- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 133
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.281
Sağol canımKolaylıkla sağlıkla gelsin miniş
Sağol canımSağlıkla kucağına al canım dualarımız seninle
Ayy hadi hayırlısı kız ben kaldım yaaaKarşim benim nişanım geldi doktor nst çektir dedi hastaneye gidiyorum dua et
Sağol canımSağlıkla kolayca kucağına alırsın inşallah
Sağol canıöCanım gözün aydın maşallah Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin , darısı sağlıkla ve hayırlısıyla bize inşallah
Ayy hayırlı haberlerle gel canım benimSağlıkla kavuş yavruna
Bugünde mi değil be karşimmmBenim de yarın kontrolüm annem diyorki belki yarın hastaneye gidince nst deki sancılarını görünce doktor doğuma alır diyo ANNE DİYORUM YOK AĞRIM,SIZIM HİÇBİR ŞEYİM YOK KABUL EDİN BUNU ARTIK diyorum Babam arıyor gebelik çok hoşuna gitti heralde diye ahhahah Yav her gün biri arıyor hala doğurmadın mı diye
Teşekkür ederim canım mikail sencerHayırlı uğurlu olsun
İsmi ne oldu bebişimizin?
Bacım seni tadilat paklarAyy hadi hayırlısı kız ben kaldım yaaaffestinalente sana doğurursun dedi bugün ya birileride bana desin içine doğsun doğurayım yaaa
Ahahah deme öyle valla tadilatlık bir durumum yok olmasındaBacım seni tadilat paklar
Teşekkür ederim canım mikail sencer
kızlar sabah sezeryanım oldu anca yazabiliyroum yavrum kucağımda çok şükür iyiyiz ilk yürüyüşümüde yaptım çok şükür
Bebişim doğru zamanda sağlıkla mutlulukla kavuşacaksanız yanlış alarm değildir inşallah. Alırsın bebişi kucağına
Doktorunla görüştün mü?
Ayy hadi hayırlısı kız ben kaldım yaaaffestinalente sana doğurursun dedi bugün ya birileride bana desin içine doğsun doğurayım yaaa
Amin canım teşekkür ederim@
Adıyla yaşasın miniciğim. 2. Sencerimiz gelmiş
Teşekkür ederim canımMaşallah gözün aydın canım
İnşallahhh canım valla emin olamıyorum hala ama bayağı bayağı girip girip çıkıyor ağrı
Doktora haber etmedim gel der diyeevde geçirmek istiyorum biraz süreci
Yaaa kıyamammmm dur daha bizde burdayız
Hayırlı aksamlarr güzel anneler özlemişim burayıbiz evdeyiz alısmaya calısıyoruz cok şükür iyiyizz izleyip dakıkalarca bu gerçekmi diyorumm bunlar nasıl güzel mucizeler böyle . Herkesi etıketleyemedım guzel dua dilekler için Herkesten Allah razı olsun herkes iyidir inşalllah
Ben doğurdum kızlar Rabbim yavrum küvözde ama dua eder misiniz
Sancım da başladı canım ama ara ara girip çıkıyor hakkımızda hayırlısı inşallahAyyy canım benimde geldi ama evde bekleyecem gitmedimbizi haberdar et bu arada sancın var mı
Bak ben dedim dedim benden önce alacaksın kucağına
Ayy senle adet günümüz aynıydı sonra seni Doktor'un bir hafta geri çekti bak aslında 40 ı bitireceksin bu arada 100 e vuran bir sancın gözüküyor hadi bakalım inşallah artar sancın sağlıkla doğurursun☺Kızlar eve geldim nst de sancı var dedi ebe doktorum ile götüştü şu an daha yeni ama muhtemelen artacak dedi eve geldik bakalım dua edin bizim içinde inşallah bekleyen herkes sağlıkla sıhhatle kavuşsun yavrusuna
Ne güzel hatırlıyorsun,o günler dün gibi aklımdaAyy senle adet günümüz aynıydı sonra seni Doktor'un bir hafta geri çekti bak aslında 40 ı bitireceksin bu arada 100 e vuran bir sancın gözüküyor hadi bakalım inşallah artar sancın sağlıkla doğurursun☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?