2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hadi gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı nice uzun güzel ömrü olsun yavrunun. doğurdun sonunda

Üzüldüm senin adina. Sen kendink sıkma üzme sütün sen ve bulut çok Zor atlatırsın değilse huzursuzluk hissdince gerçekten geriliyor bebekler ki sütün zaten etkilernir.. bazı insanlara yüz kerede desen anlasada anlamazmazliktan yada kendi bildiğinden gider seni ve düşüncen boş kalır bir an vallaha içinde kalicagina dışında kalsın canım. canını sıkana o anda söyle icinden geleni atma içine eşin burda karşı tarafı kırmak yerine eşini kırmış yanlış yapmış. Kaynana da her telden çalıyor gibi kendi yaptıklarını görmez de sonrası annene mi karışmak kaldı senle bulut bittide... Sakin kalmaya bak canım sen bebegin için.

Tebrik ederim canım çok güzel bi doğum hikayesi Allahım analı babalı büyütsün inşallah sancılarını tarif edebilir misin nasıl bir ağrıydı neredeydi ?
Saol canım. Karın sırt kasık birden oluyor, çok artıyor zaten artınca ıkınma hissi geliyor
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah
Amin saolasın
Gözünüz aydın canım sağlıkla huzurla büyüsün uzun ömrü olsun bebişinizin
Amin canım saol
Yaa masallah ne güzel saglikla kavusmussunuz allah analı babalı buyutsun
Aminn inşallah
Saol canım sancı belirli bir noktaya gelince ıkınma oldu epuduralden önce, dr kesik attı canım, yakında sende kavuş inşallah

Belirti yoktu canım ishal oldum sadece pat diye oldu

Saol canım amin
Ne güzel bir dogum hikayesi bana nasip olmadi ama Allah herkese nasip etsin saglikla büyüsün miniğin
Amin canım saol
Maşallah benim kızıma, hayırlı olsun kuzum benim inşallah tez zamanda çıkarsınız sende bebeşte iyi ya çok şükğr darısı bekleyenlere inşallah
Aminnn inşallah sağolasın
Oy maşallah ne kadar güzel kavuşmuşsunuz hazır babasıda gelmişken sizi yalnız bırakmak istememiş minikkuş

İsmi ne oldu minişin?
Öyle oldu çok şükür Zeynep Ada ismimiz

Ayy canim gecmis olsum gozunaydin allah anali babali buyutsun . Darisi bizim basimiza

Uykusuz bir sabahtan herkese günaydın.
Bebeğime uyumama güncellemesi geldi ikinci hafta. Emzirdikten sonra uyuyor yatağına koyunca uyanıyor. Ya da yarım saat uyuyup uyanıyor uykuya geçiremedik bir türlü. Kucakta Pış pışlayıp uyutuyoruz yatağa gidince aynı döngü. Birkaç gün önce böyle değildi çok yoruldum

Günaydın kızlar bugun 38 haftalık olduk. Benim doktor tatile cıkmıs iki hafta yok. Kontrole gidecektik her hafta geleceksin dedi smdi hastaneyi aradım baska doktor bakar ama ücret alır diyor nasıl bir yol izlemek gerekiyor bu durumda yaşayan var mı aranızda

Kucağa alıştı o zaman cnm bizimkide babasının kucağında rahattı uyuyordu ise basladi ben sürekli kucağımda tutamıyorum biraktim yatağına ağladı biraz sonra uyudu belimin ağrısından uzun süre tutamıyorum

Merhaba, kadın doğum doktoru tavsiyesine çok çoook ihtiyacım var. İstanbuldayım. Şişli bölgesinde. Lütfen varsa tavsiyeniz bana yazar mısınız

Haydaaa o levela iki haftalikken mi geciliyordu benden iki gün önce dogurmussun, bizim de yakındır o evreler bence sizin alistirmanizla alakali degil canım, yenidoganliktan cikiyorlar, artik kendi fıtratları nasilsa, yasamlarina öyle devam edecekler. Yegenim de öyleydi ilk haftalari gecirince bambaşka bir bebek olmustu uyku konusunda.

Doktorun önceden bilgi vermedi mi ki sana tatile gidecegini. Ne kadar garip bir durum olmus

Festicim bence eşin arada kalmış, ona karsi cok sert davranman dogru olmaz. Baksana yuz verdin astarini istedik demis, her seyin farkinda yani. Sen konusmak istemedigin icin de gönlünü tam alamamis. E bide annesi de sizde. Eşin ister istemez etkileniyordur ondan. Bence esini alttan almalisin. Ama kayinvalide konusunda ayni seyi soyleyemicem. Kapi niye kapali diye sormak nedir? ikinci cocugu yapiyoruz ondan kapattik deseydin keske
Bence olabildigince evdeki sorunlari gormezden gel, yoksa sen cok yipranirsin. Mesela annen ve kayinvaliden arasindaki iliskiye hic karisma, birak kendileri ne yaparsa yapsin. Sadece Bulut a odaklan. Kayinvalidenle ilgili sorunlari sadece esine soyle, o çözsün ortayı bulsun, gerekirse annesiyle konussun. Ama direk kendisiyle sen konuşma.

Günaydın kızlar hastaneye geldim açılmam varmış ve sancım sezeryana alıncam dua edin lütfen
İçimden bu kız yarın doğuma gider dedim gece de yazmadım canım. Hadi hayırlısıyla gir çık yavrunla

Doktorun önceden bilgi vermedi mi ki sana tatile gidecegini. Ne kadar garip bir durum olmus
Söyledi aslında ağustosta gideceğini son kontrolde de ben gelene kadar bebek gelmez dedi. Gelse de burda doktorlar var müdahale ederler dedi ama smdi bastan anlat git baska doktora nasıl olcak bilmyrm son haftalara da girdim endişelerim arttı kendi doktorum olmayınca

ffestinalente hem evdeki sorunlari, hem Metenin beni emmemesini, hem mecburi erken sezaryeni o kadar kafama takmistim ki ilk hafta. Ablam hep beni sakinlestirmeye calisti. Bu sozleri o kadar icime islemisti ki:
Keşke geriye dönebilsem, kafamı taktigim seylerin hicbirini takmazdim. Oglumun her gününü doya doya onu izleye izleye, seve seve gecirirdim. basit seylere kendini yipratan bir anne oldugum icin cok pismanim. Zaman geri gelmiyor, ve ben basit şeylere takilmaktan ogluma yeterince doyamamis gibi hissediyorum kendimi. Büyüdü ve küçük hallerini bir daha yasayamicam, kacirdim. Ac bi müzik al Mete yi kucagina ve onu izle, baska seyleri düşünme.

Bu cümleleri beni kendime getirdi, o zamandan sonra aglamadim bidaha, oglumu sezaryenle dogurduguma da şükrettim, onun aldigi nefese de, evdeki sorunlara da. Ben sakinlesip sukretmeye basladigimin ertesi günü Mete beni emmeye basladi kendi kendine. Ve su an minik kalbi kucaklarimda atiyor, baska seylerin ne önemi var ki. O yüzden sadece Bulut a odaklan canım eger yapabiliyorsan

Evet canım verdiğin yüzün astarını istemişler resmen,
kapı kapalı ise sessizce döner gidersin belli ki hep açık olan kapı özel bir sebepten kapalı niye kapalı diye sormak gerçektende yüzsüzlüğün Nirvanası,
annene akıl vermesi kendi yaptıklarından sonra komik olmuş,
Ama ben en çokta bu sorumluluk mevzunu açmasına tilt olurdum seni çok iyi anlıyorum 2 dk bebek ağladı diye bir şey olmaz bunu bilmiyor mu koca kadın,
Eşine gelince onlar sanki bu dönemde sudan çıkmış balık gibi oluyorlar, gözlemlediğim kadarıyla ne yapacaklarını şaşırıyorlar falan ona bence biraz daha şans vermelisin
Kayınvaliden hızlandırılmış bir eğitimi hak etmiş artık canım orası kesin ama bizim ki daha doğmadı kayınvalidem işte biz böyle yapardık şöyle yapardık başladı şimdi yapılmıyor diyorlar saçma falan diye,
Dedim şimdi her şey değişti gelişti torunlarınızı çok seviyorsanız açın okuyun her şeyin bir gerekçesi var doktorların sözü söz değil mi ayrıca sen 19 yaşında doğurmuş bakmışsın ben 36 yaşında mı bakamayacağım lütfen beni strese sokmayın sadece istenilen konularda yardım edin, dedim. Ama bir kulağından girip diğerinden çıkmıştır o da ayrı mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…