- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.261
endless love ayyy canım dakika tutuyor musun ? Sende mi bırakıyorsun bizi Masadan eksiliyor dostlarrrrr...
Oy maşallah hadi Allah'ım bir avazda kucağına almayı nasip etsin bebeğini canımŞimdi tutmaya başladım kısa sürüyor 10 dk da bir fln geliyor
Gidersemde ayağımı sürteyim de hemen gelin
Benim doğru çıktı ultrasonEksik ama daha yakın bir tahmin olmuş
Ben korse kullanmadim, kullanacak miyim bilmiyorum. Doktorum kullanma dedi, bide korse kullandigimizda oradaki kaslar calismadigi icin yarardan cok zarari oluyor diyorlar. Ne derece dogru bilemedim.Sezaryen dogum yapanlara sorularim var.
Korse takmaya basladiniz mi, kacinci gun basladiniz. Kemer seklinde olanlardan siparis ettim ben, henuz elime ulasmadi.
Dikis yeri icin estetik amacli krem kullaniyor musunuz. Dogumum acil oldugu icin bu ayrintiyi hem ben hem doktorum unuttu. Ne zaman baslaniyor ve hangi urunu tavsiye etti doktorunuz. 1,5-2ay sonra kontrole gidecegim. O zamana gec kalir sanirim.
Simdiye kadar hep oturur vaziyette uyuyordum. Artik sirtustu yatmaya calisiyorum ama yatamiyorum, dikislerim aciyor. Siz yatabiliyor musunuz?
Oy maşallah hadi Allah'ım bir avazda kucağına almayı nasip etsin bebeğini canımbize de dua et kuşum
endless love ay hadi inşallah sağlıkla kolaylıkla mutlulukla kavuşursunuz ballı böreğinle. Bizi de haberdar et
Ayy hadi inşallah ama muanenin genelde tetiklediğini söylüyorlar devlette 41 kadar muane etmiyor o yüzden hadi hayırlısı olsun ☺ doğuranladı tebrik ediyorum kızlar ☺İnşallah yanlış alarm değildir
Korkudan kimseye de diyemiyorum sorup duruyorlar diye ama bayağı bayağı sancım varmuayene kesinlikle hızlandırdı
Ayy hadi inşallah ama muanenin genelde tetiklediğini söylüyorlar devlette 41 kadar muane etmiyor o yüzden hadi hayırlısı olsun ☺ doğuranladı tebrik ediyorum kızlar ☺Miss ela senle ben demirbaş kalırız burada gör
Normalde bende varım beni unutmayın derdim lakin bende yarın doğuruyorum ahdkdkfkAyy hadi inşallah ama muanenin genelde tetiklediğini söylüyorlar devlette 41 kadar muane etmiyor o yüzden hadi hayırlısı olsun ☺ doğuranladı tebrik ediyorum kızlar ☺Miss ela senle ben demirbaş kalırız burada gör
Hayırlısıyla al inşallah kucağınaNormalde bende varım beni unutmayın derdim lakin bende yarın doğuruyorum ahdkdkfksezeryan olmasam ama daha gelceği yoktu bebeğin baya beklerdim normal doğumda
Karşim benim nişanım geldi doktor nst çektir dedi hastaneye gidiyorum dua etAyy hadi inşallah ama muanenin genelde tetiklediğini söylüyorlar devlette 41 kadar muane etmiyor o yüzden hadi hayırlısı olsun ☺ doğuranladı tebrik ediyorum kızlar ☺Miss ela senle ben demirbaş kalırız burada gör
Karşim benim nişanım geldi doktor nst çektir dedi hastaneye gidiyorum dua et
Kızlar nişanım geldi,nst çektir dedi doktor duruma göre geri gelirim belki eve dua edin her şey yolunda ve sağlıkla ilerlesin inşallahHaberdar ederim gidişate göre sizi
YaaaaaaKızlar nişanım geldi,nst çektir dedi doktor duruma göre geri gelirim belki eve dua edin her şey yolunda ve sağlıkla ilerlesin inşallahHaberdar ederim gidişate göre sizi
İnşallah yanlış alarm değildir
Korkudan kimseye de diyemiyorum sorup duruyorlar diye ama bayağı bayağı sancım varmuayene kesinlikle hızlandırdı
İçimden bu kız yarın doğuma gider dedim gece de yazmadım canım. Hadi hayırlısıyla gir çık yavrunla
Sağol canım yok demedi kadın sadece açılman var parmağım giriyor içine dediAçılman kac cm olmuş canım onu dedilermi sancında kaclarda çıktı.
Sağol canımHayırlı sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşallahAllah kolaylaştırsın
kızlar sabah sezeryanım oldu anca yazabiliyroum yavrum kucağımda çok şükür iyiyiz ilk yürüyüşümüde yaptım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?