- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.911
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.361
Doğum sancısı çekmedim ama ameliyat sancısı çekiyorum ne vardı bende normal doguraydım ,ama doğuramazmışımEvetttttt
doğum sancısı olanlar, bebeği bir türlü uyumayanlar hepinize selam olsun(varis çorabından nefret ediyorum )
Dogurdun mu kızGüneşim doğdu
Benimde geçti ya güzelce uyudum gece bu gece umutluydum halbuki en azından arada regl ağrısı gibi ağrım var önceden o da yoktuKızlar benim ağrılar öyle aman aman sıklaşmadı sanırım fazla açıklık yok hala evdeyim bakalım
@eceeaap sağlıkla al bebişini kucağına canım benim
endless love X xname nasıl oldunuz kızlar?
Yaa gözün aydın çok sevindim Allah analı babalı büyütsün☺Güneşim doğdu
Amaninnnn doğmuş güneşimizGüneşim doğdu
Bebeğimin kaka renkli normale döndü geceler sadece 30 ml mama veriyorum 1 kere kakası ikidir sümüksü normal mı sizinkiler de öyle mi A Acemianne42 aynı gün doğdular senin ki nasıl cnm
Oyyy maşallah gözün aydın canımmmm darısı bize inşallahKızlar normal oldu sabah 4 e kadar evde bekledim baktım 4 5 dk da bir geliyor hastaneye geldim
7.10 da geldi çok şükür
Daha detaylı anlatırım şuan sancım çok
Allah güç kuvvet versin,sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşallahBende girecem sezaryene birazdan dua edin
Her şey yolunda ilerler inşallah canım Rabbim yardımcın olsun bebeğin de sen de çok iyi olun inşallahBende girecem sezaryene birazdan dua edin
Bende girecem sezaryene birazdan dua edin
Sağlıkla, kolaylıkla inşallahBende girecem sezaryene birazdan dua edin
Allah güç kuvvet versin,sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşallahkolaylaştırsın
Her şey yolunda ilerler inşallah canım Rabbim yardımcın olsun bebeğin de sen de çok iyi olun inşallah
Allahım yar ve yardımcın olsun canım. Çok güzel olacak inanıyorum
Sagolun kizlar Allah razi olsunSağlıkla, kolaylıkla inşallah
Sagolun kizlar Allah razi olsun
Daha bekliyorum ama vajinamda bi agri sezaryen beklerken normal doguruyormusum
Normal dogum icimde kalmadi degil ama olsun saglikli olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?