2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bünyeden bünyeye değişir bence sor genede bana doktorum süt iç yoğurt ye dedi hosaf
ev yapimi meyve suyu sen iyi besleneceksin ki çocuğuna iyi bak vitamin süt olsun dedi Yememe yasak koymadı mercimek bile yiyebilirsin dedi

Bana da koymadı aslında koymamak mantıklı da ben sezaryenden sonra sindirim problemleri yaşadım. 5 gün tuvalete çıkamadım. 15 gün oldu ama normale dönmedi hala. Bende de gaz var. O yüzden ben bir rahatlayayım çocuğa belki o yapıyordur diye kestim. Ama yavaştan açıcam. Kontrollü şekilde. Nereye kadar yemeyebilirim ki?

İyi yaptin benimki de olsa yapar ama onlar tütün içiyorlar diye kalmam onlarda annemdeyim diye gelmiyorlar rahatım bizim alerjimiz var bebis oksijen verilince onlarda gelmiyor

İyi yaptin benimki de olsa yapar ama onlar tütün içiyorlar diye kalmam onlarda annemdeyim diye gelmiyorlar rahatım bizim alerjimiz var bebis oksijen verilince onlarda gelmiyor

Oh harika olmuş. Ayol yok ya gerçekten dünyanın en iyisi de olsa olmuyor. Bana bugün şey dedi siz alışmışsınız yalnızlığa hdjdjjd evet dedim alıştım ama durum ondan kaynaklı değil. Anam kendi hatasını görmeyen insanla anlaşmak çok zor.

Ayy boşver kocanla bozma aranı napsın pnunda annesi sen diyeceğini demişsin geçmiş olsun neyseki atlattınız bu süreci en az hasarla diyelim çok daha büyük olaylar yaşayanları duyduğum için genelde sende biraz zaman geçsin daha iyi toparlar kendine gelirsin birazda ayrı kalmak iyi çok yan yana olunca sorunlar kaçınılmaz oluyor

Yok yavrum büyük problemler yaşamadık. Ama benim yapımda öyle şeyler kaldırmaz. Az önce bana diyor ki kırmızı çizgilerini geçmemeye çalıştım ama olmadı sende inşallah aşarsın bunlar hdjdj yoo dedim aşmak gibi bir niyetim yok. Benim doğrularım bunlar. Hayat görüşüm. Değişsin istemiyorum. Çıt yok

Kızlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için dediklerinizi deniyorum ağzına aliyo biberon kadar çok gelmediği için birakiyo bugün de eds yöntemini denicem umarım bu başarılı olur

Kızlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için dediklerinizi deniyorum ağzına aliyo biberon kadar çok gelmediği için birakiyo bugün de eds yöntemini denicem umarım bu başarılı olur

Ben çok ümitliyim canım o eds den. Kablolarım hazır bir problem olsa anında denerim. Sende de yaracağına çok eminim

Belirli bir yaş üzerindeki insanlarla uğraşmak zor birşeyleri kabul ettirmekte zor ne bilim valla neyse halletmişsin sonuçta umarım daha iyi olur bundan sonrası ☺

Ayy aynı ben . İshal gibiyim midem de kötü 2 gündür . Doktor kontrolüm vardı bugün sordum normal son zamanlar dedi ama içim hiç rahat etmedi şimdi . İştahsızlık da var . Bebeğin suyu da azalmış artık . Yakın benim de herhalde

Kızlarrr bugün kontrolüm vardı şükürler olsun 37+0 gördük Bebiş bir haftada 2750 gramdan 3250 grama artmış sizce normal mi çok almış gibi geldi de 1 cm açıklık varmış çatı muayenem iyi geçti normal doğum muhtamelen olur diyor benim rahim ağzım sıkıntılıydı 28 haftaları göremeyiz derken şükür bu haftaya geldim :) inşallah bekleyen tüm anneler bizde bebişlerimizi sağ Salim kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…