2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Lohusalık çok zor bir süreç.. gerçekten anlayışlı olunması gereken çok hassas bir dönem. İnan bende gözyaşlarım hazırda bekliyormuş gibi en ufak birşeyde ağlıyorum. Bütün gece uykusuzum bir çocuğum daha olduğu için gündüz de uyumadan devam ediyorum. Üstelik kimse yok yanımda. Bugün 3 dakikada duş aldım. Eşimden de beklentim olmadığı için yapmadığı şeyler beni üzmüyor artık. İlk çocukta çok yıpranmıştım. Makina değiliz insanız ama maalesef eşler dahil kimse farkında değil. Ve hamileyken elini karnından çekmeyen sabırsızlıkla bebeği bekleyen insanların, arkadaşların bir tanesi bile yok. Sana çok saçma gelecek ama birşeyleri kendi başına yoluna koydukça geçiyor, geçecek.. yapılan birçok şey unutulmasa da evliliğin de tekrar rayına oturacak. Çok büyük bir değişim yaşıyorsunuz. Güçlü olmaya çalış. Kıyamam sana.

Bu lohusalık beni de çok etkiledi yorgunluğa dayanamıyorum burnum kanıyor yorgunluktan (tansiyonum iyi) bugün hastahanede de bir anda kanadı dinlen diyor doktor ama nasıl tek başımayım eşim desen işe gitmek zorunda üst üste geldi bende herşey

38+6 ile dün 23.10 doğum yaptım arkadaşlar
51cm 3550 normal doğum ama dikişli
Çok şükür iyiyiz evimize geldik
Darısı gününü bekleyenlere biz kontrol diye gittik çatı muayenesi sırasında açıklık görüldü 6cm akabinde nişan geldi kendi sancimi ve biraz daha acilmam olmasını bekledik bugün prensim kucağımda şükürler olsun

Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah

Aslında gözle görülen bir yapılan da değil olay
Sarılmalar, kıyamamalar yok sanki artık sadece anne-baba kavramı hayatımızda paylaşım azaldı kendi dünyasına daldı ben bebekle yapışığm zaten sıcaktaü

hepsonradan nasıl acaba? Giremiyor sanırım çok fazla canımcığım girersen haber et bize
Sagol cnm, iyiyiz cok sukur. Tam olarak iyilesmedim ama kesinlikle gebe oldugum halimden iyiyim. Neydi Allahim cektigim diyorum hala. Ayy bebis cok tatli ya, 2. bir cocugu sevemem saniyordum yillardir, o yuzden hep mesafeliydim ama oyle degilmis Bebisle henuz bir duzen olusturamadik. Oglum rutini cok severdi, yattigi kalktigi yedigi saatler hep belliydi. Kiz oyle degil, belki zaman gerekiyordur bilmiyorum. Ne zaman sayfayi acsam okuyamadan kapatiyorum. Havalar cok sicak, gece gunduz klima acik. O yuzden sanirim gaz problemi yasiyoruz. Ya da haftasindan once dogdugu icin olabilir. Mama ya da meme farketmiyor, hep bogazina kaciyor, nefessiz kaliyor elimde, hava da yuttugu icin sancisi fazla oluyor sanirim. Bazen tukurugunu bile yutamiyor bogazina kaciyor. Bulut bey de, erkenci kuslar arasina katilmis anlasilan. 1 gun arayla dogum yapmisiz. Siz nasilsiniz?

Nasıl bu kadar yanılma oluyor anlamıyorum işte
Doktorun bir yanlisi yok bence, gorulen gobek karartisini olcunce oyle cikiyordu. Hatta biraz iceriden almaya calisiyordu cok ileri ciktigi icin. +-400gr. yaziyordu makinede. Makineyle ilgili olabilir. Bize de hep iri bebek dendi, ameliyatta yanima getirdiklerinde citipiti bisey koydular yanima, cok guzel dedigimi hatirliyorum

Maşallah canim Allah anali babali büyütsün

Cok gecmis olsun cnm, agri filan yapmadi mi, nasil anlasildi. Ben de korkuyorum dikislerden bazen sag tarafimda farkli bir agri aci oluyor, acildi mi diye korkuyorum. Korseyi, saglik ocagindaki ebe soyledi. Hani karnini tutma ihtiyaci hissediyor insan. Ilk hafta su dolu balon varmis gibi sarsiliyordu karnim. Arabada cok zorlaniyordum. Normal korse giyemem de lohusa korsesi demisti ebe, kemer gibi. Krem icin sagol, sen yazinca hatirladim adini

Kizlar, son yarim saattir karnimin tamaminda sanki cok heyecanlanmisim gibi bir gerginlik, bir sikinti var. Agri gibi bir his degil ama böyle gerginlik iste, bebek de cok sert darbeler vuruyor bana.
Simdi agri da eklendi.

Sanci boyle basliyor olamaz değil mi?

Luluuu94 eceeaap ve diger nicklerini ezberleyemedigim dogum yapan arkadaslar Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniklerin saglikli, mutlu, huzurlu gunleri, omurleri olsun insallah

Kızlar bizim çocuk doktoru göbek bağına günde iki kere kolonya dök dedi kendi de alkol döktü kızım da hiç böyle birşey yapmamıştım,
Size böyle bir şey dedilermi?
Cnm benim doktor gobek bagi düşene kadar günde 2 defa batikon tentürdiyot sür dedi düşüncede 3 gün sür dedi çok şükür bir şey olmadi

Masallah, ne guzel. Ben de ilk zamanlar hic yatmiyordum, yanimda ablam vardi. Bebegin bakimini ustlenmisti. Geziniyordum gece gunduz gayret ediyordum. O gidince yorgunluk halsizlik oldu, birkac kez bebek uyudugunda ben de yattim ama agrim artti, daha kotu oldu. Bir de benim kronik bagirsak problemim var. Sanirim o cok etkiliyor agri durumunu. Sirtimda uc dort yastikla 45derece aciyla anca yatiyorum. Rahat pozisyon bulana kadar epey ugrasiyorum.

Gule gule buyut yavrunu cnm, hayirli olsun. Sicaklar konusunda haklisin. Ben de lohusa pedi ve uzun gece pedlerine bile tahammul edemedim. Cok kanamam yok, bazi gunler hic gelmiyor, gunluk ped kullandigim bile oluyor. Kanama gelirse normal pede donuyorum. Benim sezaryen acil oldu, varis corabi onerisini ilk defa duydum ama onceki dogumum planli olmustu. Onda da vermedi dr.

Vizeci06 kolonya mi? Hic duymadim cnm. Ozel spreyler var, eczaneye sorup alabilirsiniz. Dr. verdi bize ama su an ortalikta yok, ismini hatirlamiyorum. 1 kere sikmada kararip kurudu bizimki. 5 gunde dustu. Spreyi sıkınca bir ciglik oluyor tabi, yakiyor muhtemelen. Ozunde alkoldur hepsi ama kolonya bilemedim

Dikişin üst tarafında hafif şişlik vardı kenarında kırmızılık vardı ama doğal sandm şhmal etmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…