2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
biberonu nrden anne memesine yakin almayalim bir de sut arttirici surup ne kullandiniz
Benım oglum emıyodu sut yetmıyordu. Azdı cok. Doktor bıberon anne memesı gıbı olursa cok geldıgınden memeyı red edebılır rıske atmaya gerek yok dedı bızde basıt normal bıberon aldık. Maksat sut artana kadar eksıgı tamamlamaktı.
Surup ıse harveys mom ma dıye bır surup. Cpk faydası var

önce bi burun temzligi dene gecmzse git bnce bana da doktor demsti burun temzligini aksatmayn die.
Suyu Yok kuru kuru çekilmez de arada bir hırıltı duyuyorum hizli nefes alıp verdikçe ağlarken çarşıya İlk çıkmada alıp koymalı kenara dursun. Hasta olmasın tek de baska birsey istemem yaz bebesi gerçekten zormuş bakmasj yha üşüdümu yok dışarısı sıcak derken derken hasta edicez zaten gece kilimanin kumanda elime yapışık yatıyorum resmen

Ay biz onu beceremedik ya. Hırıltı bizde de var. Serum fizyolojik damlatıyoruz 1-2 damla. Sonra bekleyip çekiyoruz ama damlattığımız su geliyor sadece. Biz beceremedik
İlk basta taaa geriden geliyor hırıltı onun için çıkması aspiratöre zor olabilir damlatirken biraz geriye yatır kafasını olmazsa geriye iyice aksin aspiratöru burnuna tutamazsan bacaklarına yatır bekle canim ayaklarına yumuşak birşey koyki bebegin biryeri ağrımasın akar öylede bende deniycem kizimda baya bı almıştım aspiratörle burnunu cok rahattı da bebiste acemilestim hastamı demeye başladım artık unutmuşum gibi sanki bastan başlıyoruz herşeye fizyolojik damlam yok işte bitti o almam lazim onuda dunle bugün fark ettik hırıltıyi birde dolu dolu sütü kusunca dedim hasta ettim. Ama Allah'tan bir kere kustu oda gazdı sanırım

Serum fizyolojigi damlattıktan snra bi kaç saniye bekleyip ters cevirip hafifce sırtına vuruyordm akıodu kalanıda aspiratörle çekiodum. Hırıltısı kesiliyordu. 2 3 günde bi yapıyordum ben.

Ne kadar damlatıyordun? Ben korkuyorum 1-2 damla damlatıyorum. İnternette baktım yarısını bir burna yarısını bir burna sıkıyorlar

lansinohun yavas akisli biberonunj aldim o sebepten sordum tesekkurler

Evet uçlarda değil bizde de öyle. Emerken özellikle kık kık yapıyor dolu gerisi belli de beceremedim ben. Korkuyorum şefika ya ciğerlerine kaçar diye. 1-2 damla sıkıyorum oda ulaşmıyor sanırım. Sen ne kadar sıkıyordun?

Canım senin çocuklar büyük sıfırdan hissetmen normal. Ama söyle bir artın var içgüdüsel olarak ne normal ne değil az çok hissedersin ben en ufak değişiklikte kaptığım gibi doktora götürmek istiyorum

Gazdır yavrum neden hemen hasta olsun? Bizim oğlan hep kusuyor. Kısır döngüdeyim çok zorlanıyorum. Bu gece asla uyutmadı sersem oldum. Kusmuk pelteliyse üşütmüş, sütse gazdır derler. Onu kontrol et canım

Ne kadar damlatıyordun? Ben korkuyorum 1-2 damla damlatıyorum. İnternette baktım yarısını bir burna yarısını bir burna sıkıyorlar
Normalde yarı yarıya sıkman gerekiyor zamanla elin alışır belki canım. Dr ihtiyaç duydukça sıkabilirsiniz bi zararı olmaz ama aspiratörü çok sık yapmamaya çalışın dedi, burunları küçük ve hassas oldu için ödem yapabiliyormuş, güçlü çekmeyin dedi

Ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah endolu ne kadar kullandınız acaba kacıncı haftaya kadar suyunuzda hiç azalma olmadı değil mi
Kuzum ben hastanede yattım birkaç kez yattığım sürelerde ilaç verdiler eve gidince kullanmadım suyumda azalma olmadı hiç bide ciğer geliştirici iğne yapıldı 4 doz toplamda

Yarı yarıya derken 1ml sağa 1ml sola canım yanlış bilgilendirmeyeyim. Ağlarken yapmayın onun dışında sorun olmaz midesine gider ordan atar dedi ama uygulamaya gelince o kadar kolay olmuyor tabi ffestinalente

Banada yapıldı 1 doz evde hiç kasılmanız ağrınız olmadı mı peki taburcu olduktan sonra
Oldu canım hâlâ da oluyor ama doğum başlamıyor işte benim rahim ağzı kısalığı da vardı pesser diye bir alet takıldı rahîm ağzına bir ay da o takılı kaldı sonra sancı çoğalınca çıkardılar 35.haftada bugün de mesela sancım var ama bebiş gelmiyor

Benimde senin gibi oldu canım ama dün tekrar gelmeye başladı ben de bunu merak ediyorum 15. Günümdeyim
Bende gelen giden yok acaba kekik çayi mi içsem diye düşündüm
Ben sordum doktoruma sezeryanda biz içini temizliyoruz çok normal dedi cnm kızımda da böyle az oldu
Ay inşallah öyledir karnımın şişliği çok gitmediği için benimde aklıma takılıyor normal mi diye
Doktor baktı sorun yok demişti canım yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum muayene açtırmadan soracağım belki bakar
Benim gelmedi işte bebeğim bakalım bekleyeceğim olmadı bi kekik suyu icicem

Eds yi denemeye çalıştık kavga dövüş ağlaya ağlaya onu da istemedi daha sakin bir şekilde denemeye devam etcem ama bunu da tutmazsa umudum bitecek
lansinohun yavas akisli biberonunj aldim o sebepten sordum tesekkurler
Bende aventin yavaş akislisini aldım ve pişman oldum keşke almasaydim memeyi tutmuyor biberon yüzünden biberon çok rahat geldi memeden de öyle aksın gelsin istiyo olmuyo tabi

İnşallah benim de bu kadar sancıya bebek dayanır gelmez öyle ki karnımsam sert oluyor ve artık eskisi gibi kısa sürmüyor bu olay ovalıyorumda geçmiyor bari iki hafta daha dayansa cevap verdiğin için çok teşekkür ederim kaç gündür çok endişeliyim Allah yardımcım olsun inşallah

Kizlar mamajoo nun elektrikli pompasini kullanan var mi? Bende manuel vardi ama cekimi hic yetmedi 1 damla bile cekmiyor goguslerim patlayacak gibi bebek sutu bitiremiyor elektrikli pompa alicam mamajoo yu kullanan varsa cevaplarsaniz sevinirim

Merhaba kızlar. Doğum yapan annelerimizin gözü aydın, sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün bebeklerinizi tek tek yazamadım kusura bakmayın. Bir süredir sıkıntılı günler geçiriyorum, 35. Haftada doktor değişikliği yapmak zorunda kaldım eski doktordan kaynaklı sebeplerden. Rutin randevumda popo kısmında siğil farkedildi, hpv ile başım dertteydi zaten ama hiç siğil çıkarmamıştım daha önce. 36. Haftada siğiller yakıldı, canım çok yanıyor, oturamıyorum doğru düzgün Doğuma yakın böyle bi durum yaşamak moralimi çok bozdu. Bağışıklığım çok düşük, antibiyotiğe rağmen geçmeyen vajinal ve idrar yolu enfeksiyonu var. Geçen bebişe bi şeyler almaya avmye gittim, kasadaki kadın ciğerleri yırtılana kadar öksürünce anksiyetem tuttu, doğuma yakın hastalanırım diye çok korktum. Artık evden çıkmıyorum desem yeridir. 37+1 oldum bugün, ruh halim çok acayip bi hüzün var içimde.

1 haftadır ahududu yaprağı çayı ve hurmaya başladım, aslında en son doğuracaklardan biriyim ama sanki doğumum çok yakın gibi his var içimde umarım 41e kadar bekletmez sıpa. Doğum yapanları okuyunca heyecan basıyo, bugün kim doğuracak diye bekliyorum bebiş çok aşağı indi gibi hissediyorum yürürken istemsiz bacaklarımı kapatıyorum bi de vajinama ağrı saplanıyor anlık, umarım yakında ben de yazarım doğurdum diye

Bana dr kizimdayken bir paketini mi şişeyi mi artik neyse ikiye bolduruyor du yarısını bir deliğe diger yarisini ötekine sıktırıyordu bekle biraz sonra çek diyordu. Süt du çıkan hep gazlı buda yha çok sıkıntılı çıkartıyor gazını üstten kolay kolay yapamıyor alttan da benim hareketlerimle kendi bazen yapabiliyor ben yapmazken ama ikina ikına bitiyor gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…