2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ffestinalente
Festiciğim kafana takma hiçbirşeyi gerçekten senden bebekten önemli değil hiçbir mevzu.
Şu an bebekten önemli hiçbirşey yok onun sağlıklı olması o kadar önemli ki.
Ben hiçbirşeyin önemli olmadığını bebeğim kusmuğunu boğulacagı zaman anladım nefes alamadığı zaman anladım o an herşey durdu sanki dünyada hiçbirşey önemli olmadı onun nefes almasından başka hiçbirşey istemedim.
O yoğunbakımdan çıkana kadar dünya başıma yıkıldı çocuğu aldılar gittiler ses yok ne gösteriyorlar ne birşey diyorlar.
O andan sonra da hiçbirşeyi kafama takmadım şu an eşimle de sorunlarımız var ailesi yüzünden ama hiçbirşeyi takmıyorum aman deyip geçiyorum bebeğim nefes alsın sağlıklı olsun yeter diyorum.

Yok mu kız kırdırıcak bir duvar olur efendime söyleyeyim boyanacak bir yer olur bak @Acemianne42 ve ben öyle doğurduk
İlla evin içinden geç diyosun yani ben baya hazır olda bekliyorum ondan gelmiyor galiba
Benimkide hiç doğacak gibi değil bugünde nst sancı filan yok rahatı yerinde yavrumun gelip bizi yormak istemiyor herhalde valla ama benim kafam gidiyor yani yavaştan
Vala bebişler bizi düşündüğünden gelmiyor kıymetini bilmiyoruz kaşınıyoruz bizde yani

Bebeğim sıcak tut kendini. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun Miniş nasıl?

endless love bende aynı tecrübe ile biliyorsun, eve tuvalete usta geldi ben 1 gün sonra sezeryan oldum git evde bir yerleri kır dök, usta çağır en hızlı gebeliği tetikleyen yöntem

Kesinlikle doğum bekleyenler tadilat yaptırsın

Bebeğim kilo almak için özel diyetler var ya onlardan yaparsın. Birde bacım sen çok hareketlisin aslında sağlıklı bir hayatın var ve organik beslendiğine eminim. Ondan da sağlıklısındır. Keşke bende öyle olsam

Kuzum valla o kadar toleranslıyım ki anlatamam 10 konunun 1-2 tanesi sıkıntılı diye takılmıyorum. Onun dışında çünkü allah razı olsun çok iyi. El bebek gül bebek bakıyor bize. Hakkını da yiyemem ama işte bazen beni delirtiyor. Kadın ben böyleyim niyetim iyi beni böyle kabul edin kafasında. Bende o kafaya gelemiyorum işte.

Arkadaşım tağğğbiki dün gece içinden geçtim kocamın. İçimde tutabileceğimi düşünmemişsindir zaten tahminimce

Bir önceki gün kocamla sarıldık yatıyoruz oğluş yanımızda annem odadan birşey alacaktı kapıda kapalı değildi hafif kapalıydı annem kafasını yere eğdi çocuklar şunu verir misiniz dedi. Bizde gel anne al dedik öyle girdi oda zorla. Peşine kayınvalidem geldi çat diye girdi. Kocam kızdı ve konuşmuş annesiyle oda düşünemedim kapınızı kapatın o zaman demiş hdjdjjd eee kapatınca da soruyosun

Aslında çok iyi anlaşıyorlar yürüyüşe çıkarlar çay kahve keyfi yaparlar sırayla Buluta bakarlar iletişimleri iyi. O yüzden şaşırdım zaten kendi uyarılınca anneme de laf atmasına sadece ben değilim mi demeye çalıştı ne yaptı anlamadım.

O kadar haklı ki sırf bunları düşündüğüm için dinginliğim hat safhada benim de. Daha kıymetli hiçbirşey yok. Üzüp kendimi bu anlarımı zehir etmek istemiyorum ama dün akşam öyle olunca çok tetiklendim.

Kocamda diyor ki ben siz acil doğuma alınınca kim gelmiş kim gitmiş bunların peşine düşemedim böyle olmasaydı ayarlayacaktım ama ayarlayamadım. Kapıda ağlamış biz öyle apar topar girince. Ben onun kucağa alacağını bilseydim Bulutu odadan çıkartmazdım. Ona da hak verdim sakinleşince ama yine de çok kızdım. Vermeyebilirdi hadi engelleyemedin derdin başkaydı anlıyorum ama daha sonra alırsın diyip geçiştirebilirdi.

Ben anneme carlıyorum çok rahatlıkla annemde alışık kayınvalidem de bunu gördüğü için kendi annesine bile böyle yapıyor benim içimden geçer bu kız diye zaten çok dolanmıyor bana. Babanne yüreği hadi kıyamıyorsun anlıyorum da uyandır madem bizi. Mıkırdadı diye çocuğu alıp yanımızdan uyandırmadan bizi sonra sorumluluk alın diyor. Bende en çok buna tiltim. Şirazemi bu kaydırdı benim zaten ben normalde sukunetliydim peşine de dünkü misafire almak istermisin deyince delirdim. Psikolojim bozulsa ne yapacak? Acaba ben uyanmıyor muyum diye? Ama 2 gecedir hiç çağırmıyorum onları. Herşeyini kendim yapıyorum uyutamayınca annem anlıyor yardıma ihtiyaç var mı diyor veriyorum ve direkt uyuyorum. O gelse vermem artık. Biliyor o yüzden de gelmiyor. O tamamen buna kuruldu. Önceden onunda yanına gidiyordum ama şimdi gitmiyorum geceleri annemle çözüyorum. Sorumluluk alın ne demek ya? Ben çocuk her hareket ettiğinde kucağıma almak istemiyorum. Doğru veya yanlış buna o mu karar verecek. Ayh gerdi beni.

Ya kocam müdahale ediyor annesine. Mesela annesi annem diye seviyor. Bende tabiki annesi benim bu çocuğun kimin ne dediğinin nasıl ilgilendiğinin bir önemi yok o bunu içinde hissediyor zaten bundan emin olduğum için sallamıyorum ama inancım gereği söylenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Keza kocamda öyle düşünüyor. Annesini uyarmış. Annesi ağlamış. Yani bunda ağlanacak ne var? İstediği gibi seviyor. Hiç ses etmiyorum bulut için sevginin her çeşidi çok kıymetli ama oğlun sana anne böyle deme demiş neden uymuyorsun? Ben böyle şeylere kızıyorum işte. Beni birisi uyarsa ve onun için önemliyse bu dikkat ederim. Kayınvalidem benim niyetim kötü değil beni böyle kabul edin modunda. İyi de insanlar hep seni kabul edecek sen ne yapacaksın?

Valla bende katılıyorum o yüzden de uygulamaya çalışıyorum. Ama dün akşam o insanın kucağında görünce oğlumu nevrim döndü neyse bir tur milletin içinden geçtim rahatladım hdjdj uzun süreli takmam kuzum anlık kızdım. Bir dahası olmaz eminim ki. Olursa evi terkederim bilir kocam huyumu. Dün gece dedim sen beni hamileyken dönüştüğüm pamuk şekeri halim yüzünden unutmuşsun kendine çeki düzen ver dedim. Ultimatomu aldı gerisi onda.

Canım gözün aydın maşallah Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin , darısı sağlıkla ve hayırlısıyla bize inşallah
Günaydın kızlar hastaneye geldim açılmam varmış ve sancım sezeryana alıncam dua edin lütfen
Ayy hayırlı haberlerle gel canım benim Sağlıkla kavuş yavruna
Benimkide hiç doğacak gibi değil bugünde nst sancı filan yok rahatı yerinde yavrumun gelip bizi yormak istemiyor herhalde valla ama benim kafam gidiyor yani yavaştan
Bugünde mi değil be karşimmm Benim de yarın kontrolüm annem diyorki belki yarın hastaneye gidince nst deki sancılarını görünce doktor doğuma alır diyo ANNE DİYORUM YOK AĞRIM,SIZIM HİÇBİR ŞEYİM YOK KABUL EDİN BUNU ARTIK diyorum Babam arıyor gebelik çok hoşuna gitti heralde diye ahhahah Yav her gün biri arıyor hala doğurmadın mı diye

Bebekleriniz geliyomus.Cok sevindim maşallah çok güzel ilerledi bu haftalara.Dedigim gibi sağlıkla vaktindeşimdiden güle güle büyütün guzellerinizi
Gereçten sorunsuz çok güzel bir hamilelik yaşadım Allaha şükür. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım sevgiler

Gerçekten yetişemiyorum hızına

Yaaa çok tatlılar evet zor ama tadını çıkar her dönemi ayrı ayrı bu minnoşların hergün yeni versiyonu yükleniyor

Yok mu kız kırdırıcak bir duvar olur efendime söyleyeyim boyanacak bir yer olur bak @Acemianne42 ve ben öyle doğurduk

Ayy benim ev temiz heryer herşey hazır ondan gelmedi bu çocuk
Ama dağıtacak yerde yok ne yapayım halı mı yıkayım

Yaaa koptuö ffestiii inan çok tatlısın yaaa

Ayy valla inşallah çıkar sancıların ama benimde çıkmıypr ne ağrım var ne bişeyim diyorum yavrum bak kendi kendine gel yoksa müdahale edecekler bize ne gerek var kafayı yedim şimdi bütün evi siliyorum ama buna etki etmez yani artık tehditvari konuşuyorum yavrumla gel bak geleceksin beni sinirlendirme filan doktor 41 e kadar beklerim dedi ya anam valla şiştim

Yanı vardır bana göre olanını gerçekten bi denemek istiyorum bebiş az daha bi toparlasin kendinide seneye yaz nasip olursa bir araştırmak lazım

Evet ya benimkide 41 e kadar yolu var dedi ama o zaman da bebek kilo aldıkça daha zor olursa diye biraz korkmuyor değilim,kanala inmiş mi bebek senin yoksa hala yukarıda mı? Benim doktor kasıklarına inmesini istiyorum diye sert konuştu geçen hafta yarın bakalım inmemiş olursa ödevleri yapmadın mı diye kızacak kesin ahdhsjjs

Yok aşağıda benim kanal için birşey demedi ama baskı yapıyordu birde benimki çok kilo almıyor geçen haftalarla aynı nerdeyse ama sorun görmüyorlar bende anlamıyorum neden almıyor gelişimini mi tamamladı ee tamamladıysa gelsin niye gelmiyor neyse sen ödevlerini yap bana ödev filan vermiyorlar olmadı kendim müdahale edicem artık zaten yoksa doktor müdahale edecek

İyice sabırsızlandık artık geldiklerinde de az daha mı dursalardı demeyelim de
Vallaha ben dün dedim canım o kelimeyi sevdim ben gebeliği hareketlerini hissetmeyi falan güzeldi de ah o ağrıları olmasa keşke ama her güzelliğin bir bedeli var onunki de oydu

Doğum bekleyen gebişler buraya

Doktorum bir yağ önerdi alınca atarım demiştim.Önerdiği takviye buymuş Çuha Çiçeği Yağı.Kapsül şekilde ve normalde içiledebiliyormuş aynı progestan gibi hem vajinal hem ağız yoluyla alınabiliyormuş.Doğum sırasında bazı ebeler bu yağı direkt vajinaya da sürebiliyorlarmış.
Gece 2 , sabah 2 fitil şeklinde almamı önerdi doktor.Amacı rahim ağzını inceltmekmiş ve açılmayı kolaylaştırmakmış. Kullanmak isterseniz doktorunuza atın bakalım belki önerir ben başladım

Eklentiler

• IMG_20230807_143940.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 64

Kız ilk defa duydum ama güzel bir öneri olmuş hadi inşallah işe yarar. Birde hepiniz yarın doğuruyormuşsunuz

Kız ilk defa duydum ama güzel bir öneri olmuş hadi inşallah işe yarar. Birde hepiniz yarın doğuruyormuşsunuz
Ay bacım Allah mı söyletti acaba Tabi bunun yanında yapılması gereken ekstra egzersizleri de ihmal etmemek gerekiyor bakalım şu çamaşırları asam da biraz pilates yapam

Ay bacım Allah mı söyletti acaba Tabi bunun yanında yapılması gereken ekstra egzersizleri de ihmal etmemek gerekiyor bakalım şu çamaşırları asam da biraz pilates yapam

Yavrum sana benim doğum malum olmuştu belki seninkini de bana Allah söyletmiştir

Sağlıkla sıhhatle uyumla güzellikle mutlulukla gelsin teyze balı

Yaaa bende sorayım bi canım teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…