- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.581
Elma yağının faydası oldu mu canım sen deMinnoş çocuğum. Annesi kurban olsun
Redap elma yağıda etkili. Ben bugün denedim. Ona da bir bak istersen.
Valla bu gece verebilirim. Yıkadım bile emzikleri hazır ve nazır yatağımın başında duruyor. Ağladığı gibi tıkıcam ağzına
Kocam benle arayı bozmasın
Allahıma şükür aramızda 14 saatlik karayolu var şükürler olsun
Canım bir geliyor bir gidiyor. 3 gün yoktu mesela benim son 2 gündür geliyor. 15. Gündeyiz. Bu böyleymiş zaten bir gidip bir geliyormuş. Miktarı önemli ama. Ne çok az ne çok olmamalı ve rengi pembe olmamalıymış.
Ben eminim kuzum. Burdan yazarsın iyiki eds var diye
Canım bizimde var mahvetti bizi. Bugün bir öneri geldi D DLK033 ten. Tatlı elma yağı. Hemen aldım sürdüm gerçekten yarım saat demedi çocuğum önce gazını çıkarttı sonra da kakasını yaptı. Sende bir araştır içine sinerse uygula canım. Bence işe yarıyor hemde hızlıca.
Benimde öyle arada kesiliyor arada geliyor. Ben hala kan sulandırıcı kullanıyorum bu arada. Acaba onun etkisi mi diye düşünüyorum bazen.
Bebişim anlattığım kadarında birşey yok jdjdj dün gece bulut ağlıyor kayınvalidem de odaya gelemiyor eşime seslendi bende uyandırdım annen çağırıyor dedim seslendi çocuk niye ağlıyor dedi. Ben çocuğun yanındayım ama herşeyde kucağıma almıyorum. Karnı tok kıyafeti temiz altı temiz burdayım diyorum dokunuyorum sakinleştirmeye çalışıyorum. Öyle diyince nevrim döndü. Kocama bizimkiler ne şanslıymış ya dedim buncacık ağlamaya veryansın ediyorlarsa demek ki biz hiç ağlamıyormuşuz dedim. Duydu yine çıt yok
Ben Bulutu evlendirmiyorum canım teşekkürler hiç çekemem gelin melin
Bacım ciddi bir patlama olmadı beni delirtecek bir iki davranışı olmasına rağmen. Kadın çünkü kendisini paraladı. Allah var destek oldu. Hakkını yiyemem. Ama yine de sınırını bilmedi. Orda da cevabını aldı. Siz daima yanyanasınız o yüzden sınırı baştan çekmen daha iyi. Ben biraz da uzak nasılsa sayılı gün diye sineye çektim.
İnşallah canım sanırım lohusa depresyonu yokluyorKuzum hayat hep bir rolden ibaret değil mi? Önce evlat oluyosun sonra öğrenci sonra iç insanı sonra sevgili sonra eş sonra ebeveyn gibi gibi. Yeni roller insana eskilerini sildirmiyor aksine pekiştiriyor. Sen canını sıkma. Eşinin soğuduğunu veya ilgisiz olduğunu düşünmüyorum bile bile yaptığını daha doğrusu. O sudan çıkmış balık gibidir. Ve kim ne derse desin babalık sonradan yükleniyor bazı erkeklere. O arada bocalıyor. Ne koca ne baba tam oturana kadar birşeyler böyle olabilir. Sen sıkma canını yoluna gireceğine eminim.
İnşallah canım çabalıyarak zaman geçiyor işteBebekle en zor zamanlarimiz. Zaman icerisinde bebegin ihtiyaclarini daha iyi anlayacagiz, birbirimize adapte olacagiz. Belli bir duzen olusacak. Biraz sabredince hersey yoluna girecek. Ilgi beklemekte haklisin ama sen de ilgini gosterebilirsin esine. Ya da mevcut durum hakkindaki memnuniyetsizligini dile getirip dertlesebilirsiniz. Eminim seni destekleyecek moral verecektir. Bebegine odaklan, suan saglikli olmalari bizim icin en buyuk nimet. Eşle iliski duzelir zaman icinde
Sil baştan daha zor düşünemiyorum bileZamanla tecrübe ede ede oluyor asıl ben napcam bakalım herşey sil baştan..
Darısı başıma inşallah, bende yıkamak istiyorumOğluşumun göbek bağı düştü teyzeleri yarın akşam ilk banyosunu yapacak inşallah
Benim sezaryen olacak 21 ağuatos gün verdi doktor . Kızım da sezaryen olmuştu bir de miyom ameliyatım var o yüzden sezeryan olacak .Ayy sağlıkla zamanında gelsinler inşallah bakalım artık çok zor geçiyor günlerNormal olcak ınsaallah bnm ikinci bebeğim birinci de normal oldugu için doktor yüzde 99 normal olur dedi. Senin?
Hayırlı olsun canım ömrü uzun olsunKizlar bende bugun sezaryenle dogurdum cok sukur bebisimde bende iyiyiz. Insallah dogum yapicak olanlarda saglikla kucagina alir
Bende farklı bir yagmi diye merak ettimde zeytinyağını bizde herşeyde kullanırız ağrı olsun kanamalı ufak tefek yara olsun pisikte falan ondan sordum yok daha hiç birşey sürmedim anne sütüyle kapandi gitti düzeldi meme ucum ilk başta yara olmuştu emdikçe düzgün emzirdikce düzeldi canım benimki.Ben yağ surmuyorum cnm rahmetli anneannem ağrısı olana zeytinyağı sürerdi ama meme ucuna sürme bence sürersende hafif ısıtıp asidini atmak lazım
Neden ikindiden sonra yikama olmuyormus? Ya da suyu dokmek için sabah bekleniyormus? Batil birsey mi, tibbi bi sorun falan mi cikiyormus merak ettim. Batilsa da elestirmiyorum sadece merak ettim.
Bir de bebekleriniz icin kuvet filesi almadiysaniz alin, gunduzleri yalnız olan annelerinn en buyuk destekcisi. Ya da banyo kuveti icin bebek yataklari var onlardan da edinebilirsiniz.
Elma yağının faydası oldu mu canım sen de
Acı mı tatlı mı?
Senin kv destek olmuş ben de o da yok anacım tam çöp
Olabiliyor öyle. Sakince denemeye devam edin.Kızlar salı günü sezeryan doğum yaptım bi damla sütüm bile yok uğraşıyorum ama hiç bişey fayda etmiyor normal mi 2 gün sütün hiç gelmemesi
Esim gelince akşam yıkadık 2 kişi varsa kucakta daha rahat oldu ben dikislerdwn oturamadim su döktüm annem kucağına aldı daha rahat yıkandi ilk arkadas yıkadı sonra biz korktuk başta şimdi alıştık gibiNeden ikindiden sonra yikama olmuyormus? Ya da suyu dokmek için sabah bekleniyormus? Batil birsey mi, tibbi bi sorun falan mi cikiyormus merak ettim. Batilsa da elestirmiyorum sadece merak ettim.
Bir de bebekleriniz icin kuvet filesi almadiysaniz alin, gunduzleri yalnız olan annelerinn en buyuk destekcisi. Ya da banyo kuveti icin bebek yataklari var onlardan da edinebilirsiniz.
Denemeye devam et canım sütün oralarda bir yerde ugras pes etme gelicek elbetKızlar salı günü sezeryan doğum yaptım bi damla sütüm bile yok uğraşıyorum ama hiç bişey fayda etmiyor normal mi 2 gün sütün hiç gelmemesi
Hırıltı bizde de var gibi doktor normal dedi ama bakalm her gittiğimde söylerim, çok mu ağır pişik oldu hametan kullan pudrayı önermiyorlar13 gün oldu doğum yapalı ama kızımda yeni yeni burun hırıltısi gibi birşey geliyor hasta değildir umarım ki olma gibi ihtimali de yok ama bilemedim suan sanki ilk çocuk ve o panik heyecan. Birde pişik icin krem değilde pudra alsam yada kullanan varmi içinizde pudra daha kuru tutar gibi o bölgeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?