- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.421
Bende de aynı durum var ishal olmustum dünde düzensiz yalancı sancılar cıktı. Nasıl ayırt edeceğiz gerceğinden acaba yalnız ben bu yalancı kasılmaları da hissediyorum işin ilginciOlabiliyormuş ama ondan bağımsız da olabilir. Ben cuma ishal oldum. Dün de düzensiz sancı çıktı (açılmam yok) ki benim nişan da neredeyse 3 hafta önce gelmişti. Çok takılmamak lazım bunlara :) Ve ben yalancı kasılmaları hissetmediğimi de doktora söyledim gerçek doğum kasılmalarını ya anlayamazsam endişesiyle o da gerçek kasılmaları mutlaka anlayacağımı söyledi.
Kızlarımbiz iyiyiz kerem yanımda sütüm çok az ama idare ediyoruz sğrım baya var o yüzden yazamıyorum, iyi olunca yazacağımm
Kuzum sende benim devresin, bugün otur konuş bebiş ile bak ben doğurdum, bizim kızlar doğurdu şimdi bizim gündaşlar eş zamanlı sorunlarımız olacak şimdi seninki geç katılırsa aramıza okula sonradan gelen öğrenci gibi hisseder kendiniYa hazırlık olabilir ama benim bir iki haftadır öyle uani ishal olupta pat diye gelmesi zor vücud boşaltım yapıyordur doğru ama hemen olmaz bence bebim 38 e girerken hem kusma hem ishal oldu ama bak bugüne kadar geldim yani
Hadi inşallah ağustos anaları olarak ayın 15ine kalmadan halledeceğiz doğum işlerini, sonra başlasın uykusuzluk, gaz süt dertleriHerkese merhaba ben de 38+5 im , çok heyecanlıyım. Normal doğum istiyorum, yarın kontrolüm var , havalar çok sıcak, bizim kızın keyfi yerinde sanırım icerde, gelecek gibi durmuyor
Bende girecem sezaryene birazdan dua edin
Oğullarının evladı lütfenBenim anladığım ilk doğum olunca bu kaynanalar bilmiş bilmiş konuşmayı daha çok hak görüyorlar kendilerine. Herşey tam olsa da onlar eksik bulmaya programlanmışlar canım. Kendini eksik yetersiz hissetme, Bebeğin bezini takip et kakasını az yaparsa mama takviyesinde bulunursun
Sürelerini not edip düzenli aralıklarla gelip gelmediğine bakarsınız.Bende de aynı durum var ishal olmustum dünde düzensiz yalancı sancılar cıktı. Nasıl ayırt edeceğiz gerceğinden acaba yalnız ben bu yalancı kasılmaları da hissediyorum işin ilginci
Kızlar doktor 3-5 gün sürebilir gelmesi bebeğin dedi ama bence 5 günde sürmez diye düşünüyorumBaskı yapıyor bebek bu güzel,nst de de yine sancı çıktı artık sancıların artıp düzenli şekilde gelmesini bekleyeceğiz Bugün doğururum sanıyordum o sancılar ve nişan üzerine , neyse hayırlı zamanda sağlıkla gelsin de ne zaman gelmek isterse inşallah
Maşallah allah analı babalı büyütsünKizlar teşekkür ederim 3900 dogdu tosun Kerem maşallah ağrılarım azaldi baya su içmeyi bekliyorum cok susadim. Sutum tam gelmedi daha mama veriyoruz
eceeaap canim sen nasilsin maşallah saglikla buyut Kerem balını
Eskiden tentürdiyot ile bakımı yapılıyordu şuan hiç müdahale etmiyoruz sadece kuru tutuyoruz dedi çocuk doktoru. Sizinkinde kızarıklık vs gibi enfeksiyon belirtisi mi var? Kolonya çok güçlü bişey bebeğe sürmek için benceKızlar bizim çocuk doktoru göbek bağına günde iki kere kolonya dök dedi kendi de alkol döktü kızım da hiç böyle birşey yapmamıştım,
Size böyle bir şey dedilermi?
Nişandan sonra hemen doğumu başlayan oluyor 1 hafta sürende var ama sen zaten sona yaklaştın çok sürmez en azından bir belirtin varKızlar doktor 3-5 gün sürebilir gelmesi bebeğin dedi ama bence 5 günde sürmez diye düşünüyorumBaskı yapıyor bebek bu güzel,nst de de yine sancı çıktı artık sancıların artıp düzenli şekilde gelmesini bekleyeceğiz Bugün doğururum sanıyordum o sancılar ve nişan üzerine , neyse hayırlı zamanda sağlıkla gelsin de ne zaman gelmek isterse inşallah
Sagol canim aminn ❤Maşallah allah analı babalı büyütsünbize de geçen hafta 3500 demişti doktorumuz, yanılma oluyor daha az doğar diyordum hep. Sizin en son ne kadardı kilosu. Onun için de maşallah bu arada
Hoş gelmiş minik keremKızlarımbiz iyiyiz kerem yanımda sütüm çok az ama idare ediyoruz sğrım baya var o yüzden yazamıyorum, iyi olunca yazacağımm
Helal olsun doktor tam tutturmuşSagol canim aminn ❤
Cuma gunu 3500 diyordu dogumdan once bakmadi canim ultrasonla
Hiç bir sıkıntı yok bende sürmeyi düşünmüyorum kendi haline bırakacağımEskiden tentürdiyot ile bakımı yapılıyordu şuan hiç müdahale etmiyoruz sadece kuru tutuyoruz dedi çocuk doktoru. Sizinkinde kızarıklık vs gibi enfeksiyon belirtisi mi var? Kolonya çok güçlü bişey bebeğe sürmek için bence
Kolonya mi? Ben olsam o doktora bi daha gitmemKızlar bizim çocuk doktoru göbek bağına günde iki kere kolonya dök dedi kendi de alkol döktü kızım da hiç böyle birşey yapmamıştım,
Size böyle bir şey dedilermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?