- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.911
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.441
Doğru diyorsun cnm bundan sonra gitmem eşinde diyor bu ne saçmaladı böyle diyeKolonya mi? Ben olsam o doktora bi daha gitmem
Lohusalık çok zor bir süreç.. gerçekten anlayışlı olunması gereken çok hassas bir dönem. İnan bende gözyaşlarım hazırda bekliyormuş gibi en ufak birşeyde ağlıyorum. Bütün gece uykusuzum bir çocuğum daha olduğu için gündüz de uyumadan devam ediyorum. Üstelik kimse yok yanımda. Bugün 3 dakikada duş aldım. Eşimden de beklentim olmadığı için yapmadığı şeyler beni üzmüyor artık. İlk çocukta çok yıpranmıştım. Makina değiliz insanız ama maalesef eşler dahil kimse farkında değil. Ve hamileyken elini karnından çekmeyen sabırsızlıkla bebeği bekleyen insanların, arkadaşların bir tanesi bile yok. Sana çok saçma gelecek ama birşeyleri kendi başına yoluna koydukça geçiyor, geçecek.. yapılan birçok şey unutulmasa da evliliğin de tekrar rayına oturacak. Çok büyük bir değişim yaşıyorsunuz. Güçlü olmaya çalış. Kıyamam sana.lohusalık beni fena vurdu. Eşimle şimdiden aramızdaki bağ koptu gibi. Evliliğimin eski dinamiği bu kadar çabık bitmemeliydi. Değişimi kaldıramıyorum . Bu yeni zor, bebekli, bol sorumluluklu, uykusuz düzen yıprattı beni. Üstelik yolun başındayız daha yorucu günler kapıda.
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah38+6 ile dün 23.10 doğum yaptım arkadaşlar
51cm 3550 normal doğum ama dikişli
Çok şükür iyiyiz evimize geldik
Darısı gününü bekleyenlere biz kontrol diye gittik çatı muayenesi sırasında açıklık görüldü 6cm akabinde nişan geldi kendi sancimi ve biraz daha acilmam olmasını bekledik bugün prensim kucağımda şükürler olsun
Aslında gözle görülen bir yapılan da değil olayLohusalık çok zor bir süreç.. gerçekten anlayışlı olunması gereken çok hassas bir dönem. İnan bende gözyaşlarım hazırda bekliyormuş gibi en ufak birşeyde ağlıyorum. Bütün gece uykusuzum bir çocuğum daha olduğu için gündüz de uyumadan devam ediyorum. Üstelik kimse yok yanımda. Bugün 3 dakikada duş aldım. Eşimden de beklentim olmadığı için yapmadığı şeyler beni üzmüyor artık. İlk çocukta çok yıpranmıştım. Makina değiliz insanız ama maalesef eşler dahil kimse farkında değil. Ve hamileyken elini karnından çekmeyen sabırsızlıkla bebeği bekleyen insanların, arkadaşların bir tanesi bile yok. Sana çok saçma gelecek ama birşeyleri kendi başına yoluna koydukça geçiyor, geçecek.. yapılan birçok şey unutulmasa da evliliğin de tekrar rayına oturacak. Çok büyük bir değişim yaşıyorsunuz. Güçlü olmaya çalış. Kıyamam sana.
Sagol cnm, iyiyiz cok sukur. Tam olarak iyilesmedim ama kesinlikle gebe oldugum halimden iyiyim. Neydi Allahim cektigim diyorum hala. Ayy bebis cok tatli ya, 2. bir cocugu sevemem saniyordum yillardir, o yuzden hep mesafeliydim ama oyle degilmis
Doktorun bir yanlisi yok bence, gorulen gobek karartisini olcunce oyle cikiyordu. Hatta biraz iceriden almaya calisiyordu cok ileri ciktigi icin. +-400gr. yaziyordu makinede. Makineyle ilgili olabilir. Bize de hep iri bebek dendi, ameliyatta yanima getirdiklerinde citipiti bisey koydular yanima, cok guzel dedigimi hatirliyorumNasıl bu kadar yanılma oluyor anlamıyorum işte
3800 kusur doğdu canim oglumHelal olsun doktor tam tutturmuş
Ben normal doğum istiyordum ama kilosu ve kafa ölçüsü önden gittiğinden doktor sezeryanı öneriyor şuan. Biraz da ondan sordum yanılma oldu mu diye.
Maşallah canim Allah anali babali büyütsün38+6 ile dün 23.10 doğum yaptım arkadaşlar
51cm 3550 normal doğum ama dikişli
Çok şükür iyiyiz evimize geldik
Darısı gününü bekleyenlere biz kontrol diye gittik çatı muayenesi sırasında açıklık görüldü 6cm akabinde nişan geldi kendi sancimi ve biraz daha acilmam olmasını bekledik bugün prensim kucağımda şükürler olsun
Cok gecmis olsun cnm, agri filan yapmadi mi, nasil anlasildi. Ben de korkuyorum dikislerden bazen sag tarafimda farkli bir agri aci oluyor, acildi mi diye korkuyorum. Korseyi, saglik ocagindaki ebe soyledi. Hani karnini tutma ihtiyaci hissediyor insan. Ilk hafta su dolu balon varmis gibi sarsiliyordu karnim. Arabada cok zorlaniyordum. Normal korse giyemem de lohusa korsesi demisti ebe, kemer gibi. Krem icin sagol, sen yazinca hatirladim adiniİz için contractubex kullanıyorum 10. Gün başlanacak
Dikişlerini göstermek için 1-2 ayı bekleme canım ben farkında bile değildim içten dovı birikmesi kanama falan olmuş erken kontrol önemli
Ben korse kullanmayacağım ama kuşlanacaksan sanırım erken dönemde kullanılmıyor
Sağol canım sanadaHayırlı olsunBenim bebeğimin adı da sencer
Cnm benim doktor gobek bagi düşene kadar günde 2 defa batikon tentürdiyot sür dedi düşüncede 3 gün sür dedi çok şükür bir şey olmadiKızlar bizim çocuk doktoru göbek bağına günde iki kere kolonya dök dedi kendi de alkol döktü kızım da hiç böyle birşey yapmamıştım,
Size böyle bir şey dedilermi?
Masallah, ne guzel. Ben de ilk zamanlar hic yatmiyordum, yanimda ablam vardi. Bebegin bakimini ustlenmisti. Geziniyordum gece gunduz gayret ediyordum. O gidince yorgunluk halsizlik oldu, birkac kez bebek uyudugunda ben de yattim ama agrim artti, daha kotu oldu. Bir de benim kronik bagirsak problemim var. Sanirim o cok etkiliyor agri durumunu. Sirtimda uc dort yastikla 45derece aciyla anca yatiyorum. Rahat pozisyon bulana kadar epey ugrasiyorum.Ben korse kullanmadim, kullanacak miyim bilmiyorum. Doktorum kullanma dedi, bide korse kullandigimizda oradaki kaslar calismadigi icin yarardan cok zarari oluyor diyorlar. Ne derece dogru bilemedim.
Doktorum dikis izi icin scarex jel kullan dedi. Dogumdan sonraki 10.gün basla, 6 ay kullan dedi.
Benim 13 gün oldu dogum yapali, her hareketi rahatlikla yapacak duruma geldim cok şükür. 2-3 gündür baya iyiyim. Ben ilk zamanlar da yatiyordum ama. Senin neden o kadar aciyor acaba bi doktora görünsen mi
Normal korse ben de giyemem cnm, saglikli durumda bile kullanabildigim bisey degil. Lohusa korseleri varmis ebenin bana soyledigi, elime bugun ulasti, henuz denemedim.Lamiderm vermis bana krem eşim bulamamış yarın alacak bakalım korse hayatta takamam takana da helal olsun
Gule gule buyut yavrunu cnm, hayirli olsun. Sicaklar konusunda haklisin. Ben de lohusa pedi ve uzun gece pedlerine bile tahammul edemedim. Cok kanamam yok, bazi gunler hic gelmiyor, gunluk ped kullandigim bile oluyor. Kanama gelirse normal pede donuyorum. Benim sezaryen acil oldu, varis corabi onerisini ilk defa duydum ama onceki dogumum planli olmustu. Onda da vermedi dr.Doğuma almadan ultrason ile baktı 3500 dedi, 3400 doğdu
Kuzum bu sıcakta bırak korseyi ben eve geçince depend bez ile bile terliyorum, o nedenle sadecee karnımı ince şal gibi birşeyle sardım, benim 2. Gün yeni bitti oturma şeklinde takılıyorum daha yatamıyorum
Kızlar bende sezeryan yapanlara sorum sezeryan öncesi varis çorabı verdiler bu sefer, 10 gün takacakmışım bu Sıcakta çin işkencesi oldu bana, herkese verildi mi acaba benim hastane her sezeryan diyene önce çorabı giydirdi
Dikişin üst tarafında hafif şişlik vardı kenarında kırmızılık vardı ama doğal sandm şhmal etmemek lazımCok gecmis olsun cnm, agri filan yapmadi mi, nasil anlasildi. Ben de korkuyorum dikislerden bazen sag tarafimda farkli bir agri aci oluyor, acildi mi diye korkuyorum. Korseyi, saglik ocagindaki ebe soyledi. Hani karnini tutma ihtiyaci hissediyor insan. Ilk hafta su dolu balon varmis gibi sarsiliyordu karnim. Arabada cok zorlaniyordum. Normal korse giyemem de lohusa korsesi demisti ebe, kemer gibi. Krem icin sagol, sen yazinca hatirladim adini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?