- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.501
Emzik gazı arttırabilir canım.Teşekkür ederim canım bir bakayım. Doktorum öneririm dedi karnını da toparlar dedi ama öneride bulunmadı buna bir bakayım.
Oyş minik İnci ballısı ya
Yavrum travma yaptırma kendine zorlukları elbet ki var, hatalar yapa yapa öğreneceğiz. Allahım büyük hatalar yaptırmasın. Gerisi hep hallolur. Sen kendine yüklenme. 267272 çocuk büyütmedik sonuçta.
Ay iyi fikir gece verebilirim bende. Arıyor çünkü birşey belli. Karnı tok eminim yani ama hala memiş derdinde dün gece aldım artık dayanamadım ortalığı yıktı çünkü baktım bir iki cukladı sonra ağzında uyudu. Dur bende öyle yapıcam bu gece jdjdj
Çok şükür canımcığım
Hdjdjdj söyleye söyleye grubu doğurtucaz hdjdjjd
Bacım yapamıyorum. Sonrasında sorun yaşamaktansa şimdi zaten yaşıyorken yaşayayım diyorum. Birde asıl derdim zaten gazlı hemde aşırı. Emzik iyice arttırır mı ondan korkuyorum birazda. Avent almıştım canım ben. Tutar mı onu bilmiyorum bu gece yine zorlanırsam vericem hdjjd
Kafamda deli sorular, güvenli bağlanmamız zedeleniyor mu acaba ben böyle yaptıkça. Ama her ağlamasında kucağıma alıp memiş verirsem de sonrası zor olur ay bilemedim ya. Hamilelik miydi acaba en kolay kısmı bu işin hdjjdjdjjd değerini mi bilemedim ben acep
Bol bol yürüdüm kendiliğinden çıktı hareket şartKizlar gazinizi nasil.cikarttiniz bide sütüm hala damla damla inşallah gelir ya cabucak
Sagol canım gaz çıktı cok şükür ama süt daha damla damla gelir inşallahBol bol yürüdüm kendiliğinden çıktı hareket şart
Sütün de gelir stres yapma rahat olursan daha çabuk gelir
Sagol canım gaz çıktı cok şükür ama süt daha damla damla gelir inşallah
Bana %70 alkollü bir solüsyon yazdı çocuk doktoru, eczaneden aldık, içindeki mendile fısfıs yapıp onunla temizliyoruzKızlar bizim çocuk doktoru göbek bağına günde iki kere kolonya dök dedi kendi de alkol döktü kızım da hiç böyle birşey yapmamıştım,
Size böyle bir şey dedilermi?
Uygulamalar var onun için ben android kullandığım için babycare uygulamasını kullanıyorum tavsiye ederiim
Evet stres yapmıyorum o yüzden mama meme şeklinde ilerliyoruz bakalmGelir canımcığım damla damla geldiyse hiç korkma şuan zaten midesi ne kadar ki minişin
Evet stres yapmıyorum o yüzden mama meme şeklinde ilerliyoruz bakalm
Size de çok geçmiş olsun ya ölümle burun buruna geliyoruz annelik çok ayrı bir duygu stresi sorumluluğu bitmiyor hiç. Dünyaya geliyorlar ama birde bize sorun nasıl geliyorlar değil mi?Canım çok geçmiş olsun benim kızımın doğumunda da sakinleştirici vermişler fazla nabzım düştü konuşmak istedim konuşamadım doğum sırasında titremeye başladım dişlerim birbirine vura vura odaya geçtim haziran sıcağında üstüme yorgan örtüp odanın sıcak klimasını açtılar herkeste farklı etki yapıyo ilaçlar demek ki
Aynen kuzu, anestezi etkisini atmak için alıyoruz onları yanımıza ama bende yine etki etmedi (benim boynumdan başıma sırtıma bir ağrı giriyor genelde doğumdan 1 gün sonra oluyor, Rabbim düşmanıma vermesin ki bu sefer de oldu öncesinde iznim çıkınca hemen başladım kahveye, çikolataya sakızaKizlar spinal sezeryan ile doğum yapacağım 25 ağustosta. Doğum yapan annelerden Kahve ve çikolata götürenler olmuştu kendileri için. Anestezinin etkisinden çıkmak için falan mı bu. Bebek çikolatası götüreceğiz ziyarete gelenlere tamam da kahve yi anlamadım
Sagol canım gaz çıktı cok şükür ama süt daha damla damla gelir inşallah
Doğumun hayırlı olsun canım Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin bebeğineEvet stres yapmıyorum o yüzden mama meme şeklinde ilerliyoruz bakalm
Sağol canım amşn hepimize
Bende gaz için Endonezya dan beyaz ağaç yağı sipariş etmiştim daha kullanmadım kullanınca bilgilendirecegim sizi çünkü baya baya memnun olanlar varKızlar bizim gazimiz var eczacı arkadas söyledi ayaklarının altına tatlı elma yağı ile masaj yapıyorum günde 1 defa rahatlıyor bilginiz olsun kullanmak isteyen olursa arastirabilir
Bu arada ben ev ahalisinin içinden geçtim kızlar dayanamadım. Şuan sırayla ve ben izin verdiğim sürece alabiliyorlar müthiş oldu oh içim rahatbenim çocuğum benim kurallarım dönemi hayırlı uğurlu olsun, tam kutlanacak dönemdeyim
Ben de strecliyorum emzirmedigim zamanlarda, hicbir sey surmuyorum da. Bu sayede ilk yaralarim hemen gecti, bidaha da yara olmadi. Bazen süt akiyor, strecli oldugu icin meme ucu sütlü kaliyor, o da tedavi ediyor bence. Ben de senin gibi tavsiye ediyorumMeme uçlarıma iki gündür kendi usulümce birşey buldum rahmetli anneannem ocakti eli var derler ağrısı olan ona gelirdi o da yağ ile masaj yapar poşetle kapatırdı, bende meme ucu kremlerimi sürüyorum hemen buzdolabı poşeti ile kapatıyorum yara yumuşadı emzirirken önceki gibi çığlık atmıyorum gece gündüz poşet koyacağım artık
Hangi yag canım.Meme uçlarıma iki gündür kendi usulümce birşey buldum rahmetli anneannem ocakti eli var derler ağrısı olan ona gelirdi o da yağ ile masaj yapar poşetle kapatırdı, bende meme ucu kremlerimi sürüyorum hemen buzdolabı poşeti ile kapatıyorum yara yumuşadı emzirirken önceki gibi çığlık atmıyorum gece gündüz poşet koyacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?