- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.301
Sancım da başladı canım ama ara ara girip çıkıyor hakkımızda hayırlısı inşallah
Kızlar eve geldim nst de sancı var dedi ebe doktorum ile götüştü şu an daha yeni ama muhtemelen artacak dedi eve geldik bakalım dua edin bizim içinde inşallah bekleyen herkes sağlıkla sıhhatle kavuşsun yavrusuna
Hissettim canım ama böyle kıvranacak kadar değildi benim regl sancılarım çok ağır geçerdi onun gibi alışkın olduğum bir ağrı ama aralığı öyle sık değil şu an için bakalımAyy aynıyız canım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
100 lük sancın çıkmış çok ağrı hissettin mi o zaman benim 60 larda oldu en fazla sabah gittiğimde
Regl sancısı bende çok çekiyorum hatta ilk doğumda anneme demiştim beni kandırdınız hani normal doğumda regl ağrısı geçiyordu diyeHissettim canım ama böyle kıvranacak kadar değildi benim regl sancılarım çok ağır geçerdi onun gibi alışkın olduğum bir ağrı ama aralığı öyle sık değil şu an için bakalım
Kızlar 37+4’üm. Gen hafta 58’e kadar çıktı sancım ve dr düzenli sancılarım olduğunu iletti. Ben bu sancıları hiç hissedemiyorum. Sancılarını takip et dedi. Karnım bi tarafa toplandığında hep bebişin bi şeyi oluyor o tarafta yani sancı olmuyor. Sancıları hissedemeyen var mıdır? Nasıl sancı takibi yapacağım ben?
Evet kasık ağrım oluyor ancak karnımda hiçbie şey hissetmiyorum. Arada kasığım ağrıyo hafif bacaklarıma vuruyor günde bi defa falan. Belim hiç ağrımadı ama hamileliğimin ilk gününden beri kuyruk sokumum ağrıyo. Karnım sert evet hep.Kasığına beline giren ağrı yok mu hiç, karnın sertleşir genelde o durumda
Lamiderm vermis bana krem eşim bulamamış yarın alacak bakalım korse hayatta takamam takana da helal olsunSezaryen dogum yapanlara sorularim var.
Korse takmaya basladiniz mi, kacinci gun basladiniz. Kemer seklinde olanlardan siparis ettim ben, henuz elime ulasmadi.
Dikis yeri icin estetik amacli krem kullaniyor musunuz. Dogumum acil oldugu icin bu ayrintiyi hem ben hem doktorum unuttu. Ne zaman baslaniyor ve hangi urunu tavsiye etti doktorunuz. 1,5-2ay sonra kontrole gidecegim. O zamana gec kalir sanirim.
Simdiye kadar hep oturur vaziyette uyuyordum. Artik sirtustu yatmaya calisiyorum ama yatamiyorum, dikislerim aciyor. Siz yatabiliyor musunuz?
Doğuma almadan ultrason ile baktı 3500 dedi, 3400 doğduYine doğum yapan annelere bir sorum olacakBebeğinizin kilosu son kontrolde söylenen gibi mi doğdu acaba
Kuzum bu sıcakta bırak korseyi ben eve geçince depend bez ile bile terliyorum, o nedenle sadecee karnımı ince şal gibi birşeyle sardım, benim 2. Gün yeni bitti oturma şeklinde takılıyorum daha yatamıyorumSezaryen dogum yapanlara sorularim var.
Korse takmaya basladiniz mi, kacinci gun basladiniz. Kemer seklinde olanlardan siparis ettim ben, henuz elime ulasmadi.
Dikis yeri icin estetik amacli krem kullaniyor musunuz. Dogumum acil oldugu icin bu ayrintiyi hem ben hem doktorum unuttu. Ne zaman baslaniyor ve hangi urunu tavsiye etti doktorunuz. 1,5-2ay sonra kontrole gidecegim. O zamana gec kalir sanirim.
Simdiye kadar hep oturur vaziyette uyuyordum. Artik sirtustu yatmaya calisiyorum ama yatamiyorum, dikislerim aciyor. Siz yatabiliyor musunuz?
Ayy benim karnımda sertleşme ler var ve belimde ağrı ayy dua edin başlasın ya kesilmesin
Evet kasık ağrım oluyor ancak karnımda hiçbie şey hissetmiyorum. Arada kasığım ağrıyo hafif bacaklarıma vuruyor günde bi defa falan. Belim hiç ağrımadı ama hamileliğimin ilk gününden beri kuyruk sokumum ağrıyo. Karnım sert evet hep.
Bu arada kızlar biliyorsunuz, sütüm şimdilik çok az demiştim kızım da kilo kaybı oldugu için doktor mama başlattı, kızımı emziriyorum iyice sonra Mama veriyorum ama uyuyunca yatağa yatınca uyanıyor bu döngüyü kıramıyorum, memede uyuyor bir güzel yatakta birşey var anlamadım(Bu arada linkim neden acemi anne daha iyi anladım )
Meme yaralarından nasıl kurtulucaz kızlar m
Ay hadi İnşallahAyy benim karnımda sertleşme ler var ve belimde ağrı ayy dua edin başlasın ya kesilmesin
Benmde ilkinde 40 günü bulmuştu tahini süreyim incia kullandım lanolin ise yaramadiEn korkulu rüyam ilkinde ne yapsamda 40 gün sürdü geçmedi herşeyi denedim
Şimdi krem sürüyorum gümüş kapak aldım umarım işe yarar
O zaman denediklerim tahinin yağını sürmek
Ayva çekirdeğini jel kıvamına getirip sürmek en iyi gelen bepantendi ama zordu emzirmeden temizlemek lazım iyice benim yara olmaktan çıktığı için belki de iyileşmesi uzun sürmüştü
Kopmak üzereydi resmen
Benmde ilkinde 40 günü bulmuştu tahini süreyim incia kullandım lanolin ise yaramadi
Bu arada kızlar biliyorsunuz, sütüm şimdilik çok az demiştim kızım da kilo kaybı oldugu için doktor mama başlattı, kızımı emziriyorum iyice sonra Mama veriyorum ama uyuyunca yatağa yatınca uyanıyor bu döngüyü kıramıyorum, memede uyuyor bir güzel yatakta birşey var anlamadım(Bu arada linkim neden acemi anne daha iyi anladım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?