- 16 Ocak 2021
- 4.301
- 7.701
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.521
Bebeğim reddetmiyor aslında ben beceremiyorum gibi geliyorBen 2 aylık olunca bırakmiştım silikon ucu yadirgamadi bebeğim pes etmeyin.
Dahil etmeye çalışıyorum ama izni bitti işten geç çıkıyor yemek uyku vs görememişiz bile birbirimiziCnm zamana ihtiyaciniz var. Eminim esin de senin icin ayni hisleri paylasiyordur. Hep bebekle ilgileniyor, anne rolu geldi beni unuttu diyordur. Bu donem boyle olmak zorunda. Duzen oturdukca hersey duzelir, endiselenme. Bebek bakimi konusinda esinden yardim istemekten cekinme, onu da surece dahil etmis olursun.
Bence bunu icsellestirme canım, eşinle konusmalisin. Mesela ben gece yattigimizda, hatta her uyandigimizda eşime bana sarılır mısın diyorum bu aralar. Hic ikiletmiyor, hemen sariliyor, pamuk gibi oluyoruz. Bazen bir seyi istiyorsan soylemek gerekiyor. Mesela ilk sarıl dedigimde dikislerin acimayacak mi diye sordu. Onun da kendi dunyasinda bazi düşünceleri olabiliyor, belki yorgun oldugumu düşünüyor, canimin aciyacagini düşünüyor. İsteklerini net olarak konusursan problem kalmaz benceEski ilgi alaka gözümğn içine bakma kalmadı sanki ben çocukla ilgileniyorum o kendi dünyasında yaşıyor gibi eş rolümüz gitti anne baba rolü ağır bastı o da bana ağır geldi
Bence göstermelisin canımDikis bolgesine baktim simdi, sizliyor dedigim yerde bembeyaz dikis ipi gorunuyorDikis boydan boya siyahimsi deri ama 2-3mmlik yerde bembeyaz ip gorunuyor. Boyle seyler de hep beni bulur ya. Cok moralim bozuldu.
En son dediğimde hava çok sıcak dediBence bunu icsellestirme canım, eşinle konusmalisin. Mesela ben gece yattigimizda, hatta her uyandigimizda eşime bana sarılır mısın diyorum bu aralar. Hic ikiletmiyor, hemen sariliyor, pamuk gibi oluyoruz. Bazen bir seyi istiyorsan soylemek gerekiyor. Mesela ilk sarıl dedigimde dikislerin acimayacak mi diye sordu. Onun da kendi dunyasinda bazi düşünceleri olabiliyor, belki yorgun oldugumu düşünüyor, canimin aciyacagini düşünüyor. İsteklerini net olarak konusursan problem kalmaz bence
Ben yağ surmuyorum cnm rahmetli anneannem ağrısı olana zeytinyağı sürerdi ama meme ucuna sürme bence sürersende hafif ısıtıp asidini atmak lazımHangi yag canım.
Bu hafta ulke genelinde havalar serinliyor. Haftayı iyi degerlendir burcucumEn son dediğimde hava çok sıcak dedi
Hele bi yağmur yağsınBu hafta ulke genelinde havalar serinliyor. Haftayı iyi degerlendir burcucum
Ayyy nolur ayrinti verbu kadar bilgi beni tatmin etmedi
Kız ne olduKayınvalidem bugün gidiyor, yeterli bir ayrıntı mı
Kızlar bizim gazimiz var eczacı arkadas söyledi ayaklarının altına tatlı elma yağı ile masaj yapıyorum günde 1 defa rahatlıyor bilginiz olsun kullanmak isteyen olursa arastirabilir
Kız ne oldu
Bacım gaz sorunu var ya cesaret edemiyorum daha çok hava yutar iyice artar diye. 1-2 gün sabredeceğim. Sonra doğru doktor yolu.ffestinalente yap cnm doğduğundan beri veriyorum gündüz almıyor belki arada huysuzlandiginda alıyor hemen bırakıyor gece daha çok istiyor ondada yarım saat bilemedin 1 saat yetiyor derin uykuya geçince bırakıyor rahatlık sürekli istemediği sürece
Ahaha benimkini beklersek varya herkes çatlar buradaSen doğur öyle anlatcam hdjdjd
Teyze balını bu dedikodudan mahrum bırakamam hdjdj söyle de ki teyzen dedikodu yapacak seni bekliyor kaçırmana gönlü razı olmamış de hdjdj bu arada isim belli mi
Ahaha benimkini beklersek varya herkes çatlar buradaayy ismimiz İlay nasipse ☺
Tatli aldim cnm aktarlarda var marka değişebiliyor nette daha çok yag yazıyor yoksa aktar sorabilirsiniz ben 1 çay kaşığı rezene ya da kimyon suyu veriyorum doktor verebilirsin dedi bende içiyorum faydası oluyor bebis vermek istemezsen sen iç sütünden gecerCanım internette tatlı ve acı ikisini de önermişler. İkisi aynı şey olamaz herhalde di mi? Seninkinin üzerinde tatlı mı yazıyor nasıl birşey? Bende alayım da deneyeyim mahvetti oğlumu gaz.
Onlara kalsa benimki karışmıyor annemlerdeyim ona kalsa oooo bakma sen onlara morelini bozmaBacım gaz sorunu var ya cesaret edemiyorum daha çok hava yutar iyice artar diye. 1-2 gün sabredeceğim. Sonra doğru doktor yolu.
Kayınvalideme kalırsa allah korusun bu ıkınmayla kasık fıtığı olurmuşkorkuttu beni.
Tatli aldim cnm aktarlarda var marka değişebiliyor nette daha çok yag yazıyor yoksa aktar sorabilirsiniz ben 1 çay kaşığı rezene ya da kimyon suyu veriyorum doktor verebilirsin dedi bende içiyorum faydası oluyor bebis vermek istemezsen sen iç sütünden gecer
Onlara kalsa benimki karışmıyor annemlerdeyim ona kalsa oooo bakma sen onlara morelini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?