- 30 Temmuz 2021
- 233
- 284
- 33
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #49.601
Hayrlısı olsun saglıkla dogsunlarda ınsaallah evet bnde cokk zorlanmaya basladım cok agrım oluyo sag kasık da bacak da fln uyumayı ıstemiyorm uyanınca daha cok sancm oluyo ndnseBenim sezaryen olacak 21 ağuatos gün verdi doktor . Kızım da sezaryen olmuştu bir de miyom ameliyatım var o yüzden sezeryan olacak .Ayy sağlıkla zamanında gelsinler inşallah bakalım artık çok zor geçiyor günler
Yok yha çok öyle önemli derecede değil hafif kızarıklık varda yag surdum ama bunda kıymetli oldu yazda olunca acaba alayimmi dedim de pudra eledim ozaman canim. Bende sorsam banada normal derler diye geçti içimden . Ama hırıltı geçmezse gidicemHırıltı bizde de var gibi doktor normal dedi ama bakalm her gittiğimde söylerim, çok mu ağır pişik oldu hametan kullan pudrayı önermiyorlar
Benimde ikisi bir arada oldu myom artı sezeryanBenim sezaryen olacak 21 ağuatos gün verdi doktor . Kızım da sezaryen olmuştu bir de miyom ameliyatım var o yüzden sezeryan olacak .Ayy sağlıkla zamanında gelsinler inşallah bakalım artık çok zor geçiyor günler
Bnm bebegmde de olmstu özellkle banyo snrası burun aspiratöru ile temizleynce geçiyordu. Hrltı cogu zmn ondan oluo.Yok yha çok öyle önemli derecede değil hafif kızarıklık varda yag surdum ama bunda kıymetli oldu yazda olunca acaba alayimmi dedim de pudra eledim ozaman canim. Bende sorsam banada normal derler diye geçti içimden . Ama hırıltı geçmezse gidicem
Rezene kımyon cayı satılıyor ve ayrıca sut arttırıcı surup var hem gaz sokup sut arttırıyor denendıKızlar sezeryan sonrası annenin gaz çıkarması için öneriniz var mı
Aldırıp içeyim çünkü benim gaz çıkarmam lazım ağrı beni mafettiRezene kımyon cayı satılıyor ve ayrıca sut arttırıcı surup var hem gaz sokup sut arttırıyor denendı
Bu cocuk doktoruna guvendıgım kadar suan baska doktorra guvenmem. Dıger cocugumda Cogu doktorun kabız bu dedıgı ve hep lavman tavsiye ettıgı ve bır turlu sonuc alınamadıgı cocugumda sadece popoda hafıf catlak olmus korkuyor o yuzden tuvalet tutuyor deyıp bır krem ve 5 tane kuru erik ılık suyla kabızlık sanılan problemi cozduGunaydın. Yenı dogum yapacaklara hayat kurtarıcı bır tavsıye yapmaya geldım. Hastane cantanıza mutlaka sut arttırıcı surup koyun. Bızım cocuk doktorumuz tavsıye ettı. Dogumdan cıkınca hızlı su kaybı oldu sıcaktan bebişte. Hemen suruba basladım ve sut artısı oldu. Sutunuz yoksa 15 er dakıka ıkı memeyı emzirıp evolvy yada bebelac gold mama verın. Bıberonda anne memesıne yakın olanlardan almayım wee gıbı bır normal bıberon alınca meme reddı yapmıyor. Doktorumuz hastanede mama desteği vermıyolar ınat edıyorlar bebekler hasta olabılıyor dedı ve bız o bebeklerdendık. Bilmediğimiz için kılo, su kaybı oldu ama erkenden durumu toparladık bebek bu aglar deseydım bu doktorumuza goturmeseydım yogun bakımlık olabılırdık.
Ikısını bır kullandım ben. Surup autte çay gazda cok etkılı. Benım dogum degıl ama özel cocuk doktorum tavsıye ettı. Dogum doktoru o sırada grevdeydı maalesefAldırıp içeyim çünkü benim gaz çıkarmam lazım ağrı beni mafetti
Hastamı ettim diyorum eşimle bilemedim de banyo sonrası olmadı birşeyde iki gündür var hırıltısi aspiratör de varda götürsem mi bi dra dedimBnm bebegmde de olmstu özellkle banyo snrası burun aspiratöru ile temizleynce geçiyordu. Hrltı cogu zmn ondan oluo.
önce bi burun temzligi dene gecmzse git bnce bana da doktor demsti burun temzligini aksatmayn die.Hastamı ettim diyorum eşimle bilemedim de banyo sonrası olmadı birşeyde iki gündür var hırıltısi aspiratör de varda götürsem mi bi dra dedim
Bnm bebegmde de olmstu özellkle banyo snrası burun aspiratöru ile temizleynce geçiyordu. Hrltı cogu zmn ondan oluo.
Duphalac surup kullanana kadar ne gaz cikarabildim ne tuvaletimi yapabildim surubu icince rahatladim. Dr lavman yapilsin dedi kabul etmedim surubu icince gerek kalmadi sukurKızlar sezeryan sonrası annenin gaz çıkarması için öneriniz var mı
Evet canım bende öyle yapmaya çalışıyorum, şimdi düzen biraz daha oturdu gibi inşallah hızlı geçer şu süreçKimlikte Zeynep Ada yazarsa sorun yok çok takılma canım bence bütün kaynanalar aynı ona da takılma önemli olan eşinin seni anlaması yanında durması bence, çekirdek ailene odaklan lohusalığın tadını çıkar bebişinle sağlıkla büyüsün inşallah
Kesinlikle son ihtimal olmalı. Silikon uç konusunda sanırım bende aynı olacağımİhtiyaç olmadan mama olayını anlamıyorum zaten. En son ihtimal tercih edilmesi gerekirken bu büyüklerin mama hayranlığı nerden geliyor?
Bu arada silikon uçla emzirmeyi çok uzatmamaya çalış benim hatama düşme. biz 16 günlük olduk ve bırakamıyoruz emzirme danışmanlarıyla yazılıyorum sürekli keşke baştan uğraşsaydım şimdi çok geçmiş gibi hissediyorum karamsarlığa düştüm
Evet canım bugünler geri gelmez iyi değerlendirelimCanım benim takmamaya çalış bebeğinle olan zamanına odaklan hiç bir gün geri gelmiyor çünkü öyle diyorlar, ben doktor ne derse onu yapıcam de geç eşinin de aynı hislerde olması güzel seninle en güzel şekilde geçirin bebeğinizle vaktinizi
Bir de o kadar iyi bakıyorum ki, doğurdum hiç dinlenmeden bebeğimle ilgilendim. Ama sürekli eksik peşindeler, 2. De bunları yapamaz heralde ama ilk doğum ya herşeyi o biliyorBenim anladığım ilk doğum olunca bu kaynanalar bilmiş bilmiş konuşmayı daha çok hak görüyorlar kendilerine. Herşey tam olsa da onlar eksik bulmaya programlanmışlar canım. Kendini eksik yetersiz hissetme, Bebeğin bezini takip et kakasını az yaparsa mama takviyesinde bulunursun
Kuzum benim 2 gebelik olmasına rağmen 3.gün damla damla şeklinde anca geldi, o nedenle sürekli emzirme ve mama ile başladık sürece ; senin de mutlaka gelecek merak etme sadece kimilerinin hemen geliyor kimileri bizim gibi zamanla damla damls şeklinde sonradan artacakKızlar salı günü sezeryan doğum yaptım bi damla sütüm bile yok uğraşıyorum ama hiç bişey fayda etmiyor normal mi 2 gün sütün hiç gelmemesi
Kuzum hayırlı olsun, sende bebekte iyisin ya çok şükürKızlar bende oğlumu kucağıma aldım şükür aşırı ağrılarım olduğu için anca yazabildim 09.8.2023ffestinalente doğum tarihi
Şuan daha iyiyim şükür ama ilk anlari hatırlamak bile istemiyorum
Yok kuzum bir sorun yaşamadım çok şükür bu haftalara kadar geldim benMerhabalar benimde kasılmalarım olduğu için endol kullanmak durumunda kaldım bu hafta sizde bir problem yarattı mı acaba
Serum fizyolojigi damlattıktan snra bi kaç saniye bekleyip ters cevirip hafifce sırtına vuruyordm akıodu kalanıda aspiratörle çekiodum. Hırıltısı kesiliyordu. 2 3 günde bi yapıyordum ben.Ay biz onu beceremedik ya. Hırıltı bizde de var. Serum fizyolojik damlatıyoruz 1-2 damla. Sonra bekleyip çekiyoruz ama damlattığımız su geliyor sadece. Biz beceremedik
Ayağına çorap giydir cnm üstünü ört sıcak olsun o zaman çıkardım ben birde sakız çiğnedim ama çorap işe yaradıKızlar sezeryan sonrası annenin gaz çıkarması için öneriniz var mı
biberonu nrden anne memesine yakin almayalim bir de sut arttirici surup ne kullandinizGunaydın. Yenı dogum yapacaklara hayat kurtarıcı bır tavsıye yapmaya geldım. Hastane cantanıza mutlaka sut arttırıcı surup koyun. Bızım cocuk doktorumuz tavsıye ettı. Dogumdan cıkınca hızlı su kaybı oldu sıcaktan bebişte. Hemen suruba basladım ve sut artısı oldu. Sutunuz yoksa 15 er dakıka ıkı memeyı emzirıp evolvy yada bebelac gold mama verın. Bıberonda anne memesıne yakın olanlardan almayım wee gıbı bır normal bıberon alınca meme reddı yapmıyor. Doktorumuz hastanede mama desteği vermıyolar ınat edıyorlar bebekler hasta olabılıyor dedı ve bız o bebeklerdendık. Bilmediğimiz için kılo, su kaybı oldu ama erkenden durumu toparladık bebek bu aglar deseydım bu doktorumuza goturmeseydım yogun bakımlık olabılırdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?