- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.241
MalesefYine doğum yapan annelere bir sorum olacakBebeğinizin kilosu son kontrolde söylenen gibi mi doğdu acaba
Oyyy minnos tatli bir kizKizlar ben dogum yaptim bu sabah. 2800 g 50 cm cok guzel bir kizim oldudarisi sizlerin basina
Pazartesi 3.300 gram dedi cumartesi 3170 gram doğduYine doğum yapan annelere bir sorum olacakBebeğinizin kilosu son kontrolde söylenen gibi mi doğdu acaba
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlar ben dogum yaptim bu sabah. 2800 g 50 cm cok guzel bir kizim oldudarisi sizlerin basina
Vallaha ben dün dedim canım o kelimeyi sevdim ben gebeliği hareketlerini hissetmeyi falan güzeldi de ah o ağrıları olmasa keşke ama her güzelliğin bir bedeli var onunki de oydu
Yavrum minnoş bir kişilik olmadığım bellidir diye düşünüyorum hdjdj arada ultimatomu vermek iyi oluyor. Hamilelikte ben oğluşla ilgilenirken yüz buldular tabi hizaya çekilmeleri gerekiyordu
Kesinlikle canım. Mutlu olmak mutlu hissetmek çok önemli. Bebiş ele avuca gelsin annesi bir bakarsın
Demezsin annesiii bir gelsin de bak. O kadar yorucu ki ama yine de yapıyosun evlat ilginç birşeymiş. Ama insan hareketlerini özlüyor. Onun tadını çıkartın
Kizlar ben dogum yaptim bu sabah. 2800 g 50 cm cok guzel bir kizim oldudarisi sizlerin basina
Doguma girmeden once 4kilo dendi, 3.300 dogdu.Yine doğum yapan annelere bir sorum olacakBebeğinizin kilosu son kontrolde söylenen gibi mi doğdu acaba
Yanınızdakilerin kıymetini bilin dostlarım sezeryanlı tek başına bebek bakmak çok zormuş hastahanede iyiydim ağrım sızım bu kadar yoktu eve geldim e iş başa düştü ağrılarım iyice arttı, kız kardeşim var(14yaş ) sağolsun yapabildiği kadar yemektir ortalıktır hallediyor ama çocuğu emanet edip uyuyacak kimsem yok
Beyefendi uyuduğu zaman uyuyum diyorum ben tam uyuyorum şıp uyanıyor
Evet her an bi Ayri güzel bir iki yaşlarında yada daha büyüdüklerinde bu hallerini hatırladıkca falan bu günlerini de özleyeceğizÇok güzel tabi ki ama 1 aydır sancı çekiyorum yatıyorum fln çok bunaldım öpüp koklamanın hayalindeyim ama biliyorum bu günleride çok özleyecem
Belli belliiii sende bendensin
Alttan muayene den sonra kanama oldu biraz sancımda arttı artık beklemez çok inşallah ya ağrı çekiyorum sürekli yoruldum
Maşallah maşallah gözünüz aydın canım
Müsait olduğunda yaz bize detayları
Hemen hemen her tahmini söylenene inanmayi bu kilo konusunda dahada bi anladim zaten tahmini diyorlar ama ben cok inanmıştım bir okadar doğururum diyede suyumu patlatinca ebeler göbekte kalmadı bende suymus demekki olanı biteniBana da kontrolde öyle söylense, doğumda 3 kilo beklerdim evet. Bir yakınıma 4 kilo civarı dediler 3200 doğdu, o kadar da yanılma olur mu acaba buradan bir sorayım dedim
Evet her an bi Ayri güzel bir iki yaşlarında yada daha büyüdüklerinde bu hallerini hatırladıkca falan bu günlerini de özleyeceğizo yuzdent her anin tadini çıkartalım bence
Hemen hemen her tahmini söylenene inanmayi bu kilo konusunda dahada bi anladim zaten tahmini diyorlar ama ben cok inanmıştım bir okadar doğururum diyede suyumu patlatinca ebeler göbekte kalmadı bende suymus demekki olanı biteni
Yine eksikMalesefultrasonda 3000 gram cikti, ertesi gün 2700 doğdu
Eksik ama daha yakın bir tahmin olmuşPazartesi 3.300 gram dedi cumartesi 3170 gram doğdu
Nasıl bu kadar yanılma oluyor anlamıyorum işteDoguma girmeden once 4kilo dendi, 3.300 dogdu.
Dakika tut canim belli Aralık'ta ve durmuyorsa bir dr a gidersin.Aynen canım oğlumun bebekliğini aşırı özlüyorum mesela her an ayrı bir özel ayrı bir güzel
Hepimiz doya doya tadını çıkaralım
Evet kesinlikle ben bugün sormayı bile unuttum ya doğru çıkmıyor çünkü
Bu arada sancım sıklaştı sanki arttı bayağı dakika tutmadım ama bayağı yokluyor
İz için contractubex kullanıyorum 10. Gün başlanacakSezaryen dogum yapanlara sorularim var.
Korse takmaya basladiniz mi, kacinci gun basladiniz. Kemer seklinde olanlardan siparis ettim ben, henuz elime ulasmadi.
Dikis yeri icin estetik amacli krem kullaniyor musunuz. Dogumum acil oldugu icin bu ayrintiyi hem ben hem doktorum unuttu. Ne zaman baslaniyor ve hangi urunu tavsiye etti doktorunuz. 1,5-2ay sonra kontrole gidecegim. O zamana gec kalir sanirim.
Simdiye kadar hep oturur vaziyette uyuyordum. Artik sirtustu yatmaya calisiyorum ama yatamiyorum, dikislerim aciyor. Siz yatabiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?