2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Rica ederim canım ınsaallah faydalı olur.

İlk oglumda son günler ishal olmstm cidden dogum belirtisiydi son 2 gün. 39+4 de gelmişti. Şimdi bunda da ıshal olmaya basladım midem de cok kötü ama daha 38.haftaya yeni başladık. yine mi dogum belirtisi aceba yoksa üşüttm fln mı bi kötü oldum

Allahım analı babalı büyütsün bebeğim. Sen nasılsın?
Teşekkür ederim canım sabah kötüydüm ama toparlanmaya başladık şükür

Bende bende hastaneye geldikten 2 saat sonra kucağımdaydı mis kokulum

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sağ ol canım

Bana da 1 hafta 10 gün demişti
Şimdi nasılsın sancıların nasıl yoksa geldi mi ben yazana kadar

Göremediğim iyi dileklerini yazan herkese teşekkür ederim

Kızlarrr ben de doğurdum kaçırdım bir sürü kişiyi, doğuranlara hayırlı olsun, bekleyenlere allah sağlıklı doğum nasip etsin bebek sürekli emmek istiyor, bir gün oldu ama altı aydır bebek bakıyor yorgunluğu oldu şimdiden anlamadım. Biz bebeğe boşuna beşik vs almışız bu arada. Asla kucaktan inmek istemiyor, memede uyuyor sadece hadi hepiniz sağlıkla doğurun da şöyle tatlı dertlerimizi konuşalım buraya yazmaya çalışcam artık düzen oturdukça. Şuan alışma sürecindeyiz. Zamanla daha dinamik olur diye düşünüyorum. Benden böyle

Kızlar doğumdan sonra ben hiç kilo vermemisim aynıyım anlamadım ben bu olayı
Ben de dogumdan sonra iki üç gün ayni kilodaydim. Aşırı sasirmistim bu bebek nerden cikti diye. Sezaryen oldugum icin ödem toplamisti vücudum. Tam 5.gün ödemlerim indi. 10.günde hamilelik öncesi kiloma düşmüştüm. Ödemlerin vardır o sebeple kilon aynidir canım

Festicimmm ver emzigi gitsin yaa sal biraz bu bebisler bizi parmaginda oynatacak nasilsa, bari emzik, biberon, bi de sallayalim ohh günümüzü gün edelim ben kuralsiz kanunsuz devam ediyorum yasantima bu arada hangi emzigi aldin canim?

Teşekkür ederim canım bir bakayım. Doktorum öneririm dedi karnını da toparlar dedi ama öneride bulunmadı buna bir bakayım.

Oyş minik İnci ballısı ya
Yavrum travma yaptırma kendine zorlukları elbet ki var, hatalar yapa yapa öğreneceğiz. Allahım büyük hatalar yaptırmasın. Gerisi hep hallolur. Sen kendine yüklenme. 267272 çocuk büyütmedik sonuçta.

Ben gündüz emizik vermiyorum aramiyorda sadece gece veriyorum çok rahat oldu karnını doyurduktan sonra veriyorum şimdi bile uyumadı mama ve meme az aldı sonra emizik verdim daldı hemen

Ay iyi fikir gece verebilirim bende. Arıyor çünkü birşey belli. Karnı tok eminim yani ama hala memiş derdinde dün gece aldım artık dayanamadım ortalığı yıktı çünkü baktım bir iki cukladı sonra ağzında uyudu. Dur bende öyle yapıcam bu gece jdjdj

Teşekkür ederim canım sabah kötüydüm ama toparlanmaya başladık şükür

Çok şükür canımcığım

Hadi bakalım bugün kim doğuracak Miss ela ne alemdesin

Hdjdjdj söyleye söyleye grubu doğurtucaz hdjdjjd

Bacım yapamıyorum. Sonrasında sorun yaşamaktansa şimdi zaten yaşıyorken yaşayayım diyorum. Birde asıl derdim zaten gazlı hemde aşırı. Emzik iyice arttırır mı ondan korkuyorum birazda. Avent almıştım canım ben. Tutar mı onu bilmiyorum bu gece yine zorlanırsam vericem hdjjd

Kafamda deli sorular, güvenli bağlanmamız zedeleniyor mu acaba ben böyle yaptıkça. Ama her ağlamasında kucağıma alıp memiş verirsem de sonrası zor olur ay bilemedim ya. Hamilelik miydi acaba en kolay kısmı bu işin hdjjdjdjjd değerini mi bilemedim ben acep

Canlarım bir öneriyle geldim hdjdj

Benim beynim bitti ben hiçbirşey hatırlayamıyorum. Sizde de var mı bu durum bilmiyorum ama kaçta emzirdim hangi meme yok bende unutuyorum jdjdj

Akıllı saati olanlar var ise ben şöyle yapıyorum. Acıyorum bir egzersiz. Süre tutuyor ya başlangıç saatini de veriyor. Onunla her emzirmeyi kayıt altına alıyorum hem günde kaç kere içti ne kadar içti ne zaman içti hatırlamak için beynimi yormak zorunsa kalmıyorum. Birde sağ sol memeyi eşit sürede emzirebiliyorum. Benim çok işime yaradı.

Sağ sol meme mevzusunu da alyansımı parmağımda değiştirerek çözdüm jdjdj soldan başlayacaksam bir sonrasında sola takıyorum, sağ ise sağa

Spor sevmeyen ve yapmayan bir insan olarak saatteki egzersizlerin böylesine işe yarayacağını hiç düşünmemiştim

Eklentiler

• IMG_0722.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Hayırlı olsun kuzum ya, Rabbim hayırlı evlat eylesin Sinemozbk ve Miss ela da haber var mıydı?

ffestinalente bende doğum yaptımm 27.07.2023 Alparslan ♡♡♡

Uygulamalar var onun için ben android kullandığım için babycare uygulamasını kullanıyorum tavsiye ederiim

Kiyamam yaa napsin el kadar bebe emme güdüsünü doyurmasi lazım acligindan değil. İç güdüsel

Kizlar spinal sezeryan ile doğum yapacağım 25 ağustosta. Doğum yapan annelerden Kahve ve çikolata götürenler olmuştu kendileri için. Anestezinin etkisinden çıkmak için falan mı bu. Bebek çikolatası götüreceğiz ziyarete gelenlere tamam da kahve yi anlamadım

Evet canım anesteziyi üzerinden atabilmek için sert kahveler ve bitter çikolata.
Ben gece doğum yaptığım için bulamamıştık çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…