2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaaa koptuö ffestiii inan çok tatlısın yaaa

Yavrum minnoş bir kişilik olmadığım bellidir diye düşünüyorum hdjdj arada ultimatomu vermek iyi oluyor. Hamilelikte ben oğluşla ilgilenirken yüz buldular tabi hizaya çekilmeleri gerekiyordu

Yanı vardır bana göre olanını gerçekten bi denemek istiyorum bebiş az daha bi toparlasin kendinide seneye yaz nasip olursa bir araştırmak lazım

Kesinlikle canım. Mutlu olmak mutlu hissetmek çok önemli. Bebiş ele avuca gelsin annesi bir bakarsın

İyice sabırsızlandık artık geldiklerinde de az daha mı dursalardı demeyelim de

Demezsin annesiii bir gelsin de bak. O kadar yorucu ki ama yine de yapıyosun evlat ilginç birşeymiş. Ama insan hareketlerini özlüyor. Onun tadını çıkartın

Zaten bugun nst sancım cıktı ama yalancı sancıymış sık sık olması gerekiyormuş bende aralıklıymış Benimde ilk doğumum olcak hicbir sey bilmiyorum doktorumda olmayınca endişelendim baya neyse hayırlısı olsun dediğiniz gibi belki de daha guzel olur her sey

Kızlar, Nstde yalancı sancıları cıkan oldu mu aranızda? Adet sancısı gibi ağrılarım var gerceğinden nasıl ayırt edeceğiz?

Yine doğum yapan annelere bir sorum olacak Bebeğinizin kilosu son kontrolde söylenen gibi mi doğdu acaba
Benimki coook coook farklıydı. 2800 civarinda dediği bebeğim 2530 doğdu ultrasona guvenmemek gerek o konuda ilk defa hiç uyumsuz bir kiloyla dogum yaptım kızımdaki tahminleri tutuyordu ama bunda cok ama cok şaşırdım minnos birşey çıktı 37+4de benden o kiloyu da bana 36 hflik kontrolde söylemişti dr um boyuda 48 cm

Bana da kontrolde öyle söylense, doğumda 3 kilo beklerdim evet. Bir yakınıma 4 kilo civarı dediler 3200 doğdu, o kadar da yanılma olur mu acaba buradan bir sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…