- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.201
İlla evin içinden geç diyosun yaniYok mu kız kırdırıcak bir duvar olur efendime söyleyeyim boyanacak bir yer olurbak @Acemianne42 ve ben öyle doğurduk
Vala bebişler bizi düşündüğünden gelmiyor kıymetini bilmiyoruz kaşınıyoruz bizde yaniBenimkide hiç doğacak gibi değil bugünde nst sancı filan yok rahatı yerinde yavrumungelip bizi yormak istemiyor herhalde valla ama benim kafam gidiyor yani yavaştan
Bebekleriniz geliyomus.Cok sevindim maşallah çok güzel ilerledi bu haftalara.Dedigim gibi sağlıkla vaktindeEvet ikiz. Milan Mert ve Mila Ebrar
Kuzum benim hastanede emzik yasak, pompa da istemediler şuan için
Kızlar doğum günlüklerim 2 olarak devam ediyorum, dün sabah biliyorsunuz kızımı elime aldım, emzirme ebesi doğum sonrası mememi sağma seçlinde sıkarak sütün var bol bol emzir demişti bende dediği gibi yaptım ama çocuk gece boyunca inanın kesintisiz 1 saat uyumadı (çişli bez ve kakalı bezde toplam 6 tane almışızdır), bizim hastane sabah öğlen akşam elbiselerini çıkarıp tartıuordu bugün doğum kilosundan yaklaşık 150-200gram vermişiz diye hemen mamaya başlattılar ama 3 saatte bir 30cc bana fazla geldi, doktorun dediklerini de uyguluyorum (önce bebeği iyice emzirip sonra mamayı veriyorum, kaşık biberon ile)
Kendim ile ilgili de ilk sezeryanda da olmuştum bunda da oldu boynuma vuran o ağrı Rabbim düşmanıma vermesin, o zorluyor o olmasa bayağı toparladım
Büyük ihtimal yarın eve çıkış, inşallah hemen sütüm bollaşır ve mamayı tamamen keseriz
endless love bende aynı tecrübe ile biliyorsun, eve tuvalete usta geldi ben 1 gün sonra sezeryan oldum git evde bir yerleri kır dök, usta çağır en hızlı gebeliği tetikleyen yöntem
Ne bulursam yiyorum dogumdan bu yana süt olsun diye süt yapıyorsa bana kilo yapmiycak anlaşıldı eridim kaldım yine ben yha çok memnundum ben o kilodan gitti birden ona üzüldüm.. gercekten zayıflık iyide canımı sıkmaya başladı çocuk büyüsünde bir dr a görünmek istiyorum nedeni varmı diye
Üzüldüm senin adina. Sen kendink sıkma üzme sütün sen ve bulut çok Zor atlatırsın değilse huzursuzluk hissdince gerçekten geriliyor bebekler ki sütün zaten etkilernir.. bazı insanlara yüz kerede desen anlasada anlamazmazliktan yada kendi bildiğinden gider seni ve düşüncen boş kalır bir an vallaha içinde kalicagina dışında kalsın canım. canını sıkana o anda söyle icinden geleni atma içine eşin burda karşı tarafı kırmak yerine eşini kırmış yanlış yapmış. Kaynana da her telden çalıyor gibi kendi yaptıklarını görmez de sonrası annene mi karışmak kaldı senle bulut bittide... Sakin kalmaya bak canım sen bebegin için.
Festicim bence eşin arada kalmış, ona karsi cok sert davranman dogru olmaz. Baksana yuz verdin astarini istedik demis, her seyin farkinda yani. Sen konusmak istemedigin icin de gönlünü tam alamamis. E bide annesi de sizde. Eşin ister istemez etkileniyordur ondan. Bence esini alttan almalisin. Ama kayinvalide konusunda ayni seyi soyleyemicem. Kapi niye kapali diye sormak nedir? ikinci cocugu yapiyoruz ondan kapattik deseydin keske
Bence olabildigince evdeki sorunlari gormezden gel, yoksa sen cok yipranirsin. Mesela annen ve kayinvaliden arasindaki iliskiye hic karisma, birak kendileri ne yaparsa yapsin. Sadece Bulut a odaklan. Kayinvalidenle ilgili sorunlari sadece esine soyle, o çözsün ortayı bulsun, gerekirse annesiyle konussun. Ama direk kendisiyle sen konuşma.
ffestinalente hem evdeki sorunlari, hem Metenin beni emmemesini, hem mecburi erken sezaryeni o kadar kafama takmistim ki ilk hafta. Ablam hep beni sakinlestirmeye calisti. Bu sozleri o kadar icime islemisti ki:
Keşke geriye dönebilsem, kafamı taktigim seylerin hicbirini takmazdim. Oglumun her gününü doya doya onu izleye izleye, seve seve gecirirdim. basit seylere kendini yipratan bir anne oldugum icin cok pismanim. Zaman geri gelmiyor, ve ben basit şeylere takilmaktan ogluma yeterince doyamamis gibi hissediyorum kendimi. Büyüdü ve küçük hallerini bir daha yasayamicam, kacirdim. Ac bi müzik al Mete yi kucagina ve onu izle, baska seyleri düşünme.
Bu cümleleri beni kendime getirdi, o zamandan sonra aglamadim bidaha, oglumu sezaryenle dogurduguma da şükrettim, onun aldigi nefese de, evdeki sorunlara da. Ben sakinlesip sukretmeye basladigimin ertesi günü Mete beni emmeye basladi kendi kendine. Ve su an minik kalbi kucaklarimda atiyor, baska seylerin ne önemi var ki. O yüzden sadece Bulut a odaklan canım eger yapabiliyorsan
Evet canım verdiğin yüzün astarını istemişler resmen,
kapı kapalı ise sessizce döner gidersin belli ki hep açık olan kapı özel bir sebepten kapalı niye kapalı diye sormak gerçektende yüzsüzlüğün Nirvanası,
annene akıl vermesi kendi yaptıklarından sonra komik olmuş,
Ama ben en çokta bu sorumluluk mevzunu açmasına tilt olurdum seni çok iyi anlıyorum 2 dk bebek ağladı diye bir şey olmaz bunu bilmiyor mu koca kadın,
Eşine gelince onlar sanki bu dönemde sudan çıkmış balık gibi oluyorlar, gözlemlediğim kadarıyla ne yapacaklarını şaşırıyorlar falan ona bence biraz daha şans vermelisin
Kayınvaliden hızlandırılmış bir eğitimi hak etmiş artık canım orası kesin ama bizim ki daha doğmadı kayınvalidem işte biz böyle yapardık şöyle yapardık başladı şimdi yapılmıyor diyorlar saçma falan diye,
Dedim şimdi her şey değişti gelişti torunlarınızı çok seviyorsanız açın okuyun her şeyin bir gerekçesi var doktorların sözü söz değil mi ayrıca sen 19 yaşında doğurmuş bakmışsın ben 36 yaşında mı bakamayacağım lütfen beni strese sokmayın sadece istenilen konularda yardım edin, dedim. Ama bir kulağından girip diğerinden çıkmıştır o da ayrı mesele
festicim ben duruma eşin tarafından bakabiliyorum çünkü bizim tarafta da sorun çıkaran kişi benim annem. Eşimin yerinde olsam anneme kırk kere laf söyler kırk kere kovardım yalan yok. Ama o kadar alttan alıyor ki sırf benim için -ki inan sinir hastası denebilecek biri kimseye eyvallahı yoktur kendi annesine rest çekti bu süreçte- bu sayede bebeğimle ilgilenebiliyorum yoksa bir huzursuzluk çıkacak diye diken üstünde oluyorum. O yüzden sennde bebeğin için sana düşüyor sabırlı olmak
ffestinalente canım harfinden noktasına katılıyorum tam yazacaktım görünce bıraktım sen sakinliğini koru yinede sınırları bilmeleri lazım tabi o ayrı ama bunu kendine stres yapıp sıkma canını, ilk oğlumda bende gereksiz herşeyi takmıştım şimdi tam olarak böyle ablası gibi düşünüyorum herkes ne yaparsa kendine yapar bebeğini seni etkileyen şeyler dışında görme bence
İlla evin içinden geç diyosun yaniben baya hazır olda bekliyorum ondan gelmiyor galiba
Canım gözün aydın maşallah Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin , darısı sağlıkla ve hayırlısıyla bize inşallahKızlar ben doğum yaptım. 37+ 6 da 3 kg 48 cm dünyaya geldikDün gece saat 2 de suyum geldi 2-3 bardak kadar. Eşim de yanımdaydı gece bana sürpriz yapıp gelmişti suyum gelince dr aradık 2.30 da hastanedeydik. Yatışım yapıldı. Henüz sancım yoktu. 1 cm aşılmam vardı. Nst bağladılar. Sancılarım zamanla çok artmaya başladı. Saat 4.30 da açılmam 3 cm di ama çok yorulup acı çektim o 2 saatte 4.30 dan sonra 90-100 kere çıktı sancım. Sabah 8.30 a kadar çektim. Sabah kendi doktorum geldi. 5 cm açılma olmuş dedi. Yalvar yakar epidural taktırdım. Dayanacak gücüm kalmamıştı artık. Sezeryan olmadığıma pişmandım. Epidural takıldıktan 15 dk sonra inanılmaz rahatladım. Sancı ağırsı yoktu ama istemsizce ıkınıyodum ıkınmaktan ödem olmuş. dr ıkınmaman lazım tut kendini dedi. Doğumhanede ıkıncaz dedi. Ama yapamıyordum. 9.30 da muayeneye geldiğinde açılmam 10 cm olmuştu. Dr tam açıklık hadi doğurmaya gidiyoruz dedi o an çok mutlu oldum. Doğumhaneye alındım. 5 ıkınmada bebeğim geldi o an dünyalara bedeldi. Tüm ağrım sancım bitmişti bebeğimi kucağıma koydular, öptüm öptüm doyamadım dikişlerimi yapıp odama aldılar hemen emzirdik, biraz dikişlerim var ama yinede çok iyim. Bebeğimde çok iyi yanımda emip uyuyor yarın taburcu olacağız Allah’ıma şükürler olsun
Ayy hayırlı haberlerle gel canım benimGünaydın kızlar hastaneye geldim açılmam varmış ve sancım sezeryana alıncam dua edin lütfen
Bugünde mi değil be karşimmmBenimkide hiç doğacak gibi değil bugünde nst sancı filan yok rahatı yerinde yavrumungelip bizi yormak istemiyor herhalde valla ama benim kafam gidiyor yani yavaştan
Gereçten sorunsuz çok güzel bir hamilelik yaşadım Allaha şükür. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım sevgilerBebekleriniz geliyomus.Cok sevindim maşallah çok güzel ilerledi bu haftalara.Dedigim gibi sağlıkla vaktindeşimdiden güle güle büyütün guzellerinizi
Tabi canım biz kaşınıyoruz gerçekten ama ben doğurmak istiyorum artık dayanamıcam mmİlla evin içinden geç diyosun yaniben baya hazır olda bekliyorum ondan gelmiyor galiba
Vala bebişler bizi düşündüğünden gelmiyor kıymetini bilmiyoruz kaşınıyoruz bizde yani
Gerçekten yetişemiyorum hızına
Yok mu kız kırdırıcak bir duvar olur efendime söyleyeyim boyanacak bir yer olurbak @Acemianne42 ve ben öyle doğurduk
Bebeğim sıcak tut kendini. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşursunMiniş nasıl?
Kesinlikle doğum bekleyenler tadilat yaptırsın
Bebeğim kilo almak için özel diyetler var ya onlardan yaparsın. Birde bacım sen çok hareketlisin aslında sağlıklı bir hayatın var ve organik beslendiğine eminim. Ondan da sağlıklısındır. Keşke bende öyle olsam
Kuzum valla o kadar toleranslıyım ki anlatamam 10 konunun 1-2 tanesi sıkıntılı diye takılmıyorum. Onun dışında çünkü allah razı olsun çok iyi. El bebek gül bebek bakıyor bize. Hakkını da yiyemem ama işte bazen beni delirtiyor. Kadın ben böyleyim niyetim iyi beni böyle kabul edin kafasında. Bende o kafaya gelemiyorum işte.
Arkadaşım tağğğbiki dün gece içinden geçtim kocamın. İçimde tutabileceğimi düşünmemişsindir zaten tahminimce
Bir önceki gün kocamla sarıldık yatıyoruz oğluş yanımızda annem odadan birşey alacaktı kapıda kapalı değildi hafif kapalıydı annem kafasını yere eğdi çocuklar şunu verir misiniz dedi. Bizde gel anne al dedik öyle girdi oda zorla. Peşine kayınvalidem geldi çat diye girdi. Kocam kızdı ve konuşmuş annesiyle oda düşünemedim kapınızı kapatın o zaman demiş hdjdjjd eee kapatınca da soruyosun
Aslında çok iyi anlaşıyorlar yürüyüşe çıkarlar çay kahve keyfi yaparlar sırayla Buluta bakarlar iletişimleri iyi. O yüzden şaşırdım zaten kendi uyarılınca anneme de laf atmasınasadece ben değilim mi demeye çalıştı ne yaptı anlamadım.
O kadar haklı ki sırf bunları düşündüğüm için dinginliğim hat safhada benim de. Daha kıymetli hiçbirşey yok. Üzüp kendimi bu anlarımı zehir etmek istemiyorum ama dün akşam öyle olunca çok tetiklendim.
Kocamda diyor ki ben siz acil doğuma alınınca kim gelmiş kim gitmiş bunların peşine düşemedim böyle olmasaydı ayarlayacaktım ama ayarlayamadım. Kapıda ağlamış biz öyle apar topar girince. Ben onun kucağa alacağını bilseydim Bulutu odadan çıkartmazdım. Ona da hak verdim sakinleşince ama yine de çok kızdım. Vermeyebilirdi hadi engelleyemedin derdin başkaydı anlıyorum ama daha sonra alırsın diyip geçiştirebilirdi.
Ben anneme carlıyorum çok rahatlıkla annemde alışık kayınvalidem de bunu gördüğü için kendi annesine bile böyle yapıyor benim içimden geçer bu kız diye zaten çok dolanmıyor bana. Babanne yüreği hadi kıyamıyorsun anlıyorum da uyandır madem bizi. Mıkırdadı diye çocuğu alıp yanımızdan uyandırmadan bizi sonra sorumluluk alın diyor. Bende en çok buna tiltim. Şirazemi bu kaydırdı benim zaten ben normalde sukunetliydim peşine de dünkü misafire almak istermisin deyince delirdim. Psikolojim bozulsa ne yapacak? Acaba ben uyanmıyor muyum diye? Ama 2 gecedir hiç çağırmıyorum onları. Herşeyini kendim yapıyorum uyutamayınca annem anlıyor yardıma ihtiyaç var mı diyor veriyorum ve direkt uyuyorum. O gelse vermem artık. Biliyor o yüzden de gelmiyor. O tamamen buna kuruldu. Önceden onunda yanına gidiyordum ama şimdi gitmiyorum geceleri annemle çözüyorum. Sorumluluk alın ne demek ya? Ben çocuk her hareket ettiğinde kucağıma almak istemiyorum. Doğru veya yanlış buna o mu karar verecek. Ayh gerdi beni.
Ya kocam müdahale ediyor annesine. Mesela annesi annem diye seviyor. Bende tabiki annesi benim bu çocuğun kimin ne dediğinin nasıl ilgilendiğinin bir önemi yok o bunu içinde hissediyor zaten bundan emin olduğum için sallamıyorum ama inancım gereği söylenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Keza kocamda öyle düşünüyor. Annesini uyarmış. Annesi ağlamış. Yani bunda ağlanacak ne var? İstediği gibi seviyor. Hiç ses etmiyorum bulut için sevginin her çeşidi çok kıymetli ama oğlun sana anne böyle deme demiş neden uymuyorsun? Ben böyle şeylere kızıyorum işte. Beni birisi uyarsa ve onun için önemliyse bu dikkat ederim. Kayınvalidem benim niyetim kötü değil beni böyle kabul edin modunda. İyi de insanlar hep seni kabul edecek sen ne yapacaksın?
Valla bende katılıyorum o yüzden de uygulamaya çalışıyorum. Ama dün akşam o insanın kucağında görünce oğlumu nevrim döndüneyse bir tur milletin içinden geçtim rahatladım hdjdj uzun süreli takmam kuzum anlık kızdım. Bir dahası olmaz eminim ki. Olursa evi terkederim bilir kocam huyumu. Dün gece dedim sen beni hamileyken dönüştüğüm pamuk şekeri halim yüzünden unutmuşsun kendine çeki düzen ver dedim. Ultimatomu aldı gerisi onda.
Ayy valla inşallah çıkar sancıların ama benimde çıkmıypr ne ağrım var ne bişeyim diyorum yavrum bak kendi kendine gel yoksa müdahale edecekler bize ne gerek var kafayı yedim şimdi bütün evi siliyorum ama buna etki etmez yani artık tehditvari konuşuyorum yavrumla gel bak geleceksin beni sinirlendirme filanCanım gözün aydın maşallah Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin , darısı sağlıkla ve hayırlısıyla bize inşallah
Ayy hayırlı haberlerle gel canım benimSağlıkla kavuş yavruna
Bugünde mi değil be karşimmmBenim de yarın kontrolüm annem diyorki belki yarın hastaneye gidince nst deki sancılarını görünce doktor doğuma alır diyo ANNE DİYORUM YOK AĞRIM,SIZIM HİÇBİR ŞEYİM YOK KABUL EDİN BUNU ARTIK diyorum Babam arıyor gebelik çok hoşuna gitti heralde diye ahhahah Yav her gün biri arıyor hala doğurmadın mı diye
Yanı vardır bana göre olanını gerçekten bi denemek istiyorum bebiş az daha bi toparlasin kendinide seneye yaz nasip olursa bir araştırmak lazımBebeğim sıcak tut kendini. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşursunMiniş nasıl?
Kesinlikle doğum bekleyenler tadilat yaptırsın
Bebeğim kilo almak için özel diyetler var ya onlardan yaparsın. Birde bacım sen çok hareketlisin aslında sağlıklı bir hayatın var ve organik beslendiğine eminim. Ondan da sağlıklısındır. Keşke bende öyle olsam
Kuzum valla o kadar toleranslıyım ki anlatamam 10 konunun 1-2 tanesi sıkıntılı diye takılmıyorum. Onun dışında çünkü allah razı olsun çok iyi. El bebek gül bebek bakıyor bize. Hakkını da yiyemem ama işte bazen beni delirtiyor. Kadın ben böyleyim niyetim iyi beni böyle kabul edin kafasında. Bende o kafaya gelemiyorum işte.
Arkadaşım tağğğbiki dün gece içinden geçtim kocamın. İçimde tutabileceğimi düşünmemişsindir zaten tahminimce
Bir önceki gün kocamla sarıldık yatıyoruz oğluş yanımızda annem odadan birşey alacaktı kapıda kapalı değildi hafif kapalıydı annem kafasını yere eğdi çocuklar şunu verir misiniz dedi. Bizde gel anne al dedik öyle girdi oda zorla. Peşine kayınvalidem geldi çat diye girdi. Kocam kızdı ve konuşmuş annesiyle oda düşünemedim kapınızı kapatın o zaman demiş hdjdjjd eee kapatınca da soruyosun
Aslında çok iyi anlaşıyorlar yürüyüşe çıkarlar çay kahve keyfi yaparlar sırayla Buluta bakarlar iletişimleri iyi. O yüzden şaşırdım zaten kendi uyarılınca anneme de laf atmasınasadece ben değilim mi demeye çalıştı ne yaptı anlamadım.
O kadar haklı ki sırf bunları düşündüğüm için dinginliğim hat safhada benim de. Daha kıymetli hiçbirşey yok. Üzüp kendimi bu anlarımı zehir etmek istemiyorum ama dün akşam öyle olunca çok tetiklendim.
Kocamda diyor ki ben siz acil doğuma alınınca kim gelmiş kim gitmiş bunların peşine düşemedim böyle olmasaydı ayarlayacaktım ama ayarlayamadım. Kapıda ağlamış biz öyle apar topar girince. Ben onun kucağa alacağını bilseydim Bulutu odadan çıkartmazdım. Ona da hak verdim sakinleşince ama yine de çok kızdım. Vermeyebilirdi hadi engelleyemedin derdin başkaydı anlıyorum ama daha sonra alırsın diyip geçiştirebilirdi.
Ben anneme carlıyorum çok rahatlıkla annemde alışık kayınvalidem de bunu gördüğü için kendi annesine bile böyle yapıyor benim içimden geçer bu kız diye zaten çok dolanmıyor bana. Babanne yüreği hadi kıyamıyorsun anlıyorum da uyandır madem bizi. Mıkırdadı diye çocuğu alıp yanımızdan uyandırmadan bizi sonra sorumluluk alın diyor. Bende en çok buna tiltim. Şirazemi bu kaydırdı benim zaten ben normalde sukunetliydim peşine de dünkü misafire almak istermisin deyince delirdim. Psikolojim bozulsa ne yapacak? Acaba ben uyanmıyor muyum diye? Ama 2 gecedir hiç çağırmıyorum onları. Herşeyini kendim yapıyorum uyutamayınca annem anlıyor yardıma ihtiyaç var mı diyor veriyorum ve direkt uyuyorum. O gelse vermem artık. Biliyor o yüzden de gelmiyor. O tamamen buna kuruldu. Önceden onunda yanına gidiyordum ama şimdi gitmiyorum geceleri annemle çözüyorum. Sorumluluk alın ne demek ya? Ben çocuk her hareket ettiğinde kucağıma almak istemiyorum. Doğru veya yanlış buna o mu karar verecek. Ayh gerdi beni.
Ya kocam müdahale ediyor annesine. Mesela annesi annem diye seviyor. Bende tabiki annesi benim bu çocuğun kimin ne dediğinin nasıl ilgilendiğinin bir önemi yok o bunu içinde hissediyor zaten bundan emin olduğum için sallamıyorum ama inancım gereği söylenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Keza kocamda öyle düşünüyor. Annesini uyarmış. Annesi ağlamış. Yani bunda ağlanacak ne var? İstediği gibi seviyor. Hiç ses etmiyorum bulut için sevginin her çeşidi çok kıymetli ama oğlun sana anne böyle deme demiş neden uymuyorsun? Ben böyle şeylere kızıyorum işte. Beni birisi uyarsa ve onun için önemliyse bu dikkat ederim. Kayınvalidem benim niyetim kötü değil beni böyle kabul edin modunda. İyi de insanlar hep seni kabul edecek sen ne yapacaksın?
Valla bende katılıyorum o yüzden de uygulamaya çalışıyorum. Ama dün akşam o insanın kucağında görünce oğlumu nevrim döndüneyse bir tur milletin içinden geçtim rahatladım hdjdj uzun süreli takmam kuzum anlık kızdım. Bir dahası olmaz eminim ki. Olursa evi terkederim bilir kocam huyumu. Dün gece dedim sen beni hamileyken dönüştüğüm pamuk şekeri halim yüzünden unutmuşsun kendine çeki düzen ver dedim. Ultimatomu aldı gerisi onda.
Evet ya benimkide 41 e kadar yolu var dedi ama o zaman da bebek kilo aldıkça daha zor olursa diye biraz korkmuyor değilim,kanala inmiş mi bebek senin yoksa hala yukarıda mı? Benim doktor kasıklarına inmesini istiyorum diye sert konuştu geçen hafta yarın bakalım inmemiş olursa ödevleri yapmadın mı diye kızacak kesin ahdhsjjsAyy valla inşallah çıkar sancıların ama benimde çıkmıypr ne ağrım var ne bişeyim diyorum yavrum bak kendi kendine gel yoksa müdahale edecekler bize ne gerek var kafayı yedim şimdi bütün evi siliyorum ama buna etki etmez yani artık tehditvari konuşuyorum yavrumla gel bak geleceksin beni sinirlendirme filandoktor 41 e kadar beklerim dedi ya anam valla şiştim
Yok aşağıda benim kanal için birşey demedi ama baskı yapıyordu birde benimki çok kilo almıyor geçen haftalarla aynı nerdeyse ama sorun görmüyorlar bende anlamıyorum neden almıyor gelişimini mi tamamladı ee tamamladıysa gelsin niye gelmiyor neyse sen ödevlerini yap bana ödev filan vermiyorlarEvet ya benimkide 41 e kadar yolu var dedi ama o zaman da bebek kilo aldıkça daha zor olursa diye biraz korkmuyor değilim,kanala inmiş mi bebek senin yoksa hala yukarıda mı? Benim doktor kasıklarına inmesini istiyorum diye sert konuştu geçen hafta yarın bakalım inmemiş olursa ödevleri yapmadın mı diye kızacak kesin ahdhsjjs
Vallaha ben dün dedim canım o kelimeyi sevdim ben gebeliği hareketlerini hissetmeyi falan güzeldi de ah o ağrıları olmasa keşke ama her güzelliğin bir bedeli var onunki de oyduİyice sabırsızlandık artık geldiklerinde de az daha mı dursalardı demeyelim de
Doğum bekleyen gebişler buraya
Doktorum bir yağ önerdi alınca atarım demiştim.Önerdiği takviye buymuş Çuha Çiçeği Yağı.Kapsül şekilde ve normalde içiledebiliyormuş aynı progestan gibi hem vajinal hem ağız yoluyla alınabiliyormuş.Doğum sırasında bazı ebeler bu yağı direkt vajinaya da sürebiliyorlarmış.
Gece 2 , sabah 2 fitil şeklinde almamı önerdi doktor.Amacı rahim ağzını inceltmekmiş ve açılmayı kolaylaştırmakmış. Kullanmak isterseniz doktorunuza atın bakalım belki önerir ben başladım
Ay bacım Allah mı söyletti acabaKız ilk defa duydum ama güzel bir öneri olmuşhadi inşallah işe yarar. Birde hepiniz yarın doğuruyormuşsunuz
Ay bacım Allah mı söyletti acabaTabi bunun yanında yapılması gereken ekstra egzersizleri de ihmal etmemek gerekiyor bakalım şu çamaşırları asam da biraz pilates yapam
Doğum bekleyen gebişler buraya
Doktorum bir yağ önerdi alınca atarım demiştim.Önerdiği takviye buymuş Çuha Çiçeği Yağı.Kapsül şekilde ve normalde içiledebiliyormuş aynı progestan gibi hem vajinal hem ağız yoluyla alınabiliyormuş.Doğum sırasında bazı ebeler bu yağı direkt vajinaya da sürebiliyorlarmış.
Gece 2 , sabah 2 fitil şeklinde almamı önerdi doktor.Amacı rahim ağzını inceltmekmiş ve açılmayı kolaylaştırmakmış. Kullanmak isterseniz doktorunuza atın bakalım belki önerir ben başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?