2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Meme yaralarından nasıl kurtulucaz kızlar m
Benimkide ilk günleri çok kotu öldü duvari yumrukladim böyle ucu yaraydi fark ettim ki ucu Büyük diye düzgün tutamıyormus memeyi bende düzgünce alması icin elimle destekledim hep duzeldi hemen hic birşey kullanmadım. Sonrada bos az süt olan memeyi uzun uzadıya emersede tahriş oluyor canim

Kızlar doğuma yakın ishal oluyor mu adet ağrısı gibi hafif ağrım var sanki
Olabiliyormuş ama ondan bağımsız da olabilir. Ben cuma ishal oldum. Dün de düzensiz sancı çıktı (açılmam yok) ki benim nişan da neredeyse 3 hafta önce gelmişti. Çok takılmamak lazım bunlara :) Ve ben yalancı kasılmaları hissetmediğimi de doktora söyledim gerçek doğum kasılmalarını ya anlayamazsam endişesiyle o da gerçek kasılmaları mutlaka anlayacağımı söyledi.

Festi inan konuşuyorum hatta tehdit etmeye başladım çocuk benim annem bir psikopat diyordur eşime dedim sende kız biraz yavruna belki seni dinler diyorum ben kızamam diyor kızıma hayır ben mi gaddarım yani

Kdjjsjs bacım bunlara tehdit söker mi allah aşkına sen bizim jenerasyonlar karıştın sanıyorum ki

Biz annemiz kaşını kaldırdı mı duran nesildik şimdi Bulut mercimek kadar beni kaşıyla hizaya sokuyor. Ah ah.

Ters teper kız gelme de belki gelir ama tadilat önerim hala geçerli kesin çözüm

Canım bebekten bebeğe farkeder o. Bırakadabilir bırakmayadabilir. Umarım bırakmaz ama. Ağlama krizine girmeden önce veya ağlamadığı zamanlarda sen versen öyle bir çözüm olamaz mı? Kriz anında almaması normal çünkü.

Bebeğim saatte 1 giriyor şu an için hala sıklaşmadı açılmam yavaş mı ilerleyecek acaba yada bir anda artacak mı kafamda deli sorular 1-2 saate hastanede kontrol vardı ona gitcez yine bakalım haber ederim

Hadi inşallah bak endless doğurdu
X xname ile seni de bugün bekliyorum
Et kuzum güzel haberlerle gel inşallah

Çok normal arkadaşım çok iyi düşünmüşsün. Allahım sağlık sıhhat mutluluk versin evlatlarımıza

Bak cidden atağa hazır değilim ya. Bu hali bile beni zorladı ki normal bir akış. Atak çekecek psikolojim hiç yok sonumuz hayrolsun

Az önce sebat ettim emzirdim sonra yaklaşık 7-8 dk sırtına patpat yaptım sonra babası aldı 3-4 dk da o yaptı ve çıkarttı. Ne kadar uzun sürerse sürsün yapmak lazım gerçekten allahım sabır versin

Ben hiç görmemiştim Bulutcum sanırım annem bunu görmeli dedi yavrumun gönlü razı olmadı. Bebeğim bulutla geç kavuştuk ama 2 hafta oldu doğalı. Bilmiyorum ki belkide normal ama ben daha önce görmediğim için bana farklı geliyordur bilemiyorum ki. Ama zorlanıyorum yalan yok. Üstelik yardımcı olanlarım varken tekte değilim. Allahım tek olanların yar ve yardımcısı olsun

Şuan sarılığının artma riski olduğu için sık sık emziriyorum ben zaten. Ama gün içinde bi defa bunu mutlaka yapıyor. Dün akşam emdi mesela yatırdım bi türlü uykuya dalmadı sonra da kriz başladı. Mecburen sağıp verdim yine biberonla.

Canım güzel düşünelim güzel olsun. Zaten çok büyük oranda memeden emdiği için farketmiyor bile olabilir biberonu. Ayrıca sağlığı daha önemli. Velev ki red durumu olursa bir sürü yöntem var denersin hiçte birşey olmaz. Gönlünü ferah tut canım.

Bu sorunun cevabini bilemeyiz kuzum yaa benimki biberon verdigimde ilk iki gün emmeyi birakti, ama sarilik riski yüzünden biberona da mecbur devam ettim. Simdi beni de biberonu da aliyor sıkıntı yasamiyoruz. Ama ilk firsatta biberonu hayatimizdan cikarmak istiyorum, çünkü bu bebislerin sagi solu bbelli olmuyor

Ya benimde nst sancı vs çıkmıyor ama ishal oldum ama aşırı değil hafif karnım ağrıyor öncesi çok kötü grip olmustum baya ilaç vs kullandım acaba hastalığın etkisi de olabilir mi diye düşünüyorum daha gelmesini istemiyorum bebişin hastalığım tam geçmedi inşallah sancı vs gelmez

Ya benimde öyle hafif karnım ağrıyor ishal oldum ama az ishal acaba gelmeye hazırlık mı yapıyor dedim
Ya hazırlık olabilir ama benim bir iki haftadır öyle uani ishal olupta pat diye gelmesi zor vücud boşaltım yapıyordur doğru ama hemen olmaz bence bebim 38 e girerken hem kusma hem ishal oldu ama bak bugüne kadar geldim yani

Ya inşallah öle olur canım benimde bir iki hafta daha durur bende 38+2 oldum perşembe kontrolüm var doktor ne dicek bakalm

İnşallah sağlıkla enerjinizi topladığınız zamanda gelir :)

Merhaba canım kızlar yazan hayırlı olsun diyen herkese çok teşekkürle mesajları cevaplayamadım 2 günlük lohusalık beni perişan etti psikolojim pert şuan. Hastanede 1 gece yattık, şuan evimize geldik. Kayınvalidem bizde kaldı, ama ne kalma. Psikolojimi bozdu adeta. İsim için hoca çağırmışlar. Kızımızın adı Zeynep Adaydı. Zeynep kaynanamın adı. Hoca kulağını tek zeynep okudu. Ben şok birşey diyemedim o an. Göğüs ucum az olduğu için koruyucuyla emziriyordum. Tutturdu bu çocuk aç, karnı ağrıyor, plastikten hava gidiyor bilmem ne… kaç ml sütüm olduğunun peşine düştüler. Hastanede sağlıklı olan çocuk evde hasta oldu. Yok mama alalım vs. Kafayı yicem. Herkes idare et diyip duruyor ama benim psikoloji çöktü. Eşim beni anlıyor allahtan destek oluyor ama annesine de bir şey diyemiyor… inşallah süreçten eşimle sağ Salim çıkabiliriz

Kimlikte Zeynep Ada yazarsa sorun yok çok takılma canım bence bütün kaynanalar aynı ona da takılma önemli olan eşinin seni anlaması yanında durması bence, çekirdek ailene odaklan lohusalığın tadını çıkar bebişinle sağlıkla büyüsün inşallah

İhtiyaç olmadan mama olayını anlamıyorum zaten. En son ihtimal tercih edilmesi gerekirken bu büyüklerin mama hayranlığı nerden geliyor?
Bu arada silikon uçla emzirmeyi çok uzatmamaya çalış benim hatama düşme. biz 16 günlük olduk ve bırakamıyoruz emzirme danışmanlarıyla yazılıyorum sürekli keşke baştan uğraşsaydım şimdi çok geçmiş gibi hissediyorum karamsarlığa düştüm

Canım benim takmamaya çalış bebeğinle olan zamanına odaklan hiç bir gün geri gelmiyor çünkü öyle diyorlar, ben doktor ne derse onu yapıcam de geç eşinin de aynı hislerde olması güzel seninle en güzel şekilde geçirin bebeğinizle vaktinizi

Benim anladığım ilk doğum olunca bu kaynanalar bilmiş bilmiş konuşmayı daha çok hak görüyorlar kendilerine. Herşey tam olsa da onlar eksik bulmaya programlanmışlar canım. Kendini eksik yetersiz hissetme, Bebeğin bezini takip et kakasını az yaparsa mama takviyesinde bulunursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…