2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Vallaha ben dün dedim canım o kelimeyi sevdim ben gebeliği hareketlerini hissetmeyi falan güzeldi de ah o ağrıları olmasa keşke ama her güzelliğin bir bedeli var onunki de oydu

Çok güzel tabi ki ama 1 aydır sancı çekiyorum yatıyorum fln çok bunaldım öpüp koklamanın hayalindeyim ama biliyorum bu günleride çok özleyecem

Belli belliiii sende bendensin

Alttan muayene den sonra kanama oldu biraz sancımda arttı artık beklemez çok inşallah ya ağrı çekiyorum sürekli yoruldum

Kizlar ben dogum yaptim bu sabah. 2800 g 50 cm cok guzel bir kizim oldu darisi sizlerin basina

Maşallah maşallah gözünüz aydın canım
Müsait olduğunda yaz bize detayları

Yanınızdakilerin kıymetini bilin dostlarım sezeryanlı tek başına bebek bakmak çok zormuş hastahanede iyiydim ağrım sızım bu kadar yoktu eve geldim e iş başa düştü ağrılarım iyice arttı, kız kardeşim var(14yaş ) sağolsun yapabildiği kadar yemektir ortalıktır hallediyor ama çocuğu emanet edip uyuyacak kimsem yok
Beyefendi uyuduğu zaman uyuyum diyorum ben tam uyuyorum şıp uyanıyor

Sezaryen dogum yapanlara sorularim var.

Korse takmaya basladiniz mi, kacinci gun basladiniz. Kemer seklinde olanlardan siparis ettim ben, henuz elime ulasmadi.

Dikis yeri icin estetik amacli krem kullaniyor musunuz. Dogumum acil oldugu icin bu ayrintiyi hem ben hem doktorum unuttu. Ne zaman baslaniyor ve hangi urunu tavsiye etti doktorunuz. 1,5-2ay sonra kontrole gidecegim. O zamana gec kalir sanirim.

Simdiye kadar hep oturur vaziyette uyuyordum. Artik sirtustu yatmaya calisiyorum ama yatamiyorum, dikislerim aciyor. Siz yatabiliyor musunuz?

Allah yardımcın olsun canım
Bugünlerde geçecek inşallah kardeşin bayağı küçükmüş yinede desteği varmış bak sana maşallah

Evet her an bi Ayri güzel bir iki yaşlarında yada daha büyüdüklerinde bu hallerini hatırladıkca falan bu günlerini de özleyeceğiz o yuzdent her anin tadini çıkartalım bence

Bana da kontrolde öyle söylense, doğumda 3 kilo beklerdim evet. Bir yakınıma 4 kilo civarı dediler 3200 doğdu, o kadar da yanılma olur mu acaba buradan bir sorayım dedim
Hemen hemen her tahmini söylenene inanmayi bu kilo konusunda dahada bi anladim zaten tahmini diyorlar ama ben cok inanmıştım bir okadar doğururum diyede suyumu patlatinca ebeler göbekte kalmadı bende suymus demekki olanı biteni

Evet her an bi Ayri güzel bir iki yaşlarında yada daha büyüdüklerinde bu hallerini hatırladıkca falan bu günlerini de özleyeceğiz o yuzdent her anin tadini çıkartalım bence

Aynen canım oğlumun bebekliğini aşırı özlüyorum mesela her an ayrı bir özel ayrı bir güzel
Hepimiz doya doya tadını çıkaralım

Evet kesinlikle ben bugün sormayı bile unuttum ya doğru çıkmıyor çünkü

Bu arada sancım sıklaştı sanki arttı bayağı dakika tutmadım ama bayağı yokluyor

Dakika tut canim belli Aralık'ta ve durmuyorsa bir dr a gidersin.

Tek tek alintilayamadim hepinize cok tesekkur ederim planli sezaryendi benim o yuzden anlatacak bi dogum hikayem yok genel anestezi istedim cunku cok panik bi insanim anesteziyi alana kadar kimsenin bana dokunmasina bile izin vermedim. Gecen hafta kontrolde 3 kg civari demisti dr 2800 g dogdu. Su an tek problemimiz bebegin emmemesi bir turlu uyandiramiyoruz zorla 2 kez emzirdim 1 kez de mecbur mama verdik siringayla sutum var cok sukur

İz için contractubex kullanıyorum 10. Gün başlanacak
Dikişlerini göstermek için 1-2 ayı bekleme canım ben farkında bile değildim içten dovı birikmesi kanama falan olmuş erken kontrol önemli
Ben korse kullanmayacağım ama kuşlanacaksan sanırım erken dönemde kullanılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…