2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Dahil etmeye çalışıyorum ama izni bitti işten geç çıkıyor yemek uyku vs görememişiz bile birbirimizi

Eski ilgi alaka gözümğn içine bakma kalmadı sanki ben çocukla ilgileniyorum o kendi dünyasında yaşıyor gibi eş rolümüz gitti anne baba rolü ağır bastı o da bana ağır geldi
Bence bunu icsellestirme canım, eşinle konusmalisin. Mesela ben gece yattigimizda, hatta her uyandigimizda eşime bana sarılır mısın diyorum bu aralar. Hic ikiletmiyor, hemen sariliyor, pamuk gibi oluyoruz. Bazen bir seyi istiyorsan soylemek gerekiyor. Mesela ilk sarıl dedigimde dikislerin acimayacak mi diye sordu. Onun da kendi dunyasinda bazi düşünceleri olabiliyor, belki yorgun oldugumu düşünüyor, canimin aciyacagini düşünüyor. İsteklerini net olarak konusursan problem kalmaz bence

En son dediğimde hava çok sıcak dedi

Kızlar bizim gazimiz var eczacı arkadas söyledi ayaklarının altına tatlı elma yağı ile masaj yapıyorum günde 1 defa rahatlıyor bilginiz olsun kullanmak isteyen olursa arastirabilir

Canım internette tatlı ve acı ikisini de önermişler. İkisi aynı şey olamaz herhalde di mi? Seninkinin üzerinde tatlı mı yazıyor nasıl birşey? Bende alayım da deneyeyim mahvetti oğlumu gaz.

Bacım gaz sorunu var ya cesaret edemiyorum daha çok hava yutar iyice artar diye. 1-2 gün sabredeceğim. Sonra doğru doktor yolu.

Kayınvalideme kalırsa allah korusun bu ıkınmayla kasık fıtığı olurmuş korkuttu beni.

Sen doğur öyle anlatcam hdjdjd
Teyze balını bu dedikodudan mahrum bırakamam hdjdj söyle de ki teyzen dedikodu yapacak seni bekliyor kaçırmana gönlü razı olmamış de hdjdj bu arada isim belli mi
Ahaha benimkini beklersek varya herkes çatlar burada ayy ismimiz İlay nasipse ☺

Ahaha benimkini beklersek varya herkes çatlar burada ayy ismimiz İlay nasipse ☺

İlay kuşu teyzelere benzediyse ki 9 aydır birlikteyiz birşeyler kapmış olma ihtimali çok yüksek bugün yarın gelir hdjdj

Kız birşey yapmadım. İçimi döktüm hepsine. Ağladı sızladı. Kalbi kırılmış haspamın. Kırana kadar düşünecekmişiz. O kadar şey yaptı kendi kırdıklarını düşünmüyor ama. Benim saf kocamda kalbinizi kırmak istemezdik özğr dileriz dedi. Yüzüne vurmadım ama anası gitsin bir onu ele dolayacağım. Ben kimseden özür dilemedim. Kendi çapında ortamı yumuşatacaktı güya ama başıma aldığı belanın farkında değil. Bu adama da bir haller oldu sanki lohusa bu. Hiç böyle şeyler yapmazdı. Alık birşey oldu çıktı. Cuma gidecekti zaten öbür oğlunun yanına geçip 2-3 gün kalacaktı. Onunda işi çıkmış. O zaman bugün gideyim diye atladı. Bende kal demedim. Zaman geçirirsiniz iyi olur dedim.

Canım internette tatlı ve acı ikisini de önermişler. İkisi aynı şey olamaz herhalde di mi? Seninkinin üzerinde tatlı mı yazıyor nasıl birşey? Bende alayım da deneyeyim mahvetti oğlumu gaz.
Tatli aldim cnm aktarlarda var marka değişebiliyor nette daha çok yag yazıyor yoksa aktar sorabilirsiniz ben 1 çay kaşığı rezene ya da kimyon suyu veriyorum doktor verebilirsin dedi bende içiyorum faydası oluyor bebis vermek istemezsen sen iç sütünden gecer

Eklentiler

• 16915851458246548983735839112692.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 29
Onlara kalsa benimki karışmıyor annemlerdeyim ona kalsa oooo bakma sen onlara morelini bozma

Kuzu bende kimyon çayı içiyorum her gün. Bana iyi geldi Buluta azıcık çok değil ama bir miktar fayda ediyor gibi bilemedim. Ama ben süt ürünlerini komple kestim. Aslında yanlış bence. Doktora sormam lazım. Tam alışacağı dönemde kesmek bence doğru olmadı ama çok ıkınınca kıyamadım. Devamlı google da o gaz yapar mı bu yapar mı diye aratmaktan bitap düştüm ya.

Onlara kalsa benimki karışmıyor annemlerdeyim ona kalsa oooo bakma sen onlara morelini bozma

Ne bozcam hallettim sıkıntı yok
Buraya bebek için gelmiş. Yardımcı olacakmış tabi ama ben mesafe koydurmuşum. Oğlunun benden habersiz uyardığı herşeyi de benden bilmiş haspam. Bak allah bin kere razı olsun çok emek verdi evi derledi topladı annemle yemek ekmek temizlik. Ama sınırını bilemedi. Sesim çıkmıyor pamuk şekeriyim diye cılkını çıkarttı. Böyle yaparlar işte. Bana bugün diyor ki ben alışık değilim böyle şeylere. Dedim sen çok ağlayıp sızladığın için evlatların seninle konuşamıyor olabilir bir değerlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…