2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
festicim ben duruma eşin tarafından bakabiliyorum çünkü bizim tarafta da sorun çıkaran kişi benim annem. Eşimin yerinde olsam anneme kırk kere laf söyler kırk kere kovardım yalan yok. Ama o kadar alttan alıyor ki sırf benim için -ki inan sinir hastası denebilecek biri kimseye eyvallahı yoktur kendi annesine rest çekti bu süreçte- bu sayede bebeğimle ilgilenebiliyorum yoksa bir huzursuzluk çıkacak diye diken üstünde oluyorum. O yüzden sennde bebeğin için sana düşüyor sabırlı olmak

ffestinalente canım harfinden noktasına katılıyorum tam yazacaktım görünce bıraktım sen sakinliğini koru yinede sınırları bilmeleri lazım tabi o ayrı ama bunu kendine stres yapıp sıkma canını, ilk oğlumda bende gereksiz herşeyi takmıştım şimdi tam olarak böyle ablası gibi düşünüyorum herkes ne yaparsa kendine yapar bebeğini seni etkileyen şeyler dışında görme bence

Ben vücudumu baya dinliyorum tık yok vala. Şu sıcaklar bi geçsin oturup konuşucam bebişle gel artık diye
Yaa aynı haftadayız senle ben de bişi yok daha ya korkmaya başladım açıkcası 40.haftayı geçer diye nst de sancı falan da çıkmıyor bebiş de çok rahat içerde ağrı vs olmuyor doğuranlar görünce bekliyorum ama geç gelecek sanki

Huyları sürekli değişiyor

Bebek nasil gelmez ki 38 olmussun canım ah bu doktorlar, yerine birini ayarlayip tam olarak netlestirmesi lazimdi. Endisende haklisin ama sakin kalmaya calis. Bebek bir sekilde dogacak, belki baska doktorla doğumun daha güzel geçecek. Vardır her şerde bir hayır deyip iyi düşünmeye çalışalım

Daha kucağa alışmaz bir iki kere aldık çünkü huyu değişti bir anda resmen

İki haftaymış demek ki daha iki gün öncesine kadar kendim uyandırıyordum uykusundan zorla

Ne güzel artık tecrübelisin İnsallah oglun ve bebeginle doya doya geçirirsin her saniyeni sizin gibi tecrübeli anneler sayesinde biz de dogruyu görmeye çalışıyoruz

ne bilim cnm bizimki kucağıma alınca susuyor bırakınca ağlıyor annem kokunuza alıştı o yüzden diyor biz 16 günlük olduk gerçi sende 15 günlük kollarımızda uyuyor bırakınca aglıyor baya dalınca yatırıyoruz

Hiç doğuracakmış gibi hissetmiyorum, hazır annemde burdayken kışlık hazırlıklara gireyim bari ( bi de bunu deneyelim bakalım)
Benimki de çok rahat duruyor ama bir gece ansızın suyumuz da gelebilir, hiç belirti vermeden doğuranlar umut oluyor
Bugün kontrol vardı 2 cm açılmam varmış bebeğinde kafası küçülmeye başlamış gelmeye hazırlanıyor dedi 1 hafta sürebilir ama belli olmaz sancıların hızlandırabilir dedi beklemeye devam
hadi inşallah çok bekletmez seni

Yok mu kız kırdırıcak bir duvar olur efendime söyleyeyim boyanacak bir yer olur bak A Acemianne42 ve ben öyle doğurduk

Benimkide hiç doğacak gibi değil bugünde nst sancı filan yok rahatı yerinde yavrumun gelip bizi yormak istemiyor herhalde valla ama benim kafam gidiyor yani yavaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…