2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben korse kullanmadim, kullanacak miyim bilmiyorum. Doktorum kullanma dedi, bide korse kullandigimizda oradaki kaslar calismadigi icin yarardan cok zarari oluyor diyorlar. Ne derece dogru bilemedim.
Doktorum dikis izi icin scarex jel kullan dedi. Dogumdan sonraki 10.gün basla, 6 ay kullan dedi.

Benim 13 gün oldu dogum yapali, her hareketi rahatlikla yapacak duruma geldim cok şükür. 2-3 gündür baya iyiyim. Ben ilk zamanlar da yatiyordum ama. Senin neden o kadar aciyor acaba bi doktora görünsen mi

İnşallah yanlış alarm değildir
Korkudan kimseye de diyemiyorum sorup duruyorlar diye ama bayağı bayağı sancım var muayene kesinlikle hızlandırdı
Ayy hadi inşallah ama muanenin genelde tetiklediğini söylüyorlar devlette 41 kadar muane etmiyor o yüzden hadi hayırlısı olsun ☺ doğuranladı tebrik ediyorum kızlar ☺ Miss ela senle ben demirbaş kalırız burada gör

Ayy evet bende duymuştum bayağı güzel baktı alttan çokda beğendi yolu

Bu arada size de yazmıştım sanırım kistten dolayı sezeryan diyor canımı sıkıyordu bu konu tek çarem de o doktordu araştırdım biraz normal doğum yanlısıymış aslında bugün de gidince dedim ben bu söyleminizden rahatsız oluyorum korkuyorumda en ufak bi aksilikte bile beni sezeryane yönlendirirseniz diye çekiniyorum gbi bir konuşma yaptım

Ben takılıyorum tabi herşey yolunda normal olmaması için hiçbirşey yok aklıma kist gelince öyle diyorum dedi
Çözdük olayı içim rahatladı

Normalde bende varım beni unutmayın derdim lakin bende yarın doğuruyorum ahdkdkfk sezeryan olmasam ama daha gelceği yoktu bebeğin baya beklerdim normal doğumda

Karşim benim nişanım geldi doktor nst çektir dedi hastaneye gidiyorum dua et

Karşim benim nişanım geldi doktor nst çektir dedi hastaneye gidiyorum dua et

Kızlar nişanım geldi,nst çektir dedi doktor duruma göre geri gelirim belki eve dua edin her şey yolunda ve sağlıkla ilerlesin inşallah Haberdar ederim gidişate göre sizi

Ayyy canım benimde geldi ama evde bekleyecem gitmedim bizi haberdar et bu arada sancın var mı
Bak ben dedim dedim benden önce alacaksın kucağına

İnşallah yanlış alarm değildir
Korkudan kimseye de diyemiyorum sorup duruyorlar diye ama bayağı bayağı sancım var muayene kesinlikle hızlandırdı

Bebişim doğru zamanda sağlıkla mutlulukla kavuşacaksanız yanlış alarm değildir inşallah. Alırsın bebişi kucağına

Doktorunla görüştün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…