompa da istemediler şuan için

Kızlar doğum günlüklerim 2 olarak devam ediyorum, dün sabah biliyorsunuz kızımı elime aldım, emzirme ebesi doğum sonrası mememi sağma seçlinde sıkarak sütün var bol bol emzir demişti bende dediği gibi yaptım ama çocuk gece boyunca inanın kesintisiz 1 saat uyumadı (çişli bez ve kakalı bezde toplam 6 tane almışızdır), bizim hastane sabah öğlen akşam elbiselerini çıkarıp tartıuordu bugün doğum kilosundan yaklaşık 150-200gram vermişiz diye hemen mamaya başlattılar ama 3 saatte bir 30cc bana fazla geldi, doktorun dediklerini de uyguluyorum (önce bebeği iyice emzirip sonra mamayı veriyorum, kaşık biberon ile)
Kendim ile ilgili de ilk sezeryanda da olmuştum bunda da oldu boynuma vuran o ağrı Rabbim düşmanıma vermesin, o zorluyor o olmasa bayağı toparladım
Büyük ihtimal yarın eve çıkış, inşallah hemen sütüm bollaşır ve mamayı tamamen keseriz

Şimdi nasılsın cey1ancım? Bel ağrısı son zamanlarda çok olması normal sanki

endless love bende aynı tecrübe ile biliyorsun, eve tuvalete usta geldi ben 1 gün sonra sezeryan oldum git evde bir yerleri kır dök, usta çağır en hızlı gebeliği tetikleyen yöntem

Maşallah size, Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin

Hastanenin varsa götürme yoksada götür ozaman canim sezeryan doğumda gerekli gibi geliyor banada normalde degil bence. Emzik aynen inşallah kullanmak zorunda kalmazsin benim kiz beni bıraktıktan sonra emzikle uyumaya basladi ama sadece uyurken emerdi gun icinde sakiz gibi bir iki saat ağzında tutar cikartirdi allahtan Zorluk çekmedim de bakalım bu cibiye veresim yok vermemde büyük ihtimalle bende

Monovit d3 vermiş bize canim vitamin olarak

Kuzum bize de verdiler 1 yaşa kadar kullanıcakmışız. Biz 7 günlükken başladık.

Katılıyorum kış bebeği olsun benim olsun

Sut olsun diye inek gibi yesem de nafile yine bana

Kız noldu niye öyle dedin?

Katılıyorum nankör ev işleri. Yap et didin aynı. Hele o mutfak bende tembelim ya hiç ev işinde gözüm yok

Ben götürmedim hem doğum yapacağıma inanmıyordum hem de nolcak hastahanede vardır dedim. Hastahanedeki çok can acıtıcıydı ve kullanamadım. Kocam gidip evden aldı geldi. O yüzden bence hastahaneye güvenme. Kendinin varsa götür canım.

Bebegm beklemekte zormuş gerçektennn yaaa düşündükçe uykularm kaçıyor aslında cok yakın ama sanki bi ömür varmış gibi geçmiyor günler yaaa

Yavrum tabii ki beklemek kolay değil ama neyseki günün ve saatin belli. Normal bekleyenlerin işi çok zor bence

Canım losyon ve bebe yağı muhteşem kokuyor bence. Pişik kremi ise güneş kremiyle kuru papatya karışımı kokuyor. Öyle dayanılmaz iğrenç bir kokusu yok. Orda kar/zarar dengesi gerekiyor. Zaten poposu güzel koksa ne olur kokmasa ne olur diye düşündüm ben o yorumları görmüştüm.

Bulut kuvözde pişik olmuş hafif. Sürüyorum rahatlatıyor bence ama asıl bu gece boca ettim artık sabaha bakayım iyi gelirse haber edeyim sana ama bebe yağı ile losyonu gözün kapalı alabilirsin. Yarın pişik kremi rahatlatmamış olursa hametana geçicem açıkcası

İlk günden itibaren sürebilseydim kesin çok işe yarardı güzel yumuşatıyor ferahlatıyor ama şimdi ne kadar yaracak yarın görücem.

ffestinalente festiii nasılsın iyi misin nasılsın bacım aynı gün doğurmuşuz ya biz

Ay bebişim evet ya dün farkettim. Ben kuvöz mevzuları olunca hiçbirşey yapmak istememiştim. Okuyamadım bile çoğu mesajı içimden gelmedi. Dün baktım gördüm.

Ben çok iyiyim, Bulut kuşumda iyi çok şükür.

4 kişi aynı gün doğurmuşuz hdjdj beklenmeyen şekilde üstelik.

İnci ballı böreği nasıl

Şimdi nasılsın cey1ancım? Bel ağrısı son zamanlarda çok olması normal sanki
Kasık ağrım ara ara geliyor hala bel ağrım hala devam ediyor gitmiyor ve genital bölgemde yanma var kafasıyla aşağıya bastırdı birden onu hissettim ve şuan sanki hala devam ediyor baskıya leğen kemiğimde de hissediyorum baskıyı ama hala öyle ciddi bir sancım yok anlamadım kasık ağrımda bi oluyor bi gidiyor

Bence de bi dr a git canım bebeğin kalp atışlarınida Dikkate alıyorlar sancın ufak olsada sen bi işini garantiye al neyin ne olduğunu öğrenirsin ben çat kapı iki kere gittim hasteneye belirtileri bilemeyip doğum yaklaştıkça zaten boşa da gitsen ordaki insanlar hani birşeyde demiyorlar zaten onca gün dayandık sonuna gelindi sıkıntı çıkmasın git sen bi için rahatlasın..

Canım sen artık bi dr a gitsen mi anlamadım bende her doğum her sancı her acı eşiği farklı olabilir unutma riske atma hem kendini hem bebeğini
Ne bulursam yiyorum dogumdan bu yana süt olsun diye süt yapıyorsa bana kilo yapmiycak anlaşıldı eridim kaldım yine ben yha çok memnundum ben o kilodan gitti birden ona üzüldüm.. gercekten zayıflık iyide canımı sıkmaya başladı çocuk büyüsünde bir dr a görünmek istiyorum nedeni varmı diye

Kasık ağrım durdu diye geri gitmedim ara ara oluyor ama hala bel ağrımda devam ediyor hareketli maşallah o yüzden içim rahat aslında ama iyi olmazsam gidicem dünden beri böyleyim çünkü teşekkür ederim

Doğru diyorsun canım hastaneyi bi ararım olmadı durumumu anlatırım büyük ihtimal gel derler zaten bakalım derler

Kasık ağrım durdu diye geri gitmedim ara ara oluyor ama hala bel ağrımda devam ediyor hareketli maşallah o yüzden içim rahat aslında ama iyi olmazsam gidicem dünden beri böyleyim çünkü teşekkür ederim
Benimkide kanala tam girinceye kadar kıpır kıpır di masallah hareket ve sancım suniyleydi sancım düzene girince sadece bebeğin kalp atımına önem vermişlerdi 5 cm açıklıkta ara ara bebeğin kalbini dinlediler onun için diyordum ben

Doğru diyorsun canım hastaneyi bi ararım olmadı durumumu anlatırım büyük ihtimal gel derler zaten bakalım derler
Aynen ara canim gelme deseler bile benim içim hiç rahat değil falan de git bi dinle o bile huzur veriyor insana son zaman panikliyo hani zaten gününde yaklaşmış belkide bebek kendisi gelmek istiycek gününü seçip drun ona göre tarihi ayarlar tekrar bu gecede gidemezsen sabah mutlaka bir git canım

Tmm canım çok teşekkür ederim aynen öyle yapim o zaman

Dinginliğimin ve sukunetimin temeline dinamiti koydular el birliğiyle bundan sonrasını onlar düşünsünler. Kocalarla kayınvalideleri kapatsınlar. Nereye dilekçe yazıyoruz? Veya evrene mesaj mı yollasam? Nedir bunun yolu hayır ben kapatırsam fena olacak.

İkisine de ayrı ayrı sinirlendim. Ne güzel pamuk şekeri kıvamındaydım. Neden değerimi anlamadılar ki? Hadi inşallah boşanmadan evliliğimizi sürdürebiliriz.

9 aydır çok yakın akrabalarımızdan bir tanesiyle geçmişte yaşadığımız bir problem sebebiyle görüşmüyordum. Kocam tarafından bu kişi. 9 aydır da kocama doğurursam gelsin istemiyorum diyip diyip durdum kocamda tabii ki dedi. Hep biliyordum içten içe geleceğini ama kocam yok gelmeyecek ben ayarlayacağım dedi. Bende inanmasam da tamam dedim. Nitekim bugün geldi. Yanında eşimin kardeşiyle. Ya ben keyfim kaçmasın çocuğum etkilenmesin diye gelene gidene he diyorum dişimi sıkıyorum zaten kevgire dönmüş durumdayım. Neyse gelsin tamam dedim ama kimse kucağa almayacak dedim. Eşim geldi çok istiyor aslında dedi. İyi alsın dedim. Pat o sırada kayınvalidem olacak kadın konuşmadığım kişiye sende almak ister misin dedi. O sırada bir gözüm seyirdi ciddi manada. Sana ne oluyor? Sen kimsin? Ben teklif ediyor muyum? Sana ne oluyor? Kocamda gözümün içine baktı ama hayır diyemedi ve verdi. Neyse bunlar gittiler kocam yolculamaya indi ben Bulutu emziriyorum geldi kızgın mısın dedi bende yoruldum tartışmak istemiyorum dedim ama çok üzgünüm dedim. Sen ne hissediyorsun dedim oda yüz verdin fazlasını istedik gibi birşey oldu kendimi kötü hissediyorum dedi. Ben yine konuşmasak daha iyi dedim çünkü kalbim çok kırıldı ve tartışacak mecalim yoktu. Kendisi de tamam o zaman dedi. Üzgünüm ve bunu bilmesine rağmen gönlümü almaya çalışmadı bile. Bu arada sabahta tartışmıştık o kişi gelecek diye. Kapımız kapalıydı o sırada özel konuşuyoruz diye çünkü açık olunca hem ses duyulur hemde kayınvalidem dingonun ahırı sanıyor odamızı artık. Eskiden antreden seslenen yaklaşmayan kadın burayı su yoluna çevirdi. Neyse geldi kayınvalidem sabah biz tartışırken bu kapı neden kapalı dedi bende özel şeyler konuşuyoruz çünkü dedim bir şey diyemedi.

Otururken sohbet muhabbet ediyorduk. Kayınvalidem birden anneme sen yanlış yapıyorsun dedi sanıyorum ki 3 oğlunun yanında olmasından güç aldı çenesine vurdu. Annemde neyi dedi. Bu arada çok iyi anlaşırlar hiç sorunları yok. Gece Bulut her ağladığında yanlarına gidiyorsun bırak sorumluluk alsınlar dedi. Daha dün kocamın devamlı Bulutu yanımızdan alıyor diye uyardığı kadın bu. Şimdi sanki o değilmiş gibi anneme laf ediyor. Annemde ben kalkıyorum kapıdan bakıyorum Festi uyanıyor zaten dönüp yatıyorum dedi. Kalkmıyorlar diye sorumsuz ilan ettiğin için hepimiz tedirgin olduk dedi. Nitekim annem kapı açık olsa bile dan diye girmez buraya. Hayır anlamıyorum abla sendin uyarılan? Ne oldu şimdi?

Peki tüm bunlardan Bulut nasıl etkilendi? Asla susmuyor. Muhtemelen benim sinirim onu da etkiledi. Kendini ayırıyor ağlarken. Sinirlerim kaldırmadı artık verdim babasına al buyur nasıl becerdiyseniz öyle düzeltirsiniz modunda uzanıyorum. Çok uykum var gece daha kaç kere kalkacağım emzirmeye ama uyuyamıyorum.

Neden insanlar böyle? Neden hiçbirşeyin kıymeti bilinmiyor acaba? En çokta kalbimin kırgın olmasına rağmen sanki birşey olmamış gibi davranılması üzdü beni. Biliyor içten içe ama laflarımla onu döveceğimi bildiği için uzak duruyor. Ama ben üzülüyorum bu kimsenin umrunda değil.

Sorumluluk alma konusuna da ayrıca tilt oluyorum. Bir daha sorumluluk alsınlar derse kayınvalidem olacak kadın diyeceğim ki kocamla sevişirken seni arayıp bakar mısın mı dedim? Sorumluluğunu alamayacak olsam yapmazdım. Bir daha bu cümleyi duymak istemiyorum beni tetiklememeni öneririm diyeceğim. Yüz verdim ayılara gelip yaptılar halılara. Sinirde beni boğdu. Çocuk orda ağlıyor ben sakinleşemiyorum. Bu sinirle soluğu adliyede almazsak çok iyi.

Ha bu cümleyi kurduğumda ayılıp bayılıp hastahanelik olmazsa da ben birşey bilmiyorum. Ağlayıp kendini duvardan duvara vurur.

Gözün aydın canım Allah analu babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…