2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hayrlısı olsun saglıkla dogsunlarda ınsaallah evet bnde cokk zorlanmaya basladım cok agrım oluyo sag kasık da bacak da fln uyumayı ıstemiyorm uyanınca daha cok sancm oluyo ndnse birde ıshal cıktı yetmez gbi. Allah yardımcmz olsn bnm normal ama cok korkuyorum cnkü ilki baya zordu cok yırtlmam olmstu iç dikişler cok zorlamstı 20 gün. Yine aynı olur die korku doluyum

Hırıltı bizde de var gibi doktor normal dedi ama bakalm her gittiğimde söylerim, çok mu ağır pişik oldu hametan kullan pudrayı önermiyorlar
Yok yha çok öyle önemli derecede değil hafif kızarıklık varda yag surdum ama bunda kıymetli oldu yazda olunca acaba alayimmi dedim de pudra eledim ozaman canim. Bende sorsam banada normal derler diye geçti içimden . Ama hırıltı geçmezse gidicem

Gunaydın. Yenı dogum yapacaklara hayat kurtarıcı bır tavsıye yapmaya geldım. Hastane cantanıza mutlaka sut arttırıcı surup koyun. Bızım cocuk doktorumuz tavsıye ettı. Dogumdan cıkınca hızlı su kaybı oldu sıcaktan bebişte. Hemen suruba basladım ve sut artısı oldu. Sutunuz yoksa 15 er dakıka ıkı memeyı emzirıp evolvy yada bebelac gold mama verın. Bıberonda anne memesıne yakın olanlardan almayım wee gıbı bır normal bıberon alınca meme reddı yapmıyor. Doktorumuz hastanede mama desteği vermıyolar ınat edıyorlar bebekler hasta olabılıyor dedı ve bız o bebeklerdendık. Bilmediğimiz için kılo, su kaybı oldu ama erkenden durumu toparladık bebek bu aglar deseydım bu doktorumuza goturmeseydım yogun bakımlık olabılırdık.

Bnm bebegmde de olmstu özellkle banyo snrası burun aspiratöru ile temizleynce geçiyordu. Hrltı cogu zmn ondan oluo.

Bu cocuk doktoruna guvendıgım kadar suan baska doktorra guvenmem. Dıger cocugumda Cogu doktorun kabız bu dedıgı ve hep lavman tavsiye ettıgı ve bır turlu sonuc alınamadıgı cocugumda sadece popoda hafıf catlak olmus korkuyor o yuzden tuvalet tutuyor deyıp bır krem ve 5 tane kuru erik ılık suyla kabızlık sanılan problemi cozdu

Bnm bebegmde de olmstu özellkle banyo snrası burun aspiratöru ile temizleynce geçiyordu. Hrltı cogu zmn ondan oluo.
Hastamı ettim diyorum eşimle bilemedim de banyo sonrası olmadı birşeyde iki gündür var hırıltısi aspiratör de varda götürsem mi bi dra dedim

Kızlar sezeryan sonrası annenin gaz çıkarması için öneriniz var mı
Duphalac surup kullanana kadar ne gaz cikarabildim ne tuvaletimi yapabildim surubu icince rahatladim. Dr lavman yapilsin dedi kabul etmedim surubu icince gerek kalmadi sukur

Evet canım bende öyle yapmaya çalışıyorum, şimdi düzen biraz daha oturdu gibi inşallah hızlı geçer şu süreç
Kesinlikle son ihtimal olmalı. Silikon uç konusunda sanırım bende aynı olacağım 4 günlük olduk çok alıştı bırakamıyoruz
Evet canım bugünler geri gelmez iyi değerlendirelim
Bir de o kadar iyi bakıyorum ki, doğurdum hiç dinlenmeden bebeğimle ilgilendim. Ama sürekli eksik peşindeler, 2. De bunları yapamaz heralde ama ilk doğum ya herşeyi o biliyor

Kızlar salı günü sezeryan doğum yaptım bi damla sütüm bile yok uğraşıyorum ama hiç bişey fayda etmiyor normal mi 2 gün sütün hiç gelmemesi
Kuzum benim 2 gebelik olmasına rağmen 3.gün damla damla şeklinde anca geldi, o nedenle sürekli emzirme ve mama ile başladık sürece ; senin de mutlaka gelecek merak etme sadece kimilerinin hemen geliyor kimileri bizim gibi zamanla damla damls şeklinde sonradan artacak
Kuzum hayırlı olsun, sende bebekte iyisin ya çok şükür geçecek herşey zamanla
Bu arada gaz çıkarman için bol bol yürüyüş yapman lazım

Ay biz onu beceremedik ya. Hırıltı bizde de var. Serum fizyolojik damlatıyoruz 1-2 damla. Sonra bekleyip çekiyoruz ama damlattığımız su geliyor sadece. Biz beceremedik
Serum fizyolojigi damlattıktan snra bi kaç saniye bekleyip ters cevirip hafifce sırtına vuruyordm akıodu kalanıda aspiratörle çekiodum. Hırıltısı kesiliyordu. 2 3 günde bi yapıyordum ben.

biberonu nrden anne memesine yakin almayalim bir de sut arttirici surup ne kullandiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…