2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende de aynı durum var ishal olmustum dünde düzensiz yalancı sancılar cıktı. Nasıl ayırt edeceğiz gerceğinden acaba yalnız ben bu yalancı kasılmaları da hissediyorum işin ilginci

Kızlarım biz iyiyiz kerem yanımda sütüm çok az ama idare ediyoruz sğrım baya var o yüzden yazamıyorum, iyi olunca yazacağımm
endless love eceeaap ne güzel bir gün böyle maşallah yaa miss ela senden de bir atak bekliyorum
Kuzum sende benim devresin, bugün otur konuş bebiş ile bak ben doğurdum, bizim kızlar doğurdu şimdi bizim gündaşlar eş zamanlı sorunlarımız olacak şimdi seninki geç katılırsa aramıza okula sonradan gelen öğrenci gibi hisseder kendini hafta sonuna kadar gelsin artık bekle bekle nereye kadar
Herkese merhaba ben de 38+5 im , çok heyecanlıyım. Normal doğum istiyorum, yarın kontrolüm var , havalar çok sıcak, bizim kızın keyfi yerinde sanırım icerde, gelecek gibi durmuyor
Hadi inşallah ağustos anaları olarak ayın 15ine kalmadan halledeceğiz doğum işlerini, sonra başlasın uykusuzluk, gaz süt dertleri

Bende girecem sezaryene birazdan dua edin

Lulummmm sende bekletme bizi,en yoğun, günümüz oldu maşallah var mı arttıran sürpriz de bekliyoruz

Oğullarının evladı lütfen

Kızlar doktor 3-5 gün sürebilir gelmesi bebeğin dedi ama bence 5 günde sürmez diye düşünüyorum Baskı yapıyor bebek bu güzel,nst de de yine sancı çıktı artık sancıların artıp düzenli şekilde gelmesini bekleyeceğiz Bugün doğururum sanıyordum o sancılar ve nişan üzerine , neyse hayırlı zamanda sağlıkla gelsin de ne zaman gelmek isterse inşallah

Yavrum minikkuş gelme niyetine girmiş sen hiç merak etme hdjdjjd hazır ol sen her an

Maşallah allah analı babalı büyütsün bize de geçen hafta 3500 demişti doktorumuz, yanılma oluyor daha az doğar diyordum hep. Sizin en son ne kadardı kilosu. Onun için de maşallah bu arada

Kızlar bizim çocuk doktoru göbek bağına günde iki kere kolonya dök dedi kendi de alkol döktü kızım da hiç böyle birşey yapmamıştım,
Size böyle bir şey dedilermi?
Eskiden tentürdiyot ile bakımı yapılıyordu şuan hiç müdahale etmiyoruz sadece kuru tutuyoruz dedi çocuk doktoru. Sizinkinde kızarıklık vs gibi enfeksiyon belirtisi mi var? Kolonya çok güçlü bişey bebeğe sürmek için bence

Nişandan sonra hemen doğumu başlayan oluyor 1 hafta sürende var ama sen zaten sona yaklaştın çok sürmez en azından bir belirtin var ben ne yapayım Temmuz grubında biri vardı herkes doğurmuştu en sona o kalmıştı bende ona benzedim galiba gerçi ayın daha ortası bile gelmedi ama grubun çoğu doğurdu maşallah

Maşallah allah analı babalı büyütsün bize de geçen hafta 3500 demişti doktorumuz, yanılma oluyor daha az doğar diyordum hep. Sizin en son ne kadardı kilosu. Onun için de maşallah bu arada
Sagol canim aminn ❤
Cuma gunu 3500 diyordu dogumdan once bakmadi canim ultrasonla

lohusalık beni fena vurdu. Eşimle şimdiden aramızdaki bağ koptu gibi. Evliliğimin eski dinamiği bu kadar çabık bitmemeliydi. Değişimi kaldıramıyorum . Bu yeni zor, bebekli, bol sorumluluklu, uykusuz düzen yıprattı beni. Üstelik yolun başındayız daha yorucu günler kapıda.

Hiç bir sıkıntı yok bende sürmeyi düşünmüyorum kendi haline bırakacağım

Kızlar bizim çocuk doktoru göbek bağına günde iki kere kolonya dök dedi kendi de alkol döktü kızım da hiç böyle birşey yapmamıştım,
Size böyle bir şey dedilermi?
Kolonya mi? Ben olsam o doktora bi daha gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…