2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Elma yağının faydası oldu mu canım sen de
Acı mı tatlı mı?
Senin kv destek olmuş ben de o da yok anacım tam çöp

İnşallah canım sanırım lohusa depresyonu yokluyor

İnşallah canım çabalıyarak zaman geçiyor işte

Oğluşumun göbek bağı düştü teyzeleri yarın akşam ilk banyosunu yapacak inşallah
Darısı başıma inşallah, bende yıkamak istiyorum
Kızlar bu arada başınıza gelir diye bilgi vereyim dedim, kız çocuklarında anneden geçen hormonlar nedeni ile kanlı akıntı gelebiliyor, ben önceden biliyordum bugün de başıma geldi normal bir durum yani, görür iseniz panik yapmayın

Normal olcak ınsaallah bnm ikinci bebeğim birinci de normal oldugu için doktor yüzde 99 normal olur dedi. Senin?
Benim sezaryen olacak 21 ağuatos gün verdi doktor . Kızım da sezaryen olmuştu bir de miyom ameliyatım var o yüzden sezeryan olacak .Ayy sağlıkla zamanında gelsinler inşallah bakalım artık çok zor geçiyor günler

Ben yağ surmuyorum cnm rahmetli anneannem ağrısı olana zeytinyağı sürerdi ama meme ucuna sürme bence sürersende hafif ısıtıp asidini atmak lazım
Bende farklı bir yagmi diye merak ettimde zeytinyağını bizde herşeyde kullanırız ağrı olsun kanamalı ufak tefek yara olsun pisikte falan ondan sordum yok daha hiç birşey sürmedim anne sütüyle kapandi gitti düzeldi meme ucum ilk başta yara olmuştu emdikçe düzgün emzirdikce düzeldi canım benimki.

Neden ikindiden sonra yikama olmuyormus? Ya da suyu dokmek için sabah bekleniyormus? Batil birsey mi, tibbi bi sorun falan mi cikiyormus merak ettim. Batilsa da elestirmiyorum sadece merak ettim.

Bir de bebekleriniz icin kuvet filesi almadiysaniz alin, gunduzleri yalnız olan annelerinn en buyuk destekcisi. Ya da banyo kuveti icin bebek yataklari var onlardan da edinebilirsiniz.

Merhaba kizlar bir cogunuz dogurmus, bir kisminiz da ortalikta görünmüyor, dilerim herkes iyidir. Birkac gündür ara ara okumaya calisiyorum yazdiklarinizi. Bebisler büyüyor dertleri tatli sikimtilari cikiyor, göbek bagi 4. günden düsenler var
Cok heyecanli benim de 39+0 oluyor bugün. Kaldi 1 haftamiz ama herhangi bir belirtim yok. Kizim da 41+1 de gelmisti, ben hep bu defa cok hareketli diye erken gelir diyordum ama bakalim
Her birinizi öperim saglikla büyütelim bebeleri

Batıl inanç canım

Elma yağının faydası oldu mu canım sen de
Acı mı tatlı mı?
Senin kv destek olmuş ben de o da yok anacım tam çöp

Canım aktar tatlı elma yağı değil o dedi. Acıymış ve adaçayı yağı da deniliyormuş. Ben bugün denedim iyi gibi ama daha bir kere denedim. Biraz deneyeyim. Az önce birdaha sürdüm zaten. Rahatlatırsa haber ederim.

Esim gelince akşam yıkadık 2 kişi varsa kucakta daha rahat oldu ben dikislerdwn oturamadim su döktüm annem kucağına aldı daha rahat yıkandi ilk arkadas yıkadı sonra biz korktuk başta şimdi alıştık gibi

13 gün oldu doğum yapalı ama kızımda yeni yeni burun hırıltısi gibi birşey geliyor hasta değildir umarım ki olma gibi ihtimali de yok ama bilemedim suan sanki ilk çocuk ve o panik heyecan. Birde pişik icin krem değilde pudra alsam yada kullanan varmi içinizde pudra daha kuru tutar gibi o bölgeyi

Hırıltı bizde de var gibi doktor normal dedi ama bakalm her gittiğimde söylerim, çok mu ağır pişik oldu hametan kullan pudrayı önermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…