2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaa biz bugüne kadar gaz problemi yasamadik ama bebegimin kakasi ayni senin tarif ettiğin gibi kakayi gazla birlikte tazyikli yapiyor ve senin yazdigin kivamda kac haftalikken basladi bu kaka sizde canim? İyi ki yazdin iki hafta doldu bizim. Eger gazla ilgili sikinti yasarsak aklimizda bulunsun. Çünkü en zoru, özellikle bebeklerde, bir seyin sebebini bulamamak. Sebebini bulamiyorsan çaresini de bulamiyorsun

Ahahah deme öyle valla tadilatlık bir durumum yok olmasında ben inanıyprum gelecek az kaldı

Gelicek tabii annesinin vücudunda ne kadar rahatsa fındıkkuşu hiç gelesi yok biraz huzurunu mu bozsan acaba ben çok konuşuyodum mesela herhalde üff bu ne bır bır çıkayım da belki kurtulurum demiş olabilir

Çok zor bir süreç geçirmişsiniz o süreçte seni düşünemiyorum bile. Sebebini bilmeyince birşeyin ciddi bir stres yaratıyor. Bebişlerin en zor yanı da bu. Ne normal ne değil bilmiyorsun. Neyseki sonu güzel bitmiş hikayenizin

Yavrum yaz sen ben roman niyetine okuyorum

Limiti yok, bazen yarim saat gegirmeyebilir ama simdi bulut cok kucuk, hemen uyuyakaliyordur.
Gegiremezse kusar, kusarsa da gaz cikar rahatlar, ama acikir.

Hemen hemen anında uyuyor. Tamamen kısır döngümü anlattın. Emziriyorum uyuyor önce bir uyandırma seansı peşine babası gazını çıkartıyor daha doğrusu çalışıyor. Ve genelde kusuyor bu sefer başlıyor aranmaya eller ağızda. Babasında meme arıyor o derece bu sefer ev halkı başlıyor bu çocuk aç demeye bana emzirmeye getirmeye. Bir tur carlıyorum püskürtüyorum. Böyle böyle günlerim geçiyor

Ha birde sen üşütüyorsun gazın oluyor ve çocuğa geçiyor diyen bir kayınvalidem var. Doğru mu bilmiyorum ama doğruysa bile sabrımın son demlerindeyim. Yüce rabbim sabır versin.

Kerem ballı böreği hoşgelsin bebeğim. Dualarım seninle. Hemen hemen kucağına vermişlerdir diye düşünüyorum ohh müthiş. Ağzınızın tadı daim olsun

ffestinalente Ayşe öner gaz masajı videosnu bi izle bnce bnm ilk oğlumda işime yaramıştı.

Bir bakayım canım. Böyle böyle en iyi gelen şeyi bulacağız teşekkür ederim.

Ayaklarına masaj yapmaktan örseledim çocuğu ama su dolu kova fikri çok hoşuma gitti. Dur bir bakayım ona. Rahatlatır kesin. Yüzünce yetişkinler bile rahatlıyor. Benim mercimek oğluşta rahatlar kesin. Beyaz gürültüye tahammülüm hiç yok son çare açarım onu. Ama kaç kere yapıcam bunları bu çocuk devamlı daimi olarak ıkınıyor ben anlamıyorum. Vallahi içim soldu 3 günde.

Dilini ısır bacım. Maşallah 41 kere hiçte olmasın aminn

Festi inan konuşuyorum hatta tehdit etmeye başladım çocuk benim annem bir psikopat diyordur eşime dedim sende kız biraz yavruna belki seni dinler diyorum ben kızamam diyor kızıma hayır ben mi gaddarım yani

Kızlar bebeğim bazen aşırı huysuzlanıp ağlama krizine giriyor ve böyle olduğunda memeyi tutmuyor. Ama karnı da aç olduğu için hemen o anda doymak istiyor ben de çözümü sütümü sağıp biberonla vermekte buldum. Bu şekil ağladığında biberon veriyorum ama bu sefer de emmeyi bırakırsa diye korkuyorum. Doktoru şırınga veya kaşıkla vermeyi dene dedi ama ikisinde de sakinleşmedi hele ki kaşıkla verirken hepten çıldırdı. Böyle hem emzirip hem biberon veren var mı günde bir veya iki defa biberon vermekle çocuk emmeyi bırakır mı?

Miss ela yavrum senin sancılar ne durumda?
Bebeğim saatte 1 giriyor şu an için hala sıklaşmadı açılmam yavaş mı ilerleyecek acaba yada bir anda artacak mı kafamda deli sorular 1-2 saate hastanede kontrol vardı ona gitcez yine bakalım haber ederim

Bugün doktor kontrolü vardı bende gece 1 kere verdim 3170 doğmuştu 3035 gram olmuş çok normal dedi satılık görünmüyor kan almadı gayet iyi dedi renki 1 -2 güne tamamen kes mamayı dedi
Beni zorladığı geceler vereceğim çünkü tek başımayım uykusuzluk çok zorluyor

8 gunluktu bu kaka vardi, aslinda gunu onemli degil ne zaman benim sutum tam gelmeye basladi o zaman bu kaka peydah oldu.

Sebep bulamama konusu cok can sıkıcı, hele ki derdini anlatamayan el kadar bebek olunca Allah'im kimseyi evladiyla sinamasin.

Ya isin sonunda basit bi alerji&şeker toleransi cikti diye hayir yapmistim, cunku teshissizlik kismi cok zor festi'cim. İnsan basina ne geleceğini bilemeyince nasil savasacagini da bilemiyor sonucta.
Usutuyorsun gaz bebege geciyor kismi doğru, sicakta corap giyemiyorsundur ama havlu coraplar var bilirsin, hem yakmiyor hem gaz engelliyor iyi bir secenek ya da terlik giycez iste.

Bu uyandirma, emzirme, kusma, emzirme, uyandirma dongusu yaklasik 2 aylik olana dek bitmeyecek. Uzgunum ama oyle :) cunku adaptasyon sureci ilk 40 gun, sonra bir de atak var o arada. Bak bagirsak gazindan daha onemlisi mide gazi buna emin ol. Bagirsak gazini kendisi ayaklarını gerdirerek vs atabiliyor ama mide gazi konusunda bebiskolar caresiz, bilmiyorlar bunu.
Reflu yatagi aldiniz mi?

Kucak canım kucakci oluklar benim kizda aynı modda azıcık zorluyor bu durum gerçekten ama yapicak birsey yok yatakta rahatsız birde yere bir örtu ser altit yumusak olsun ince bir örtü ile kundak yap yada yapma birde yerde yatırmayı dene yatakta yatmadı suan yer yatağında yatıyor bende oyle tel bakınıyorum değilse hep kucak yapışık gibi böyle aksam üstüde balkona çıkartıyorum cırcır böcekleri derken araba sesi derken birde orda rahat uyuyor gecede benim yanımda yatıyor daha yatakta yatamadık uzun uzadıya hiç bu halleride geçicek hep böyle olmayacaklar suan senin kokuna nefesinin sıcaklığına muhtaçlar napalim

Dilini ısır bacım. Maşallah 41 kere hiçte olmasın aminn
Ay ben onu gaz olmasa da olur mu bu alerji diye sormak icin sey etmiştim şükür rabbimeee gazli cocuk gorduk yasadik. Valla cok zor, cok yipratici. Ama ben dogumdan birkac hafta sonra cikar bu problem diye düşünüyordum, sizin gaz cok edken baslamis kuzu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…