- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.541
Bünyeden bünyeye değişir bence sor genede bana doktorum süt iç yoğurt ye dedi hosafKuzu bende kimyon çayı içiyorum her gün. Bana iyi geldi Buluta azıcık çok değil ama bir miktar fayda ediyor gibi bilemedim. Ama ben süt ürünlerini komple kestim. Aslında yanlış bence. Doktora sormam lazım. Tam alışacağı dönemde kesmek bence doğru olmadı ama çok ıkınınca kıyamadım. Devamlı google da o gaz yapar mı bu yapar mı diye aratmaktan bitap düştüm ya.
Bünyeden bünyeye değişir bence sor genede bana doktorum süt iç yoğurt ye dedi hosaf
ev yapimi meyve suyu sen iyi besleneceksin ki çocuğuna iyi bak vitamin süt olsun dedi Yememe yasak koymadı mercimek bile yiyebilirsin dedi
İyi yaptin benimki de olsa yapar ama onlar tütün içiyorlar diye kalmam onlarda annemdeyim diye gelmiyorlar rahatım bizim alerjimiz var bebis oksijen verilince onlarda gelmiyorNe bozcam hallettim sıkıntı yok
Buraya bebek için gelmiş. Yardımcı olacakmış tabi ama ben mesafe koydurmuşum. Oğlunun benden habersiz uyardığı herşeyi de benden bilmiş haspam. Bak allah bin kere razı olsun çok emek verdi evi derledi topladı annemle yemek ekmek temizlik. Ama sınırını bilemedi. Sesim çıkmıyor pamuk şekeriyim diye cılkını çıkarttı. Böyle yaparlar işte. Bana bugün diyor ki ben alışık değilim böyle şeylere. Dedim sen çok ağlayıp sızladığın için evlatların seninle konuşamıyor olabilir bir değerlendir.
İyi yaptin benimki de olsa yapar ama onlar tütün içiyorlar diye kalmam onlarda annemdeyim diye gelmiyorlar rahatım bizim alerjimiz var bebis oksijen verilince onlarda gelmiyor
Ayy boşver kocanla bozma aranı napsın pnunda annesi sen diyeceğini demişsin geçmiş olsun neyseki atlattınız bu süreci en az hasarla diyelimİlay kuşu teyzelere benzediyse ki 9 aydır birlikteyiz birşeyler kapmış olma ihtimali çok yüksek bugün yarın gelir hdjdj
Kız birşey yapmadım. İçimi döktüm hepsine. Ağladı sızladı. Kalbi kırılmış haspamın. Kırana kadar düşünecekmişiz. O kadar şey yaptı kendi kırdıklarını düşünmüyor ama. Benim saf kocamda kalbinizi kırmak istemezdik özğr dileriz dedi. Yüzüne vurmadım ama anası gitsin bir onu ele dolayacağım. Ben kimseden özür dilemedim. Kendi çapında ortamı yumuşatacaktı güya ama başıma aldığı belanın farkında değil. Bu adama da bir haller oldu sanki lohusa bu. Hiç böyle şeyler yapmazdı. Alık birşey oldu çıktı. Cuma gidecekti zaten öbür oğlunun yanına geçip 2-3 gün kalacaktı. Onunda işi çıkmış. O zaman bugün gideyim diye atladı. Bende kal demedim. Zaman geçirirsiniz iyi olur dedim.
Ayy boşver kocanla bozma aranı napsın pnunda annesi sen diyeceğini demişsin geçmiş olsun neyseki atlattınız bu süreci en az hasarla diyelimçok daha büyük olaylar yaşayanları duyduğum için genelde sende biraz zaman geçsin daha iyi toparlar kendine gelirsin birazda ayrı kalmak iyi çok yan yana olunca sorunlar kaçınılmaz oluyor
Aslında bizim de sarilik limitine baya vardi erken baslattilar mamaya, ama iyi de oldu. Çünkü ilk zamanlar gogsumu emmeye baslar baslamaz hemen uyuyordu. Yeni yeni uzun emmeye basladiseninki de biraz erken doğmuş sanirim. Erken dogan bebekler bu şekilde uykuya düşkün oluyor diyor herkes
Bizim meme reddi 2 gün sürdü sadece. Bu iki günde baya sey denedimsilikon uc takarak mememi biberona benzettim, o sekilde aldi ama silikonla asiri efor sarf ediyorlarmis o yüzden devam etmedim.
Göğsüme pekmez surul emzirmeyi bile denedimbegenmedi
Sonunda bence asiri faydasi oldugunu düşündüğüm sey, süt bol gelmeye baslayana kadar gogsumu sagmak oldu. İlk saginca süt hemen gelmiyor ya, emzirmeden önce 30-40 saniye sagdim süt akisini hizlandirdim, hem gogus ucum da daha kolay kavranir oldu. Ondan sonra daha severek emmeye basladi. Sagma makinen varsa kesinlikle dene bence
Olur mu ya ben çok mutlu oluyorum böyle önemseyip paragraflarca yazanlarakendi adıma çok mutlu oluyorum.
Bende yarıyor canımcığım bakış açılarımızda benzer o yüzden çok önemsiyorum
Benimde karıştı hdjdj
Oyy butlarını öp annesi benim yerime severim onu. Annesini azıcık üzer gibi oldu ama kıyamaz onlar bize hemen toparlamış bak
Gerçekten öyle hemen de alışıyorlar aslında maşallah bebelerimize
Yavrum bizde emiyor emerken uyuyor ama ayak kaşıma olsun, car car konuşma olsun (inşallah beynini yemiyorumdur jdjdjdj, bazen kaşını kaldırıyor hdjdjd bu ne diyor başımda diye jdjdj) kitap okuma olsun efendime söyleyeyim boynunu gıdıklama olsun bilimum şekilde uyandırıyorum. O minik bir aslan olabilir ama ben de yıllarım boğasıyım hdjdjjd inat benden sorulur
Alıştık kuzum çok şükür ki aileler var olmasa zorlanırdık ama şimdi iyiyiz konforumuz yerinde
Valla biz maşallah bir manga kadar varız hdjd ancak bakıyoruz Bulutabende emzirip hemen çağırıyorum konforum çok yerinde ama işte o ağlarken veya gazı çıkarken kendim yapmasam da başında bekliyorum
Bende çıkıyorum bırakıyorum büyükannelere ohh kafamı dinliyorum. Çok doğru çünkü mutlu anne mutlu bebek. Kendimi sıkıtmıyorum herşeyin çözümğ var anacım. Allahım sağlık sıhhat afiyet versin gerisi hikaye. Ben çok net anladım.
Bebişim bunları karıştırıp mı sürdün? Göğüs pedi bende sevmiyorum ya no şimdilik.
Kapak işe yaramazsa bende yapayım. Direkt ucuna mı sarıyosun? Araya birşey koymadan?
Bacım ben kayınvalidemin annem diye sevmesini bile dert etmiyorum onu mu edicem hdjdjjd dinginliğimin seviyesini anla diye söylüyorumbir deneyeyim ara gazı almak lazım sanıyorum ki
Canım ayaklarını gıdıklayınca da uyanmıyor mu? Bulutta memede uyuyor ben ayaklarını kaşıyorum hafif uyanıyor. Oda yeterli oluyor.
Eds yöntemi der susarım. Meme reddinin 1 numaralı yenicisi kendisi. Araştır bir bak içine sinerse uygula. Beni reddettiği an yapacağım.
Bacım şimdi yaptığımız yanlış hamleler sonra burnumuzdan gelebilir diye çok temkinliyimneydi o bugün yediğimiz hurmalar yarın tırmalar
Hiç sorma bir bakıyorum ay ne uysal diyorum bir bakıyorum içinden canavar çıkıyor hele de geceleri. Tanıyamıyorum sabah ki bebiş bu mu diyorum. Bacım emzik veririm aslında da bi yenidoğanı atlatsın. Biraz tanıyayım sonra veririm isterse diye düşünüyorum. Birde gaz sorunu var. Emzik belki arttırır. O cesaretim yok hiç. Şefika maşallah kız sen ne hamaratsın yaev işini boşver dicem ama mümkünlü değil farkındayım hdjdj
Yaa heyecan doruktaKerem beyimize kavuşucaz, teyze balı hep öp koklaa uuf çok az kaldı. Her işte bir hayır var işte benim hızlı olması çok iyi oldu ben beklerken taşikardi geçirirdim hdjdjjd
Kızlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız içinBenim kızımda 37+4 günlük doğdu canım ilk gün hiç tutamadı diye bilirim vaz geçme devam et tutacak benide emerken yoruluyor arada çekiyorum bi dinlendiriyorum sonra devam ediyorum vermeye göğüs ucum büyük geliyor bazen tutamıyor elimle agzina göre ayarlayıp öyle emziriyorum durunca da çenesine dokaniyorum emsinki süt agzina dolup birden boğazına genzine kaçmasın diye benimkide ufacık doğdu anne sütü en besleyici şuan onlar için bir damla bile yutsa ilerde çok faydası olucak inan buna devam et vazgecme vermeye devam et konuşa konuşa emzir ben seve seve emziriyorum
Kızlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız içindediklerinizi deniyorum ağzına aliyo biberon kadar çok gelmediği için birakiyo bugün de eds yöntemini denicem umarım bu başarılı olur
Ben çok ümitliyim canım o eds den. Kablolarım hazır bir problem olsa anında denerim. Sende de yaracağına çok eminim
Belirli bir yaş üzerindeki insanlarla uğraşmak zor birşeyleri kabul ettirmekte zor ne bilim valla neyse halletmişsin sonuçta umarım daha iyi olur bundan sonrası ☺Yok yavrum büyük problemler yaşamadık. Ama benim yapımda öyle şeyler kaldırmaz. Az önce bana diyor ki kırmızı çizgilerini geçmemeye çalıştım ama olmadı sende inşallah aşarsın bunlar hdjdj yoo dedim aşmak gibi bir niyetim yok. Benim doğrularım bunlar. Hayat görüşüm. Değişsin istemiyorum. Çıt yok
İyiyiz çok şükür ama bebeğimin gaz problemi varCanım nasılsınız? Ufaklık nasıl?
4. Gün lekelenme oluyor o kadarBu arada kızlar sezaryen doğum yaptım kanamam 10 gün sürdü şuan hiç kanama yok sizde ne kadar sürdü normal mi sizce?
4. Gün lekelenme oluyor o kadar
Benimde senin gibi oldu canım ama dün tekrar gelmeye başladı ben de bunu merak ediyorum 15. GünümdeyimBu arada kızlar sezaryen doğum yaptım kanamam 10 gün sürdü şuan hiç kanama yok sizde ne kadar sürdü normal mi sizce?
Ayy aynı ben . İshal gibiyim midem de kötü 2 gündür . Doktor kontrolüm vardı bugün sordum normal son zamanlar dedi ama içim hiç rahat etmedi şimdi . İştahsızlık da var . Bebeğin suyu da azalmış artık . Yakın benim de herhaldeİlk oglumda son günler ishal olmstm cidden dogum belirtisiydi son 2 gün. 39+4 de gelmişti. Şimdi bunda da ıshal olmaya basladım midem de cok kötü ama daha 38.haftaya yeni başladık. yine mi dogum belirtisi aceba yoksa üşüttm fln mı bi kötü oldum
Ben sordum doktoruma sezeryanda biz içini temizliyoruz çok normal dedi cnm kızımda da böyle az olduBir arkadaşımın 5.gun durdu kanaması rahimde kan birikmiş pıhtılaşmaya başlamış doktoru alttan temizledi o yüzden aklıma öyle mi oldu diye geliyo
Hayırlı olsun güle güle büyüttün inşallahKizlar bende bugun sezaryenle dogurdum cok sukur bebisimde bende iyiyiz. Insallah dogum yapicak olanlarda saglikla kucagina alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?