- 25 Aralık 2019
- 391
- 514
- 103
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.461
Anlattığınız sanki toplanma ,kasılma gibiKizlar, son yarim saattir karnimin tamaminda sanki cok heyecanlanmisim gibi bir gerginlik, bir sikinti var. Agri gibi bir his degil ama böyle gerginlik iste, bebek de cok sert darbeler vuruyor bana.
Simdi agri da eklendi.
Sanci boyle basliyor olamaz değil mi?
@Luluuu94 @eceeaap ve diger nicklerini ezberleyemedigim dogum yapan arkadaslar Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniklerin saglikli, mutlu, huzurlu gunleri, omurleri olsun insallah
Normal korse ben de giyemem cnm, saglikli durumda bile kullanabildigim bisey degil. Lohusa korseleri varmis ebenin bana soyledigi, elime bugun ulasti, henuz denemedim.
Dokme bence yha bana birşey kullanma dediler hatta kızımda oğlumda temizleme solüsyonu veridlerdi bunda vermediler şaşırdım bes günede düştü bi danis başkasınaKızlar bizim çocuk doktoru göbek bağına günde iki kere kolonya dök dedi kendi de alkol döktü kızım da hiç böyle birşey yapmamıştım,
Size böyle bir şey dedilermi?
Yakar ki cani acır bence yha dr ne cesaret demis ha dediğin gibi enfeksiyonda olsa tentürdiyot desin demi kolanya ağır yha bencedeEskiden tentürdiyot ile bakımı yapılıyordu şuan hiç müdahale etmiyoruz sadece kuru tutuyoruz dedi çocuk doktoru. Sizinkinde kızarıklık vs gibi enfeksiyon belirtisi mi var? Kolonya çok güçlü bişey bebeğe sürmek için bence
Trendyoldan cnm, lohusa korsesi diye aratabilirsin. Hamile korsesi diye de geciyor. 157boy 75kilo m/l aldim. Baya bi cekistirip takmak lazim, karnim baya buyuk. Belimi guzel destekledi ama karnimi baya sıktı. Benimki uyandi zaten o sirada emzirecegim icin cikardim. Pek deneyemedim yani ama karnim biraz daha kuculurse daha iyi kullanilir sanki.Canım nereden aldın?
Bizim ki iki günde kolonyasız kendi halinde kurudu cnm bende bilemedim kolonyayıVizeci06 kolonya mi? Hic duymadim cnm. Ozel spreyler var, eczaneye sorup alabilirsiniz. Dr. verdi bize ama su an ortalikta yok, ismini hatirlamiyorum. 1 kere sikmada kararip kurudu bizimki. 5 gunde dustu. Spreyi sıkınca bir ciglik oluyor tabi, yakiyor muhtemelen. Ozunde alkoldur hepsi ama kolonya bilemedim
Canımm çok şükür inci kuşum da ben de iyiyiz, başta sütüm geldi sandım ama az geliyormuş, inci kuşum çok halsizleşti farkedene kadar, az kalsın hastanede kalmak zorunda kalacaktık ama toparladık çok şükür mama + meme şeklinde ilerliyoruz kuşumu kuş gibi besliyorum resmen mamayı şırıngayla verip serçe parmağımla emdiriyorumAy bebişim evet ya dün farkettim. Ben kuvöz mevzuları olunca hiçbirşey yapmak istememiştim. Okuyamadım bile çoğu mesajı içimden gelmedi. Dün baktım gördüm.
Ben çok iyiyim, Bulut kuşumda iyi çok şükür.
4 kişi aynı gün doğurmuşuz hdjdj beklenmeyen şekilde üstelik.
İnci ballı böreği nasıl
Eski ilgi alaka gözümğn içine bakma kalmadı sanki ben çocukla ilgileniyorum o kendi dünyasında yaşıyor gibi eş rolümüz gitti anne baba rolü ağır bastı o da bana ağır geldiburcumsu12 ne oldu canım anlatmak istersen dinlerim. Hem sana da iyi gelir. Neden evliliğinin etkilendiğini düşünüyorsun?
Dikis bolgesine baktim simdi, sizliyor dedigim yerde bembeyaz dikis ipi gorunuyorDikişin üst tarafında hafif şişlik vardı kenarında kırmızılık vardı ama doğal sandm şhmal etmemek lazım
Odemdir cnm. Ben de dogumdan cikinca gunlerce oyleydim. Benim ameliyattan sonra idrara cikmam problemli oluyor. Tam bosalmadigi icin iceride birikiyor, bacaklarim ayaklarim korkunc sisiyor. Her iki dogumda da aynisi oldu. Rahim bobrege baski yaptigi icin oluyor. Rahim kuculdukce idrara cikmam kolaylasiyor, odem ve kilo gidiyor. Dr. maydonoz suyu, bromelain tavsiye etti. Rezene de iciyorum. 12-13 gun aldi odemin cozulmesi.Kızlar doğumdan sonra ben hiç kilo vermemisim aynıyım anlamadım ben bu olayı
Cnm zamana ihtiyaciniz var. Eminim esin de senin icin ayni hisleri paylasiyordur. Hep bebekle ilgileniyor, anne rolu geldi beni unuttu diyordur. Bu donem boyle olmak zorunda. Duzen oturdukca hersey duzelir, endiselenme. Bebek bakimi konusinda esinden yardim istemekten cekinme, onu da surece dahil etmis olursun.Eski ilgi alaka gözümğn içine bakma kalmadı sanki ben çocukla ilgileniyorum o kendi dünyasında yaşıyor gibi eş rolümüz gitti anne baba rolü ağır bastı o da bana ağır geldi
Ben 2 aylık olunca bırakmiştım silikon ucu yadirgamadi bebeğim pes etmeyin.İhtiyaç olmadan mama olayını anlamıyorum zaten. En son ihtimal tercih edilmesi gerekirken bu büyüklerin mama hayranlığı nerden geliyor?
Bu arada silikon uçla emzirmeyi çok uzatmamaya çalış benim hatama düşme. biz 16 günlük olduk ve bırakamıyoruz emzirme danışmanlarıyla yazılıyorum sürekli keşke baştan uğraşsaydım şimdi çok geçmiş gibi hissediyorum karamsarlığa düştüm
Gule gule buyut yavrunu cnm, hayirli olsun. Sicaklar konusunda haklisin. Ben de lohusa pedi ve uzun gece pedlerine bile tahammul edemedim. Cok kanamam yok, bazi gunler hic gelmiyor, gunluk ped kullandigim bile oluyor. Kanama gelirse normal pede donuyorum. Benim sezaryen acil oldu, varis corabi onerisini ilk defa duydum ama onceki dogumum planli olmustu. Onda da vermedi dr.
38+6 ile dün 23.10 doğum yaptım arkadaşlar
51cm 3550 normal doğum ama dikişli
Çok şükür iyiyiz evimize geldik
Darısı gününü bekleyenlere biz kontrol diye gittik çatı muayenesi sırasında açıklık görüldü 6cm akabinde nişan geldi kendi sancimi ve biraz daha acilmam olmasını bekledik bugün prensim kucağımda şükürler olsun
Kızlar doğumdan sonra ben hiç kilo vermemisim aynıyım anlamadım ben bu olayı
Aynısını eşimde de diyor içerde birini unutmuşlar diyeBen ilk gebeliğimde öyle olmuştum, mantıken diyordum ortalama 3 küsür bebek, eşi, plesanta, suyu... Falan derken 5 kilo gider diyordum gitmemiştibu sefer 4 kilo gitmiş ama göbeğim aynı duruyor, hatta benim 6 yaşındaki kızım anne bir kardeşim daha mı olacak hala koca göbeklisin dedi
Ben gündüz emizik vermiyorum aramiyorda sadece gece veriyorum çok rahat oldu karnını doyurduktan sonra veriyorum şimdi bile uyumadı mama ve meme az aldı sonra emizik verdim daldı hemenYarın emzik vereceğim sanırım.
Meme dışında uyumuyor. Memeyide emiyorla emmiyor arası. 10 sefer çekiyorsa 2 seferi süt için. Çekişinden belli. Emzik niyetine beni kullanıyor evladımanlamıyorum da tam. Acaba doymadı mı? Gaz sancısı mı var? Nesi var anlamıyorum. Belkide sadece anne kokusu istiyor bilmiyorum ki. Ama çok ciddi bir kısır döngü. Biraz içti süt ama allah affetsin gazını çıkartmaya yeltenmedim bile. Uyanacak sonra sar başa. Üf gerçekten biraz bir miktar yorucu. Tanıyana anlayana kadar hırpalanmış olmam inşallah.
Bir tarafım diyor ki ver emziği ne direniyorsun bir tarafımda diyor ki festi sonra çok zorlanırsın hazır herşey zorken biraz daha sık dişini hdjdj
Güya ağlarken meme vermeyecektim hdjdjd he canım he. Nasıl çıkartıp mememi tıktım ağzına ben bile şaşırdım hızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?