2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evetttttt
doğum sancısı olanlar, bebeği bir türlü uyumayanlar hepinize selam olsun (varis çorabından nefret ediyorum )
Doğum sancısı çekmedim ama ameliyat sancısı çekiyorum ne vardı bende normal doguraydım ,ama doğuramazmışım
Ameliyatta doktorlar çok şaşırdı sen hiç sancı çekmedin mi diye çünkü gerçekten rahmin hiç sancı çekmemiş çok şaşırdım nasıl anladınız dedim rahminden anlaşılıyor dedi , Mete beyde kordonu önce gövdesine dolamış sonra da boynuna istesem de doğuramazmışım

Gazını rahatlatmak için her emzirmeden sonra göğsünün üstünde gazını çıkartıp o şekilde yatırmak gerekir. Gazlı bebeklere ılık duş aldırmak veya ılık su dolu kovanın içine göğsüne gelecek kadar sokabilirsin. I Love you masajı çok etkili karnına saat yönünün tersinde masaj yapabilirsin ama bu masajı yaparken doğal yağ, zeytinyağı veya bebek yağı kıllan cildi tahriş olmasın. Aynı zamanda avuç içlerine ve ayaklarının altına masaj yapmak da rahatlatıyormuş
Televizyondan veya telefondan beyaz gürültü aç mutlaka bol bol oda değişikliği yap. Beyaz gürültü bebeği rahatlatacaktır. ffestinalente

Benimde geçti ya güzelce uyudum gece bu gece umutluydum halbuki en azından arada regl ağrısı gibi ağrım var önceden o da yoktu yakındır inşallah diye umut ediyorum eee 40 bitecek yakın olsun bir zahmet birde çocuk dün gece aşkrı haretketliydi 15 20 dk bir karnım semrsert oluyordu sonra tekrar hareketleniyordu kasılma bu galiba ona baya heveslendim ama öyle şiddetli ağrı eşlik etmedi uyuyabildim kız beraber doğursak ne güzel olurdu bugün hem 08.08

Herkese merhaba ben de 38+5 im , çok heyecanlıyım. Normal doğum istiyorum, yarın kontrolüm var , havalar çok sıcak, bizim kızın keyfi yerinde sanırım icerde, gelecek gibi durmuyor

Güneşim doğdu
Amaninnnn doğmuş güneşimiz kuzu kendine gelince güzel bir doğum hikayesi bekliyoruz inşallah

Bebeğimin kaka renkli normale döndü geceler sadece 30 ml mama veriyorum 1 kere kakası ikidir sümüksü normal mı sizinkiler de öyle mi A Acemianne42 aynı gün doğdular senin ki nasıl cnm

Kuzu bende gece 1 tane 30cc veriyorum ama gündüz de Miray İn emme isteğine göre bir yada 2 ek yapıyorum (hastane de 3 saatte 1 30cc verdiler, sarılık olmasın kilo vermesin dedi doktor (kakası da hala koyu kıvamlı sarıya dönmedi)

Herkese selam doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın sağlıkla büyüsünler inşallah doğum yapacak olan arkadaşlarım kolaylıkla, sağlıkla gelsin bebişler

Bizde günler yoğun geçiyor. 19 günlük oldu gaz güncellemesiyle mücadele ediyoruz. Abimiz kıskançlık triplerine girdi onunla da ayrı durumu idare etmeye çalışıyorum. Zormuş ama kızım çok tatlı hergün yıkıyorum, herşeyi konuşarak yapıyorum. Daha bir bilinçlilik ve pratiklik hali ikinciler.

Allah güç kuvvet versin,sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşallah kolaylaştırsın

Her şey yolunda ilerler inşallah canım Rabbim yardımcın olsun bebeğin de sen de çok iyi olun inşallah

Allahım yar ve yardımcın olsun canım. Çok güzel olacak inanıyorum

Sağlıkla, kolaylıkla inşallah
Sagolun kizlar Allah razi olsun
Daha bekliyorum ama vajinamda bi agri sezaryen beklerken normal doguruyormusum
Normal dogum icimde kalmadi degil ama olsun saglikli olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…