2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sağol canıö

kızlar sabah sezeryanım oldu anca yazabiliyroum yavrum kucağımda çok şükür iyiyiz ilk yürüyüşümüde yaptım çok şükür

Maşallah gözün aydın canım

Bebişim doğru zamanda sağlıkla mutlulukla kavuşacaksanız yanlış alarm değildir inşallah. Alırsın bebişi kucağına

Doktorunla görüştün mü?

İnşallahhh canım valla emin olamıyorum hala ama bayağı bayağı girip girip çıkıyor ağrı
Doktora haber etmedim gel der diye evde geçirmek istiyorum biraz süreci

Ayy hadi hayırlısı kız ben kaldım yaaa ffestinalente sana doğurursun dedi bugün ya birileride bana desin içine doğsun doğurayım yaaa

Yaaa kıyamammmm dur daha bizde burdayız

Hayırlı aksamlarr güzel anneler özlemişim burayı biz evdeyiz alısmaya calısıyoruz cok şükür iyiyizz izleyip dakıkalarca bu gerçekmi diyorumm bunlar nasıl güzel mucizeler böyle . Herkesi etıketleyemedım guzel dua dilekler için Herkesten Allah razı olsun herkes iyidir inşalllah

Maşallah canım yaaa çok çok özeniyorum
Bizlerde sağlıkla kucağımıza alır evlerimize geliriz inşallah

Ayy senle adet günümüz aynıydı sonra seni Doktor'un bir hafta geri çekti bak aslında 40 ı bitireceksin bu arada 100 e vuran bir sancın gözüküyor hadi bakalım inşallah artar sancın sağlıkla doğurursun☺

Ne güzel hatırlıyorsun,o günler dün gibi aklımda amin canım benim amin senden de bekliyorum hayırlı haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…