- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.911
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.561
Günlermiz de tam aynıymış. Hayrlısı İnsaallahAyy aynı ben . İshal gibiyim midem de kötü 2 gündür . Doktor kontrolüm vardı bugün sordum normal son zamanlar dedi ama içim hiç rahat etmedi şimdi . İştahsızlık da var . Bebeğin suyu da azalmış artık . Yakın benim de herhalde
Zamanla tecrübe ede ede oluyor asıl ben napcam bakalım herşey sil baştan..Bebeğim reddetmiyor aslında ben beceremiyorum gibi geliyor
Ayy evet günlerimiz de aynı . Peki senin sezeryan mı normal mi canım ?Günlermiz de tam aynıymış. Hayrlısı İnsaallah
Bizde ikindiden sonra banyo yaptırmazlar canım kırkı çıkmadanOğluşumun göbek bağı düştü teyzeleri yarın akşam ilk banyosunu yapacak inşallah
Benim de dogumdan beri kanamam olmadi hic, az az lekelenme oldu sadece. Gecen hafta doktorum kan birikmis dedi ilac verdi, bunu kullaninca icin bosalacak dedi ama malesef yine kanamam olmadi. Bugun tekrar gittim doktora, biriken kan hala duruyormus. Baska bir ilac verdi, yine icin bosalacak dedi. Saatlerdir tık yokBir arkadaşımın 5.gun durdu kanaması rahimde kan birikmiş pıhtılaşmaya başlamış doktoru alttan temizledi o yüzden aklıma öyle mi oldu diye geliyo
Festiii yaaYok yavrum büyük problemler yaşamadık. Ama benim yapımda öyle şeyler kaldırmaz. Az önce bana diyor ki kırmızı çizgilerini geçmemeye çalıştım ama olmadı sende inşallah aşarsın bunlar hdjdj yoo dedim aşmak gibi bir niyetim yok. Benim doğrularım bunlar. Hayat görüşüm. Değişsin istemiyorum. Çıt yok
Bizde de öyleymişBizde ikindiden sonra banyo yaptırmazlar canım kırkı çıkmadan
Normal olcak ınsaallah bnm ikinci bebeğim birinci de normal oldugu için doktor yüzde 99 normal olur dedi. Senin?Ayy evet günlerimiz de aynı . Peki senin sezeryan mı normal mi canım ?
İlk defa duyuyorum ama ben gündüz tek başıma yikiyamam kimsem yok annemlere bu sorayımBizde ikindiden sonra banyo yaptırmazlar canım kırkı çıkmadan
Uyarman cok iyi oldu cnm. Oraya bakmaktan kaciniyordum. Senin paylasimin uzerine baktim. Yarin icin randevu aldim, bakalim ne diyecek.Bence göstermelisin canım
Merhabalar benimde kasılmalarım olduğu için endol kullanmak durumunda kaldım bu hafta sizde bir problem yarattı mı acabaSağol canım evet endol hap progestan fitil kullanıyorum sürekli nst çekiyorlar
Bizde de aynısı varmış. Ben normalde gece yatarken duş aldırıp rutin oluşturacaktım ama anneler uyardı. Sabah yaptırıyoruz 40 ına kadar. Biz dikkat edelim de gerisi Allahtan diye düşünüyorum.İlk defa duyuyorum ama ben gündüz tek başıma yikiyamam kimsem yok annemlere bu sorayım
Bebekle en zor zamanlarimiz. Zaman icerisinde bebegin ihtiyaclarini daha iyi anlayacagiz, birbirimize adapte olacagiz. Belli bir duzen olusacak. Biraz sabredince hersey yoluna girecek. Ilgi beklemekte haklisin ama sen de ilgini gosterebilirsin esine. Ya da mevcut durum hakkindaki memnuniyetsizligini dile getirip dertlesebilirsiniz. Eminim seni destekleyecek moral verecektir. Bebegine odaklan, suan saglikli olmalari bizim icin en buyuk nimet. Eşle iliski duzelir zaman icindeDahil etmeye çalışıyorum ama izni bitti işten geç çıkıyor yemek uyku vs görememişiz bile birbirimizi
Kiyamam yaa napsin el kadar bebe emme güdüsünü doyurmasi lazım acligindan değil. İç güdüsel
Emzik gazı arttırabilir canım.
Bu arada ben gaz için kiraz çekirdeği bel kemeri aldım sanki biraz rahatlattı canım tavsiye ederim sana da denemekte fayda var
ffestinalente yap cnm doğduğundan beri veriyorum gündüz almıyor belki arada huysuzlandiginda alıyor hemen bırakıyor gece daha çok istiyor ondada yarım saat bilemedin 1 saat yetiyor derin uykuya geçince bırakıyor rahatlık sürekli istemediği sürece
Ayy boşver kocanla bozma aranı napsın pnunda annesi sen diyeceğini demişsin geçmiş olsun neyseki atlattınız bu süreci en az hasarla diyelimçok daha büyük olaylar yaşayanları duyduğum için genelde sende biraz zaman geçsin daha iyi toparlar kendine gelirsin birazda ayrı kalmak iyi çok yan yana olunca sorunlar kaçınılmaz oluyor
Bu arada kızlar sezaryen doğum yaptım kanamam 10 gün sürdü şuan hiç kanama yok sizde ne kadar sürdü normal mi sizce?
Ay insallah festim ağzın bal yesin sürekli sağmak yordu beni memeyi tutsun istiyorum
İyiyiz çok şükür ama bebeğimin gaz problemi var
Benimde senin gibi oldu canım ama dün tekrar gelmeye başladı ben de bunu merak ediyorum 15. Günümdeyim
Festiii yaakv ile yasadiklarini nedense büyük bir keyifle okudum gercek festi geri dönmüş resmen ama eşine cok yuklenme lütfen annesi sonucta. Yarin öbür gün Bulut un seni elin kızına karsi savunacagi gunleri hayal et
Eski ilgi alaka gözümğn içine bakma kalmadı sanki ben çocukla ilgileniyorum o kendi dünyasında yaşıyor gibi eş rolümüz gitti anne baba rolü ağır bastı o da bana ağır geldi
neden canım?Bizde ikindiden sonra banyo yaptırmazlar canım kırkı çıkmadan
Bilmiyorum ki canım annem yaptırma ikindiden sonra dedineden canım?
Ben hep tek yıkıyorumİlk defa duyuyorum ama ben gündüz tek başıma yikiyamam kimsem yok annemlere bu sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?