2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Anlattığınız sanki toplanma ,kasılma gibi
Ama siz daha tecrübeli annesiniz
Zan geçtikçe artarsa galiba sancı olma durumu da olur ya herkesin her bebeğin gelisi öyle kendine özel kii, Allah çeşit çeşit nasip ediyor

Kızlar bizim çocuk doktoru göbek bağına günde iki kere kolonya dök dedi kendi de alkol döktü kızım da hiç böyle birşey yapmamıştım,
Size böyle bir şey dedilermi?
Dokme bence yha bana birşey kullanma dediler hatta kızımda oğlumda temizleme solüsyonu veridlerdi bunda vermediler şaşırdım bes günede düştü bi danis başkasına

Yakar ki cani acır bence yha dr ne cesaret demis ha dediğin gibi enfeksiyonda olsa tentürdiyot desin demi kolanya ağır yha bencede

Canım nereden aldın?
Trendyoldan cnm, lohusa korsesi diye aratabilirsin. Hamile korsesi diye de geciyor. 157boy 75kilo m/l aldim. Baya bi cekistirip takmak lazim, karnim baya buyuk. Belimi guzel destekledi ama karnimi baya sıktı. Benimki uyandi zaten o sirada emzirecegim icin cikardim. Pek deneyemedim yani ama karnim biraz daha kuculurse daha iyi kullanilir sanki.

Eklentiler

• Screenshot_20230808_221417_Trendyol.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 55
Bizim ki iki günde kolonyasız kendi halinde kurudu cnm bende bilemedim kolonyayı

Canımm çok şükür inci kuşum da ben de iyiyiz, başta sütüm geldi sandım ama az geliyormuş, inci kuşum çok halsizleşti farkedene kadar, az kalsın hastanede kalmak zorunda kalacaktık ama toparladık çok şükür mama + meme şeklinde ilerliyoruz kuşumu kuş gibi besliyorum resmen mamayı şırıngayla verip serçe parmağımla emdiriyorum ama bende o 2 gün travma oldu o yüzden hep bebeğimle ilgileniyorum buraya pek bakamıyorum şöyle bir aylık falan olsun buraya döneceğim :)

burcumsu12 ne oldu canım anlatmak istersen dinlerim. Hem sana da iyi gelir. Neden evliliğinin etkilendiğini düşünüyorsun?
Eski ilgi alaka gözümğn içine bakma kalmadı sanki ben çocukla ilgileniyorum o kendi dünyasında yaşıyor gibi eş rolümüz gitti anne baba rolü ağır bastı o da bana ağır geldi

Dikişin üst tarafında hafif şişlik vardı kenarında kırmızılık vardı ama doğal sandm şhmal etmemek lazım
Dikis bolgesine baktim simdi, sizliyor dedigim yerde bembeyaz dikis ipi gorunuyor Dikis boydan boya siyahimsi deri ama 2-3mmlik yerde bembeyaz ip gorunuyor. Boyle seyler de hep beni bulur ya. Cok moralim bozuldu.

Kızlar doğumdan sonra ben hiç kilo vermemisim aynıyım anlamadım ben bu olayı
Odemdir cnm. Ben de dogumdan cikinca gunlerce oyleydim. Benim ameliyattan sonra idrara cikmam problemli oluyor. Tam bosalmadigi icin iceride birikiyor, bacaklarim ayaklarim korkunc sisiyor. Her iki dogumda da aynisi oldu. Rahim bobrege baski yaptigi icin oluyor. Rahim kuculdukce idrara cikmam kolaylasiyor, odem ve kilo gidiyor. Dr. maydonoz suyu, bromelain tavsiye etti. Rezene de iciyorum. 12-13 gun aldi odemin cozulmesi.

Eski ilgi alaka gözümğn içine bakma kalmadı sanki ben çocukla ilgileniyorum o kendi dünyasında yaşıyor gibi eş rolümüz gitti anne baba rolü ağır bastı o da bana ağır geldi
Cnm zamana ihtiyaciniz var. Eminim esin de senin icin ayni hisleri paylasiyordur. Hep bebekle ilgileniyor, anne rolu geldi beni unuttu diyordur. Bu donem boyle olmak zorunda. Duzen oturdukca hersey duzelir, endiselenme. Bebek bakimi konusinda esinden yardim istemekten cekinme, onu da surece dahil etmis olursun.

Ben 2 aylık olunca bırakmiştım silikon ucu yadirgamadi bebeğim pes etmeyin.

Benden başka kullanan yok mu ya şu varis çorabını, inan çin işkencesi hele bu sıcakta yukarıya kadar çekiyorsun çok dar, zaten sürekli lohusa teri atıyoruz birde onun darlığı bağıracağım artık

Bu gün sürpriz yok mu demiştim de ekli o şanslı kişi senmiymişsin hayırlı olsun kuzu

Selam kızlar umarim herkez iyidir geçmişe gidemedim doğum yapmiş tüm arkadaşlara hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
Ben doğumdan sonra çok yorulmaya başladım 2 çocukla tek başıma çok zor oluyor ve doğumdan sonra depresyona girdim habire ağlıyorum iyi hissetmiyorum etrafımdakileri de üzüyor bu durum ama elimde değil düşüncelerime kendime hakim olamıyorum

Kızlar doğumdan sonra ben hiç kilo vermemisim aynıyım anlamadım ben bu olayı

Ben ilk gebeliğimde öyle olmuştum, mantıken diyordum ortalama 3 küsür bebek, eşi, plesanta, suyu... Falan derken 5 kilo gider diyordum gitmemişti bu sefer 4 kilo gitmiş ama göbeğim aynı duruyor, hatta benim 6 yaşındaki kızım anne bir kardeşim daha mı olacak hala koca göbeklisin dedi

Aynısını eşimde de diyor içerde birini unutmuşlar diye

Yarın emzik vereceğim sanırım.
Meme dışında uyumuyor. Memeyide emiyorla emmiyor arası. 10 sefer çekiyorsa 2 seferi süt için. Çekişinden belli. Emzik niyetine beni kullanıyor evladım anlamıyorum da tam. Acaba doymadı mı? Gaz sancısı mı var? Nesi var anlamıyorum. Belkide sadece anne kokusu istiyor bilmiyorum ki. Ama çok ciddi bir kısır döngü. Biraz içti süt ama allah affetsin gazını çıkartmaya yeltenmedim bile. Uyanacak sonra sar başa. Üf gerçekten biraz bir miktar yorucu. Tanıyana anlayana kadar hırpalanmış olmam inşallah.

Bir tarafım diyor ki ver emziği ne direniyorsun bir tarafımda diyor ki festi sonra çok zorlanırsın hazır herşey zorken biraz daha sık dişini hdjdj

Güya ağlarken meme vermeyecektim hdjdjd he canım he. Nasıl çıkartıp mememi tıktım ağzına ben bile şaşırdım hızıma

Ben gündüz emizik vermiyorum aramiyorda sadece gece veriyorum çok rahat oldu karnını doyurduktan sonra veriyorum şimdi bile uyumadı mama ve meme az aldı sonra emizik verdim daldı hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…