2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Günlermiz de tam aynıymış. Hayrlısı İnsaallah

Bir arkadaşımın 5.gun durdu kanaması rahimde kan birikmiş pıhtılaşmaya başlamış doktoru alttan temizledi o yüzden aklıma öyle mi oldu diye geliyo
Benim de dogumdan beri kanamam olmadi hic, az az lekelenme oldu sadece. Gecen hafta doktorum kan birikmis dedi ilac verdi, bunu kullaninca icin bosalacak dedi ama malesef yine kanamam olmadi. Bugun tekrar gittim doktora, biriken kan hala duruyormus. Baska bir ilac verdi, yine icin bosalacak dedi. Saatlerdir tık yok napacagimi sasirdim. Bence geciktirmeden doktora git ultrasonla baksin canım

Festiii yaa kv ile yasadiklarini nedense büyük bir keyifle okudum gercek festi geri dönmüş resmen ama eşine cok yuklenme lütfen annesi sonucta. Yarin öbür gün Bulut un seni elin kızına karsi savunacagi gunleri hayal et

İlk defa duyuyorum ama ben gündüz tek başıma yikiyamam kimsem yok annemlere bu sorayım
Bizde de aynısı varmış. Ben normalde gece yatarken duş aldırıp rutin oluşturacaktım ama anneler uyardı. Sabah yaptırıyoruz 40 ına kadar. Biz dikkat edelim de gerisi Allahtan diye düşünüyorum.

Dahil etmeye çalışıyorum ama izni bitti işten geç çıkıyor yemek uyku vs görememişiz bile birbirimizi
Bebekle en zor zamanlarimiz. Zaman icerisinde bebegin ihtiyaclarini daha iyi anlayacagiz, birbirimize adapte olacagiz. Belli bir duzen olusacak. Biraz sabredince hersey yoluna girecek. Ilgi beklemekte haklisin ama sen de ilgini gosterebilirsin esine. Ya da mevcut durum hakkindaki memnuniyetsizligini dile getirip dertlesebilirsiniz. Eminim seni destekleyecek moral verecektir. Bebegine odaklan, suan saglikli olmalari bizim icin en buyuk nimet. Eşle iliski duzelir zaman icinde

Kiyamam yaa napsin el kadar bebe emme güdüsünü doyurmasi lazım acligindan değil. İç güdüsel

Minnoş çocuğum. Annesi kurban olsun

Emzik gazı arttırabilir canım.
Bu arada ben gaz için kiraz çekirdeği bel kemeri aldım sanki biraz rahatlattı canım tavsiye ederim sana da denemekte fayda var

Redap elma yağıda etkili. Ben bugün denedim. Ona da bir bak istersen.

Valla bu gece verebilirim. Yıkadım bile emzikleri hazır ve nazır yatağımın başında duruyor. Ağladığı gibi tıkıcam ağzına

Kocam benle arayı bozmasın
Allahıma şükür aramızda 14 saatlik karayolu var şükürler olsun

Bu arada kızlar sezaryen doğum yaptım kanamam 10 gün sürdü şuan hiç kanama yok sizde ne kadar sürdü normal mi sizce?

Canım bir geliyor bir gidiyor. 3 gün yoktu mesela benim son 2 gündür geliyor. 15. Gündeyiz. Bu böyleymiş zaten bir gidip bir geliyormuş. Miktarı önemli ama. Ne çok az ne çok olmamalı ve rengi pembe olmamalıymış.

Ay insallah festim ağzın bal yesin sürekli sağmak yordu beni memeyi tutsun istiyorum

Ben eminim kuzum. Burdan yazarsın iyiki eds var diye

İyiyiz çok şükür ama bebeğimin gaz problemi var

Canım bizimde var mahvetti bizi. Bugün bir öneri geldi D DLK033 ten. Tatlı elma yağı. Hemen aldım sürdüm gerçekten yarım saat demedi çocuğum önce gazını çıkarttı sonra da kakasını yaptı. Sende bir araştır içine sinerse uygula canım. Bence işe yarıyor hemde hızlıca.

Benimde senin gibi oldu canım ama dün tekrar gelmeye başladı ben de bunu merak ediyorum 15. Günümdeyim

Benimde öyle arada kesiliyor arada geliyor. Ben hala kan sulandırıcı kullanıyorum bu arada. Acaba onun etkisi mi diye düşünüyorum bazen.

Bebişim anlattığım kadarında birşey yok jdjdj dün gece bulut ağlıyor kayınvalidem de odaya gelemiyor eşime seslendi bende uyandırdım annen çağırıyor dedim seslendi çocuk niye ağlıyor dedi. Ben çocuğun yanındayım ama herşeyde kucağıma almıyorum. Karnı tok kıyafeti temiz altı temiz burdayım diyorum dokunuyorum sakinleştirmeye çalışıyorum. Öyle diyince nevrim döndü. Kocama bizimkiler ne şanslıymış ya dedim buncacık ağlamaya veryansın ediyorlarsa demek ki biz hiç ağlamıyormuşuz dedim. Duydu yine çıt yok

Ben Bulutu evlendirmiyorum canım teşekkürler hiç çekemem gelin melin

ffestinalente canım sen patlamışsın benim de patlamama ramak kaldı kayınvalideme idolüm oldun şu an

Bacım ciddi bir patlama olmadı beni delirtecek bir iki davranışı olmasına rağmen. Kadın çünkü kendisini paraladı. Allah var destek oldu. Hakkını yiyemem. Ama yine de sınırını bilmedi. Orda da cevabını aldı. Siz daima yanyanasınız o yüzden sınırı baştan çekmen daha iyi. Ben biraz da uzak nasılsa sayılı gün diye sineye çektim.

Eski ilgi alaka gözümğn içine bakma kalmadı sanki ben çocukla ilgileniyorum o kendi dünyasında yaşıyor gibi eş rolümüz gitti anne baba rolü ağır bastı o da bana ağır geldi

Kuzum hayat hep bir rolden ibaret değil mi? Önce evlat oluyosun sonra öğrenci sonra iç insanı sonra sevgili sonra eş sonra ebeveyn gibi gibi. Yeni roller insana eskilerini sildirmiyor aksine pekiştiriyor. Sen canını sıkma. Eşinin soğuduğunu veya ilgisiz olduğunu düşünmüyorum bile bile yaptığını daha doğrusu. O sudan çıkmış balık gibidir. Ve kim ne derse desin babalık sonradan yükleniyor bazı erkeklere. O arada bocalıyor. Ne koca ne baba tam oturana kadar birşeyler böyle olabilir. Sen sıkma canını yoluna gireceğine eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…