- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.221
Yaaa koptuö ffestiii inançok tatlısın yaaa
Yanı vardır bana göre olanını gerçekten bi denemek istiyorum bebiş az daha bi toparlasin kendinide seneye yaz nasip olursa bir araştırmak lazım
İyice sabırsızlandık artık geldiklerinde de az daha mı dursalardı demeyelim de
Oyy amiiin inşallah festimmYavrum sana benim doğum malum olmuştu belki seninkini de bana Allah söyletmiştir
Sağlıkla sıhhatle uyumla güzellikle mutlulukla gelsin teyze balı
Zaten bugun nst sancım cıktı ama yalancı sancıymış sık sık olması gerekiyormuş bende aralıklıymışBebek nasil gelmez ki 38 olmussun canımah bu doktorlar, yerine birini ayarlayip tam olarak netlestirmesi lazimdi. Endisende haklisin ama sakin kalmaya calis. Bebek bir sekilde dogacak, belki baska doktorla doğumun daha güzel geçecek. Vardır her şerde bir hayır deyip iyi düşünmeye çalışalım
Gözünaydın canımKizlar ben dogum yaptim bu sabah. 2800 g 50 cm cok guzel bir kizim oldudarisi sizlerin basina
MasallahKizlar ben dogum yaptim bu sabah. 2800 g 50 cm cok guzel bir kizim oldudarisi sizlerin basina
Hoş gelmiş prenses Hayırlı olsun canım benimKizlar ben dogum yaptim bu sabah. 2800 g 50 cm cok guzel bir kizim oldudarisi sizlerin basina
Gözünaydın canım Allahım sağlıklı uzun ömür nasip etsin findığaaKizlar ben dogum yaptim bu sabah. 2800 g 50 cm cok guzel bir kizim oldudarisi sizlerin basina
Gözünüz aydınKizlar ben dogum yaptim bu sabah. 2800 g 50 cm cok guzel bir kizim oldudarisi sizlerin basina
Oyş maşallahKizlar ben dogum yaptim bu sabah. 2800 g 50 cm cok guzel bir kizim oldudarisi sizlerin basina
Maşallah canım gözünüz aydın analı babalı sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallahKizlar ben dogum yaptim bu sabah. 2800 g 50 cm cok guzel bir kizim oldudarisi sizlerin basina
Allah nazardan saklasın canım.saglikli uzun ömürlü olsun minnoş hanımKizlar ben dogum yaptim bu sabah. 2800 g 50 cm cok guzel bir kizim oldudarisi sizlerin basina
Maşallah gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahKizlar ben dogum yaptim bu sabah. 2800 g 50 cm cok guzel bir kizim oldudarisi sizlerin basina
Benimki coook coook farklıydı. 2800 civarinda dediği bebeğim 2530 doğdu ultrasona guvenmemek gerek o konuda ilk defa hiç uyumsuz bir kiloyla dogum yaptım kızımdaki tahminleri tutuyordu ama bunda cok ama cok şaşırdım minnos birşey çıktı 37+4de benden o kiloyu da bana 36 hflik kontrolde söylemişti dr um boyuda 48 cmYine doğum yapan annelere bir sorum olacakBebeğinizin kilosu son kontrolde söylenen gibi mi doğdu acaba
Bana da kontrolde öyle söylense, doğumda 3 kilo beklerdim evet. Bir yakınıma 4 kilo civarı dediler 3200 doğdu, o kadar da yanılma olur mu acaba buradan bir sorayım dedimBenimki coook coook farklıydı. 2800 civarinda dediği bebeğim 2530 doğdu ultrasona guvenmemek gerek o konuda ilk defa hiç uyumsuz bir kiloyla dogum yaptım kızımdaki tahminleri tutuyordu ama bunda cok ama cok şaşırdım minnos birşey çıktı 37+4de benden o kiloyu da bana 36 hflik kontrolde söylemişti dr um boyuda 48 cm
Yine doğum yapan annelere bir sorum olacakBebeğinizin kilosu son kontrolde söylenen gibi mi doğdu acaba
Gozunaydin canim allah anali babali buyutsunKizlar ben dogum yaptim bu sabah. 2800 g 50 cm cok guzel bir kizim oldudarisi sizlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?